2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • DarkSector
  • Kandurex
    Keress rá a google -n, ez az Xbox controller irányító dll -je, persze kérdezhetnéd, feletébb jogosan, hogy majó'istennek kéri, no de ez, átirat, szóval keress rá, töltsd le, dobd be a system32 windows könyvtárba...valamint szükséged lesz a 2007. áprilisi legújabb directx -re is.
  • DarkSector
    Én napi 5x legalább ez olyan mint a drog!
    Csak jönne már az fullos verzió....!!!!!!!!
  • Prof William
    Indításkor a Xinput1_3.ddl -t nem találja... mi lehet a baj?
  • DarkSector
    A földön heverő gépágyukat szedd fel úgy hogy egy lépegetősben ülsz és így felveszi a karjára, és ezek között van gépfegyver, shotgun meg rakéta....
  • DarkSector
    A jobbak igen eléggé gépigényessek lesznek...legújjabb drivert szedd le a kártyádhoz, mert az kegyetlen sokat javít...
  • DanRyu
    Nagyon nagy játék, nekem bejön, csak cserélnem kell a procit a videókarit meg memóriát is, mert eléggé lenyomorítottam a grafot, hogy ne írja ki azt, hogy kevés a gépem ehhez a beállításhoz. Nem gondóltam, hogy ekkora gépigénye van. Ezek után már csak ekkora gépigénnyel rendelkezö játékok jönnek?
  • kirol
    Hát rakétavetőt nem láttam eddig, de mindig kinyír azért.
  • kuci06
    azt úgy kell legyőzn, hogy beszálljsz a mechbe, és felszeded a raksivetőt.
    Utána amíg egyhelyben áll, lődd a sárga, világító farkát(gattling gunnal!), majd amikor pörögni kezd , mozgás közben lődd rakétával, ettől felborul, és akkor megint szórhatod gattlinggal . Ha a mech leépülne, menj át a másikba (2 db van). Amikor körbe pörög végig a falakon, kezdj el reülni a mechhel (dupla ugrás), amig meg nem áll.

Én mióta kijött, naponta kétszer végigviszem, és eddig egyszer sem haltam meg ellene :D

Hát igen, az effektek először engem is földhözvágtak :)
  • DarkSector
    Szedd le innen, és ha nem megy akkor a gépeddel lesz a gond....
    Lost Planet DEMO
  • DarkSector
    Configod?
  • DarkSector
    Az a vége...az első résznek...
    A 2.nak meg totál brutális a mech harc része a végén az arénában.....
    Nálam olyan effecteket lenyom, hogy ilyet még játékban nem láttam.....
  • hen-tes
    Jahogyaaaz. :D Egyszer jutottam el odáig, addig egyszer sem, de ott lefagyott.. :|
  • kirol
    Amikor bemész egy barlangba, ott össze-vissza repkednek ezrével a ények. Átmész a hídon és egy kis lyukba jutszm mögötted a járat beomlik, és jön ez a nagy forgóbigyó. Körben a fal mellett vannak felvehető cuccok, de kb 20 mp alatt lezúz.
  • Prof William
    meg valami 2350.FDI server error
  • Prof William
    a Demo installkor valami hibáít ír ki a DAta1.cab ban... ezt hogy lehet orvosolni? A Hardwiredről szedtem le...
  • hen-tes
    Nálam is gondok vannak a felbontással. Nem tudja valaki hogy be lehetne e lőni config file-ból valahogyan egy értelmes felbontást?
  • Sland
    Amin kipróbáltam a DX10-et az az öcsémé.
    De a felbontással azon a gépen kurvára bajok voltak LP-ben.
    LCD TV a monitor. 1366x768 a felbontása. lost planet olyanokat adott ki hogy 640x480 meg 800x440 meg 1600*1000 meg olyan faszságokat hogy az hihetetlen. úgyhogy van egy szép feke csík az alján meg a tetjén a képnek mert normális felbontást nem lehetet beállítani.
    FRAPS nem működik DX10 alatt
  • hen-tes
    És azt esetleg nem árulnád el, hogy mi az az üzenet? :(
  • gyuri1989
    valaki segithet ne mert felrakom a demot elinditom a játékot ott rá megyek a new game re és kikapcsol valami uzenetet ki hoz
  • hen-tes
    Két géped van? :S
    Képet! :p
  • Sland
    AMD64 3000+
    2GB DDR RAM
    8600GTS
    Vista

DX10-ben 1280*720 mediumot bírja.
    Ha a felbontást lejjebb veszem akkor a maxot is
  • hen-tes
    Először én is úgy oldottam meg, de azzal a kis kötéllel sokkal könnyebb. :)
  • ajem kisa
    Ott egyszerüen csak felugrálsz oda, kicsit gázos, de kivitelezhetö!:)
  • hen-tes
    Nem vágom melyik részről beszélsz, de próbáld mindig a sárga kristályos részüket lőni a dögöknek.
  • hen-tes
    "A GT az csak a 7600 alatt érvényes, mert 7600 és 7900-ban én csak GS híve vagyok"

Én csak erre válaszoltam..
    Megéri a 7600gt-re plusszt kiadni a 7600gs ellenében. Ennyi. Értsed már. :)
  • kirol
    Az első pályán, amikor a barlangban vagy, hogyan lehet azt a pörgő szart megölni? Mindig kinyír engem.
  • DarkSector
    Nemtuom....én mikor vettem, akkor jóval drágább volt a GT mint a GS.....
    Ilyen sorrendben voltak a kártyáim....
    GFMX440->GF6200->INNO GF7600GS->Gigabyte GF7900GS (van most)
    És a 2fajta 7000-es kártya közt én nagyonnagy különbséget láttam....
  • hen-tes
    Nade a gs az ddrkettes... egyedül az inno gst-je és a galaxy ddrhármas gs-e hozza a gt szintet, de ezek nem is olyan árban vannak mint a sima gs-ek.. Nos akkor miről is beszélünk? GS vs GT: GT hast gewonnen, puszicső. :p
  • DarkSector
    Itt van a vkártyám..:D
    Nézd meg...
  • DarkSector
    Igen mert én csak DDR3-ast számítom, a többi VKártya netezésre jó....
  • DarkSector
    Mondjuk a mostani kártyámat még nem próbáltam, attól függetlenül, hogy eléggé jó hűttő is van rajta....
    Mégpedig azért, mert még minden játékban full-on teljesített....
    Kivéve a jelenlegi játék receg egy cseppet, de az új drájvernek hála ez is megoldódott, és kb 4-5 perc alatt felpörög a gép, és akkor már nincsen gond....és már odáig jutottal a LP-ben, hogy az élsimítástól a HZ-ig minden max-on van kivéve a Motion Blur-t...és még tesztelem tovább..
  • hen-tes
    Ez csak a ddr3-as gs-re igaz. Az pedig már alapon is hozza majdnem a gt szintet. (nekem is ilyen van)
  • DarkSector
    Én arra gondoltam, hogy annyival olcsóbb, hogy ha jó márkájút veszel és ugye a gs-eket lehet húzni, akkor közel egy GT-hez van a teljesítménye...
  • hen-tes
    Egyértelmű..
  • DarkSector
    Jah de szerintem sokkal olcsóbb is.
  • hen-tes
    7600gs nagyon gyenge a 7600gt-vel szemben. :S
  • DarkSector
    A GT az csak a 7600 alatt érvényes, mert 7600 és 7900-ban én csak GS híve vagyok, ezért is vettem GS-t.....
  • DaemoonHunter
    Kösz a segítségeket:) a GT asszem csak pár ezressel drágább, szóval valószínűleg azt veszem.
  • DarkSector
    Jól mondod