Lost Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Sok Xbox-os és Xbox 360-as gamet tehetnének át PC-re is.
Next PC upgrade: 2022
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
És reméljük,hogy nem egy resident evil 4- szerû portot kapunk! 😊)
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy sztem egy jó géppel rendelkezõ pc-s (ha jól portolják) simán szebb látványt élvezhet majd.(2x akkora felbontása lesz, új effektek, stb) De ez már csak a programozóktól függ.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
itt van video beszámoló
én speciel csalódtam benne, ráadásul végig sem vittem,olyan kurva nehezek a bossok,de ez csak az én saját nyomorom, sokan szeretik
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*