Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Nekem mondod nekem is hamar elborul az agyam ha valami nem sikerül elsöre !!

Azért a Cordless multimédiás billentyûmet sajnáltam volna széttörni ha már kiadtam érte egy csomó pénzt ! <#hehe><#nyes>
lehet szerencsém volt de nekem elsõre sikerült kinyirni az óriás meztelen csigát. elõszõr kilõttem az egyik oldalán a pöttyöket majd a másik oldalán a pöttyöket majd a fejét lõttem szitává. eközben mint a szupermen dns-el ellátott szöcske ugrabugráltam elõle.
Mondjuk azt hogy szerencsém volt ?

egyébként én is hamar elborulós vagyok 😉
DarkSector
Nem azt hiányolja, hanem neked van 2.0-ás...és amit õ hiányol az a 3.0 vagy attól jobb....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Nah valaki nem tudja hogy kell kinyirni a 6 pálya fõszörnyét ???

Miután kilöttem az oldalán lévõ lyukakat és a szemét is kilöttem utána mit kell ki kilönni mire kell célozni ???

<#help><#help><#help>
wesker24
Ezt én is tudom hogy nem tudja !!
Csak hogy az X800 marhára nem tudja...

wesker24
Ha tudja a Pixel shader 3.0-át akkor dx9-ben el lehet inditani !!!!
wesker24
Ha ez neked olyan könnyü akkor elmondanád hogyan nyirtad ki az óriási teknõst könnyen és egyszerûen ???

Mert oldalán az összes lyukat kilöttem na meg kilöttem a 4 szemét is alig van már élete de fogalmam sincs ezekután hogy most mire kell célozni mit kell lönni ???

És itt kapott el az ideg mert nem tudtam mire kell lönni és simán kinyirt engem ez a köcsög teknõs !!!
Mr Manson
x800gto -n nem is lehet elinditani?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

itt olvasta lejebb hogy 11 küldetés van. én a 10. nél járok de mivel én sem születtem célkeresztel a szememben kiidegel a pálya végén lévõ óriás csótány 😊
Hány missio van benne?
Csak mert a 9. nél tartok . 😄 és egyre idegesitõbbek a pályák , meg nehezebbek 😄
hát azt hiszem van mit csiszolni a játéktudásodon mert easy fokozatban baromira könnyû szétszedni az ellenbrigádot 😄
Persze nem születhet mindenki célkeresztel a pupillájában 😄

isten lássa lelkem nem akarlak tovább idegelni 😄
wesker24
Teli van a hócipõm ezzel az istenverte SZ.R játékkal egyszers mindenkorra befejeztem !!! <#violent><#violent><#gun><#gun>

Ugy felhúztam magamat a 6 pályán hogy nem tudtam kinyirni azt a köcsög rohat bazi nagy teknõst mindig csak egy kevés élete maradt és akkor halok meg !!

Hogy 1 óra veszõdés után úgy elkapott a méreg hogy kettétörtem a billentyûzetet eddig egy játék se húzott fel annyira hogy ketté törjek egy billentyûzetet de ez kiérdemelte !!

Egybõl le is töröltem a játékot mert nem fogok én egy olyan SZ.R játékkal játszani amit még easy fokozaton se lejet elvinni !!

Még szerencse hogy sima billentyûzet volt ami ketté lett törve !!
már rá jöttem😄
kuci06
gyenge a videókártyád

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Üdv lenne olyan problémám hogy mikor el akarom indítani akkor valami hibát ír ki! Valami pixel shader 2.0-át hiányol! Miért van ez?
nyugi mester, már van 8-assal kezdõdõ videókártyám, csak a vistára nem szántam még rá magam
épp ezért kértem a képet, ha valaki megtenné plízzz
bár ahogy olvasgatom két hét és kintvan a vista SP1 béta lehet akkor teszek egyet

Rage47
dx10-es karival müxik dx10ben. Nem elég a Vista, hogy dx10-ben játszhass.
DarkSector
Szemben a sziklákon ugrálj fel a robottal, vagy húzd fel magad a köteleddel...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Offline telepíthetõ valahogy a program?
grebber
Hát olvastam hogy gyorsult tõle a game de más egyebet nemtudok róla mert sehol nemtaláltam neten csak torrenten!

Next PC upgrade: 2022

w77d
lehet tudni min javít??

grebber
Lost.Planet.Extreme.Condition.v.1.2.Update-Unleashed

Next PC upgrade: 2022

szemben a kupac alatt ott van egy lépegetõ, ásd ki (e) aztán nézzegess felfelé, sziklákon keresztül felugrálva a robottal (space) feljutsz egy fennsíkra.

más: vki tegyen már dx10 vs dx9 képet, gyõzzön meg, hogy feltegyema vistát

köszi

wesker24
na szóval ez lenne a feladat de hogy az istenbe csináljam meg ezt és egyáltalán hol ???

wesker24
Na szóval lefelé nem tudok menni mert nincs ott semmi felfelé sem tudok menni mert nem tudok megkapaszkodni ???
wesker24
Milyen fény ?? arra a termo berendezésre gondolsz amia hõt adja próbáltam már de ne tudok felmenni a hegyre bárhogy is próbáltam ???
Rage47
menni, amerre világít a fény
wesker24
Na itt mi az istent kell csinálni ??

wesker24
Hello mindenki én a 4 pályán akadtam el amikor a hegyet kell mászni nem az elején hanem jóval késöbb na szóval felmászok az épületben a legtetejére ahol van egy robot meg egy két fegyver de aztán már sehova se tudok menni ott mi az istent kell csinálni ???
:S nekem csak most lett ilyen szetem , nemtom mibaja :S
Nem,nekem a kezdetektõl ilyen.A graf beállítás nem számít neki szerintem.

Kopf neked is missio 7-8-9 körül jött be ez a probléma? mert elõzö pályán nekem is ezvolt , meg a mostanin is , asszem 8-9 de lehet 7-8 , elég idegesítõ , azthittem graf miatt ,lejjebb vettem de ugyanez.
w77d
a #1571-re tényleg senki semmit nem tud?? legalább úgy irányvonalat, merre lehet a hiba. tehát amint a pályát(akármelyiket) betölti, a képernyõ elfeketedik, csak a hangot hallom, ahogy a játék megy tovább. Ha az eszközkezelõvel bezárom a gamet, akkor kiírja, hogy a .... képernyõillesztõ hiba után állt helyre. de valami mégsem állt helyre mert újraindításig semilyen játékot nem tudok elindítani.

Hello!

Ott akadtam el h. meg kell ölni az elsõ marha nagy szörnyet.
Ötletek?

Köszi
Megakadtam a hetedik pályán.Azon a részen ahol valamelyik elsõ páján az a földalatti valami volt.Most ilyen lila kapcsolókat kell átnyomogatni de az utolsót nem találom.A nyil mindig középrészre mutat de ott nincs semmi.Valaki esetleg.
Hello
Olyan problémám volna a játékkal hogy késik az egér és talán a billentyû is,kb 1sec-et.
Találkozott már valaki hasonló problémával és ennek megoldását közölné velem?
Köszi

Hát nemtudom mi baja lehet, lehet kivédték valahogy?
Így nem lehet felrakni...
Aki végig vitte nézze már meg hogy fel tudja e rakni újra, töröljön le mindent ami a játékkal kapcsolatos meg steamet is.
Hát öregem én még feltelepíteni sem tudom mindíg azt írja hogy a steam server túlterhelt...
Rage47
leugrasz vhová, akkor automatikusan belekapaszkodik vmibe és lehet föl-le huzogatni magad
lehet nagyon béna kérdés de azzal a kapoval hogyan tudok ereszkedni?
mert álandoan felrántsa magát ésnem log ott igy nem tudok le ereszkedni.
elöre is thx
Rage47
ott virít a sárga potroha. az a gyengepontja
JackSparrow88
Hi! A játék elején h kell megölni azt a nagy bogarat? Vagy nem is kell esetleg? Vki segítsen már aki tud! Elõre is köszi

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Sziasztok!

Lehet, hogy volt már kérdésben, de telepíthetõ valahogy a játék úgy, hogy nincs Internet kapcsolatom. Steam login-t kér a telepítés megkezdése és a játék elindítása elõtt.
hi
az a gondom hogy a játék menüje nagyon akad de a játék egyáltalán nem ez miért van? valakinél csinált már ilyet?
elöre is kösz
DarkSector

Rage47
A lagújabb direcx 9 hez tud adni valaki linket?
Maximus4
Nem kell kinyírni,csak el kell jutni a pálya végén egy hangárba.Én most játszottam végig nagyon jó játék de nagy kár,hogy ilyen rövid volt.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

w77d
nem tudom akkor mi lehet nálam, dx10 esetén azt írja ki, hogy képernyõillesztõ hiba, a kép fekete lessz, a játék megy tovább, mert a hangját hallom