Lost Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Na csá.
Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk………….
Mindben ugyanaz a lényeg, mert erre van igény, és én pl WoWot direkt nem vennék, talán azért, hogy pénzeljek egy hataloméhes pénzhajhász céget? Ugyan már....
Half Life, Prey, BioShock eredeti ötletek, és utánozhatatlanok...
Én csak azt mondom, hogy az olcsó, és sikeres játékok miatt - amik tulajdonképpen gagyik, de erre van igény - félbehagyják a nagy és ötletes címeket...
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk………….
És valóban van felirat az átvezetõkön, csak én nem találtam meg, hogy hol kell bekapcsolni 😊
kösi!!!
Amúgy most következik a 9. fejezet. Egész élvezetes a játék, csak az a baj(?), hogy rohadt hosszúak a pályák... Volt olyan, amin 78 percet töltöttem el.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Next PC upgrade: 2022
a magyar nyelvi fájlokat már pláne érdemes lesz beszerezni, mert jön a 2, és valszeg jön PC-re is...
Ha megvenni nem éri meg a játék, annyira nem is tetszett. Ebbõl kifolyólag nem érdemes vele szõrõzni. Én legalábbis így vagyok vele.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
És nem "vedd meg!" válaszokat kell adni, hanem, h tessék, itt a link, meg ilyesmit. Kösz szépen.
Most nem azért, megvenném, ha megérné, de nekem csak a hl érné meg a megvételt, ez biztosan nem...
bloody fucking murder
Na ez jó lesz akkor remélem hamachival lehet majd zúzni 😄
Sok a 4500Ft?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Starship Troopers játék lett volna fele ilyen jó...
Azért kösz, h írtál😊
Ez csak megyek/lövök játék, vagy történik is valami benne? Úgy értem, hogy sztorira nagy hangsúlyt fektetnek? Bár gondolom meg sem közelíti a többi capcom játék szintjét.(pl. DMC)