Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Töbszörösen is hülye vagy ,néz utána az adatlapomnak meg annak mennyibe kerül ez a játék plusz hogy miért élsz még ennyi ésszel....

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Na ide figyelj te szerencsétlen. Ha érdekel akkor én napi 12 órát dolgozok a hét 5 napján. A fizetés amit kézhez kapok 59-65 Ezer között mozog. A számlák kifizetésén kívül örülök ha ho végéig van mibõl ellátnom magam. Ugyhogy nagyon sajnálom hogy nem adok ki 10 Ezreket olyan játékokért amiket 8 ora alatt végig lehet játszani. Ha tehetném megvenném õket. De sajnos nem tehetem. De örülök hogy te ijen szerencsés helyzetben vagy. Bár lehet ha elég szépen kéred apuci vagy anyuci megveszi neked. Akkor meg külön gratula hogy ekkora az arcod..........
Na csá.

Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk………….

És tessék, anno ott voltak a régi, ötletes játékok, manapság(nem a technika fejlõdése miatt, az nem lenne ok only lövöldözésre)szinte csak és kizárólag megyek-lövök FPS-ek, és egyéb shooterek vannak...
Mindben ugyanaz a lényeg, mert erre van igény, és én pl WoWot direkt nem vennék, talán azért, hogy pénzeljek egy hataloméhes pénzhajhász céget? Ugyan már....
Half Life, Prey, BioShock eredeti ötletek, és utánozhatatlanok...

Félreérted...Lost Planet sikere miatt, most pl nem csinálnak új Devil May Cry-t, pedig arra nekem is lenne igény még megvételre is. Vagy másik példa: Half Life helyett ilyen sz..rokat adnak ki, mint a L4D, és miért? Mert multis a L4D, és viszonylag sok pénzt kicsikarnak egy megyek-lövök játékért, amiben kevés pálya..stb. szóval kevés elkészítendõ játékelem van...

Én csak azt mondom, hogy az olcsó, és sikeres játékok miatt - amik tulajdonképpen gagyik, de erre van igény - félbehagyják a nagy és ötletes címeket...

wedge31
Te könyörögni jársz ide és leszolni azokat akik miatt még egyáltalán adnak ki pc-re játékokat de biztos neked van igazad<#levele>

Ehhez véletlenül kiadtak demo-t, de a véleményemen nem változtatok, több ezer játékhoz nincs PC-re demo...

Vagy te valami meghitt warezellenes tag vagy, aki minden játékot megvesz, és kidob az ablakon egy rakás pénzt. Mivel nincs demo, ezért le kell tölteni, ha tetszik, talán megveszem...

Morogni jössz ide? Mert engem aztán marhára nem érdekel...

wedge31
Ja ,milyen egy söpredék....

Kösz. Végre valaki volt olyan, aki feltöltötte, nem morog, h vegyem meg.

Optimus Prime
Fõkép, mert a hazai kiadás a Colonies Ediotion. Míg a Steamen a korábbi változat kapható. És a Steames verziók amúgy se mûködnek úgy kiegészítõkkel (mod, honosítás, stb.), mint a lemezes verziók.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ffxi
Jaj de kár :'(

Fákjúal!

Hali. Ugy tudom hogy a steam es honosítása nem megoldható😞

Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;.

ffxi
HELP!! Nemtom felrakni. Én steamrõl vettem anno 😞

Fákjúal!

ffxi
Köszönjük!

Lassan csordogál, de jön 😄

Fákjúal!

Köszi! Mûködik!
És valóban van felirat az átvezetõkön, csak én nem találtam meg, hogy hol kell bekapcsolni 😊

hu
kösi!!!

Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;.

Akkor érdekel a dolog, adhatsz egy linket! <#worship>

De az átvezetõ videók is feliratozva vannak. ez a CD Project hivatalos honosítása. az eredeti játékhoz volt mellékelve külön DVD-n.

Ha jól sejtem, az átvezetõ videókon azzal sem lenne felirat. Én legalábbis nem tudtam bekapcsolni. De annyira nem gáz, közepesnél kicsit kevesebb angolommal is szinte mindent megértek.

Amúgy most következik a 9. fejezet. Egész élvezetes a játék, csak az a baj(?), hogy rohadt hosszúak a pályák... Volt olyan, amin 78 percet töltöttem el.

Ha valakinek kell a honosítás az jelezze és priviben küldök egy linket ahonan lehúzható. De csak a Colonies edition re megy fel.

Murder3
bocsi nem akarok visszaolvasni 1 kérdésem lenne magyarítás honnan lehet letölteni?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

grebber

Next PC upgrade: 2022

Ki lehet valahogy kapcsolni azt a mérhetetlenül ostoba "fícsört", hogy ha hirtelen lehúzom az egeret, akkor tesz egy 180 fokos fordulatot a karakter? Az elsõ két pályán még csak irritált, de mostmár valósággal idegesítõ...

Játsz te azzal, én már végigvittem. Mit morogsz amúgy is mindenkire???
a magyar nyelvi fájlokat már pláne érdemes lesz beszerezni, mert jön a 2, és valszeg jön PC-re is...

terribad
át kellett venni az ue3 alap színvilágát, az a menõ

bloody fucking murder

grebber
terribad
jácc a hl-el

bloody fucking murder

Mert ha már játszok vele, magyarul lenne a legjobb.

wedge31
Nem értem ha annyira nem jön be minek könyörögsz itt érte hagy a fenébe.

Optimus Prime
Sehogy. Ez a Games For Windows - Live experience. 😊

Ha megvenni nem éri meg a játék, annyira nem is tetszett. Ebbõl kifolyólag nem érdemes vele szõrõzni. Én legalábbis így vagyok vele.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Pls töltse már fel valaki a magyar nyelvi fájlokat, meddig tartana, 2 perc????
És nem "vedd meg!" válaszokat kell adni, hanem, h tessék, itt a link, meg ilyesmit. Kösz szépen.
Most nem azért, megvenném, ha megérné, de nekem csak a hl érné meg a megvételt, ez biztosan nem...

terribad
colonies edition multiplayerben az állandó villogással lehet kezdeni vmit? mintha gránát robbanna mellettem 5 másodpercenként akárhol vagyok

bloody fucking murder

grebber
"Négy személyes coop kampánnyal jön a program"

Na ez jó lesz akkor remélem hamachival lehet majd zúzni 😄

grebber

Bizony sok, Half Lifehoz nem sok, de ehhez igen. Szóval valaki legyen olyan kedves, és töltse fel vhova a magyar nyelvi fájlokat. Kösz.

Narxxis
Ehhez a játékhoz sok.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Evin
Bolt->polc.
Sok a 4500Ft?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Üdv. Magyar nyelvi fájlok honna tölthetõek?

grebber

Narxis
Jah, a csilivili grafika és a scifi stílus miatt játszottam én is vele.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Optimus Prime
Azért a grafikája se piskóta. Nekem elsõsorban ezért tetszik, meg mert sci-fi és mert ész nélkül ölhetjük a bogarakat. 😊
A Starship Troopers játék lett volna fele ilyen jó...

Narxis
Jah, de pénzt nem adnék érte. Nem olyan jó játék sajnos.

Legalább hosszú a játékidõ?

Narxis
Kicsit unalmas lövölde, egyszer játszható szvsz. Vannak benne ilyen spéci jármûvek/robotok amikbe beleszállhatsz és azzal irthatod a népet meg sok rovar. 😄

De akkor te sem játszottál még vele? Olyantól kérdeztem, aki játszott már vele, mert én videók alapján sima lövöldére gyanakszom...
Azért kösz, h írtál😊

Optimus Prime
A demó és a videók alapján dettó DMC sci-fiben. Bár a DMC jobban van dramatizálva.

Üdv.
Ez csak megyek/lövök játék, vagy történik is valami benne? Úgy értem, hogy sztorira nagy hangsúlyt fektetnek? Bár gondolom meg sem közelíti a többi capcom játék szintjét.(pl. DMC)

Murder3
Az király lenne akkor most újra is játszanám😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer