2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • kenderzen
    a krizisznél azért szerintem sokkal jobb a felling .)
  • grebber
    Akkor tényleg nem valami hosszú.Most vagyok a 7-esen és csak 2 óra 20 perce tolom a játék szerint.
  • kenderzen
    én még 1 játékot sem kezdtem ujra
  • ajem kisa
    13, vagy 15:D
  • grebber
    Hány pályás a game?
  • Tinman #2085
    Éppen az imént toltam végig pöcön, fullmaxbroki grafikán, de nem hogy nem nyűgözött le, de vártam a végét.

Első 2-3 pálya fun, aztán unalmas hentbe megy át az egész.
    Az átvezető videok unalmas szappanopera feelingek, a belső terek nagy része nem valami állkoppantó... Far Cry vagy éppen az Oblivion belső tereihez képest le vannak maradva.
    Hülyebiztosan lineáris, rövid, történet közepes.

Játékmenet:
    -energiát néha begyüjt
    -gagyi rovarokkal nem törődik, nagyobbakat hobbiból elteszi láb alól
    -VS-t keres /tonnyányi van belőle/, beül, lő, trigger on
    -bosst 2 perc alatt kinyír
    -unalmas 5 perces átvezetőt megnéz
    -next.

Monsztákból sokkal többre számítottam... ok a főellenfelek változatosak, de a snow pirate, evecgays, pár VS, 3-4 bogárnál többre számítottam.

Egyetlen pozitívuma, hogy karakterek/ellenfelek erősen nem lowpolyk.
    Agyonhypolt, amcsilövölde a Capcomtól, nálam 70%-ot érne a mutatvány, pénzért hajlandó lennék újrajátszani. ^^
  • Tinman #2084
    9. küldetésénél vagyok, mindent maxra tolva játszom, de sajna nem estem hasra... mondjuk amennyire széthypolták, nem is csoda, hogy sokkal többet vártam.

Az eleje nagyon ígéretesen indul, az első pár helyszín kiváló.
    Aztán mintha elfogyna az ötlet és önismétlő, agyatlan hentbe megy át. Valahol olvastam, hogy taktikai érzék kell hozzá... normalon játszom, de eddig 1x haltam meg, akkor is azért mert sokat nézelődtem.
    A belső terek az elején látható barlang kivételével küllemre elég lightosak.
    A program nagyon jól csal egyébként, kár, hogy öreg fejjel ez rögtön szemet szúrt: átvezető animációknál igyekszik a magas poligonszámú karaktereket amolyan szappanopera módjára jól közelhozni, ugyanis ha nem tenné, lenne időn meglátni a tereptárgyak gyér voltát.

Az, hogy lineáris az meg már említésre sem méltó, mert manapság hülyebiztos játékok kellenek, főleg ilyen lövöldében. :-/

Szóval, nem igazán értem a fene nagy hyepot... nem rossz játék, de hogy újra nem fogom kezdeni az is biztos.
  • xotyi
    Én mostjeztem be a játékot és az irányítást és egy két zavaró tényezőt leszámítva kellemeset csalódtam a játékban.

Lesz folytatása?
  • JaSoN HuNTeR #2082
    ja de én mégis játszok vele fullba:D High-on nekem megy csak nincs akkora élsimitás:D 20-60fps között
  • grebber
    Kiprobáltam végre fullon a gamet.Hát gépigényes eléggé.Top 3 leggépigényesebb game részlegbe simán belefér.

• JaSoN HuNTeR #2080
    még meglesz a 1,5GB ram és bese fog lagolni.Ennyi!
  • Samanoske
    Nekem is jólmegyAMD 3000+,1GBRam,ATI 1950pro256mbddr3,szóval
    nem a géped gyenge max a videokarid!
  • JaSoN HuNTeR #2078
    nekem jól megy:D Minden high csak Anti 2x és a másik meg 4x és igy 20-55FPS.
  • ajem kisa
    Azt nemkell megölni, hanem átkell jutni a tuloldalra....
  • Vieras
    Egyépként azért irok mert ottt vagyok hogy egy ilyen nagy kukac féleséget kell megölni:D ami sokszor a föld alat tur minden fele meg néha kijön a földböl na de már belelötem nemtom hány rakétát meg de megse hatja hogy kell megölni?:)
  • Vieras
    Mert gyenge a géped hozzá:). leglaáb 1 duplamagos proci 2gb ram és valami izmosab vga kell.
  • ricsa008
    üdv mindenki
    az mér van hogy még ezen a konfigon is úgy akad hogy nem megy 9fps főlé?
    (bár csak a demot néztem)
  • cicai
    értem
  • bere
    Én hasonló gépen játszottam sokat vele: P4 3@3,6 Ghz(prescott); 1950pro, 2GB memória.
    (1024-es felbontás, élsimítás nélkül, nem tudom milyen minőségi beállításokkal, de összességében medium felett + XP és dx9)
    Tapasztalatok: a játék 95%-ban nem volt gond, a bossfightoknál gyakran keményen beszaggatott.
    Javaslom, hogy rántsd meg némileg a procit, a 3 GHz nem hajtja ki egyébként sem az 1950pro-t.

Egyébként UP a topicnak, senki nem tud megszánni mentett állással?

• cicai
    Sziasztok!
    Gondolkodok a játék megvételén, és ezért szeretném megkérdezni, h szerintetek az én konfigommal h menne?
    Thx
  • GodGamer
    Sziasztok!

az a problémám h amikor elindítom a a játékot a monitor nem ad képet és azt írja ki h out of range, fel is pecseltem már, de úgy se megy. A régi videókártyámmal adott képet de a mostanival ami egy 8800gt azzal nem
    plz help!!!
  • bere
    Az e-mail, ha valaki tudna segíteni: [email protected]
  • bere
    Sziasztok,
    mentett állás kellene, mivel volt egy windows összeomlásom, és újraklónoztam a c meghajtót. Igy sajnos elvesztek a Lost Planet állásaim is(google-ban már kerestem sokat, de semmi...)
    Ahol vagyok: már levertem a repdeső bogár és a föld alatti sokcsápos boss-t is. Az átvezető videóban megjelent az új csajszi is, és most egy városrészben kezdődik a pálya, ahol rakétavetőkkel, meg ágyúkkal lőnek.
    Előre is köszi, ha valaki tud valamit küldeni az e-mailemre.
    Baromi jó játék, de valósznúleg nem fogom újrakezdeni.
  • Cyrus666
    Linket nemtok adni. Keress rá torrenten (isohunt,mininova), szedd le az 1.4es updatet, és járj el a #2059es hsz alapján.
  • ricsa008
    ???
  • ricsa008
    ??
  • ricsa008
    ?
  • ricsa008
    sziasztok
    valaki tudna adni egy linket a patch hez mer a gugléba annyi a link minn a állat a javítás sehol
    köszönöm
  • Kori
    ez már egy ilyen bolygo
  • ricsa008
    az normális hogya konfigommal 800x600 ba minden low -on 3-6 fps el megy?
    vagy a driver nem jó?
  • ricsa008
    valamivel nem lehet állítani a le hullo hó mennyiségét? :D
  • Cyrus666
    Pár órás kutakodás utánn meglett a megoldás! Szedtem le hozzá updateot (nativePCben ír át fileokat:message,system,ZZPack1-2,default.cfg), meg még felmásoltam az unleashed crackben lévő fileokat. Uhh, mekkora egy oltás ez a game!!!! El kell gondolkoznom az eredeti megvételén...
  • Cyrus666
    Haladok, már fut, viszont most a köv üzivel dobott meg: "User authentication failed"! Tennivaló? thx
  • BladE666
    mi lehet a baj, instalálásnál ilyet ir ki :

"A termék beállítási adatai hibásak. Forduljon a technikusokhoz."

elöre is kösz a segítséget
  • Proh
    Valszeg rossz a cracked. Keress egy másikat.
  • Cyrus666
    HY!
    Sajna még csak most jutott el hozzám a game. Unleashed "márkájú". Viszont nemtom elindítani. Az exe hibát észlel és leáll! Vkinek vmi ötlet?
    Thx
  • Proh
    sziasztok!
    a 8-as vagy 9-es pálya főellenségénél megakadtam, a főellenségnek van 2 csápja. az életerejét az első harmadban úgy tudom levenni, hogy a csápokat szétlövöm, majd a tövét is lövöm. viszont a többit hogy kell levenni, mert hiába lövök bármit nem megy lefelé az életereje?
    köszi szépen a segítséget
    Proh
  • DarkSector
    Ati drivereket ismerem...
    De milyen az az asus meg ngohq driver?
    Talán új DX9c?
    Procid?
  • saiyanjin
    Nekem 2db Asus 1950pro Cf van bennt és fagyogat.Kipróbáltam az összes létező drivert, asus oldalon, ati oldalon és ngohq-n is.Az összessel fagy ha CF on vagy Off akkor is.Patchet tudna vki hozzá, vagy az csak egy legenda???
  • DarkSector
    Gondoltam berakom ide, de e-mail-ben is jó nekem..
    kb 5perc...