Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
😄
Készítsd fel magadat a folytatásra...mert tudomásom szerint még idén kiadják...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Amugy szerintem és nagyon ultra brutal egy játék volt !! <#eljen><#eljen> Nagyon jó videók voltak benne fõleg a vége tetszett !!
Csak sajnos egy kicsit rövid volt elviseltem volna még egy két pályát lett volna akármilyen nehéz is !! <#vigyor3> <#vigyor>

Habár én mindvégig DX9-ben játszottam na nem mintha nem tudná a DX10-et csak nincs kedven felrakni a Vistát !

Engem a játék csak egyszer idegölt ki de akkor nagyon !!

Méghozzá a 6 missionben a Green Eye nevû szörny azt hiszem ott elõ kellett keresnem a nyugtatókat !! <#hehe><#hehe>
DarkSector
Azé mondtam jobbegér (a lézerkard) közelrõl...<#vigyor3>
Amúgy gratulálok...
Mi a véleményed így a végigjátszás után...Mert szerintem irtó kemény jháték volt és kuva jó videók voltak benne...
Tiszta anime hatása volt a végefelé!!!
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Oh my good !!! <#wow1><#vigyor>

Hát én teljesen egész idáig tévhitben éltem azt hittem hogy ami a kezén van az lézer fegyver és eszembe se jutott volna hogy az egy lézer kard !

És azért nem sikerült mert még a közelében sem voltam !!

Amugy igy már sikerült kinyirni és igy sikerült is végigvinnem a játékot !! <#vigyor>

Még egyszer ezer hála neked mert akkor még el lehettem volna vele egy darabig !!

<#worship><#puszi><#law><#worship><#law><#puszi>
DarkSector
Mégegyszer most az elõbb legyaktam 6-7 ütéssel és nem kellett hozzá öt perc sem...
Rakétákat úgy lõdd ki, hogy menj közben egyfolytában hátrafele....a lézereket meg ki kell csak kerülni...nem olyan nehéz....

DarkSector
Mégegyszer mondom, hogy nem kell semmit sem lövöldözni....
Odamész ráütsz egyet és rögtön hátrálsz.....így messzirõl nem tud eltalálni....engem legalábbis nem talált el...
Ezután jobb egér nyomvatart....odamész ütsz hátrálsz...
Ha ez nem megy akkor messzirõl is csinálhatod, csak akkor lasabban megy le az élete...

wesker24
Megmagyarázná ezt nekem valaki semmi élete nincs a háttérben lévõ sárga lámpákat kilöttem az a gépezet nem ment és mégis tovább repült az a rohadék !!

wesker24
Hogy az a büdös ...... !! <#gun><#gun><#violent><#violent><#falbav><#falbav>

Full élettel leviszem az életét minimálisra erre jön az a két veszélyes lézergép aztán ha eltalál máris a full életbõl átmegy Dangerre !!

Szerintem ezt nagyon elcseszték a fejlesztõk üdvözlöm a családfájukat !!!

wesker24
Na szóval sikerült levinnem az életét teljesen nullára tehát semmi élete nem volt mégis repkedett tovább és kinyirt engem 0 élettel ??

Ez meg hogy az istenbe lehet ?? <#conf><#conf>
DarkSector
Jobb egérgomb nyomvatart, majd elenged....
Jobb ha odamész és minnél közelebrõl kapja be a cuccost...

wesker24
Hello megmondaná valaki hogy a fenébe kell kinyirni az utolsó pályán lévõ Robotot ??? Mert csak nem akar megmurdálni !!!

Amikor feléd jön, kerüld ki, majd fordulj meg, épp háttal lesz neked és akkor a naranccsárga színû farkát vedd célba, mint a kisebbeknél. Lehetõleg a SeriusSam-szerû gépfegyverrel (bár asszem van ott egy lépegetõs robot is, amibe beszállhatsz).

sziaztok az elsö küldetésben a fö szörnyet hogy kell kinyírni? Amelyik pörög a levegöben gyorsan
nagyon szivesen 😊
egyszerü a kezelése szerintem 😊
fúú köszi szépen sikerûlt! 😄

Szia

Nekem is ez volt a problémám. A menü szaggatásának oka, hogy a háttérben futó videók mérete elég nagy(100 mega felettiek), ezek kitörlésével a probléma orvosolható. A videókat megtalálod pl. nekem E:\Lost Planet\nativPC\movie mappában, és ott töröld ki a 3 db 100 mega feletti videót (2 fájl marad: demoloop.wmw és fullscreen.rtex, szal ezeket ne töröld ki). Nálam ez bevált, remélem tudtam segíteni.
Üdv Zolee
elkészült a directx10-hez is használható Fraps vista alá.
Ez azt jelenti hogy lehet vele képet is kicsippantani a lost planetbõl hogy meg lehessen nézni a különbséget a dx9 és a dx10 között
Tehát kérjük a 8800gtx és vista tulajokat lövöldözzék a screenshotokat
(nekem most perpill XP van fent 😞 )
elméletileg fizetõs progi de reméljük hogy enged pár képet csinálni 😊

Fraps 2.9.1
Fraps 2.9.1

ui.: ne sajnáljátok a HDR-t 😄
RivaTuner 2.02 alól szintén tudod szabályozni a VGA venti fordulatát.
én azt használom.

chalezlopez
Én a billentyûre szavazok. 1-2 rugóért már kapsz 1 újat. Ilyen driverizékkel nem éri meg tökölõdni...<#hehe>

Vamos Argentina!

Inkább azt, mint új billenytyûzetet venni. <#nevetes1>

Vagy én is rakjam fel ezt a driveres cuccost??
Nekem a játék elején eltûnik a kép és ilyen színes buzerálék jelennek meg, de a játékhangot lehet még hallani. Mit csináljak??? Ha nem fog mûködni akkor szétverem a billentyûzetet!!!!!!!!! Várom az ötleteket.
grebber
Probálta már valaki az új 163.11-es nvidia drivert?

Next PC upgrade: 2022

hogy ki tudjam választani a pályákat(mission select),
mert a volt mentésem elszállt...😞
Minek az neked? Az már ki van jáccva.<#fejvakaras><#nyes>

Nekem az a gondom hogy ha felrakom azt a drivert amitõl nem fagy ki, akkor meg a SMART DOCTOR-om nem mûködik megfelelõen! Nem tudom kiváasztani az AUTO FAN CONTROL-t.
És ezáltal nincs meg a megfelelõ hûtés a kártyának játék közben, /8800GTS/.
Tud valaki valami megoldást rá?!

valaki nem tud adni 100%-os mentést???
hen-tes
És aludj jól!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
szia

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

majd holnap este benézek...mentem aludni,holnap munka folytatjuk a cipészkedést...csá
XP-ém van,direkt x9-est huztam le,de a drivert lehuzom es valami hibát ir ki es nem tudom fel instalalni...amugy köszi mindent <#smile><#szomoru1>
akyyy
ha topikot nyitsz írj is bele

tölds le direct x-et:

klikk

és nvidia drivert, mert ugy látom olyan kártyád van.

itt

nemtudom miylen oprendszered van, ezért neked kell megkeresned a megfelelõt.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nemértelek...
akyyy
direct X, nvidia driver.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

vagy mi lehet a gond...? <#szomoru1>
<#szomoru1><#whatever>
sziasztok,valami jo drivert tudnatok küldeni vagy honnét huzzak le...? lefagy a játék mindjárt azelején...Most vettem gépet direkt a LOST PLANET-ra és a CRYSIS-re stb...GEPEM,AMD Athlon64 X2 5000+EE DUALCORE BOX AM2 ADO5000DD,MSI GeForce NX8800GTS T2D 640MB PCX,3GB RAM
hali
DarkSector
Jobbegérgombot pár másodpercig tartsd nyomva és csapj le rá....

Az utolsó páján mit kell csinálni avval a robotos commanderrel.Van egy forgo valami már kilöttem az oldalán a sárgákat és az ellenfél energiálya is zero.És nem akar vége lenni,pedig szerintem ez a játék vége.
DarkSector
Na a lyukakba be tudsz menni, ha visszahúzza a csápját....

Ha arra gilisztara gondolsz ami a ho alatt kozlekedik es neha elobukkan, akkor azt szard le, menekulj, tavolban talalsz 1 lerombolt epuletet oda menjm de nem art ha feltoltod az energiad a kornyeken talalhato oszlopokbol

hi all
segitene valaki
a 10. pálya fõ ellenségét hogyan kell legyõzni?
mert én szét lötem kezeit a testén a két kis pontot de nem tudtam sériteni?
elöre is köszi
(amikor a lávábol jön elö és két másik lyukbol a két keze vagy csápja kinek mi tetszik XD(
Szólnak rádión hogy menekülj mert ez ellen még kevés vagy. Úghogy csak menekülj elõrre be az épületek felé.
Rage47
Sztem az utolsó volt az egyik legkönnyûbb😊
Engem egy szivatott meg - az a szörny, amelyik a game elején is látható volt.
JackSparrow88
Mégse, mivel hiába lövöm az oldalát nem tûnnek el azok a sárga izék meg rohadt gyorsan megy le a T-Eng is amit nemtok olyan gyorsan növelni mert késõbb már olyan sz*rok sem jönnek amik adják, szal ez k*rva nehéz rész sztem...Vmi ötlet,trükk esetleg? <#szomoru1>

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Ja bocs már tom...

JackSparrow88
Hi! Hogy kell megölni a 3. pályában azt a férget? Csak egyszerûen addig kell lõni míg meg nem döglik?

Szerintem marha konnyu a game, utolso foellenseg tudot csak megizasztani, de az se nehez ha raerzel a trukre 😊

patch-eket hol lehet leszedni?