2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#2050 [email protected] -ra ha kérhetem, Köszi! -
#2049 igen -
#2048 Én 10-es pályán vagyok...
Az jó lenne? -
#2047 az oké, de nekem a mentés kellene... -
#2046 Itt vannak a mentések. -
#2045 Vagy valami next level csít is elég lenne.... -
#2044 Üdv!
Elbaxtam a backupot. Tudna valaki mentést küldeni - kb 6-7. pályánál lehettem - nincs időm, hogy újra elkezdjem...? Hová kell másolni a mentést?
Előre is köszi! -
#2043 Persze rendben, csak én ha max grafikára gondolok, akkor úgy értve, hogy a menüben az összes beállítás a maximumon...
Tudom, hogy a textúrák már szebbek nem leznek ettől, de engem sok játékban irritál, ha fűrészfogak vannak a képernyőn....
Álltalában minimum 2x-et rá szoktam tenni mindenre....és a felbontást vagy árnyékot, vagy fényt meg lejjebb... -
#2042 Most az élsimítás alatt ne a max grafikát értsük már! A max grafika az mikor a textúrák és a modellek a legnagyobb részletességgel jelennek meg. Az élsimítás más tészta. -
#2041 Használd egészséggel... -
#2040 köszi -
#2039 Igen gyanítottam, csak érdekes, hogy akkor mikor és ki beszél max grafikáról...???!!!
Van akinek 4x-re megy csak, és azt mondja, hogy fullon megy (7900gs-el én is így voltam), aztán kiderül, hogy az nem a max, mert nálam 4x-en már megállt néha a kép a régi karival, és akkor úgy láttam, hogy nagyon egyenessek az élek, de most jöttem rá, hogy az a 4x ehhez képest mintha be se kapcsoltam volna....
Nem rossz azért...
Ezzel csak azt akartam kihozni, hogy 8800-as kártya alatt nincsen olyan, hogy max grafikával játszik valaki... -
#2038 Azért mert a 8800-ak már más fajta élsimítást alkalmaznak mint a régi kártyák! -
#2037 Amúgy meg nálam az új kártyával több beállítási lehetőség jött elő...
Ilyen a régebben 4x AA helyett a C16xQ AA!!!!!!!
És Így néz ki:
-
#2036 c:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\capcom\lostplanet\ -
#2035 Milyen a configod?
Amúgy Legújjabb driver segít valamennyit rajta....
Nálam DX9-ben tökig fullon....(de nem úgy fullon, mint az elöző kártyával!!!!) 25fps alá nem is esik....
Amúgy 40-50fps. -
#2034 Sziasztok!Nem tudjátok hol vannak a mentések? -
#2033 Ez az egyetlen játék ami akad az új gépemen. De ezt is az optimalizáltság hiánya okozza ahogy elnézem a grafikát. -
#2032 Dual magos alatt is a vga-ra gondolt. Oda is írta. :) -
#2031 Biztosat nem tudok mondani, de én kikapcsolva hagytam, mert a multiGPU erősen SLI/Crossfrirere utal, ha CPU-ra vonatkozna multiCPU lenne. De láttunk már sok furcsaságot-e téren, az igaz. Viszont én egyszer kíváncsiságból mértem mennyi CPU-t eszik a játék mikor DX10-ben fut hihest beállításokkal (ahogy végigtoltam) és akkor azt láttam hogy elég egyenletesen volt terhelve mindkét mag 20-25% környékére, szóval multitaskol mikor ez offon van. (Viszont nekem az nvidia driverben is be van állítva az összefűzött renderelés, hogy használjon két processzormagot...) -
arni17 #2030 LOL simán megy a gépen van high en meg medium on is de low on nincs semmi . igaz 800-640 en fut de jó ez igy is.am nem egy nagy játék nem vok érte odáig meg a hangok tényleg idegesítöek egy ksit valaki írta igaza van de azért tetszik:D:D -
#2029 DX9 és DX10 között mekkora a különbség? -
#2028 Nem gond.
Nyugodtan is lehet eszmecserét folytatni..
Nem mondom, hogy tökéletes, de PC-re a mászkálós akciójátékok között a király....utána INFERNAL....
Igazad van én is ha részletessen megnézem, akkor azt mondhatnám, hogy vannak hibái..
Mégpedig a folyton felugrándozó ablak, hogy "gyenge a géped"
Igen sajna ez egy lövök megyek mászok lövök megyek mászok játék!!!
De viszont nagyon szép....
Na majd a GEARS of WAR! -
#2027 igen, tudom ezért is töltöttem le, de kb egy fél órát volt fenn a gépemen. ez a jön a nagy szörny, rakj egy féltéglát a lövésgombra és otthagyhatod két napra játékok már nem adják be... egyébként bocs, hogy itt shitelem nem veletek akarok vitatkozni, lehet hogy csak túl sokat vártam el tőle a beharangozás miatt. -
#2026 Valszeg te mással játszhattál akkor, vagy a mászkálós játékokra vagy allergiás...
De ez nem kevés ember álltal elismert játék...
Díjjakat is kapott.... -
#2025 elég gyenge játék idegesítő hangeffektekkel (főleg amikor abba a béna robocopos mikrobiba mászkálok). a grafikától is többet vártam (high-ba) az irányítás is a kamera nézet is meg a karakter mozgása is rossz/idegesítő sztem. egy jó pontot sem adhatok neki sajna, pedig próbáltam... :P uninstall
-
#2024 Először is A VGA piszok gyenge lesz...
És a második, az hogy miért...
MERT a 7300GT még köszönőviszonyban sincs a 7600GT-vel!
Ég és föld a két kártya...
De még 7600GT-n is eléggé rendessen akadozna.... -
arni17 #2023 Hellsoztok vixxa olvastam és nem tuom márki ezt hogy egy 3.33 procival emg 512 rammal emg egy 7600 GT vel simán megy ajátk meg stb akkor szerintetek nekem:
AMD Sempron 3000+ 5000 ig kihasználja
7300 GT ami szinte ugyan anyit tud mint a 7600 GT
és 1 GB ram szerintetek?:D -
#2022 Hali!
A felbontást miért nem tudom állítani normálisra?pl.: 1024x768-ra? csak szélesvásznú van nekem valami 8xx x 7xx vagy mien! -
#2021 Miről van szó, mert ezt már a Quake Pachelésekor is láttam ezt a multiple CPU-t vagy GPU-t..
Mint ki be kapcsolható opció.... -
saiyanjin #2020 Tényleg nemtalálok sehol patchet...hmmm...megkockáztatom , de ez kérdés, csak az eredetit lehet online patchelni vagy miaszösz???? Csak a demó patcheit találtam. -
saiyanjin #2019 Sziasztok,
Kérdésem hogy a video opt.ban található multi gpu beállítás vonatkozik-e crossfire -re is vagy csak a dual magos vga-kra ??? -
#2018 1.3-al szebb, vagy gyorsabb lesz? -
#2017 Már letöröltem ezért nem nézem meg az 1.4-et, az 1.3áat biztos megérte feltolni. Lehet hogy szar releaset húztatok le a patchből. -
#2016 Én is patcheltem 1.4-ig azt nem indul ezért nkább alappal tolom patch nélkül. -
#2015 Nekem a pach után már el sem akar indulni....
Mié lehet ez...? -
#2014 Hát nálam pl. a dx10-es verzió másfélszer gyorsabb és szebb lett 1.3-ig elpatchelve az alaphoz képest, passz hogy 9-be is jobb-e. -
mikiking #2013 minek neked ehhez patch ? mit találsz szarnak rajta ? -
#2012 Van patch a játékhoz?Ha igen,linkeljétek már lécci!Köszi -
#2011 Lőni kell a fejét tovább...