Tales Of Pirates - MMPORG

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tales of Pirates II már rég nem béta verzióba van.

Ezen a fórumon sok érdekes dolgot olvashatok a játékról. Tanácsokat mit hogy, merre, és a eventeket is lefordítják magyar nyelvre. Gyere és csatlakoz. A játék új webcíme: www.top2.igg.com/main.php

És itt a fórum címe is: www.tophun.hungarianforum.com
a játék második része closed betába van😄
Hi guys!Olyan kérdésem lenne, hogy a BoEmba raknék 3. socketet de mindig elnyeli...próbáltam már mindent...refining catalyst,forging fruit,stb...ha valakinek van valami ötlete írjon pls...THX<#guluszem1><#csodalk><#rinya><#worship>
shevsenko7
hát ez gáz

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

shevsenko7
na meghalt ez a topik?

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Nekem kéne a Tales of Pirates--->Mystic Ocean--->Relic Sea IP címe és már tudnék is hackkelni...havalaki meg tudja szerezni akkor szoljon pls...
shevsenko7
És ugyebár Cheat Engine-el lehet pénzt csinálni...de nem valodi...ha mondjuk trade-elsz és akko irod be az összeget akko azzal nem lehet át verni?Nah ezt most jol elmagyaráztam

shevsenko7
hogy lehet a Top-ba ugymond "Copy"-zni?arra má én is gondoltam...

Amúgy ToP,PKO-nak csak a grafikája jobb a MU-nál,de már 1re jobban fejlesztik...Én nem tom asszem 2 éve van ToP,PKO meg régebben MU meg jó 5-6 éve de a MU-ba 1 év után volt már Season 2 és mostmár a 4 et csinálják...
Végül is igazad van ez a Top meg PKO nagyon xar,nézzétek meg a MU-t,nah az már kicsit ott van...és nem a játék a lényeg,hanem az,hogy szana széjjel lehet hackelni😉Szal pl. van oan benne h vkinek van 1 jó cucca azt be rakja neked trade-be te meg simán le copyzod😛Én azzal a játékkal tanultam meg játékokat hackelni,csak ugye ToP,PKO-t nem lehet...szntem a MU arra jó h meg tanulj hackelni 1 kicsi...nah csáó!
peppuz
szevasztok nyomik xD!

Elég nagy csicskák vagytok hogy ilyen egy szar játékkal jáccotok!xD
Bár ahogy elnézem ez a játék a ti szinvonalatok!<#mf1><#mf2>
És ha most vissza ugattok akko kiszedem a beleiteket és azzal akasztalak fel titket!!!!

Harder,better,faster,stronger XD

shevsenko7
Tényleg és melyik Isle-n vagy a topba?

köszke
shevsenko7
ertelmesebben le van irva a http://www.tophun.fw.hu/ oldalon

shevsenko7
na ez most egy kicsit szarul van elmagyarázva de mindegyiknél kellenek a runestonok...

shevsenko7

Forsaken City

Final Item
No. of Yal Runestone
+
No. of El Runestone
+
No. of Nal Runestone
+
Sealed Item

Tooth of Specter
5
+
5
+
10
+
Undead Sealed Tooth of Specter

Mantle of the Naga
5
+
5
+
10
+
Undead Sealed Mantle of the Naga

Staff of the Avenger
5
+
5
+
10
+
Undead Sealed Staff of the Avenger

Sword of Grief
5
+
5
+
10
+
Undead Sealed Sword of Grief

Robe of Death
5
+
5
+
10
+
Undead Sealed Robe of Death

Touch of Death
5
+
5
+
10
+
Undead Sealed Touch of Death

Robe of the Venom Witch
5
+
5
+
10
+
Undead Sealed Robe of the Venom Witch

Armor of Revenant
5
+
5
+
10
+
Undead Sealed Armor of Revenant

DarkSwamp Researcher

Final Item
No. of Lum Runestone
+
No. of Sol Runestone
+
No. of Cam Runestone
+
Sealed Item

Coat of Invocation
5
+
10
+
5
+
Earth Sealed Coat of Invocation

Tattoo of the Cursed Warrior
5
+
10
+
5
+
Earth Sealed Tattoo of the Cursed Warrior

Mantle of the Cursed Flame
5
+
10
+
5
+
Earth Sealed Mantle of the Cursed Flame

Staff of Incantation
5
+
10
+
5
+
Earth Sealed Staff of Incantation

Staff of Abraxas
5
+
10
+
5
+
Earth Sealed Staff of Abraxas

Robe of Abraxas
5
+
10
+
5
+
Earth Sealed Robe of Abraxas

Blade of Incantation
5
+
10
+
5
+
Earth Sealed Blade of Incantation

Corset of Incantation
5
+
10
+
5
+
Earth Sealed Corset of Incantation

Greatsword of Incantation
5
+
10
+
5
+
Earth Sealed Greatsword of Incantation

Tooth of the Cursed
5
+
10
+
5
+
Earth Sealed Platemail of the Cursed Soul

Platemail of the Cursed Soul
5
+
10
+
5
+
Earth Sealed Platemail of the Cursed Soul

Kiss of the Cursed
5
+
10
+
5
+
arth Sealed Kiss of the Cursed

Head Researcher

Final Item
No. of Fel Runestone
+
No. of Ja Runestone
+
No. of Tef Runestone
+
Sealed Item

Robe of the Arcane
5
+
10
+
10
+
Fire Sealed Robe of the Arcane

Staff of Mirage
5
+
10
+
10
+
Fire Sealed Staff of Mirage

Staff of Evanescence
5
+
10
+
10
+
Fire Sealed Staff of Evanescence

Cloak of Evanescence
5
+
10
+
10
+
Fire Sealed Cloak of Evanescence

Coat of Evanescence
5
+
10
+
10
+
Fire Sealed Coat of Evanescence

Tattoo of Evanescence
5
+
10
+
10
+
Fire Sealed Tattoo of Evanescence

Armor of Evanescence
5
+
10
+
10
+
Fire Sealed Armor of Evanescence

Bellow of Evanescence
5
+
10
+
10
+
Fire Sealed Bellow of Evanescence

Roar of Evanescence
5
+
10
+
10
+
Fire Sealed Roar of Evanescence

Dance of Evanescence
5
+
10
+
10
+
Fire Sealed Dance of Evanescence

Tooth of Evanescence
5
+
10
+
10
+
Fire Sealed Tooth of Evanescence

Robe of Malediction
5
+
10
+
10
+
Fire Sealed Robe of Malediction

Demonic World Researcher

Final Item
No. of Kal Runestone
+
No. of Fa Runestone
+
No. of Ter Runestone
+
Sealed Item

Staff of Enigma
5
+
10
+
20
+
Ice Sealed Staff of Enigma

Mantle of the Sphinx
5
+
10
+
20
+
Ice Sealed Mantle of the Sphinx

Kris of the Sphinx
5
+
10
+
20
+
Ice Sealed Kris of the Sphinx

Judgment of Enigma
5
+
10
+
20
+
Ice Sealed Judgment of Enigma

Rifle of Enigma
5
+
10
+
20
+
Ice Sealed Rifle of Enigma

Mantle of Enigma
5
+
10
+
20
+
Ice Sealed Mantle of Enigma

Robe of Enigma
5
+
10
+
20
+
Ice Sealed Robe of Enigma

Blade of Enigma
5
+
10
+
20
+
Ice Sealed Blade of Enigma

Tattoo of Enigma
5
+
10
+
20
+
Ice Sealed Tattoo of Enigma

Armor of Enigma
5
+
10
+
20
+
Ice Sealed Armor of Enigma

Robe of the Sphinx
5
+
10
+
20
+
Ice Sealed Robe of the Sphinx

Staff of the Sphinx
5
+
10
+
20
+
Ice Sealed Staff of the Sphinx

na kb ez!!😄

Jah és amúgy hogy lehet unsealt csinálni azokból az itemekbõl?
Ha a RUM ot a PKO-n érted ne is álmodj róla!A PKO az olyan 1 spur server hallod ott örülhetsz ha 1 évben 10 eventet csinálnak! hónapban 1x van fent GM de abból is csak 1 mivel a többi megy a többi serverre...volt 1 új GM még 1 oan 7 hónapja de azt elsõ héten ki is baszdosták...nah látjátok ennyit a PKO-s GM ekrõk....mind 1 rohatt buzi😞
shevsenko7
ez most privát szerver?mert ha igen akko nézd a youtube-n azokat a videokat és ott lent a hozzá szolásoknál biztos irják

Az összes sealed cuccból lehet unsealedet csinálni....nem tudjátok véletlen honnan lehetne megszerezni a szerverek IP címét?...sürgös lenne..
shevsenko7
jah amugy vki elmagyarázná hogy mire jó a fire,earth,ice sealed cuccok?azt tom hogy az Ice sealedbol unseal-t lehet csinálni

shevsenko7
remélem hogy most karácsonykor megint lesz IMp illetve Rum!Mert ha nem agyvérzést fogok kapni

Jah mégse az de hasonló...ám jó az a sapi mert ad védelmet!
Jaj az a Street set nek a sapija,azt tudom...
shevsenko7
rendben...

Argent citybe a szökökut keleti oldalán...lehet ilyen sapkát venni...
vmilyen nurse mellet..

shevsenko7
asszem rájöttem...de még megkell néznem hogy hol is van ez...

shevsenko7
nem!

Azt én is ismerem..és ez a sapka nem vásárolhato IM-böl...nem láttad még de csak a topba!mindenkinek szürke baseball-sapkája van!Ezért mondon hogy má hallottam rola

Nem azok a hóember,csonti meg a tökfej maszkok?Mert ha azok akkor tudok segíteni!
shevsenko7
jah mwgnézem karácsonykor hogy lesz-e vmi Item Mall Pont...(illetve Rum)ha lesz akko talán folytatom a karit...

shevsenko7
<#wow1><#wow1><#conf><#felkialtas><#szomoru1>na a saját üzenetemre válaszoltam....

shevsenko7
de neeem vmi más sapkát nem IMos...5k csak nem tom hol lehet venni

Jah amúgy a TOP abból jobb h ha 1 hétig vágod a forune fát akkor shimán össze szedsz 5-6 million forintot!Én 3 nap aladt szedtem 1.5m csak a fortuneval...!
Hallod jókor szólsz...én 800k ér vettem 1 rohatt cowboyt phillis nek:@Nah mind 1 a PKO ba mindenki vissza kapta a kariját!<#duma>
shevsenko7
(aki topozik)

MOst van az az uj dizájn hogy egy sapkát kapsz 5k-ért asszem...na az hol a fuckba van????,

És mi a faszért jó?

shevsenko7
E-mail-ba is aktiváltad?mert asszem oda is kapsz vmi szarságot...

mama 2
Hello! Én is letöltöttem a játékot. Felraktam regisztráltam, de nem enged belépni😞. Beírtam az adataim, de kiírja hogy connection fail vagy valami ilyesmi. A játék honlapján amikor be vagyok lépve meg minden, ott fölül a jobb felsõ sarokba van olyan hogy active the game vagy valami ilyesmi.
Na rra is rákattintottam, kiírta hogy aktiválva, de semmi...
Ötlet?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Nekem kéne a Relic Seanek az IP címe és akkor tudnék gengszterkedni...csak nem tom honnan szerezzem meg...<#confused><#kerdes><#kerdes>
shevsenko7
aham meg sokkal jobb programok vannak...mini boss ölés stb

Ajj a PKO még is csak jobb...lehet hogy ott nincs hex meg 2x exp mindennap,de ott legalább meglehet mozdulni!+Az unsealok is olcsók,szntem én újra kezdem....
shevsenko7
3hét+2óra könyörgés...de aztán kiengedtek...

Miért hála...?Te 1-2 hétig nem is tudsz játszani én meg csak alap vissza lépek játékba XD!Nah mind 1...De azért 1ik se jó!!!
shevsenko7
engem 1fojtába a dark house-ba küldtek...mert hogy 2-3honapja vmi csúnyát mondtam...de még soha nem rugtak ki a játékbol(hála)<#beka2><#banplz>

Akkor szopják le magukat...nah itt is 1 példa,hogy védik a játékot😞+ elég köcsögök a GM ek...csak úgy ki baxnak a játékból...engem 5x baxtak ki csak úgy 2 perc alatt:@és amint el ment a GM már nem dobott le többet a játék...kurva annyukat rohatt sárga geciknek...jöjjön csak a napalm fejükre...
Mióta voltak azok a serverátalakítások azóta lv41 felett lehet csak kapni..akkor is már csak a lv41esek kaptak...Pont az ilyen trükkök miatt..
shevsenko7
hallod dobu...lehet hogy a gyerek karit váltot...és kitörölte...nem tom hogy most uj az account-ja de majd még megkérdezem tölle...

Egy faxt csak lv 41 felett...nekem a 21 lvl es herb em is kapott...boccsh és nem volt nála ersõsebb karim a felhasználóba😛
shevsenko7
az vmi privát szeró?Én csak a FoxOnLvL-t ismerem ha igy irják...

IMP-t csak lv 41 felett kapsz...ha valaki meg tudja szerezni a Relic Sea szeronak az IP címét az szóljon pls...
shevsenko7
aha csak van 1 kis gond...

Mivan ha nem lesz karácsonykor IMP...ha nem lesz akko max a Credit pont a vigasz<#beka3><#bee1><#beka2>

Kössz shev h megengeded!😛
Egyébként nekem van a legjobb pénz szerzési módom(hála shevnek:S)
CSinálj 1000 accountot karácsonyig...😄Ha mindenki kap 100 IMP-et akkor szerid van...Én kb. 5x 99mill-t fogok szerezni+a cumókat IM be veszem szal az a pár milla csak költõ pénz lessz...mostmár napi 50-60x kell regizni rá hogy meg legyen az 1000x,de az is napi 2-3 óra...Szntem mindenki Indamail-on csinálja az emaileket!Nekem rekordom indamail on 10 másodperc email csinálásba!Attól függ mien gyorsan írsz😛
Oldal 1 / 8Következő →