2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • Lossantos
    Hali

Hogy a viharba kell lenyomni a végén a green eye-t? Kilöttem az összes zöld cuccot ami benne volt, hogyan tovább ( a fejéről is azt a négyet )???
  • ajem kisa
    Oké, kösz a válaszokat, nekem mire reagál a menüben a dolgokra, elmegy a játéktol a kedvem!:)
  • DarkSector
    Miva?
  • kirol
    Azt a robotot, de már mindegy. Valahogy én se értem hogy, de legyőztem és átjutottam a 9. pályára.
  • skyli991
    Nekem picit akat a menü háttérvideója, de a menü gyors.
  • mikiking
    mit nem tudol legyőzni rajta ?
  • zsotesz
    nálam nem volt lassú a menüben
  • kirol
    Valaki mondjon már egy örökélet kódot, mert a 8 pályán nem tudom legyőzni azt a szart, és a trainer-ek meg nem működnek. Légyszi!
  • ajem kisa
    Akkor mégegyszer megkérdem lassaban irom, hogy mindenki eltudja olvasni!;)
    Tehát mindenkinél ennyire gázos a menü, vagy csak nálam nem stimmel valami?!
    Nagyon köszönöm a válaszokat!
  • DarkSector
    ok és HD2400XT ddr3-assal próbált valaki?
  • ajem kisa
    Igen, nekem ezelött olyan volt, ment rendesen, igaz sokmindent lejjebb kellett venni...
  • DarkSector
    Próbálta már valaki 1650pro kártyával?
  • mikiking
    nekem 2x AA van 4 AF wan, árnyék mediumon elmosodás is medium asszem....1024-en,de nem akad,a többi highen van asszem :P
  • skyli991
    Nekem minden max 1280*800, csak árnyékolás van kikapcsolva, a blur és az AA-t nem is lehet berakni high HDR-el. 4x AF van még. Nagyon szépen meg 512mb rammal, celeron procival és 7600gt-vel :D xp-n :P
  • skyli991
    vedd le az árnyékolást és az elmosódást :D
  • w77d
    nem szar a kártyád, de nem egy erőgép!
  • Dulli
    megoldottam közben!
  • Dulli
    sziasztok!
    elakadtam a 4-es pályán. felmászok a csarnokba a hegy tetejére.ott van egyy aktiválásra váro oszlop de ha odamegyek beomlik a szikla és nem tudom merre menjek tovább.tudna valaki segyteni ebben?köszönöm!
  • mikiking
    hogy érted,hogy ilyen grafika mellett ? de szted oan xar a kari ? mer sztem nem rossz kari ez
  • w77d
    az ajánlott konfig nem max grafikára van írva!
    igen, az élsimítás szerintem is fontos, de ilyen grafika mellett nem igazán bírná sztem a kártyád!
  • ajem kisa
    Bocs srácok, nekem csak most lett meg a játék, mivel nincs FAQ, és....
    Szoval lenne egy kérdésem:
    A menü mindenkinél bevan lassulva? Alig reagál dolgokra, a játék viszont jol fut.
  • mikiking
    igen,1024-en jácom.de amugy..... élsimitás az elég fontos a szép grafikához no....az ajánlott konfigba a 8600 gt van irva , és vistán ....
  • w77d
    nem eannyira biztos, hogy a 8600 gt elég neki fullon!
    ez attől függ milyen képernyőfelbontást, élsimítást használsz! sztem 1024x768, élsimítás nélkül--> így lehet, hogy megy fullon!
  • mikiking
    Nekem valahogy nem megy fullon a játék,beszarik fullon,pedig a grafikus kártyámból nagyn is ki kéne jönni a fullnak a 8600 gt-ből,lehet h a processor a hibás ? mert 1 gb ram sem olyan rossz xp-n hozzá sztem ...
  • DarkSector
    % perc allatt meg tudtam ölni...
    Jobbegérgomb asszem nyomvatart és közelmész és enged a fénykard a robot-ba...ez kb 6-7x kell megcsinálni asszem....
  • JackSparrow88
    Vki télleg válaszoljon már arra h mit kell csinálni a legutolsó főellenségnél amikor már levittem már 0-ra az energiáját és még mindig nem akar megdögleni. Vmi trükk/tipp esetleg?? Help!
  • tmisi
    Próbálj meg fokozatosan lekapcsolni mindent. Ha nem gyorsul, akkor nekem lesz igazam, hogy procilimites a rendszer.
  • DarkSector
    hÁÁT A FELBONTÁSON KÍVÜL MINDENNEL PRÓBÁLKOZHATSZ..
    kEZD AZ ÉLSIMÍTÁSSAL..
  • mikiking
    ÉS abból mit vegyek le ?
  • mikiking
    Vagy mit vegyek le ? mert a másik dmo pályán már eléggé akadt ... az 1024-es felbontást azt nem szeretném,mert az teccik ;)
  • DarkSector
    Csak a grafikát kell levenned...
    Mert ahhogy ingadozik, és megüt egy alsó határt az fps, úgy kiírja ezt az üzenetet...
  • mikiking
  • mikiking
  • mikiking
    Nekem az a bajom,hogy mindig kilöki ezt az izét 15 másodepercenként a játék nekem ha lövök , vagy ilyesmi .... pedig 1024-en jáccom,majdnem minden maxon , és nem akad 25-30 fps-t ad... mit kell levenni,hogy ez ne baszakodjon ?
  • tmisi
    Utolsó főellenség, levittem az energiáját 0-ra és nem akart megdögleni. Akkor mi van? Még ütni kell ezután is??? Nem volt időm rájönni, mert meghaltam. HELP!
  • janos666 #1975
    A grafikája egész szép. A történetileg meg ritka nagy faszságnak néz ki, így még akár élvezetes is lehet pár órára. :D
  • kirol
    Hanem inkább Silent Hill 5-öt!
    Én ezt akarok!
  • grebber
    Hát ahogy elnéztem tényleg az én sokkal ütösebbre gondoltam név hallatán meg olvastam xbox 360 huzóneve de hát ha ez az akkor én meg az amerika elnök. :(
    Mindegy azért dicséretes akkor is hogy legalább gondolnak pc-sekre de akkor ne ilyen gameket tegyenek át pc-re!
  • Kori
    egyetértek veled
  • kirol
    Szerintem elég gagyi. De ez csak az én meglátásom.