Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Basszus félrenéztem...
Télleg 29-én jelenik meg basszus....
Akkó még 8 nap...!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááááá

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
még 5nap

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jobb ha inkább 06.26-ra készülsz.....😄

cs, tud vki vmi infot a pc-s változatról?? Mondjuk remélem tartják a hivatalos dátumot (06.29), addig talán kibírjuk <#szomoru1><#smile>

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

DarkSector
Jesz U 2007-rõl átnevezték UT3-ra, mert a U 2007 (az a fejlesztés alatt volt a project neve..)

hen-tes
Az nem unreal tournament 3 néven fut? :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

DarkSector
Jah, ez úgy ahogy elfut, de a Gears of War az a mostani U3 csúcsa, ami-t nem lehet bizonyos gépeken egyeltalán elindítani....
Nézd Halo2 csak vista-n megy oszt a béka segge alatt van....erre még a Crysis is megy xp-n...😄

Meg ha emlékszel, akkor említettem hogy a cég igazi projectje az Unreal 2007 és arra akarnak koncentrálni, és ez a port csak akkor kezdõdhet el, ha az Unreal 2007-et már piacra dobták!

Úgyhogy 2008-ban lesz GoW legkorábban...

grebber
LOL de a Lost Planetet kiadják azt csomo embernek ezse fut.Nem a gépek miatt nem adják ki!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Lesz majd, de ahhoz gép is kell majd....(minimum egy ütõs dualcore)
És most felesleges kiadniuk ilyen gyenge gépekre, amik a legtöbb háztartásban vannak....
És a kiadó, aki átportolja pc-re az elõször az Unreal2007-re akar koncentrálni....
És majd utána kiadják...ezt egy hírben olvastam....

DarkSector
Ez az egyik amit én sem értek, mert szép, de tartalma nemsok van.....
De ha már Kirol kérdezte, azért elmondom, hogy lesz Gears of War pc-re, de valszeg 2008-ban....

grayfox
mind2-t nyomtam és õszintén nem értem mér ekkora hype gow 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

kirol
Inkább a Gears of War -t adnák ki PC-re.

hen-tes
Há de marha jó. 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

grebber
Folytatódik a Lost Planet PC-n is
<2007. június 18. @ 13:32 - Alwares>

Meglepetésként ért mindenkit hogy a Lost Planet-et az Xbox360 egyik fõ címét, röviddel a megjelenés után már el is kezdték készíteni PC-re is. Igaz PC-n még nem jelent meg, de egyes pletykák szerint már készül a folytatás.

Hogy a titokzatos Lost Planet Colonies teljesen új cím lesz-e vagy csupán kiegészítõrõl beszélünk, az a lényegen nem változtat. A folytatás a pletykák szerint 2008 januárjában fog megjelenni, ami számunkra pedig a legfontosabb hogy elvileg egy idõpontban kerül majd kiadásra a PC-s és az Xbox360-as verzió is.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Van core2 1.8-as, ami 28e....

dante3
Írtam neked ide!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
A 4.2-es dual-procinak kicsit több az ára, mint 27000..nem?

grayfox
core 2 alapú rendszert javasolnék én is. ég és föld, és már nem is annyival drágább!

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

DarkSector
TPcomp árlistáról néztem....

ALAPLAP:

s775 P4 VIA Asrock 775Dual-VSTA
VIA PT880, DDR & DDR2, FSB:1066MHz, 7.1 hang, 10/100 LAN, SATA RAID, 8x AGP és 16x PCI-E, USB 2.0, ATX
14 700 Ft

PROCI:

s775 P4 Intel P4 805 2.66 GHz DualCore dobozos
socket 775 tokozású, 2667MHz, FSB: 533MHz, 2x 1MB cache, dobozos kiszerelés hûtõventillátorral együtt!
25 700 Ft

VGA:

Gainward nVidia GeForce 7600GS 256MB TV 8019
30 100ft

Nem biztos, hogy friss a lista, de kb ilyet vennék ennyi keretbõl...😄

Alwares
( Olcsó AMD rendszer, 15-ks alaplap, 4,2-es AMD dual core, és egy 7600-7800GS vagy GT 😛
)

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Rage47
Szal óvakodjak a barton magos prociktól...

A régi kérdésem még áll... Szûval mit és menyniért vegyek az optimális élmény érdekében...

Itt a lista újra...

Mit ajánlanátok...

Alaplap max 15k
Memó már van 2 giga...
Proci max 27k
Kártya 25-30k (Legvágsõ esetben 35)

DarkSector
Szerintem is egy demo ha nem megy akkor tuti, hogy az eredeti sem fog menni...
Ilyenrõl még legalábbis nem halottam...

hen-tes
Colinnál is ez volt a gond ha jól tudom, és ott sem javítottak ezen semmit a fullban. :\

DarkSector
Szerintem az lesz inkább a gond a Barton....

Nekem 7300GT ddr3-as van, de hibát jelez már indításnál...bár úgy tudom a Barton magos AMD proci-ra se készítették fel a demot (lehet, hogy innen ered a hiba)...talán a végleges bolti változat jobb lesz.

DarkSector
Az gt, de lehet, hogy a simát már nem....

hen-tes
Nem, haverom 7300gt-n próbálta ki, hogy hogy ment azt nem tudom, de ment.

Az igaz, hogy a game nem támogatja a nvida 7300-as szériát???

DarkSector
FIGYELEM!!!!!!!!

Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülõ problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!

Van egy egyszerû megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
Példaképpen:
Volt egy X nevû játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklõdtem, és már ismerõseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)

Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!! rel="ugc nofollow noopener noreferrer">Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>

Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira.....<#vigyor3>

sztechnika
látom 3.0 sorry

sztechnika
SM 3.0 csak?2.0 nem megy?

Ez az utolsó... 😊

Ezután már csak a gaméról fogok beszélni... 😊
Rage47
asrock semmiképp. szembeszomszédnak volt 2x asrock, mind a 2x bexart neki, és cserélhette ki fél éven belül lol
gigabyte vagy asus esetleg abit

jah és ez nem hardware topik😊
Akkor könnyítsük meg...

Mit ajánlanátok...

Alaplap max 15k
Memeó már van 2 giga...
Proci max 27k
Kártya 25-30k

Menjen jól a LP és persze leygenek jó minõségûek. 😊
Egy Asrock alaplapot aklrok venni 15k ért. Az már jó ár. Hang + hállókártya integrált. DDR2 meg a többi...

Ja igen 15k ért milyen márkás alaplapot ajánlanátok ha az ASrock mégsem jó?
És milyen procit bele? Mennyiért Az se elygen több 25k-nál...

ajem kisa
Jah, szerintem se sporolj az alaplappal, inkább vegyél (nemsokkal) drágábbat, de (mostaniak nemtudom milyenek) az asrockok kényesek voltak!😞

DarkSector
Én szurkolok neked.....<#wave>

bon
Közepes grafikai beállítással fog futni figyelmeztetõ üzenet nélkül szerintem. Egyszer kétszer még nállam is bedobta az üzenetett, igaz nem közepes grafikánál és directx10-el. Alaplapot én márkásabbat választanék.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

OK, kösz.
Kicsit?

Nehogy már csak egy 50-60k-s kártyán menjen elfogadhatóan.

Azért a Akkor GF 7600 GS -nél nem fogom lejebb adni. Talán még jobbat is veszek ennél...

Ezzer már csak fog hibaüzenet nélkül futni.

Más.

A úgy halottam demo érzékeny volt valami procira vagy régi technológiára. Mi volt ez?

Egy Asrock alaplap és egy 25-27k -s 2 magos proci lessz benne...
DarkSector
Biztossan jobban fog menni egy kicsit, de ha megmaradnak ezek a beugró figyelmeztetések, akkor megcseszheted, mert amíg azok nem tûnnek el teljessen, addig jórészt játszhatatlan lesz a gém azzal, hogy állandóan zavarni fog....
Én azt mondom, hogy próbálj meg még tizet hozzárakni, ha ez lehetséges....
Ha nem, akkor imádkozz....

DarkSector
Azért, mert nálam sincs....
Talán az a High a DX10-ben jön csak elõ....

Hello meg tudná valaki mondani, mért nincs nálam high árnyék a beállitásoknál.

Elõre is kössz.
U:I Talán tudok majd még szerezni egy 10-est kártyára...
Azért ezen már csak fog menni. 😊
Iygekszem majd egy jó kártyát venni sztem 25-30 ért azért már lehet oylat kapni amine elindul...

Ha a régi konfoggal Gef 6100 -en is ment igaz extrahomályos lassítotfelvétel formájában és 2 percenkénti "Nem megfelelõ konfig" üzenetekkel ezzel is biztos menni fog... 😊

Amúgy van oylan chipset amit nem szeret a game? Egy Asrock alaplapot és Amd 2 magost akarok venni...
DarkSector
Ha letöltöd, a legújjabb dx9-et, akkor nem kell ezzel vacakolnod....
DX9c április....

Sziazstok.lenne egy kérdésem.szeretném kérdezni hogy a d3dx9_dll filet,és a xinput1_3.dll file-t hova meik mappába kell bemásolni?köszönöm a válaszotokat.
DarkSector
Ja akkor nincs mese...ez van és kész...majd ha nem megy a játék rendessen, akkor vársz amíg jobb géped nem lesz....

"Sajna" a 2 Gb DDR2 az ajándék. 😊 Szóval az már itt fiygel az asztlomon és csak a beszerelést várja. Ezen nincs módom változtatni. (És nem is akarom eladni...)