2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • manutdzoli
    Sziasztok!A 3.küldetésnél nem tudom kinyírni azt a valamit mert mindig bekap!Hogy kell megcsinálni?Hiába lövöm,semmi baja nincs!
  • Rage47
    vedd lejjebb a grafot
  • KoPf04
    Hi!
    Van valami letölthető patch a játékhoz?
    Volna egy olyan gondom hogy késik az egér egy kicsit,erre tud valaki valamilyen megoldást?

Köszi
  • papesz119
    HY elakadtam 10 vagy 11 pálya amikor beszálsz egy robotba és tudsz vele repülni jön egy főellenség az is egy robot lővőm lővöm lemegy teljesen az élete mégse purcan ki
    mit kell csinálni?????????????????
  • fery02
    Elindulni el tudok vele, de az nem a turbo, nekem turbo gomb kell, vagy valami ilyesmi, mert a sima Space nem elég.
  • DarkSector
    Space
  • fery02
    Alapból melyik gombbal lehet gyorsítani a hórobogó gépet, vagy mit? :D Valami sugármeghajtású gép egy golyószóróval jobb oldalt. csak mert van egy rész a pályán, ahol ugratni kéne, de sohase jön össze. Biztos van valami turbó gomb.
  • DarkSector
    Flight simulator x , halo2....a többi meg majd most jön.....
  • L2Goku
    Futni kell :D nemkel azt loni kovesd a tarsaidat :D Amugymeg DX10 be nincs csak 1024*768 _:( csak ien hue felbontasok :D Sebaly jolesz 800*600 ba is dx10be :) Tudtom akugy mas gamat is ami dx10 es es mar megjelent? Call of Juarlez en kivul
  • fle go
    Üdv!

Green Eye marha nagy férget azon kivül, hogy kilövöldözöm a zöld foltokat rajta, kell még vele valamit csinálni, mindig kinyir, nagyon béna vagyok?
  • tmisi
    erről jut eszembe, nekem a demó benchmarkban az írta ki, hogy 2x 3.00 Ghz cpu a HT miatt... jó is lenne
  • DarkSector
    1024x768 és a texture resolution vagy minél kell állítani...
  • L2Goku
    Phuuu Emberek ez GECIJO Jatek :D csak az a gondom hogy nincs 1027 * 768 . vagy nektek van ? ha van akkor holkel bealitani ?
  • w77d
    én azért újrapakolnám a wint adatmentés után, hogy maximálisat hozzon az új kari!
  • DarkSector
    Azé kérdezi, RAGE47...hogy mi ezen a meglepő, hogy azt írja ki a gép, hogy nincs elég helyed, mikor valóban nincs helyed a wincsin...:D
  • L2Goku
    Hogy nincs hely es ezmiat piros a csik :D-.-

Fiuk Nekem Atim volt maig most 8600 GT van erdemes uj vistat rakni vagy elegvolt a drivert leszedni ?
  • Rage47
    ezen mi a meglepő??
  • L2Goku
    Amugy az a Teszter Progi aztirja nemjo a gepem a jatekhoz :D ( Hely miatt)

CPU
    Minimum: Intel® Pentium® 4 supporting HT technology/Athlon 64 3500+
    You Have: 2 processors running - AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600+ PASS
    CPU Speed
    Minimum: Athlon CPUs require a performance rating of 3.5 GHz
    You Have: 2.41 GHz Performance Rated at 6.90 GHz PASS
    System RAM
    Minimum: 512 MB (Windows XP)/1GB (Windows Vista)
    You Have: 2.0 GB PASS
    Operating System
    Minimum: Windows XP
    You Have: Microsoft Windows Vista Professional (Build 6000) PASS
    Video Card
    Minimum: VRAM 256 MB, DirectX®9.0c/Shader3.0, NVIDIA® GeForce® 6600 or greater (GeForce 7300 not supported) / ATI Radeon X1650+
    You Have: NVIDIA GeForce 8600 GT (GeForce 8600 GT) PASS
    Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card Video RAM: Required - 256 MB , You have - 256.0 MB
    Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes
    Video HW Transform & Lighting: Required - Yes , You have - Yes
    Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 3.0
    Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 3.0

Video Card Driver Version (DirectX)
    Your driver version number is: 7.15.11.5824 FYI: Your video card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper video card driver versions are important to the proper operation of your product.
    Sound Card
    Minimum: Yes
    You Have: High Definition Audio Device PASS
    Sound Card Driver Version
    Your driver version number is: 6.0.6000.16386 FYI: Your sound card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper sound card driver versions are important to the proper operation of your product.
    Free Disk Space
    Minimum: 8 GB
    You Have: 3.6 GB FAIL: Sorry, your computer does not have enough Free Disk Space to meet this minimum requirement. Maybe it's time to buy another hard drive. Click 'We Recommend' to get all the disk space you need.
    DVD
    Minimum: Yes, DVD9 compatible
    You Have: PIONEER DVD-RW DVR-111D ATA Device PASS, but the Speed could NOT be analyzed.
  • DarkSector
    Unleashed műkszik csak, mert Hatred-nél buherálni kell...azaz egy accountot, vagy mit kell csinálni, hogy menjen, de az Unleashed-nél nem kell....
    Azt szedd inkább le...
  • L2Goku
    Hehe enis igyjartam :DDD Tudod micsinaltam ? letoltotem egy nem Hatredes versiot.
  • levi19711023
    Hello! Mikor telepíteni akarom a hatredes verziót a steam ezt írja ki:
    stream servers are to busy blablabla... Valaki segítsen!!!!
  • w77d
    :D:D
  • DarkSector
    Igen az lehet, mert nem akadt ki a tesztcsík!
    :D
  • w77d
    de azért ez a tesztoldal nem teljesen fedi a valóságot
  • w77d
    nem sértés, se gizdázás, ne érts félre
  • DarkSector
    Ha...ha...ha...
    Nagyon vicces....
  • w77d
    [IMG][/IMG]
  • DarkSector
    Jah...:D
  • w77d
    tök jó ez a tesztoldal :D kipróbálom azt tolok egy képet :)
  • tmisi
    fogadok a cerka miatt
  • DarkSector
    OK...
    Köcce.
  • skyli991
    nem a játék, hanem az srtest.com
  • DarkSector
    Ezt meg hol jelzi ki neked?
  • skyli991
    Pedig ezt írja ki:

:P
  • skyli991
    Mondjuk mindenből ki szoktam lépni :D vírusirtó,msn,meg amik sokat esznek a feladatkezelőben :)
  • skyli991
    Nem értem miért félnek ennyien hogy nem fog menni a gépén... Szerintem egész jó a gépigénye. 512 mb rammal és celeron 3,33 procival meg egy 7600gt-vel 1280*1024-en szépen fut (AA ki, HDR:high még néhány high és medium beállítások, de lowon is van vmi) A light vmit érdemes highra rakni! :D
  • manutdzoli
    Vistán jobban megy mint xp-n!Csak lestem!Nagyon király game!
  • DarkSector
    Jó de azért az új játékokhoz azé lesz majd jó, ha még 1g ramot veszel, mert nem fogja vissza a gép többi hardwerét...
    Sok sikert és jó játékot...
  • burg3r
    oké most már értelek és bocs hogy igy irtam thx a választ
    ha meg elmegy 1gb rammal jol akkor inkább veszek vmi jó hangszorot hogy az élmény teljes lehessen!!!!
  • DarkSector
    Bocsesz csak vicceltem...
    Ez arra irányult, hogy egy csúcskategóriás géppel felesleges ilyenekkel foglalkoznod...
    Mert ha manapság DUAL procia van az embernek, és egy 8xxx-es szériájú kártyája, meg hozzá még x menyiségű ram, az a konfig a max-ot levágja a mostani játékoknál....
    De azért 1 visszahúzó erő lehet benne, az hogy ehhez még egy giga ram kéne...