2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
rcsaby #1089 Az lenne a kérdésem hogy a demot kipróbáltam és az simán ment.Ilyen a gépem Intel Penium 4 3.06GHz 1GB Ram Gforce 7600GT.Látom hogy irogatják hogy vistás XP-n is elindul.Ja és 7GB a játék mennyit rak fel. Előre is Kösz. -
#1088 végigvittem :)4,5 ora kb...lassu vok! -
#1087 Kurva egyszerű a dolog!
Mindenki 1024-ben nyomja... -
#1086 Készítettem pár képecskét:
-
#1085 Én simán bemásoltam mindent a játék könyvtárába a crack könyvtárból!
Simán megy... -
#1084 HIBÁTVAL DOB KI DE A CLIENT REGYSTRIT NEM TOM HOVA KELL MÁSOLNI -
#1083 Srácok! Lenne egy nagy gondom. A helyzet az hogy nagy büszkén feltettem a dx10-es lost planet demot a köv. konfigra: C2DE6600, gf8800gtx,3Gb ddrII 800mhz, asus p5b és mindent feltoltam fullra , a felbontást 1600X1200ra.
És döbbenten vettem észre hogy 16-18fps-el döcög. Az op. rendszer : Vista 64bit, azt az nvidia drivert tettem fel amit a demo letöltési linkje melett kifejezetten ehhez ajánlottak. Egyszerűen nem értem mi a gáz. Tudom hogy itt sokan már a full gamet tolják de addig amíg nem tudom megoldani a problémámat a demoval addig azt felesleges feltennem. Légyszi ha van valami megoldás a problémámra akkor segítsetek. Köszi előre is a válaszokat! -
#1082 BÁR NEM AZ EREDETI KÖNYVTÁRBA RAKTAM -
#1081 ÉS NEM TALÁLOM A STEAM MAPPÁT ! -
#1080 LÉGYSZI SEGÍTSEN VALKI VAGY LEGALÁBBB FORDÍTSÁTOK LE EZT :
[Options]
CachePath=C:\Program Files\Steam\SteamApps
; Used if UseCache=1
; No Trailing Slash Example: CachePath=D:\Steam\SteamApps
UseCache=disable
; enable/disable
; Will Mount GCF's/NCF's or read Local only.
User=NoSteamUser
; This will be returned on SteamGetUser.
; NOTE: 'SteamSetUser' overrides this option.
PersonalName=Unleashed
; This is the name you will use in-game.
; If not set it will automagically assign: SteamSucks
GameLanguage=english
; This is the language that will be used in-game. Game needs to be restarted to let it take effect.
; You can choose one of these, default is english: english, german, italian, koreana, spanish and french -
#1079 -
strebacom #1078 Xp vagy vista?? -
#1077 hogy kell elíndítani az unleashed verziót és ne várjátok tőlem hogy 139 kommentet elolvassak szóval légyszi valaki mondja meg hogy hogy kell elíndíani -
#1076 Single. -
Prof William #1075 Ez már valami network gaméből van? Vagy még a Single? -
#1074 Huhh, majdnem full graf dx9
-
#1073 Köszi közben már rájöttem.
Nem tudom, én Vista alatt tolom még a 7.4-es driverrel természetesen dx9 alatt de nálam nincs semmi gond. Az árnyékok ki, AA4x, AF8x többi maxon nekem akadásmentesen fut. dx9 überbrutál grafika már csak kölömbségre lennék kíváncsi, hogy mit tud a dx10. Azt hiszem pár hónap múlva kicserélem a VGA-mat és akkor megtudom. -
tmisi #1072 Én is így írtam ki az R6V-t, a vége ment CD-re. Aztán a ParaWorldot meg a PowerIsoval felosztottam tagolt ISO-ba (.daa). De csak azért mert amit letöltöttem nem RAR-os volt, a tömörítés meg 1-2 órát vett volna igénybe. Szal megoldható. Pedig az én íróm tud DualLayer lemezt írni, csak egy csöppet drága az ilyen diszk... -
tmisi #1071 Lowon igen. Bár a CMDirtnél voltak gondok Bartonokkal (asszem az SSE2 v. 3 hiánya miatt). -
moralosan #1070 eh, én fogom és kiírom a rarokat 2 dvdre :P -
tmisi #1069 A cracket sztem csak az egyik lemezre felrakni, az nem kell a telepítőnek. -
skygt90 #1068 Hali! ezen a gépen elindulna szerintetek full minimumon beállításokon ? AMD athlon Xp 3200 MHz(barton magos) 1GB memória, Geforce 6600GT
-
#1067 és honnan tudják akik nem olvasták az eredeti postot hogy a két kép hova illik? -
strebacom #1066 Na itt van hogy kell 2db DVD5-be kiírni!
1] csinálj az első lemeznek mappát pl.: DVD1
2] minden fájlt másolj bele kivétel:
LostPl~3.cab
LostPl~4.cab
3] az első lemezt ki is írhatod /természetesen a mappán belüli fájlokat kell kiírni/
4] csinálj a második lemeznek mappát pl.: DVD2
5] minden fájlt másolj bele kivétel:
LostPl~1.cab
LostPl~2.cab
6] az Autorun.inf -t nyisd meg pl. notepaddal
és írd át az open értéket nullá-ra, így nézzen ki:
[autorun]
OPEN=0
ICON=lostplanet.ico
7] s már ki is írhatod a második lemezt /természetesen a mappán belüli fájlokat kell kiírni/
annyi hogy telepítés közepén kidob majd egy ilyen hibát /hiányolja a LostPl~3.cab fájlt ami ugyebár a 2. lemezen van/
és ekkor kell ugyan abba a meghajtóba beadni neki a második lemezt /s Retry-t nyomni/ s megy szépen tovább a telepítés
ill. a lemezekről
bár általam tesztelt
csak saját felelőségre
érdemes képfájlba megcsinálni a lemezeket s úgy letesztelni majd utána azokat kiírni!!!
THX Shanahan-nak a leírásért!KépKép -
#1065 Nagyszerű! -
#1064 De ha a menüt felnyomja, akkor dx9-ben valszeg menni fog rendessen, azt úgysincsen nagy különbség! -
#1063 Igen ideért és passzol most már össze lehet rakni ! -
#1062 oké -
#1061 "Users may experience slow performance in the menu system when playing the game Lost Planet."
Háát ha csak a menüt "gyorsítja" akkor nem sokat ér :( Remélem a játék is gyorsabb lesz ;) -
#1060 Cső ide is elküldenéd a biztonság kedvéért....!
Köcce
[email protected] -
#1059 -
#1058 Elvileg elment a file! -
#1057 THX nagy király vagy -
#1056 15 perc és megy az email címedre! -
#1055 az emailemre nem tudod elküldeni mert msn-em nincs. az emailem:[email protected]
thx -
#1054 varga peti van msn-ed? add meg a címed és átküldöm. -
#1053 nvidia dx9 és dx10 támogatva, ATI dx9 támogatva dx 10 nem de van egy hotfix ami javítja. Mindjárt megnézem. -
#1052 -
#1051 Magyarul lécci....
Csak a lényeget...:D -
#1050 Nincs fent az oldalon mert valami ilyesmit ir: unl-lpec.r37-missing