Tales Of Pirates - MMPORG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ikább maradok a real casjoknálXD<#mf1>#mf1><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
bocs dobu de most jelenleg nincs netem ezé nem tudlak felvenni!!!Na csak ennyit
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
msn : [email protected]
Msn:[email protected]
Email:[email protected]
minden jó
csak a 99milliora átirt pénz nem valodi tehát nem lehet elkölteni csak át irod
Ha innen sikerül vkinek le tölteni v mit az írja le hogy kell lécci!!!!
Ezek a progi semmit nem érnek:
CheatEngine 5.3,5.4
Money Maker
(Ennyit ismerek,de van 1 angol nyomi aki ki rabolt,nah annak igazi pénz csináló progija van csak nem tom meik!)
De amúgy ha elérem az 55-öt nem kapok pénzt???
[email protected]
Teljesen ugyanaz a játék mint a ToP csak ebbe ami 50m ott csak 50k😛
Amúgy el mondhatnád mi az a multizás mert már az én pénz szerzésem nem jön be:S!Úgy látszik csak szerencsés voltam😄
Multizzatok...Igaz ezt egy embertöl loptam el de nem baj!!!<#mf1>#mf1><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#vigyor>#vigyor><#bee1>#bee1><#alien>#alien>
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Má rég voltam itt.És most egy vmit nem értek mi az a PKO??Tom hogy seg hülye vok de azé elmagyarázhatnátok nekem...<#hehe>#hehe><#help>#help><#wave>#wave>bye
Adok pár pénz szerzési tippet:
-Vágjatok sok fát!(1 stack 5k-ér!)
-Öljetek jó sok Pumkin Knight-ot!5 percenként dobálnak kesztyût amit 10k-ért el lehet adni+mushrom soup-ot is dobnak elég gyakran amit 500g ért lehet el adni!(Én a Pumpkinoknál szereztem 2m-ot!)
-Ha van szárnyad addel 1m-val többért és vegyél egy újjat és marad 1m-od!
-Mindig vedd fel a cuccokat amiket a szörnyek dobálnak!
Remélem valakinek be jönnek a tippek és jó gazdag lessz!<#wink>#wink>
új szintem:60
a mini boss-ok fél óránként!!
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>