2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • DarkSector
    Miért neked van 2900XT-d?
  • grebber
    Senki nem tesztelte még 2900XT-jét az új 7.7-es driverrel érdekelne nagyon??
  • skyli991
    magyarítás esetleg nem lesz hozzá? vagy az is jó lenne ha lehetne pauselni a videók közben, hogy el tudjam olvasni az angolt :D
  • skyli991
    dehogy csinálom :)
    amúgy csak az elején választhatok nehézségi szintet.

kevés a t-eng, de most megcsinálom :D
  • DarkSector
    Csináld easy-n és akkor nem lesz gond...
  • skyli991
    Továbbjutottam, most egy repülő rovart kell meglölnöm :)
    Amúgy a HDR és asszem az objects is HIGHon van :P

Mivel lehetne a 7600gt-t tuningolni?
  • tmisi
    Pedig a celeronból ezt nem néztem ki. :)
  • skyli991
    Amúgy egész szépen fut 1280*1024-en Ezzel a géppel:
    512mb ram, celeron 3,33ghz, 7600GT videókari
    Lowon vannak a beállítások de néhány mediumon.
  • skyli991
    A 3. pályán medium erősségnél nem sikerül kinyírnom azt a nagy csápos izét!!! vagy 15 percig túléltem, kilőttem sok bogyóját, egyszer egy kicsit csend lett, miután egy két embernyi átmérőjű T-eng narancs izét rakott le. Utána megint jött, és az összes pöttye meg volt... Kettőt kell megölni??
    A csápjait nem tudom kilőni, ott nem lesz piros a célkereszt se.
  • DarkSector
    Igen közben megtaláltam...
    Namost ki kell lőni az oldalán a cuccosokat, utána a homlokán kinyíló páncél alatt lévő hőgolyókat és ha ezek megvannak, akkor ugyanúgy a homlokát kell céloznod, csak akkor már nem golyok lesznek ott, hanem egy egybefüggő hártya...
    Röviden, ha mindkét oldalt megvennak a bogyók, akkor a homlokát kell egyfolytában adagolni, amíg le nem megy az élete...5-6 perc alatt meg lehet csinálni...
  • JackSparrow88
    6. pálya főellensége...
  • DarkSector
    Hányas pálya?
  • JackSparrow88
    Hát nemtom h mi van de már kilőttem minden gömbizét az oldalán meg a fején is és mégse döglött még meg pedig már nem látok sehol a testén olyan kilőhető szarokat. Most akkor mi van??
  • grebber
    Kijött a 7.7-es Catalyst akinek 2900XT-je van kérem probálja ki mert irták Lost Planetet is javítja!
  • tmisi
    Szevasz Atix! (JackSparrow88 az öcsém), most vettelek észre, hogy te vagy az! Fél óra és mek haza a munkából! XD Én akarom előbb megölni a rohadékot!!!
  • DarkSector
    Mindkét oldalán és a fején vannak gyengepontok...
    Aztán utána meghal....
  • tmisi
    Én is most értem oda tegnap, de még nem próbáltam kinyúvasztani, majd ma! :DDD
  • JackSparrow88
    Hi! Azt a bogarat hogy kell kinyírni ami megölte a fatert? Mármint ez a 6 pályán nem a legelején. Már kilőttem mindkét oldalt és a fején is azokat a gömb izéket de utána hogy tovább mert mindig él? Megköszönném a segítséget!
  • kryst
    Köszi! Jó, hogy mondtad!:) Akkor megnézem!:)
  • kryst
    Köszi szépen!
  • tmisi
    Jó mélyre... XD
    Ja és azt DarkSector nem mondta, hog rejtett könyvtár!
  • DarkSector
    C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\capcom
  • kryst
    Helló! Nem tudjátok véletlenül, hogy hová teszi a játék a mentéseket?
  • Rage47
    Hmm pedig én is csak karddal ütögettem, és meghalt...
  • ACE
    Nekem már lement az élete, de onnan semmi...
  • Rage47
    megoldás
  • ACE
    Köszi, na és a legvégső (asszem) robotot hogy a picsbe kell kinyírni? Levittem az energiáját de valami pajzs védi és nem tudok kinyírni....
  • Shaggy84
    a zárojeles részből kihagytam a robot szót :P
  • Shaggy84
    Hello Ace, a elsőnek vmelyik csápját elkezded szétzúzni azután ha meg vagy vele akkor követni kell de úgy hogy (ki kell szálnod a gépből mert az nem fér be oda) ahova vissza megy a kar és ott raketával ha van akkor azzal megzuzni.Sajna gyorsan nem tudsz egy kart lezuzni 2x kell elbánni egy karral utána a másikkal. Azt a hasán lévő lukkal ráérsz később foglalkozni elején a két csápot kell lezuzni ennyi .A többi meg tudni fogod hogy miként bánjál el vele
    shaggy84
  • ACE
    Annál a szörnynél mi a lófaszt kell lőni, amelyiknek két csápja van, az csapkod, azokat lelövöm és két lukat lehet lőni a szörnyike két végén, de onnan nem tudom mit kéne lőni, köszke.
  • w77d
    basszus, mindíg fölzabál
  • DarkSector
    Nem kell kinyírni....
  • w77d
    sziasztok!!! azt a nagy hó alol előbukkanó kukacot hogy kell kinyírni, ha egyáltalán ki kell( asszem a második misszió) ?
  • system10
    Hello mindenkinek lenne egy olyan problémám a játékkal hogy játszom és olyan 5 perc után vagy hamarabb befagy és nem tudom hogy mért van pedig a legújabb nvidia driver van fent de ez a probléma csak a 8800gts 640-né ál fent a 7600gt nél tökéletesen működöt, a gép konfigom: abit ab9, E6420 core2, inno3d 8800gts 640 oc.
  • Prof William
    Ha ebbeől filmet csinálnának és csak a bejátszásokat 100% megfilmesítenék már akkor is egy remek kis fiolm lenne belőlle. Nagyon szép és mozgalmas videókat kapunk...
  • grebber
    A Lost Planet: Extreme Condition PC-s multiplayer részében immár nyomulhatunk más Capcom videojáték szereplőkkel is, köszönhetően a 400 MB súlyú ápdétnek, melynek megjelenéséről egyelőre hallgatás uralkodik. Resident Evil 4 stílusú kamerabeállások és Frank West - Dead Rising karakter -, Mega Man és Jo teszi tiszteletét. Beépítenek egy múvi-módot, mellyel a bejátszásokat tekinthetjük meg elejétől a végéig. Az ápdét állítólag majd automatikusan leöltődik.

info: Hardwired

• Skyline
    Végigtoltam...Istenkirály,aki nem áll neki mert csak azt tudja hajtogatni hogy konzolos szemét az hülye,rengeteg játékgyártó okulhatna ebből a cuccból...
    Faszán adagolt videjók,furmányos japószerü sztori,fasza grafika (emellett sztem kellemes gépigény) meg van nagybetüs hangulat..
    Ami nállam külön pozitívum hogy végigjátszárét nem egy gagyi megnyerésvideót (kb 10mp) és egy congratulations kezdetü szereposztást kapunk mint az általam mostanság játszott fps/tps játékok 90%-ánál...
    Jöhetne még valami más hasonlóan eltalált konzolátirat is...
    MGS3-ra (bár régi)okulhatna a nép....
  • Rage47
    Mega Man-re kíváncsi vagyok! :))
  • grebber
    Lost Planet frissítés közeleg
    [2007. július 16. @ 10:35 - Chesario]

A Lost Planet nemrég PC-re is befutott végre, amihez a Capcom máris tervezi az első javítócsomag kiadását.
    A kiadó bejelentette, hogy már dolgozik az első javításon, amibe többek között új lehetőségeket is beépítenek majd. A hibajavítások mellett új kamera állásokat, multiplayer változtatásokat és új játékos modelleket is beletesznek a csomagba, köztük a Capcom klasszikus Mega Man karakterét. A kiadás pontos időpontját még nem közölték, de biztosan nem kell már rá sokat várnunk.

info: Gamestar
  • Gabosh
    Na akasztottam.