2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • wedge31
    Nem értem ha annyira nem jön be minek könyörögsz itt érte hagy a fenébe.
  • Optimus Prime
    Sehogy. Ez a Games For Windows - Live experience. :)

Ha megvenni nem éri meg a játék, annyira nem is tetszett. Ebből kifolyólag nem érdemes vele szőrőzni. Én legalábbis így vagyok vele.
  • gregtom6
    Pls töltse már fel valaki a magyar nyelvi fájlokat, meddig tartana, 2 perc????
    És nem "vedd meg!" válaszokat kell adni, hanem, h tessék, itt a link, meg ilyesmit. Kösz szépen.
    Most nem azért, megvenném, ha megérné, de nekem csak a hl érné meg a megvételt, ez biztosan nem...
  • terribad
    colonies edition multiplayerben az állandó villogással lehet kezdeni vmit? mintha gránát robbanna mellettem 5 másodpercenként akárhol vagyok
  • grebber
    "Négy személyes coop kampánnyal jön a program"

Na ez jó lesz akkor remélem hamachival lehet majd zúzni :D
  • grebber
    Lost Planet 2 előzetes
  • gregtom6
    Bizony sok, Half Lifehoz nem sok, de ehhez igen. Szóval valaki legyen olyan kedves, és töltse fel vhova a magyar nyelvi fájlokat. Kösz.
  • Narxxis
    Ehhez a játékhoz sok.
  • Evin
    Bolt->polc.
    Sok a 4500Ft?
  • gregtom6
    Üdv. Magyar nyelvi fájlok honna tölthetőek?
  • grebber
    Lost Planet 2 Trailer
  • Narxis
    Jah, a csilivili grafika és a scifi stílus miatt játszottam én is vele.
  • Optimus Prime
    Azért a grafikája se piskóta. Nekem elsősorban ezért tetszik, meg mert sci-fi és mert ész nélkül ölhetjük a bogarakat. :)
    A Starship Troopers játék lett volna fele ilyen jó...
  • Narxis
    Jah, de pénzt nem adnék érte. Nem olyan jó játék sajnos.
  • gregtom6
    Legalább hosszú a játékidő?
  • Narxis
    Kicsit unalmas lövölde, egyszer játszható szvsz. Vannak benne ilyen spéci járművek/robotok amikbe beleszállhatsz és azzal irthatod a népet meg sok rovar. :D
  • gregtom6
    De akkor te sem játszottál még vele? Olyantól kérdeztem, aki játszott már vele, mert én videók alapján sima lövöldére gyanakszom...
    Azért kösz, h írtál:)
  • Optimus Prime
    A demó és a videók alapján dettó DMC sci-fiben. Bár a DMC jobban van dramatizálva.
  • gregtom6
    Üdv.
    Ez csak megyek/lövök játék, vagy történik is valami benne? Úgy értem, hogy sztorira nagy hangsúlyt fektetnek? Bár gondolom meg sem közelíti a többi capcom játék szintjét.(pl. DMC)
  • Murder3
    Az király lenne akkor most újra is játszanám:)
  • Mortein79
    Üdv

Valaki magyarul játszós fel tudná rakni a magyar nyelvi fájlokat? Szeretném megérteni a sztorit is, de warezban nincs magyar, megvenni meg nem akarom, ha már egyszer megvan.

Nagyon köszi előre is..
  • ffxi
    Pfú én itt elsőre annyit szenvedtem :S
  • JackSparrow88
    Na ez azért már valami:), igaz ezt még régebben csináltam de azért jó...

• Optimus Prime
    Hát igen, ez a Live miatt van. :) Én a Universe at War-ral vagyok így. Akárhányszor kerestem másik játékost sose találtam.
  • Maxtreme
    Hát én is főként a multi miatt vettem meg a colonies editiont pár hete. A baj csak az hogy kutya sem játszik vele :)) (de szó szerint. kb 30x néztem rá a dologra, de egyszer sem talált aktív servert)
  • Rage47
    na már csorog lefelé steamen :D
  • Rage47
    warezt én is néztem régen, és a staemen vettem már vagy 10 gamet, szal nem izgat:D

a multi érdekel, és a steammel hogy kommunikál a game, illetve van-e game for windows live

thx
  • Optimus Prime
    Igen, jó lenne tudni milyen a Steames verzió. A fórumon sok rosszat olvasni.
  • ffxi
    Én már jácottam előtte vele warez-on :) De ha az egész vásárlási folyamatot kérded, akkor az a véleményem. Hogy naon egyszerűen lehet vásárolni steamen keresztül.
  • Rage47
    na milyen? véleményt :p
  • grebber
    PC-n is elmegy 200.000db minimum ami jócskán fedezi a portolás költségeit szal ő nekik lazán megéri.Konzolon meg jobban megéri.
  • Rage47
    most lesz coop multi, én arra mindig vevő vagyok :p
  • Narxis
    99% , hogy jókora késéssel lesz max. PC-re. Megszedik magukat konzolváltozatból aztán kiadják PC-re ahol 10 emberből 8 letölti.
  • grebber
    Lost Planet 2: Kooperatívban az Akrid ellen

(HW Insider) A Capcom által nemrég bejelentett Lost Planet 2-ből az Xbox Liveon már le lehetett tölteni egy 436Mb videót. Gameplayt is láthatunk. Klímaváltozásokat mutatnak be, olvad a hó, előbukkan a dzsungel. Kooperatív módban hentelhetjük az Akridokat. A Capcom nyakkendős malacpásztorai egyelőre képtelenek eldönteni, hogy X360 mellett más platformra is megjelenjen-e a játék. Valószínűleg nagyobb pénzesbőröndök cserélnek gazdát, aztán lenyugszik a front és jöhet a multiplatform.

info: Hardwired
  • Rage47
    Ha érdekel a game, mindenképpen érdemes. 9k boltban...
    Az mondjuk vicces, hogy a colonials(kibövitett) verzió olcsóbb. Én még nagyon gondolkozom a megvételén, főleg most, hogy írtátok hogy a multi kihalt:S
  • Optimus Prime
    Akkor érdemes megvenni a Steames verziót? Nekem nem számít, magyar-e nem magyar. A multi sem izgat, főleg hogy olvastam olyan kihalt, mint a Prey. :( ennyi erővel mintha nem is lenne. :S
  • ffxi
    Ok, rábeszéltél. Megvettem steam-en :(
    Remélem nem lesz gond az install-lal :S mert ez lesz az első. A Bioshock akcióról lemaradtam :(
  • grebber
    Warezt is magyarrá lehet tenni (Colinies-t) igaz nem teljesen de magyar és érthető a story!
  • ffxi
    Van 3. oka is! Nem magyarul van :) mert magyar boltokban magyarfelirattal van ellátva a gém.
  • grebber
    Steam akció 5 euró a game!