Tales Of Pirates - MMPORG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
U.I.:shev már majnem fel törtem az illetõt,úgyhogy ha meg van tilcsál vissza azt mondjad mi kell,mert ha késõn szólsz akkor a faszt fogja érdekelni h neked is kellett volna v mi tõle...(majd ki írom ha sikerült)
U.I.2.:Egyébként Devic nem értem hogy szedték le rólad !!!4x!!! a cuccokat...😮 Egy jó tanács:Ne bízz senkiben,még magyarba se mert azok a legnagyobb lopósok...:S Azt most ne írkáljatok h csak én vok mert ugye hazudni nem szép dolog,tehát ha lenne rá lehetõségetek ,miért ne raboljatok?😄
[email protected] <#help>#help>
Tudom hogy nem vagyunk jó viszonyban de egy nagyon jó munkát ajánlok jobbat mintha az enyémet loptad volna ki!és 100%os részesedést ajánlok!!!Nekem csak a bosszu számit!!!!Gyere fel MSNre ha érdekel!
MSN:[email protected]
e-mail:[email protected] <#conf>#conf><#conf>#conf>
2.:Nem 5 perce irtam!!!
3.:ha kötekedni akarsz ne csak a gép mögül kötekedj gyere azt jáccuk le.Csak mond hogy hol és mikor!!!Igéem hogy végedlesz!<#banplz>#banplz><#taps>#taps><#boxer>#boxer>!!!!Ui.:addig is legyél jó!!!Elálmosodtam tölled..
miko vagy fent msn-en?
A PKO-t felejcsétek el mert törlõdnek a karik és ki tudja mikor jönnek vissza!<#gonosz3>#gonosz3>
hallottam vmilyen privát szerveröl!A többi magyar nem akarja elárulniu hogy melyik az!!!!Ti nem tudtok vmit erröl?
Mostmá kussba leszek!<#kuss>#kuss><#gunyos1>#gunyos1><#sir>#sir>
Vigyél fel pár karit 20lvl-re és alakulj át vele,add át a heaven berry-t a karidnak amit viszel add el!Ha 100k felet árulják az pont jó mert ha 100k-ért adod mindenki venni fogja!És ezt naponta 2x megtod csinálni ha van hozzá türelmed és 4mill per nap!<#banplz>#banplz>
U.I.:Itt ajánlott swordsman-t csinálni mert hamar meg van a küldije és még az elején neki érnek a legtöbbet a cuccai!
U.I.:Mek ma Indonéziába!<#mf1>#mf1><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#mf1>#mf1>
Gyertek át a PKO-ra!
2x-es exp,ami a ToP-on 5m itt csak 50k!5%-os Magyarság,barátságos játékosok!
Elég sok infó található rajta.. Fórum is van, úgyhogy ha kérdésetek van, ott is feltehetitek, és ha tudunk segítünk..
A barátod jol mondta nagyábol!Igen el kell menni a Newbie Guide-be.Fel kell venni egy Story questet(a nevére most nem emlékszem)megcsinálod a questet kapsz LifeSkill-t veszel skill book-ot -Woodcutting- és kész!!!
Ha tovább csinálod a Story questet akko több lifeskilled lehet pl.:mine,Fishing,<#nevetes1>#nevetes1><#smile>#smile>
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogy kell fát vágni!
Annyit tudok hogy küldetést kell felvenni.
A barátom mondta, hogy a Newbie Guide - Senna-tól kell felvenni a küldit.
De nem tudom hogy melyik az a küldetés! Nagyon kéne a pénz.
Segítsetek hamar. Írjatok ide, vagy az e-mailomra: [email protected].
Vagy [email protected]
Kössz elõre is. Császtok!!!<#wow1>#wow1>
1.Csinálj egy új accountot
2.CSinálj egy úk karaktert
3.Vidd fel 41-re és csinálj belõle SharpShooter-t(SS)
4.Add el minden cuccát és nyertél 500k-t
Miért SS-t és nem más karaktert:
1.Az SS-nek érnek a legtöbbet a cuccai
2.Könnyû felvinni 41-re
3.Az SS-nek a legkönnyebb a 2. class promotion küldetés
Hátrányai az SS-nek
1.Nagyon rossz DEF és HP(az lvl 35-38-as mole-ok hamar szét szednek),de ezen cake-el könnyedén lehet segíteni!Viszont a cake nagyon drága és min 5 stack kell,ezér 70-80k-val kevesebb pénz(az 500k garantált!)
2.Rossz sebzés,viszont gyors támadás!
Probléma megoldások:
1.A rossz DEF és HP gondot meg lehet oldani egy magas szintû CONSTUTION PET-el!(min lvl 30 pet!(Ezzel meg takarítassz 70-80k-t és 570-580k-t szerzel!)
Szügséges intézkedések a 100%-os 500k hoz:
1.Kell mentor az lvl 41-es 200k-hoz és az EXP növelõ fruit-hoz!
2.Kell egy Star of Unity az lvl 50 es fegyverhez,amit szintén lvl 41-tõl kapsz meg!
3.Lvl 35-ös unseal armor(fegyver nem kell mert csak lassítja a támadást,de ha van az sem árt!)
Szügséges pont osztások:
Str=0
Agi=15(0)
Con=0(15)
Spr=0
Acc=35
Tanács:
Jobb ha te magad húzod a karidat azzal a karakterrel amit már fel vittél erõsre!
U.I.:Ha dupla exp-van a serveren akkor 3 óra allat meg lehet csinálni a karaktert!Egy nap 2 karakterre elég,szóval 1m naponta!
Ez is egy mód arra hogyan gazdagodj meg!Remélem sokat fog segíteni ez a stratégia!Sok szerencsét mindenkinek!
<#wink>#wink>