Tales Of Pirates - MMPORG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okok én is...<#circling><#taps>
De jó neked
én ikább maradok a real casjoknálXD<#mf1><#idiota><#banplz>
Jáá Phyllisnek a piggy set rohatt jól áll+item mallos voy lés meg pillangó szárny...áhh szerelmes vok a karimba!xDxDxD<#banplz>
Oksa np.<#pias>
shevsenko7
ree!!!

bocs dobu de most jelenleg nincs netem ezé nem tudlak felvenni!!!Na csak ennyit

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Nekem is<#violent><#beka2><#gun><#duhos2><#help>
Majd nekem is!XD
msn : [email protected]
Ha valaki tud Top "Tales of Pirates" cheat -t az nagyon kérem mondja el nekem !!!!!!!!!!!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Msn:[email protected]
Email:[email protected]
Hanyas Cheat Enginéd van?
én már csináltam a cheat enginével
minden jó
csak a 99milliora átirt pénz nem valodi tehát nem lehet elkölteni csak át irod
hajjak + ma az egész mermaid szerver laggolt hex közbe mindenki anyázott orba szájba én ezé csak 3x tudtam megcsinálni
http://www.hackdirectory.com/Pirate-King-Online-hacks.html
Ha innen sikerül vkinek le tölteni v mit az írja le hogy kell lécci!!!!
Nah jó ideje komolyra fordítani a szót!Most lehet h noob-nak fogtok tartani,de pénz nélkül semmit nem érek+senki nem ér semmit!Ki tud 1 olyan hack programot,ami igazi pénzt ad?
Ezek a progi semmit nem érnek:

CheatEngine 5.3,5.4
Money Maker

(Ennyit ismerek,de van 1 angol nyomi aki ki rabolt,nah annak igazi pénz csináló progija van csak nem tom meik!)
Ehh!😄Amúgy nem biztos h felviszem!Olyan drága minden ecsém!Most 1 fos lv45 unseal kardal meg armorral nem fogom tudni kinyírni az erõsebb szörnyeket!Amúgy 60 ra megpróbálom oszt csinálok 1 Clericet vagy SS-t!

De amúgy ha elérem az 55-öt nem kapok pénzt???
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
MÁRMINT TOPba !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha felviszed magad 70re szülök neked 1 gyereket<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#banplz><#banplz>
kicsi 'v'-vel!
shevsenko vegyél fel msn-re😉
[email protected]
PKO=Pirate King Online
Teljesen ugyanaz a játék mint a ToP csak ebbe ami 50m ott csak 50k😛
Amúgy el mondhatnád mi az a multizás mert már az én pénz szerzésem nem jön be:S!Úgy látszik csak szerencsés voltam😄
shevsenko7
Amugy nekem is van egy pénzszerzési "tippem"!!!

Multizzatok...Igaz ezt egy embertöl loptam el de nem baj!!!<#mf1><#hehe><#eplus2><#vigyor><#bee1><#alien>

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

shevsenko7
Üdv.

Má rég voltam itt.És most egy vmit nem értek mi az a PKO??Tom hogy seg hülye vok de azé elmagyarázhatnátok nekem...<#hehe><#help><#wave>bye

Amúgy a hex már túl drága lett:S!És a ToP-on nem tom h bejönnek-e a pénz szerzési módok:S!Amúgy PKO-n nem mûködik a hex:'(!Próbálták de nem sikerült😮!
Ohh!Já a PKO-n 8 napig 3x exp lessz!Fel visszem magam 70-re!<#beka3><#taps><#ijedt>
Mondok 1 titkot: HEX<#beka2><#beka2><#eplus2><#vigyor2><#action>(ennyi)
Amúgy hol fejlõdsz Ricsi?Az 50 es Cruz-ommal seholse tok:SPedig minden cucca unseal:S!jah meg plána Cleric-el???Nekem 45-ös SM em van de az se tud sehol pedig annak is unseal minden!
Ha youtuben hack-ek után néztek és meg találjátok Kunokot nehogy felvegyétek msn-re és nehogy meg adjátok neki az acc-ot meg a pass-ot!A köcsög buzija el lopja lvl-tõl függetlenül!Én ma meg jártam!Azé nem bánom me nem ToP-ozok,de azé volt Dragon wingem:S!Nah mind 1 a lényeg h ne foglalkozzatok a köcsöggel!
Én a pénz szerzés helyett unalomból csináltam 1 clericek most még csak 57es most szombaton 60-61 leszXD
Hi all!Látom kihalt az oldal!😞
Adok pár pénz szerzési tippet:
-Vágjatok sok fát!(1 stack 5k-ér!)
-Öljetek jó sok Pumkin Knight-ot!5 percenként dobálnak kesztyût amit 10k-ért el lehet adni+mushrom soup-ot is dobnak elég gyakran amit 500g ért lehet el adni!(Én a Pumpkinoknál szereztem 2m-ot!)
-Ha van szárnyad addel 1m-val többért és vegyél egy újjat és marad 1m-od!
-Mindig vedd fel a cuccokat amiket a szörnyek dobálnak!
Remélem valakinek be jönnek a tippek és jó gazdag lessz!<#wink>
aki még top-ozik az jöjjön át a mermaidra me kellenek a 40es szint felettiek a klánba
Jah a nevem Bajnok,boccs a flame-ért!
Amúgy az Aegan-on játszok!Ha valaki azon játszik akkor keressen meg és álljon be a klánomba!!!<#wink>
Köszi!
új szintem:61
45ös szinten menny chaldeába és keress jó sok trean-ot(48as fa)
Hello!Hol tudok fejlõdni???45 lvl-es Crum van!
tripla exp sztem csak karácsony alkalmával volt
shevsenko7
mikor van tripla exp?????csak szombaton?

lol 100mall pontXD rendeltem brutal chestet 95 pontér és eladtam 2.3m ér és vettem dragon wingetXXXXXXXXXDDDDDDDD
új szintem:60
shevsenko7
amugy most karácsonyra gondolom mindenkinek jol jött ez a 100IM pontXD

shevsenko7
na akkor meg miért nem ment?

58as vok még is jó ez a hex😄
Bassza meg az élet ma nem engedett ez a rohadt játék hexelni pegid felmentem vna 55 k.....a annyát neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha a Behemothra gondolsz az óránként jön!!
a mini boss-ok fél óránként!!
shevsenko7
ricsipi egy lvl 40es bossra kb mennyit kell várni hogy elöjöjjön??

Na kész az új crusom 1hét alatt 51szint és most szombaton a hex miatt kb 55ös lesz😄<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>
shevsenko7
hexelni argentben pappa-nál lehet de csak szombaton asszem!Pappa ott van a szökökut mellet!

Megvan az összes mini boss koordja ha kell vkinek vegyen fel msnre!!!
[email protected] az msn címem
KINÉL LEHET HEX elni?
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>