Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv

Valaki magyarul játszós fel tudná rakni a magyar nyelvi fájlokat? Szeretném megérteni a sztorit is, de warezban nincs magyar, megvenni meg nem akarom, ha már egyszer megvan.

Nagyon köszi elõre is.. <#worship><#worship>

ffxi
Pfú én itt elsõre annyit szenvedtem :S

Fákjúal!

JackSparrow88
Na ez azért már valami😊, igaz ezt még régebben csináltam de azért jó...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Optimus Prime
Hát igen, ez a Live miatt van. 😊 Én a Universe at War-ral vagyok így. Akárhányszor kerestem másik játékost sose találtam.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Maxtreme
Hát én is fõként a multi miatt vettem meg a colonies editiont pár hete. A baj csak az hogy kutya sem játszik vele 😊) (de szó szerint. kb 30x néztem rá a dologra, de egyszer sem talált aktív servert)

Rage47
na már csorog lefelé steamen 😄
Rage47
warezt én is néztem régen, és a staemen vettem már vagy 10 gamet, szal nem izgat😄

a multi érdekel, és a steammel hogy kommunikál a game, illetve van-e game for windows live

thx
Optimus Prime
Igen, jó lenne tudni milyen a Steames verzió. A fórumon sok rosszat olvasni.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ffxi
Én már jácottam elõtte vele warez-on 😊 De ha az egész vásárlási folyamatot kérded, akkor az a véleményem. Hogy naon egyszerûen lehet vásárolni steamen keresztül.

Fákjúal!

Rage47
na milyen? véleményt :p
grebber
PC-n is elmegy 200.000db minimum ami jócskán fedezi a portolás költségeit szal õ nekik lazán megéri.Konzolon meg jobban megéri.

Next PC upgrade: 2022

Rage47
most lesz coop multi, én arra mindig vevõ vagyok :p
Narxis
99% , hogy jókora késéssel lesz max. PC-re. Megszedik magukat konzolváltozatból aztán kiadják PC-re ahol 10 emberbõl 8 letölti.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

grebber
Lost Planet 2: Kooperatívban az Akrid ellen

(HW Insider) A Capcom által nemrég bejelentett Lost Planet 2-bõl az Xbox Liveon már le lehetett tölteni egy 436Mb videót. Gameplayt is láthatunk. Klímaváltozásokat mutatnak be, olvad a hó, elõbukkan a dzsungel. Kooperatív módban hentelhetjük az Akridokat. A Capcom nyakkendõs malacpásztorai egyelõre képtelenek eldönteni, hogy X360 mellett más platformra is megjelenjen-e a játék. Valószínûleg nagyobb pénzesbõröndök cserélnek gazdát, aztán lenyugszik a front és jöhet a multiplatform.

info: Hardwired

Rage47
Ha érdekel a game, mindenképpen érdemes. 9k boltban...
Az mondjuk vicces, hogy a colonials(kibövitett) verzió olcsóbb. Én még nagyon gondolkozom a megvételén, fõleg most, hogy írtátok hogy a multi kihalt:S
Optimus Prime
Akkor érdemes megvenni a Steames verziót? Nekem nem számít, magyar-e nem magyar. A multi sem izgat, fõleg hogy olvastam olyan kihalt, mint a Prey. 😞 ennyi erõvel mintha nem is lenne. :S

ffxi
Ok, rábeszéltél. Megvettem steam-en 😞
Remélem nem lesz gond az install-lal :S mert ez lesz az elsõ. A Bioshock akcióról lemaradtam 😞

Fákjúal!

grebber
Warezt is magyarrá lehet tenni (Colinies-t) igaz nem teljesen de magyar és érthetõ a story!

ffxi
Van 3. oka is! Nem magyarul van 😊 mert magyar boltokban magyarfelirattal van ellátva a gém.

Fákjúal!

grebber

ffxi
Nah akkor már 2 oka is van 😊

Fákjúal!

Rage47
kár hogy nem a colonies edition van steamen :/
ffxi
Kecsegtetõ, de tokkal vonóval lenne jobb nekem. 😞

Fákjúal!

Rage47
Steamen 1500 huf a game.

Multija jó, játszanak még sokan nem tudjátok?
Optimus Prime
Üdv! Nemrég kipróbáltam a játék demóját és nagyon megtetszett. Lenyûgözõ grafika, remek optimalizáció mellett. Bár a DMC4 demója jobban fut full grafikán, de ettõl vannak rosszabbak is (Crysis).
Azt szeretném kérdeni, hogy a hétvégén akciós a Steam 20 euró helyett most csak 5. Bár nem a Colonies Edtion, hanem a sima kiadás. Tudom milyen újításokat kapott, többek között a csodás Live-ot is. De megéri megvenni ennyiért a régi kiadást vagy érdemes többet áldozni a CE és az új tartalmakra?

ffxi
Akkor mégis csalódok 😞

Fákjúal!

grebber
X360 exkluzív a Lost Planet 2

2009. február 26. 18:17, Csütörtök - Ötvös Tibor

Nem is olyan régen még örömmel számoltunk be arról, miszerint a Capcom a Dead Rights 2 mellett a nagysikerû Lost Planet folytatását is elkészíti, ráadásul mindkettõ jön PC-re is.

Sajnos eme utóbbi állítást ma maga a kiadó cáfolta meg, hiszen az elsõ trailer és képek nyilvánosságra kerülésével azt is bejelentették, hogy a Lost Planet 2 X360-exkluzív lesz. Sajnos ezt már ne árulták el, hogy csak a megjelenésétõl számított pár hónapig nem lehet kapni majd más platformokon (lásd az elsõ részt) vagy valóban csak a Microsoft konzoljára jelenik meg a folytatás.

A Lost Planet 2-ben végre lehetõségünk lesz a történeti szálat három barátunkkal végignyomni, hiszen a Capcom egy négyfõs co-op módot is beépített a programba. A történet szerint 10 év telt el az elsõ rész eseményei óta és Wayne Holden helyett ezúttal a kalózok oldalán harcolhatunk a bogarak ellen.

info : SG 😄

Narxis
Most jelentették be, hogy csak XBOX360-ra. 😄

ffxi
Eddig Capcomba nem csalódtam. Igaz van néhány tré munka, de megilleti a próbálkozásaikat.

Fákjúal!

grebber
Most néztem a Lost Planet 2 debütáló trailerét nemkicsit odabasz!!! Remélem pc-re is kiadják majd!

Tényleg ennek nem magyarnak kéne lennie? (hagyjuk hogy megvettem-e) Annyira nem hiszem hogy jó.

ffxi
Megvetted?

Fákjúal!

kissadamvikt
szasztok!

3 kérdésem lenne!

1. hogyan tudták ilyen szarul megírni ezt a játékot?
2. mi a túróért olyan rohadt sötét a kép( játékban, monitoron is max a fényerõsség) és miért nem tudok neki szabvány felbontást adni ( 1024x768, 1280x1024)
3. elvileg magyarnyelvû a játék, de hol tudom átállítani magyarra, mert telepítésnél nem tudtam magyar nyelvet beállítani....

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

sziasztok, keresném a game magyaritását, ha valaki tudja hol találom írja már meg. [email protected]. THX
grebber
Heuro
Döcögve ...
Itt a szabadban elég sokat vagyunk.
Hóvihar, köd ... robbanások, lövések, rajzó/repülõ ellenségek, mifene ... és ez mind egyszerre.
Ha ezeket lebutítod, akkor elmegy, de oda egy jókora élmény.
Szerintem.

Menne ???
T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100 (max:358Mb)

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

ffxi
Köszi!

Fákjúal!

Heuro
Nekem XP-n ide:
C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\capcom\lostplanetcolonies\

ffxi
Nem tudjátok, hol rakja a mentéseket a játék?

Fákjúal!

Heuro
LostPlanet Colonies:
Ha már "új" verzió, egy kis következetességet tehettek volna bele.
A mellékelt képen nekem olvadoznom kellene a láva melegétõl, de ennek
ellenére vígan számol vissza a hõmennyiségem ... azannya :-))

Narxis
HD 4650

Melyik karin menne jobban ?
HD 4650 / HD 2600XT / GF 8600 GT

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

Sziasztok, nem tudtok véletlenül magyaritást?
Nem láttam lehetõséget rá.

"vessetek a mókusok közé" :)

Narxis
Pedig ezt úgy emlékszem át lehet állítani, inverted mouse vagy ilyesmi a neve optionsban.

Nekem egy gondom van a játékkal eddig , nem lehet az egér irányítást megcserélni és így képtelen vagyok kezelni . Jobbra helyett balra néz stb .. mintha tükörbõl kéne játszanom. nincs erre valami megoldás? keresgéltem cfg file-kat de semmire sem jutotam ,. Opciókba sem lehet állítani 😞. / nem akarok venni xbox mintájú kontrollert 😊 /

"vessetek a mókusok közé" :)

Ja és a kodec Klite
Sziasztok. Ha elindítom a játékot akkor a kép ilyne zöld és nem látni semmit. 3féle drivert kipróbáltam 3szor ujratelepitettem. Mi lehet a baj?
Törölt felhasználó
Én is keresem, de fogalmam nincs...