2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#2330 Egyébként tudod mibe szoltál bele vagy csak unatkozol ? -
#2329 Nem vagyok légy, bármennyire is szeretnéd, ellenben te tényleg az vagy amit írtál... -
#2328 Hát ha ezzel arra célzol hogy szeretnél megkostolni sajnos nem szeretem a melegeket ugyhogy gugolj le másnak -
#2327 Jól minősítetted magad! -
#2326 Gyültök mint szarra a legyek. -
#2325 :DD -
nar ancs #2324 szerintem teljesen jól mondod! ne figyelj erre a wedge31 gyökérre, csak unatkozik és nincs jobb dolga, mert ő munkanélküli fogyatékos -
#2323 Jaja, mindenki hülye csak te vagy helikopter. -
#2322 Mégegy lüke ,remélem összejártok.... -
#2321 Warez volt, van és lesz. Hiába rinyálsz. Gorkyus-nak meg igaza van. Az, hogy most ennyibe kerül a játék az annak tudható be, hogy a szarnak is ára van. -
#2320 Töbszörösen is hülye vagy ,néz utána az adatlapomnak meg annak mennyibe kerül ez a játék plusz hogy miért élsz még ennyi ésszel.... -
Gorkyus #2319 Na ide figyelj te szerencsétlen. Ha érdekel akkor én napi 12 órát dolgozok a hét 5 napján. A fizetés amit kézhez kapok 59-65 Ezer között mozog. A számlák kifizetésén kívül örülök ha ho végéig van miből ellátnom magam. Ugyhogy nagyon sajnálom hogy nem adok ki 10 Ezreket olyan játékokért amiket 8 ora alatt végig lehet játszani. Ha tehetném megvenném őket. De sajnos nem tehetem. De örülök hogy te ijen szerencsés helyzetben vagy. Bár lehet ha elég szépen kéred apuci vagy anyuci megveszi neked. Akkor meg külön gratula hogy ekkora az arcod..........
Na csá. -
gregtom6 #2318 És tessék, anno ott voltak a régi, ötletes játékok, manapság(nem a technika fejlődése miatt, az nem lenne ok only lövöldözésre)szinte csak és kizárólag megyek-lövök FPS-ek, és egyéb shooterek vannak...
Mindben ugyanaz a lényeg, mert erre van igény, és én pl WoWot direkt nem vennék, talán azért, hogy pénzeljek egy hataloméhes pénzhajhász céget? Ugyan már....
Half Life, Prey, BioShock eredeti ötletek, és utánozhatatlanok... -
gregtom6 #2317 Félreérted...Lost Planet sikere miatt, most pl nem csinálnak új Devil May Cry-t, pedig arra nekem is lenne igény még megvételre is. Vagy másik példa: Half Life helyett ilyen sz..rokat adnak ki, mint a L4D, és miért? Mert multis a L4D, és viszonylag sok pénzt kicsikarnak egy megyek-lövök játékért, amiben kevés pálya..stb. szóval kevés elkészítendő játékelem van...
Én csak azt mondom, hogy az olcsó, és sikeres játékok miatt - amik tulajdonképpen gagyik, de erre van igény - félbehagyják a nagy és ötletes címeket... -
#2316 Te könyörögni jársz ide és leszolni azokat akik miatt még egyáltalán adnak ki pc-re játékokat de biztos neked van igazad -
gregtom6 #2315 Ehhez véletlenül kiadtak demo-t, de a véleményemen nem változtatok, több ezer játékhoz nincs PC-re demo... -
gregtom6 #2314 Vagy te valami meghitt warezellenes tag vagy, aki minden játékot megvesz, és kidob az ablakon egy rakás pénzt. Mivel nincs demo, ezért le kell tölteni, ha tetszik, talán megveszem... -
gregtom6 #2313 Morogni jössz ide? Mert engem aztán marhára nem érdekel... -
#2312 Ja ,milyen egy söpredék.... -
gregtom6 #2311 Kösz. Végre valaki volt olyan, aki feltöltötte, nem morog, h vegyem meg. -
#2310 Főkép, mert a hazai kiadás a Colonies Ediotion. Míg a Steamen a korábbi változat kapható. És a Steames verziók amúgy se működnek úgy kiegészítőkkel (mod, honosítás, stb.), mint a lemezes verziók. -
#2309 Jaj de kár :'( -
Gorkyus #2308 Hali. Ugy tudom hogy a steam es honosítása nem megoldható:( -
#2307 HELP!! Nemtom felrakni. Én steamről vettem anno :( -
#2306 Köszönjük!
Lassan csordogál, de jön :D -
Indigo #2305 Köszi! Működik!
És valóban van felirat az átvezetőkön, csak én nem találtam meg, hogy hol kell bekapcsolni :) -
ricsa008 #2304 hu
kösi!!! -
Gorkyus #2303 Tessék. Legyen közkincs.
Lost Planet Colonies Edition TELJES HONOSÍTÁSA -
Indigo #2302 Akkor érdekel a dolog, adhatsz egy linket! -
Gorkyus #2301 De az átvezető videók is feliratozva vannak. ez a CD Project hivatalos honosítása. az eredeti játékhoz volt mellékelve külön DVD-n. -
Indigo #2300 Ha jól sejtem, az átvezető videókon azzal sem lenne felirat. Én legalábbis nem tudtam bekapcsolni. De annyira nem gáz, közepesnél kicsit kevesebb angolommal is szinte mindent megértek.
Amúgy most következik a 9. fejezet. Egész élvezetes a játék, csak az a baj(?), hogy rohadt hosszúak a pályák... Volt olyan, amin 78 percet töltöttem el. -
Gorkyus #2299 Ha valakinek kell a honosítás az jelezze és priviben küldök egy linket ahonan lehúzható. De csak a Colonies edition re megy fel. -
#2298 bocsi nem akarok visszaolvasni 1 kérdésem lenne magyarítás honnan lehet letölteni?
-
#2297 Lost Planet 2 infok
-
Indigo #2296 Ki lehet valahogy kapcsolni azt a mérhetetlenül ostoba "fícsört", hogy ha hirtelen lehúzom az egeret, akkor tesz egy 180 fokos fordulatot a karakter? Az első két pályán még csak irritált, de mostmár valósággal idegesítő... -
gregtom6 #2295 Játsz te azzal, én már végigvittem. Mit morogsz amúgy is mindenkire???
a magyar nyelvi fájlokat már pláne érdemes lesz beszerezni, mert jön a 2, és valszeg jön PC-re is... -
#2294 át kellett venni az ue3 alap színvilágát, az a menő -
#2293 Lost Planet 2 E3 09: Exclusive Trailer -
#2292 jácc a hl-el -
gregtom6 #2291 Mert ha már játszok vele, magyarul lenne a legjobb.