Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah én is ezt tanácsolnám!
Ramot lehet még pótolni, de kártyát csak cserélni, és ez veszteséggel egyenlõ...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szerintem a 2 GB memória helyett csak egyet tegyél bele, az így felszabadult pénzt meg tedd hozzá a VGA-hoz. X1950 pro már van 35k körül.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

DarkSector
Igen lehet....
Énnekem a DX9-es ment rendessen....
Majd nemsokára megnézheted...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sztem ezek biztos hogy nem, mert minden gém hibátlanul megy, kivéve ezt.

Csak akkor azt nem értem, hogy mér képes lefutni a tejjesitménytesztet.

De mindegy a full biztos nem lesz ilyen hülye.
DarkSector
Akkor GF 7600 GS vagy Ati 1600 illetve 1650...a megfelelõ....
Ne add alább ettõl....
És nézd meg, hogy 128bites legyen és ddr3-as ramokkal legyen ellátva....
Ajánlott márkák:
Gigabyte és Galaxy

Sajna belátható idõn belül nem fogok tudni még csak 10-k se gépre költeni ez után a fejlesztés után.

Úgyhogy marad kártyára 20-25 legjobb esetben 30k...
DarkSector
Jah és az Nvidia vezérlõben a beállítások is full max-on vannak nálad????

DarkSector
Ja bakker cseszedt idegesítõ lehet ilyen gépen ilyen fps mellett, hogy mégsem megy a cuccos....
Úgyhogy átérzem az aggodalmát.....

Rage47
jobb, ha lecseréled a géped.. csak 43 fps ejnye 😄
DarkSector
Sokminden ....
Táp, Driver, hibás videókártya.....Rendszerhiba (újra kell valszeg telepíteni....a opr-t).....túlmelegedés (szerezz 1 ventilátort...)
Én ezekre tudok tippelni...

Nekem a Lost Planet tesztjében a Snow 41, a Cave 43 FPS volt az átlag, és minden maxon volt, kivéve az árnyékok, mert azok medium-on voltak, az élsimitas pedig legnagyobb 16-oson.

Gépem: Manufacturer: System manufacturer
Processor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @ 2.48GHz (2 CPUs)
Memory: KINGMAX 2048MB RAM @ 826MHz
Hard Drive: 550 GB Total
Video Card: ASUS NVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB GPU @ 615MHz Memory @ 1860MHz
Monitor: Sony SDM-X73
Sound Card: Trust SC-5100
Speakers/Headphones: Logitech X-530
Keyboard: Logitech G15 Gaming Keyboard
Mouse: Logitech G7 Mouse
Mouse Surface:
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Szervizcsomag 2 (2600.xpsp

Ja és van egy kérdésem, hogy amikor játszom, és körülbelül 20 másodperc, majd kifagy a játék.

Ez mért van?

Please, help.<#shakehead><#shakehead><#shakehead>
DarkSector
Na azért mondtam, hogy úgy tudom.....teszteld le és nézd meg, mert a szar INNO3D a DDR2-re volt kijelentve a cikkben....és ha neked DDR3-as, akkor valszeg nem lesz gond, de akkor is a GB és Galaxy valamivel erõsebbek....
De hogy ez használat közben mennyire látszik, azt nem tudom, csak órajelek alapján a Gigabyte eléggé oda tud pörkölni....akár más szériák esetében is....

DarkSector
Mégegyszer hangsúlyozom, mert ezt még lehet hogy nem írtam le pontossan, de az INNO és ASUS gyengesége csak kifejezetten a 7600GS (típusnál) esetében áll fennt....

hen-tes
Akkor nekem hogy a fenében lehet 7600gs-em ddr3-mal és inno márkájú dobozzal? 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
Mirõl beszélsz? :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

DarkSector
Amit belinkeltél, ott is a Gigabyte (700-as órajele van!!!!!!) meg a Galaxy a legjobb!!!
Ne 7800GS-t nézd....
Meg ettõl függetlenül én a minõséget mondtam, hogy gyenge....azmellett hogy órajelben is gyengébb.....és INNO3D asszem csak ddr2-ben lehet kapni, a Gigabyte és Galaxy meg ugytudom, hogy DDR3-asak....

DarkSector
Jah nálam az INNO3D volt egy hétig, és játék közben többször is kikockásodott a kép, és se lejátszani se kiírni nem tudtam avi-t.....

hen-tes

DarkSector
Az volt nekem és 1 hét múlva cuccoltam vele a boltba....
És asszem DDR2-es is volt ráadásul....
És ez az inno csak ebben a 7600GS-ben szar, a többiben megint másképpen vannak a márkák....
De 7600GS-ben az INNO és az ASUS eléggé gyenge szriát csinált....
Ezt olvastam egy tesztrovatban.....
De rádbízom...én azt tudom, hogy a Gigabyte az faxa....
Nézz körbe te is:
Gigabyte

Kandurex
Nekem volt Innom, DX8 alatt nem tudta a shader 2.0 csak AA bekapcsolása mellett, amúgy meg szétfagyta magát...szal..én nem ajánlom, akkor inkább gigabyte, asus, msi stb. pár ezer ft különbség, sõt a gigabyte -nál még annyi se, de skkal megbízhatóbb minõséget kapsz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bon
Gyenge minõségû, felejtõs márka. Sok gond van vele.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

hen-tes
Mi bajod az inno-val? :p

DarkSector
Én is azt mondanám, hogy minimum ilyet, mint nekem van pl...de ennél inkább feljebb menj.....
De ha végképp nem tudod megoldani, akkor GF 7600 GS-t próbáld, az nem olyan túl drága a teljesítményéhez képest....de inno3d-ben ne vegyél és mindenképpen ddr3-as rammal ellátott legyen.....
PL Gigabyte márkájú-t.....

bon
Semmilyet, inkább gyûjtsél még hozzá és legalább 50ezerért vegyél vga-t.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Most (júl) veszek egy kafa 2 magos procik és 2 giga memót.

Sajna egy 100k s kártya kicsit sok lenne nekem de annaál a csíra integrált Gef 6100 -nál biztos jobbb lessz.

Milyen jó kártyát tudnátok ajánlani 20k és egy kicsivel a fölött.

DarkSector
Azt kell tudni, hogy dual core, az amin normálissan tud menni a játék...
Ram-ból elég 1gb is, de vkártyából a lehetõ legjobbat......8800-as pl..

Sima proci-ból egy 3.0-assal is jórészt max középszinten fog menni...

Rage47
mirõl beszélsz?
Van valamni amittudnom kell gépfejlesztés elõtt? A Demp nem szeretett pár procit...
DarkSector
Ja eggyüttérzek veletek...😄

LegionarR
Adja az ég hogy tényleg kijöjjön idõben a game... Rég vártam ennyire játékot...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

DanRyu
No végre ezt a hónapot is megértük, asszem június vége a megjelenés. Faxa, addigra egy új videókarit, is beszerzek, hogy jó legyen a gamma és ne szaggasson, legalább mediumon vagy highon menjen normálisan.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

DarkSector
Igen még 2-3 hétig kuss lesz szerintem....<#vigyor3>

Rage47
uninstall... 😊 én már meguntam a demot, annyit játszottam vele 😄
LegionarR
Na? Mi ez a síri csend?
Megvárjátok míg kijön a full, vagy mi? 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

DarkSector
Kezd nagyon minimumon....és nálam nvidia driver-en is tudok állítgatni, hogy néhány beállítást rá akarok-e erõszakolni, vagy alkalmazásvezérelté akarom-e tenni...

Namost, ha én 8x élsimítást rányomok a driverbeállításnál, vagy alkalmazásvezérelté teszem, az oriási különbséget mutat,attól függetlenül, hogy a játék menüjében nem változtatok semmit....
Remélem nem írtam nagyon ö-vissza...

Bon és kandurEx köszönöm a választ

TDU Nick:Stil_HUN

Kandurex
Annyit ír, h a géped a jelenlegi grafikai beállítások mellett alkalmatlan a játék élvezhetõ futtatására, ...vedd lentebb a felbontást, kapcsold ki az AA stb. stb.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bon
Vedd lejebb a grafikát. A jelenlegi beállításaid nem megfelelõ a géped számára.

Sziasztok.Lenne nekem egy ilyen bibim a demoba hogy minden másodpercbe feldobja ezt az üzit a játékba.Minden beállítást megnéztem és nem jövök rá hogy mi lehet a baj.a Gép egy AMD64 3500+ 1GB és egy ATI 1600pro.

TDU Nick:Stil_HUN

Sajnos ez van.

MICROSOFT <#mf1>

DarkSector
Eddig barátom ilyen nem volt, hogy egy szaros alkatrész mellé meg kellett venem egy oprendszer-t.....
Vagy te ezt nem tudtad? Jobb késõbb mint soha...!..😄

Istencsászár
Erre most jöttél rá? de amúgy ez megy évek óta, de sebj, jobb késõbb mint soha😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DarkSector
Ennyit a dx10+vista párosról.....

Bassza már seggbe valaki ezt a köcsög kurva Microfostost.......
Ezért veszek PS3-at......Cseszett-k..va-.r..et...k...es....g..e....c...i......bas....zott...k...ö..c.sö...g.....fa..s..z.k..a.l.a.pok........

DarkSector
Junius 26.....Bioshock augusztus 21........és Blacksite szeptember 3.
Szerintem ezekre érdemes odafigyelni.....

Rage47
jún. 26.
ajem kisa
Evogordon
Mikorra várható a teljes játék? Azt tudom hogy ebben a hónapban de azonbelûl hogy hónap elején, közepén vagy végén?

DarkSector
Hát nagyon gyengén szerintem, de a proci és a ram is sokat számít....

grayfox
nem csak a memória menyisége, hanem az elérési ideje is nagyban befolyásolja az fps-t. (cl értékek, frekvencia)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

ati radeon x1600-sal futna ez a játék?ennyi lenne a kérdésem még!