2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
Lossantos #2010 Hali
Hogy a viharba kell lenyomni a végén a green eye-t? Kilöttem az összes zöld cuccot ami benne volt, hogyan tovább ( a fejéről is azt a négyet )??? -
#2009 Oké, kösz a válaszokat, nekem mire reagál a menüben a dolgokra, elmegy a játéktol a kedvem!:) -
#2008 Miva? -
#2007 Azt a robotot, de már mindegy. Valahogy én se értem hogy, de legyőztem és átjutottam a 9. pályára. -
#2006 Nekem picit akat a menü háttérvideója, de a menü gyors. -
mikiking #2005 mit nem tudol legyőzni rajta ? -
zsotesz #2004 nálam nem volt lassú a menüben -
#2003 Valaki mondjon már egy örökélet kódot, mert a 8 pályán nem tudom legyőzni azt a szart, és a trainer-ek meg nem működnek. Légyszi! -
#2002 Akkor mégegyszer megkérdem lassaban irom, hogy mindenki eltudja olvasni!;)
Tehát mindenkinél ennyire gázos a menü, vagy csak nálam nem stimmel valami?!
Nagyon köszönöm a válaszokat! -
#2001 ok és HD2400XT ddr3-assal próbált valaki? -
#2000 Igen, nekem ezelött olyan volt, ment rendesen, igaz sokmindent lejjebb kellett venni... -
#1999 Próbálta már valaki 1650pro kártyával? -
mikiking #1998 nekem 2x AA van 4 AF wan, árnyék mediumon elmosodás is medium asszem....1024-en,de nem akad,a többi highen van asszem :P -
#1997 Nekem minden max 1280*800, csak árnyékolás van kikapcsolva, a blur és az AA-t nem is lehet berakni high HDR-el. 4x AF van még. Nagyon szépen meg 512mb rammal, celeron procival és 7600gt-vel :D xp-n :P -
#1996 vedd le az árnyékolást és az elmosódást :D -
#1995 nem szar a kártyád, de nem egy erőgép! -
Dulli #1994 megoldottam közben! -
Dulli #1993 sziasztok!
elakadtam a 4-es pályán. felmászok a csarnokba a hegy tetejére.ott van egyy aktiválásra váro oszlop de ha odamegyek beomlik a szikla és nem tudom merre menjek tovább.tudna valaki segyteni ebben?köszönöm! -
mikiking #1992 hogy érted,hogy ilyen grafika mellett ? de szted oan xar a kari ? mer sztem nem rossz kari ez -
#1991 az ajánlott konfig nem max grafikára van írva!
igen, az élsimítás szerintem is fontos, de ilyen grafika mellett nem igazán bírná sztem a kártyád! -
#1990 Bocs srácok, nekem csak most lett meg a játék, mivel nincs FAQ, és....
Szoval lenne egy kérdésem:
A menü mindenkinél bevan lassulva? Alig reagál dolgokra, a játék viszont jol fut.
-
mikiking #1989 igen,1024-en jácom.de amugy..... élsimitás az elég fontos a szép grafikához no....az ajánlott konfigba a 8600 gt van irva , és vistán .... -
#1988 nem eannyira biztos, hogy a 8600 gt elég neki fullon!
ez attől függ milyen képernyőfelbontást, élsimítást használsz! sztem 1024x768, élsimítás nélkül--> így lehet, hogy megy fullon! -
mikiking #1987 Nekem valahogy nem megy fullon a játék,beszarik fullon,pedig a grafikus kártyámból nagyn is ki kéne jönni a fullnak a 8600 gt-ből,lehet h a processor a hibás ? mert 1 gb ram sem olyan rossz xp-n hozzá sztem ... -
#1986 % perc allatt meg tudtam ölni...
Jobbegérgomb asszem nyomvatart és közelmész és enged a fénykard a robot-ba...ez kb 6-7x kell megcsinálni asszem.... -
#1985 Vki télleg válaszoljon már arra h mit kell csinálni a legutolsó főellenségnél amikor már levittem már 0-ra az energiáját és még mindig nem akar megdögleni. Vmi trükk/tipp esetleg?? Help! -
tmisi #1984 Próbálj meg fokozatosan lekapcsolni mindent. Ha nem gyorsul, akkor nekem lesz igazam, hogy procilimites a rendszer. -
#1983 hÁÁT A FELBONTÁSON KÍVÜL MINDENNEL PRÓBÁLKOZHATSZ..
kEZD AZ ÉLSIMÍTÁSSAL.. -
mikiking #1982 ÉS abból mit vegyek le ? -
mikiking #1981 Vagy mit vegyek le ? mert a másik dmo pályán már eléggé akadt ... az 1024-es felbontást azt nem szeretném,mert az teccik ;) -
#1980 Csak a grafikát kell levenned...
Mert ahhogy ingadozik, és megüt egy alsó határt az fps, úgy kiírja ezt az üzenetet... -
mikiking #1979 -
mikiking #1978 -
mikiking #1977 Nekem az a bajom,hogy mindig kilöki ezt az izét 15 másodepercenként a játék nekem ha lövök , vagy ilyesmi .... pedig 1024-en jáccom,majdnem minden maxon , és nem akad 25-30 fps-t ad... mit kell levenni,hogy ez ne baszakodjon ? -
tmisi #1976 Utolsó főellenség, levittem az energiáját 0-ra és nem akart megdögleni. Akkor mi van? Még ütni kell ezután is??? Nem volt időm rájönni, mert meghaltam. HELP! -
#1975 A grafikája egész szép. A történetileg meg ritka nagy faszságnak néz ki, így még akár élvezetes is lehet pár órára. :D -
#1974 Hanem inkább Silent Hill 5-öt!
Én ezt akarok! -
#1973 Hát ahogy elnéztem tényleg az én sokkal ütösebbre gondoltam név hallatán meg olvastam xbox 360 huzóneve de hát ha ez az akkor én meg az amerika elnök. :(
Mindegy azért dicséretes akkor is hogy legalább gondolnak pc-sekre de akkor ne ilyen gameket tegyenek át pc-re! -
#1972 egyetértek veled -
#1971 Szerintem elég gagyi. De ez csak az én meglátásom.