Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
jah vegyél fel msn re: [email protected]

Starcraft2 e-mail: [email protected]

DarkSector
Háát én is ezt akarnám letesztelni...
Megnézzük?
Mert ha van egy fél órád akkor megpróbálhatjuk, hogy miképpen megy....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NeBby
Lenne 1 olyan kérdésem h hamachin lehet nyomni???
Kicsit visszaolvasgattam , de nem találtam semmit...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

DarkSector
Ezt vegyük úgy hogy meg sem halottam....😊
A Gears of War-nak ki kell jönnie és ki is fog jönni!!!!
A pénz nagy Úr....
És nemtuom, hogy mi a DNF de ahogy montad az nem portolás és nem az év játéka!!!!!
Gyerünk emberek itt az idõ a fegyverkezésre....gépeket letisztítaní....pénzt összegyûjteni....és irány az üzlet....
TÁMADÁSRA FEL!<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Az a baj, hogy a DNF is volt már E3-on aztán még sincs sehol sem 😊 Persze itt azért jobb a helyzet elvégre nem egy új játékot kell írni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#eljen><#eljen><#eljen>

DarkSector
Nemsokára jon a Lost Planet kiegészítés, de valszeg elõtte Gears of War-ozni fogunk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gears of War PC az E3-on!!!!!!!!!
Yííííííhhháááááááááááá!!!!!<#vigyor3>

DarkSector
Igen egy haveromnál láttam ilyet egyszer a Bionicle játéknál, mikor joypad-dal akarta irányítani a cuccolóst....
Lehet hogy oprendszercsere....

Blinkye
Na oké,de mint irtam van egy olyan problemom,h mikor elengedem az elõre gombot megy tovább a paraszt.

3Ds MAX :)

DarkSector
Én is így vagyok vele hiába van 2000pálya egy retyi játékhoz, ha nyomott a grafika...<#vigyor3><#eljen>

DarkSector
<#vigyor3>

DarkSector
Semmi trükkje nincsen térj ki a támadásai elõl én kicsalogatam a szabadba, mert a raktárban szinte képtelenség kikerülni....

Blinkye
Hali.. wazz a 3. pályán amikor az a nagy kukac jön vagy utána jön egy csajszi robottal. Azt hogy a rákba lehet kinyirni? MEg van egy olyan problemom,h mikor mászkálok és elengedem az elõre gombot a paraszt még mászkál elõre.

3Ds MAX :)

nem találtam, lami vok:S

gramaton
na hy leszedtem a pack-ot amit csináltál és elindult vele!!!!

huh , bár inkább nézem a 11 minõségi pályát mint a 60 semmitmondót! baromi jó játék , még 3 pályám van hátra , gyorsan végig is pörgetem!

ha vki tud egy rendes mentést ami minimum a második küldiig ki van játszva, lineklje nekem légyszi, mert ujraraktam a gépet és eltüntek a mentések:S addig is utánanézek, csak ez az elsö küldi már a könyökömön jön ki, már végigtoltam 1000x a demoban, most még itt szenvedhetek vele 8x mire sikerül végre a rendes játékhoz jutni:S

DarkSector
Mindegy a D meghajtóra akkor is rá lehet tenni, mert én mindent máshová szoktam tenni, mint ahol a rendszer van.....
Telepítés elõtt mikor kérdezget, akkor kell mindig a costume-re menni vagy miazisten, ha ilyet kérdez....és ottan lehet átváltani....

DarkSector
Bocsesz elnéztem....<#buck>

de te most a teljes játékre gondoltál nem?
egy letöltött 364mb -s demóból gondolom nem lesz felrakva 7.3 giga.

ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma

DarkSector
Igen rövid a gém a jó grafikáért cserébe....de készül a kiegészítése, vagy a 2. rész ha úgy tetszik....

DarkSector
11 pontosabban....

DarkSector
A baj az, hogy 7.3GB környékén van csak maga a játék!!!!!!!!!!!!
Mire felrakja, és jobb ha van melette még 1-2gb szabad hely...
Egy 9GB helyet csinálj neki minimum....
Ez nem egy hétköznapi játék, ahol 1-2 gb-ot rak csak fel....ez minõségi játék....
Még az intro-k is a játék motorjával mennek....😄

Amúgy meg ki lehet jelölni a D-t is....
Nekem sem a C-n van a játék...

Hi
Demot nem engedi felrakni. Kiválasztom h E re rakja, van 4 giga rajt, de nem engedi. ki lehet választani, hiogy mire rakja, a D van kijelölve, a többit nem is lehet. D:n meg nincs hely (ezen van a windows)

ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma

kár hogy rövid a játék , állítólag 12-13 pálya , 8. pályán vagyok és 2 és fél órát játszottam vele 😞

a végén a fõszörnyet hogy lehe kinyírni? ha kilövö a karjait, akkor visszahúzza õket, aztán újra nõnek
(lehet nema vége nem tudom, szembe van egy szörny belegyógyulva a lávába, két karja pedig a padlón keresztüli lyukakon csapkod...)

ayden
Valaki meg tudná mondani hogy hol tárolja a játék a mentéseket?

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

DarkSector
168.18-as driver-t szedjék le, akiknek fagy a Lost Planet, vagy egyébb gondjai vannak a játékkal!!!!!!!!

DarkSector

DarkSector
94.24

DarkSector
11

hány pálya van?

gramaton
7600gt azt mondja hogy xp http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html itt vista http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_158.24.html itt ezek a legújabbak ha egy jó torrent oldalt akartok látni gyeretek ide moobs.hu ja és darksector kellenének ami feltelepített game-ban van az a 12 fájl ha meg tudjuk oldani!

Nvdidia Gef 7600 -hoz van valami speckó illesztõprogi vagy jó a legújabb? ÉS az hányas?
gramaton
úgy látom azt írtad 64-bites vistad van az a baj vagy ha nem akkor a driver hozzá melyik van fen,a héten szerintem kiadja az nvidia az új driverekt remélem

gramaton
kellenének ami feltelepített game-ban van az a 12 fájl ha meg tudjuk oldani

w77d
igen

gramaton
akkor dx9-ben megy?!

w77d
kilép a gamebõl képernyõillesztõ hibával ha dx10-ben futtatom. miután kilépett ujra kell indítanom a gépet, mert addig egyik játék sem megy, vagy kifagy, vagy csak a hangját hallom

gramaton
vagy inkább azok file-ok kellenének ami feltelepített game-ban van az a 12 fájl

gramaton
de mégis eggyezik csak nálad byte-ban volt pedig kbite-ban úgyhogy nem
nálad mi a hiba w77d?

gramaton
au idõ a letöltéstõl függ de akkor is a byte eltér

gramaton
ahan eltérnek az enyémtõl a biteok meg az idõpont is eltudod küldeni msn-en vagy valahogy

w77d
nekem sem jó a game <#rinya> csak nem a 8800 asokkal toltak ki? <#boxer>

DarkSector
Nekem ilyen és egy cseppet eltérnek a bájtok.....
Nem tudom, de az az érzésem, hogy renszerhiba lehet, mert mikor nálam is egyszer kiírt ilyet, akkor mindenféléket kiírkált, hogy xy rendszermûvelet nem hajtható végre a megadott memóriaterületen...én újratettem az oprendszert és azóta nincs ilyen...

Nézz azért szét elõtte a lapozófájloknál, meg egyébb helyeken...és szedj le minden progit, ami nem kell és gyanús lehet az ütközés szempontjából...

gramaton
ja és a lost planet demók mennek

gramaton
még nem cóvolt ilyen hogy nem ment egy játék ha nem is ment akkor még nem volt crack hozzá de utánna ment!
pl:shadowrun,halo 2,splinter double agent stb... nem tudom mi a hiba

gramaton
láttam írta itt még valaki hogy ugyan ez a problémája

gramaton
már újratelepítettem a gépet is meg haveromnak sem megy neki intel 2,8ghz 8800gts +xp de nem a legújabb driver

DarkSector
Minnyá megnézem, de ha ez nem megy akkor szerintem az sem fog, mert akkor rendszerhiba lehet...