Lost Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis sunyik vajon titokban miket portálnak még :)
Next PC upgrade: 2022
Amúgy a legelsõ pályán direkt meg kell halni, én pl. 9x töltöttem visza reflexbõl mikor meghaltam míg rájöttem hogy azon a ponton a fagyhalál is része a történetnek. :)
Utálom mikor olyan részt tesznek egy játékba ahol meg kell halni/veszteni kell a történet szerint, sõtt, sokszor nem is mindegy hogy és hol, mert egy darabig életben kell maradni aztán elbukni.
Kurvára felidegesített, eddig simán mentem, nem volt gond, de ez a szörny mindig megöl, és hiába nyomom F1-et semmi.
És persze nem árt egy Radeon 9200-nál vagy Geforce FX-nél újabb kártya.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
nekem elindítás után ezt irja ki: FATAL ERROR: UNSUPPORTED PIXEL SHADER VERSION DETECTED 2.0
mi lehet a problémája??? elõre is köszi
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lõttem már vagy 30 perce a sárga foltokat mindennel, 1 ment csak ki, de alõbb utóbb mindig megesz engem.
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
Én naon elakadtam az egyik ellenségnél :( Valami darazsat kell kinyirni... 1billentyûzet minusz...
Na szoval honnan a gecbõl lehet lekapni a DX10 Drver Patch-et a Lost Planethez? THX :)
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
Beállitottam hogy kis terhelésnél huzza a procimat a gép és miután ledobtam kicsibe a LP-t nem huzta. tehát a E6420 core2duo elég a LP-hez. csak vidikari kell 8800gts min.
www.nvidia.hu letöltések és ott szépen kiválasztod hogy /graphic card/8 vagy 7 series/és a fajta/
www.ati.hu (ati.amd.hu) ot is letöltéseknél.
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
Nvidia drivers vagy Ati drivers szót gépeld be és katt a legelsõ linkre!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Én 3dm06 4500-at értem el huzás nélkül ugy hogy minden MAXon volt.
Igen a vga drivereket mostanában sokat javitgatják érdemes letölteni a legujabbat.
Mi az a progi ami a képen a jobb also sarokban van?(3graf) Mire jo és honnan lehet letölteni?
Érdemes ffeltenni a 64bites vistát? gyorsabb mint a 32-es és lehet rá telepiteni rendesen?
Annál a másik nagy kukacnál(:D) amejik benn van a bázisban és ott megy körbe körbe. kilöttem az oldalán a takonygumokat és utána a fején is. aztán a feji takonygumokhejettt 1 nagy gumo lesz. azt kell lõni vagy mást? mert én mindig megpusztulok miután csak az a nagy van.
Segitenék de ott még nemjárok....
Viszont számomra látványosan több FPS-t ad hogy kihúztam a kártyát (nem csak a GPU-t, de még külön a shadereket is), és igaz hogy mértem egyeszer és csak max 20%-ig terheli mindkét magot azért mintha simább lenne a futás ha húzom a CPU-t is, lehet azért mert a RAM is sokkal jobban ki van így hajtva. Néztem memórihasználatot is játék közben, nekem teletömte a windows a lapozófilomat, a fizikai memória viszont 1300Mb-ig volt csak tele, ebbõl alig 650Mb-ot ett a Lost planet, evekkel 1-2 éve is volt játék ami többet evett.
Különben fórumokon olvasható közmegegyezés szerint minden G80-as kártyát az ASUS gyárt, mind referencia, a többi gyártó csak a garanciában, körítésben (játékok a dobozban...) tér el.
Különben se lenne mit elverni a gép többi részén, most így felhúzva 13117 pontom van 3DMark06-ban ami több mint gyári órajeles GTX-el és Q6600-al.
És a témához: A végén van valami trükkje a Commander Isanberg kinyírásának. Tegnap kétszer nekifutottam de mikor a 3-adába ért az élete rámmászott 2-3 külön éltet élõ fegyver és szétszedtek. A fura csak az hogy ezekre a röpködõ fegyverekre nem enged célozni, bárhova lõnék rájuk nem pirosodik be a célkereszt és átmegy rajtuk a töltet, néha issza is rándul a célkeresztetm Isambergre, pedig ki van kapcsolva az AIM assistant.
Mivel a kártyád Asus több lehetõség is fenn áll a tuningra.
1x: Bios-ban a Asus lapoknak van 1 ojan featurjük hogy AI Overlocking.
Ez százalékban megadott értékben huzza az egész gépet. 20% nagyobra szerintem ne vedd az már nem tesz jót a gépnek. ezt a "jumper free configuration"(JFC) menü alatt találod.
2x: Kézi huzás biosból. Ez adig jo mig nem akarod emelni az áramot a procin. Vigyáz! szétcseszheted az egész gépet ha tul magasra teszed a procin(Vcore voltage asszem)az áramot. ez némi hozzáértést igényel szoval sztem hagyad. ezt is valahol arra keresd.(JFC)
3x a már általam emlitett Asus Suite progra (alaplap cd-n v. net letölt) 2 modszer is van. Kézi ami egyszerübb mint a biosban de még mindig észnél kell lenni. és a másik a AI NOS (non-overlay System de ebben sem vok biztos) ez jo. ez csak anyibol áll hogy beálitod mikor kapcsoljon be (standard, auto, heavy load,stb.) és hogy hány százalékra huza(101%-120%). nagyon hasznos. Jol huzza az egész gépet és nem terheli ha nincs kihasználva a gép. (leveszi a tuningot.)
probáld ki 10%huzással a gamét és szerintem jelentõs sebességjavulást fogsz észlelni. han nem elég jöhet a 20%.
!!minnél jobban huzod annál jobban röviditi a procko élettartamát.6 használat kb -1 év.(20%on)(mire elromlana ugyis lecseréled).
Ezek van igy skatujában. AI overlockin és a AI NOS memoriástul vidikaristul huzza a gépet és nem baszhatod el vele a gépet. sztem ezeket használd mert egyszerüek. (Vigyázz a megfelelö hütésre mert huzáskor nagyobb hõt termel a gép és az amd nem a hõbirásárol hires.)
8600gt nem rosz. ha az embernek kevés léje van(viszonylag) és dx10-re vágyik azt a leg érdemesebb megvenni.ez még vigyorogva futtatja a dx9-es gamékat és a dx10 is-is elbánik.
ADminnak: ne töröld a levelet, sok embernek kell huznia a gépét hogy élvezhetõ legyen a jatek ezért ide tartozik ez is.:D:D
Intrót meg az elsõ küldetést megcsináltam, nem volt rossz.
Néha szoptam az irányítással, de nem volt vészes.
Hány küldetés van? Azt olvastam olyan 12 óra a játékidõ.
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2x (stalker expanzio nem lesz dx10(csernobilban hagyták HEHE)
3x XPsp3 rol ugy tudtam nem lesz...
na most már télleg elég lesz. bocs hogy enyit zaklattalak titeket.
update2:azt akartom ot mondani a közepén ahol érthetetlen nagyon a szoveg(bocs szar vagyok nyelvtanbol meg mar zsibbad az ujjam az uj TR tõl)hogy 1 picit lehetne gyorsabb néha
Valaki probálta a multit? nekem nem talál játékost. Hamachin is ki lehetne probálni.
UI: LÉCI VÁLASZOLJATOK AZ ELÕZÕRE MEG ERRE IS! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
2 dolog lenne.
1x: A játék maxon valo futtatásához dx10 ben (vistán a gyengébbek kedvéért) elég a következõ gépigény: core2duo E6320 (1.86mhz, 1066mhz fsb), Asus EN8800gts, 2gb ddr2 memoria, Asus P5Bdeluxe alpaplap;stb.
-Nekem ez van és megy a game dx10 alat MAXon(szürésestül<16x>16x> HDRestül)
-!megjegyzés!-1gb memoria felett a jatekok jobban mennek vistán mint xp-n(foleg dual core esetén)(quad core 4szeresen foleg)
-Ebbe még semmijen tuning nincs és mint tudjuk az Asus EN8800gts nagyon birja a huzást ugyan ugy mint a intel procik.core2duo-nal duplásan jo a tuningpotenciál.
<-evvel csak azt akartam mondani hogy huzás esetén még lehet novenlni azt fps-t és azért néha lehetne 1 kicsit(télleg nem kellene de gyorsabb(nem mertem fps-t mert nekem az lassitja a jatekot és hamis értéket adna).:D !LOL!
-64bites vistával novelni lehet még az fps-t
-Janos666 nem értelek. neked lazán kéne mennie maxon. sztem az alaplap a ludas.(nekem asus minden ez azért elõny)
2x: tehát a jatek megy és 3dik pályán vagyok és mikor kimegyek a hódûnékre(jobb nevet nem találtam),(=elmegyek a kerités melett) Jön az a kukac(bazinagy) és a gépemet(vs, =lépegetõ) felrobbantja, gyalogosan meg nem tok mit kezdeni vele. probaltam loni a t-eng gumokat az oldalán de 1 kinyirása után megpusztulok. Tud valaki segiteni mit kell tenii?
UI: slusszpoén: asus alaplap asus vidikari és a Asus suite(asusos oprendszer stuff(tuning,ventiállitás, stb.)) nem ismeri a vidikari hõérzékelõjét. csak everestel latom a vidikari hõmérsékletét.