362
Tales Of Pirates
-
dobu20 #322 Miért hála...?Te 1-2 hétig nem is tudsz játszani én meg csak alap vissza lépek játékba XD!Nah mind 1...De azért 1ik se jó!!! -
#321 engem 1fojtába a dark house-ba küldtek...mert hogy 2-3honapja vmi csúnyát mondtam...de még soha nem rugtak ki a játékbol(hála) -
dobu20 #320 Akkor szopják le magukat...nah itt is 1 példa,hogy védik a játékot:(+ elég köcsögök a GM ek...csak úgy ki baxnak a játékból...engem 5x baxtak ki csak úgy 2 perc alatt:@és amint el ment a GM már nem dobott le többet a játék...kurva annyukat rohatt sárga geciknek...jöjjön csak a napalm fejükre... -
Devinc #319 Mióta voltak azok a serverátalakítások azóta lv41 felett lehet csak kapni..akkor is már csak a lv41esek kaptak...Pont az ilyen trükkök miatt.. -
#318 hallod dobu...lehet hogy a gyerek karit váltot...és kitörölte...nem tom hogy most uj az account-ja de majd még megkérdezem tölle... -
dobu20 #317 Egy faxt csak lv 41 felett...nekem a 21 lvl es herb em is kapott...boccsh és nem volt nála ersősebb karim a felhasználóba:P -
#316 az vmi privát szeró?Én csak a FoxOnLvL-t ismerem ha igy irják... -
Devinc #315 IMP-t csak lv 41 felett kapsz...ha valaki meg tudja szerezni a Relic Sea szeronak az IP címét az szóljon pls... -
#314 aha csak van 1 kis gond...
Mivan ha nem lesz karácsonykor IMP...ha nem lesz akko max a Credit pont a vigasz -
dobu20 #313 Kössz shev h megengeded!:P
Egyébként nekem van a legjobb pénz szerzési módom(hála shevnek:S)
CSinálj 1000 accountot karácsonyig...:DHa mindenki kap 100 IMP-et akkor szerid van...Én kb. 5x 99mill-t fogok szerezni+a cumókat IM be veszem szal az a pár milla csak költő pénz lessz...mostmár napi 50-60x kell regizni rá hogy meg legyen az 1000x,de az is napi 2-3 óra...Szntem mindenki Indamail-on csinálja az emaileket!Nekem rekordom indamail on 10 másodperc email csinálásba!Attól függ mien gyorsan írsz:P -
#312 amugy van egy jó tippem hogy sok money-d legyen...Szerez be fishbonokat a LB-hez...1óra alatt 2millát szereztem vele...össz vissz egy lv43as voy kell hozzá egy jó hajó és sok sok sok türelem...nameg azok a woodok vagy mik amik vissza töltik a hajod hp-ját meg fish meat..a fuelhez -
#311 jah amugy bármelyik karimat feltörheted...engedélyt adok rá!Én má kinöttem ebböl a játékbol...inkább counter Strikeozok... -
dobu20 #310 Nem lehet sennilyen prgrammal meghackelni a játékot.:(Ezeket sajnos nagyon védik a GM-ek...egyébként biztos van valami kis trükk a játékba amit a GM ek el relytettek valahova...vagy 1 shop ahol bármit meg lehet venni...ám tudom a GM-ek pénz csinálási módját...írjáto be,hogy #addmoney 999999 és lehet hogy adni is fog pénzt,ha szerencséd van...nekem nincs hozzá elég jogosultságom mivel nem vok GM szal nekem nem ad,de lehet h nektek igen;)Jah+ nincs semmi extra a kari feltörésben csak türelem kell hozzá...ha tudod,hogy mit szeret az illető és mit nem akkor könnyű feltörni!PL.:Monjuk van egy Fradi szurkoló,annak lehet az a kódja,hogy "fradi"+minden accountnál ki kell próbálni ezeket:"123456,asd123,az account" mert sok mindenkinek így vannak a kódjai...tehát amit írtam h vagy már 50 accountot fel törtem az így volt...a hülye játékosok megérdemlik... -
Devinc #309 Ja és akkor nem tudnak lehúzni ha a karaktered nevében va olyan betű ami nincs benne az angol ABC-ben(ő,ú,ü,ö,ű,ó) -
Devinc #308 Nekem csak egy leírás kéne hogy csinálod...de gondolom azt nem adod meg senkinek...am én tudok törölni chestes cuccokat is...cserébe elmondanám hogy kell...azt kéne megtudni hogy milyen progival lehet feltölteni goldot...probáltam a cheat engine-el de az nem működik...ha valaki tud ilyen progit szóljon pls... -
dobu20 #307 Haljátok csak akkor tudok segíteni ha tudjátok az illető accountját+ ha ismeritek és tudjátok ált. mit szeret meg ilyesmik a kódtöréshez...+ hónapokba is bele telhet mire sikerül feltörnöm...Jah meg ha már ki rabolom vagy vissza szerzek valamit az még nem jelenti h vissza is adom...attól függ mien a cucc...szal úgy kérjetek meg!
U.I.:shev már majnem fel törtem az illetőt,úgyhogy ha meg van tilcsál vissza azt mondjad mi kell,mert ha későn szólsz akkor a faszt fogja érdekelni h neked is kellett volna v mi tőle...(majd ki írom ha sikerült)
U.I.2.:Egyébként Devic nem értem hogy szedték le rólad !!!4x!!! a cuccokat...:O Egy jó tanács:Ne bízz senkiben,még magyarba se mert azok a legnagyobb lopósok...:S Azt most ne írkáljatok h csak én vok mert ugye hazudni nem szép dolog,tehát ha lenne rá lehetőségetek ,miért ne raboljatok?:D -
Devinc #306 cső...dobu kéne egy kis segítség...4x huzták le rólam az 55ös evás unseal szettet(kb 80 milla)...és mindig más karitól...vegyél fel pls MSN-re...
[email protected] -
#305 [email protected] -
dobu20 #304 Hmm...jól van de,akkor írd le az msn-ed mert ki töröltelek... -
#303 na ide figyelj dobu!!!!!
Tudom hogy nem vagyunk jó viszonyban de egy nagyon jó munkát ajánlok jobbat mintha az enyémet loptad volna ki!és 100%os részesedést ajánlok!!!Nekem csak a bosszu számit!!!!Gyere fel MSNre ha érdekel! -
Devinc #302 Sziasztok!Szerintem ha pénzt akartok szerezni akkor probálkozzatok meg a manufakturával...Napi2-3 milla is bejöhet..Ha valaki tud hackelni vagy scrammelni az szoljon pls...Megköszönném!
MSN:[email protected]
e-mail:[email protected] -
dobu20 #301 Az jó lenne!Fúú ha ez hallanák mit montá róluk má halott lennél!És mostmá kussoljá nicsn kedvem ien csövesekkel foglalkozni!Én kezdtem a kötekedést be vallom de mostmá elég!Jah és ha felakasztod magad vkivel küldesd el videón! -
#300 TE CSICSKA GECI!!!CSAK A GÉP MÜGÜL TUDSZ OLVASNI????KIT ÉRDEKEL A SZAROS 500ember??,Biztoss mind szaros kis senki pont olyan mint teeee!!!gyáva!!!!!!Bár te rosszabb vagy...ha személyesen ismernélek felakasztanám magam!!!!!! -
#299 hogy lehet vki ilyen cicska magyar??? -
#298 látom száj fosásod van!! -
dobu20 #297 Jah és ki nem xarja le az unokatesódat az enyém darabokra tépi! -
dobu20 #296 ohh + lehet azé nem raksz ki magadról képet me oan dagatt vagy h egész fényképen csak a gyomrod láccik és a myvip nem engedi hogy ki rakd me tönkre megy egész web lap,akkor el is felejthecc me nem akarok palacsinta lenni! -
dobu20 #295 Akkor mennyé aludni!Pff...ne próbálkozz me a végén 500an mennek rád csicska geci,még képet se mer ki rakni magáról me oan csúnya hogy ha meg fogja az egeret elfut előle!Jah és az nem 5 perc hanem 5 másodperc és nem is úgy értettem ahogy te hiszed te szellemi fogyatékos! -
#294 Ui az unokaTestvérem azt mondja hogy szét lesz kurva a segged!!! -
#293 1.:nem vagyok zsodó!!!
2.:Nem 5 perce irtam!!!
3.:ha kötekedni akarsz ne csak a gép mögül kötekedj gyere azt jáccuk le.Csak mond hogy hol és mikor!!!Igéem hogy végedlesz!!!!!Ui.:addig is legyél jó!!!Elálmosodtam tölled.. -
dobu20 #292 Jah és úgy kezdted az írást h minek hülyézzek méég is hülyézel te rohatt zsodó!Nah most ki a hülye te köcsögkúró homokgyík?Ebből látszik h dóven kóros vagy...azt se tod mit írtál 5 mp-vel ezelőtt!!!Gratz!!! -
dobu20 #291 Pff boccs az iskola miatt keltem fel és nem én vagyok a hülye hanem te...csak a hülyék adják meg a jelszavukat és ha erre mondanád h ki beszél me én is meg adtam az csak azé volt me kellettek a cumóid:PKöcsög gyerek hogy a beledbe nőjjön 1 gitár és a rák pengesse! -
#290 Minek hülyézek nem vagyok sülyedek olyan mélyre hogy ilyen primitiven beszéáljek!!!!Amugy minek féljek???TÖLED??????NE RÖHÖGTES!!!!!!!+ má nem naon érdekel a top!!!!!!Szval mint ahogy elöbb is mondtam ÁLMODIK A NYOMOR!!!!!!!HÜLYE,SZENILIS,CSICSKA,BAROM,ÖRÜLT,TE VAGY A LEG HÜLYÉBB MAGYAR AKIT VALAHA MEGISMWERTEM!!!!!!!UI.:LÁTTOM ANYIRA HÜLYE VAGY HOGY FEL KELTÉL EZÉRT REGGEL 6KOR-.-!!!!!!NA NE ÉGESS!NEM ISMERLEK -
dobu20 #289 Ám látom h nagyon nem izgat h majnem ki lettél rabolva és még bosszút se áltál...+ még nem is beszélsz csúnyán.Lehet h most szégyelni fogom magam,de ha erre vissza írsz v mi kötekvőt fel töröm az emailed... -
dobu20 #288 Pff...csodálom h csúnyabeszéd nem volt,vagy csak meg ijedtél?Hallod ha kötekszel fel töröm az emailed és akkor má nem veszed vissza a karidat,majd talán cumók nélkül vissza kapod azt csináljá amit akarsz...az armorodat el tudom cserélni 1 moment speed nyakláncra+ a pénz se jön rosszul....xP -
#287 menjé szépen aludni mert má álmos vok!!!!Álmodik a nyomor!!!! -
#286 teeeeee bolond vagy... -
dobu20 #285 Ohh boccs inkább mégse hackelek me így is elég gagyi géped van ha a ToP akad rajta...szal nem akarom még jobban tönkre tenni hagy jáccon a hülye gyerek! -
dobu20 #284 Ohh látom shevshenko vissza szerezted az accountodat!Gratz!Sajna be kell vallanom h programozónak tanulok és 4 év oszt azt csinálok ToP-al amit akarok!Amúgy ha tudni akarod h miért loptam el az accountodat akkor,tudd meg h 1 nagy hülye vagy!Én még saját apámnak se adnék meg semmi kódot...a GM-ek direktmeg monták h ne aggyameg senki...Ohh amúgy ha most bosszúból arra gondolsz h a PKO-n meg szopatsz nem tudsz me nehéz kódot írtam be szal nem tudsz ki törölni és a PKO-ba pro vagyok...asszed csak 3 winget loptam?Má vagy 50 accountot csak az a baj h mind csicska volt!És ha most anyázni fogsz széjjel hackelem a géped! -
#283 jah kb!!!!!
miko vagy fent msn-en?