2370
Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
-
#1690 thx -
#1689 Igen azért mondogattam sok hozzászólásban, hogy oda kell figyelni, ha kint a driver-nél a (8x-et beállítjuk élsimításként, akkor hiába kapcsoljuk ki a játékon bellül, mert akkor felülírja magát, és ráerőszakolja a játékra a legnagyobb élsimítást, mintha 4x-en mennél...
És nem csoda ha úgy akad a játék, mert nekem is 2x-en megy csak folyamatossan.... -
Gabosh #1688 Pff , csak vissza kellet volna olvasni.. :D thx. -
Gabosh #1687 10. pályán bossa micsináljak? :D -
#1686 Na feltettem a beta drivert és most jó,úgy megy ahogy kell:)
De van egy sejtésem,hogy lehet nem ez volt a gond,hanem az amit Te írtál,hogy a élsímítás és a szűrés alkalmazásvezérelt legyen,az élsímításnál nem volt pipa sehol...
De mindegy mostmár,marad a béta driver:)
Köszi a segítséget Tmisi,Darksector & Többiek -
#1685 Magát a driver-t kint a vezérlőpultban állítsd vissza, mert lehet, hogy az van magasra állítva....
Ezt már többször említettem, hogy nagyon lényeges, hogy minden alkalmazásvezérelt legyen..... -
#1684 köszi,kipróbálom ezt a béta drivert,hátha
-
tmisi #1683 Nekem:
TEXTURE RES.: MEDIUM
MODEL QUALITY: HIGH
EFFECT RES.: HIGH
LIGHTNING: MEDIUM
TEXTURE FILTER: 4xANISOTROPIC
TÖBBI LOW
és 1024x576 (widescreen rlz) simán fut. Akadás szintre még egyáltalán nem esett vissza az fps. Pedig béta driver van 162.15.
Szal próbálkozz a beállításokkal, vmi fogja nagyon, ez mégis csak egy 7600GT. -
#1682 ez érdekes.akkor vmi nálam negyon el van tojva,pedig minden más játék jól megy,csak épp ez nem.mivel próbálkozzak még? drivercsere megvolt... -
#1681 Nekem uzgyan ilyen VGA-val fele ilyen gépen tűrhetően megy élsimítással medium/low beállítások mellett 1024ben.. Próbálkozz.. -
#1680 hát akárhogy próbálkozok,még mindig nem fut megfelelően a játék.Kb. úgy megy mintha levolna lassulva a játék,lassan reagál mindenre.1024-es felbontás és majdnem minden lowon illetve mediumon,élsímitás nélkül.Nem tudom mit csináljak,elfogyott a tudományom...a gép:c2d 6300,2gb ram,7600GT -
#1679 köszi,akkor nálam van vmi gebasz...
-
#1678 Most nézem csak egy kicsit elirtam amikor a 97.94-es driverem volt már akkor megvolt a 8800 GTS-em a 7600 Gt-hez én is a 94.24-es drivert használtam de semmi baj nem volt vele !! -
#1677 7xxx-es kártyákhoz van a 97.93-as? -
#1676 Azért a 94.24-esnél már sokkal újabb driver is van !!
Szedd le a netről a 97.93-as verziót rakd fel és nézd meg ugy a játékot hogy megy-e ??
Amugy nálam a beállitások szinte minden maxon volt !!
(Na jól az élsimitás meg az anizotropikus szűrés nem volt maxon) -
#1675 sziszastok!nálam 7600GT-n elég játszhatatlanul akad 1024-es felbontásban,minden low-on.800x600-ban már elviselhetőbb.Legújabb forceware driver van fönt(94.24),meg az 1.2-es update is és nem lett jobb.7600GT-n kinek milyen beállításokkal fut? -
#1674 C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\capcom -
np #1673 A játék hova rakja a mentéseket mert újra akarom kezdeni de nem akarom hogy elvesszenek az elsö mentéseim. -
#1672 Én is így vagyok, de még sok cuccos van addig vissza!!!!!!!!!!!!
Többek között a GEARS OF WAR....
Van már videó, hogy PC-n hogyan fut a játék és még szebbnek tűnik, mint box-on...:DDDDDDDDDD -
#1671 Ok meglesz már alig várom már számoloma perceket hogy mikor adják ki a kövi részt !! -
#1670 :D
Készítsd fel magadat a folytatásra...mert tudomásom szerint még idén kiadják...:D -
#1669 Amugy szerintem és nagyon ultra brutal egy játék volt !! Nagyon jó videók voltak benne főleg a vége tetszett !!
Csak sajnos egy kicsit rövid volt elviseltem volna még egy két pályát lett volna akármilyen nehéz is !!
Habár én mindvégig DX9-ben játszottam na nem mintha nem tudná a DX10-et csak nincs kedven felrakni a Vistát !
Engem a játék csak egyszer idegölt ki de akkor nagyon !!
Méghozzá a 6 missionben a Green Eye nevű szörny azt hiszem ott elő kellett keresnem a nyugtatókat !! -
#1668 Azé mondtam jobbegér (a lézerkard) közelről...
Amúgy gratulálok...
Mi a véleményed így a végigjátszás után...Mert szerintem irtó kemény jháték volt és kuva jó videók voltak benne...
Tiszta anime hatása volt a végefelé!!!
:D
-
#1667 Oh my good !!!
Hát én teljesen egész idáig tévhitben éltem azt hittem hogy ami a kezén van az lézer fegyver és eszembe se jutott volna hogy az egy lézer kard !
És azért nem sikerült mert még a közelében sem voltam !!
Amugy igy már sikerült kinyirni és igy sikerült is végigvinnem a játékot !!
Még egyszer ezer hála neked mert akkor még el lehettem volna vele egy darabig !!
-
#1666 Mégegyszer most az előbb legyaktam 6-7 ütéssel és nem kellett hozzá öt perc sem...
Rakétákat úgy lődd ki, hogy menj közben egyfolytában hátrafele....a lézereket meg ki kell csak kerülni...nem olyan nehéz.... -
#1665 Mégegyszer mondom, hogy nem kell semmit sem lövöldözni....
Odamész ráütsz egyet és rögtön hátrálsz.....így messziről nem tud eltalálni....engem legalábbis nem talált el...
Ezután jobb egér nyomvatart....odamész ütsz hátrálsz...
Ha ez nem megy akkor messziről is csinálhatod, csak akkor lasabban megy le az élete... -
#1664 Megmagyarázná ezt nekem valaki semmi élete nincs a háttérben lévő sárga lámpákat kilöttem az a gépezet nem ment és mégis tovább repült az a rohadék !!
-
#1663 Hogy az a büdös ...... !!
Full élettel leviszem az életét minimálisra erre jön az a két veszélyes lézergép aztán ha eltalál máris a full életből átmegy Dangerre !!
Szerintem ezt nagyon elcseszték a fejlesztők üdvözlöm a családfájukat !!!
-
#1662 Na szóval sikerült levinnem az életét teljesen nullára tehát semmi élete nem volt mégis repkedett tovább és kinyirt engem 0 élettel ??
Ez meg hogy az istenbe lehet ?? -
#1661 Jobb egérgomb nyomvatart, majd elenged....
Jobb ha odamész és minnél közelebről kapja be a cuccost... -
#1660 Hello megmondaná valaki hogy a fenébe kell kinyirni az utolsó pályán lévő Robotot ??? Mert csak nem akar megmurdálni !!!
-
tmisi #1659 Amikor feléd jön, kerüld ki, majd fordulj meg, épp háttal lesz neked és akkor a naranccsárga színű farkát vedd célba, mint a kisebbeknél. Lehetőleg a SeriusSam-szerű gépfegyverrel (bár asszem van ott egy lépegetős robot is, amibe beszállhatsz). -
marco2 #1658 sziaztok az elsö küldetésben a fö szörnyet hogy kell kinyírni? Amelyik pörög a levegöben gyorsan -
isgas #1657 nagyon szivesen :)
egyszerü a kezelése szerintem :)
-
zso23 #1656 fúú köszi szépen sikerűlt! :D -
atom11 #1655 Szia
Nekem is ez volt a problémám. A menü szaggatásának oka, hogy a háttérben futó videók mérete elég nagy(100 mega felettiek), ezek kitörlésével a probléma orvosolható. A videókat megtalálod pl. nekem E:\Lost Planet\nativPC\movie mappában, és ott töröld ki a 3 db 100 mega feletti videót (2 fájl marad: demoloop.wmw és fullscreen.rtex, szal ezeket ne töröld ki). Nálam ez bevált, remélem tudtam segíteni.
Üdv Zolee -
isgas #1654 elkészült a directx10-hez is használható Fraps vista alá.
Ez azt jelenti hogy lehet vele képet is kicsippantani a lost planetből hogy meg lehessen nézni a különbséget a dx9 és a dx10 között
Tehát kérjük a 8800gtx és vista tulajokat lövöldözzék a screenshotokat
(nekem most perpill XP van fent :( )
elméletileg fizetős progi de reméljük hogy enged pár képet csinálni :)
Fraps 2.9.1
Fraps 2.9.1
ui.: ne sajnáljátok a HDR-t :D -
isgas #1653 RivaTuner 2.02 alól szintén tudod szabályozni a VGA venti fordulatát.
én azt használom.
-
#1652 Én a billentyűre szavazok. 1-2 rugóért már kapsz 1 újat. Ilyen driverizékkel nem éri meg tökölődni... -
tmisi #1651 Inkább azt, mint új billenytyűzetet venni.