Lost Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért a Cordless multimédiás billentyûmet sajnáltam volna széttörni ha már kiadtam érte egy csomó pénzt ! <#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
Mondjuk azt hogy szerencsém volt ?
egyébként én is hamar elborulós vagyok 😉
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Miután kilöttem az oldalán lévõ lyukakat és a szemét is kilöttem utána mit kell ki kilönni mire kell célozni ???
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Mert oldalán az összes lyukat kilöttem na meg kilöttem a 4 szemét is alig van már élete de fogalmam sincs ezekután hogy most mire kell célozni mit kell lönni ???
És itt kapott el az ideg mert nem tudtam mire kell lönni és simán kinyirt engem ez a köcsög teknõs !!!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Csak mert a 9. nél tartok . 😄 és egyre idegesitõbbek a pályák , meg nehezebbek 😄
Persze nem születhet mindenki célkeresztel a pupillájában 😄
isten lássa lelkem nem akarlak tovább idegelni 😄
Ugy felhúztam magamat a 6 pályán hogy nem tudtam kinyirni azt a köcsög rohat bazi nagy teknõst mindig csak egy kevés élete maradt és akkor halok meg !!
Hogy 1 óra veszõdés után úgy elkapott a méreg hogy kettétörtem a billentyûzetet eddig egy játék se húzott fel annyira hogy ketté törjek egy billentyûzetet de ez kiérdemelte !!
Egybõl le is töröltem a játékot mert nem fogok én egy olyan SZ.R játékkal játszani amit még easy fokozaton se lejet elvinni !!
Még szerencse hogy sima billentyûzet volt ami ketté lett törve !!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
épp ezért kértem a képet, ha valaki megtenné plízzz
bár ahogy olvasgatom két hét és kintvan a vista SP1 béta lehet akkor teszek egyet
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
más: vki tegyen már dx10 vs dx9 képet, gyõzzön meg, hogy feltegyema vistát
köszi
Ott akadtam el h. meg kell ölni az elsõ marha nagy szörnyet.
Ötletek?
Köszi
Olyan problémám volna a játékkal hogy késik az egér és talán a billentyû is,kb 1sec-et.
Találkozott már valaki hasonló problémával és ennek megoldását közölné velem?
Köszi
Így nem lehet felrakni...
Aki végig vitte nézze már meg hogy fel tudja e rakni újra, töröljön le mindent ami a játékkal kapcsolatos meg steamet is.
mert álandoan felrántsa magát ésnem log ott igy nem tudok le ereszkedni.
elöre is thx
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Lehet, hogy volt már kérdésben, de telepíthetõ valahogy a játék úgy, hogy nincs Internet kapcsolatom. Steam login-t kér a telepítés megkezdése és a játék elindítása elõtt.
az a gondom hogy a játék menüje nagyon akad de a játék egyáltalán nem ez miért van? valakinél csinált már ilyet?
elöre is kösz
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"