Lost Planet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Készítsd fel magadat a folytatásra...mert tudomásom szerint még idén kiadják...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak sajnos egy kicsit rövid volt elviseltem volna még egy két pályát lett volna akármilyen nehéz is !! <#vigyor3>#vigyor3> <#vigyor>#vigyor>
Habár én mindvégig DX9-ben játszottam na nem mintha nem tudná a DX10-et csak nincs kedven felrakni a Vistát !
Engem a játék csak egyszer idegölt ki de akkor nagyon !!
Méghozzá a 6 missionben a Green Eye nevû szörny azt hiszem ott elõ kellett keresnem a nyugtatókat !! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Amúgy gratulálok...
Mi a véleményed így a végigjátszás után...Mert szerintem irtó kemény jháték volt és kuva jó videók voltak benne...
Tiszta anime hatása volt a végefelé!!!
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hát én teljesen egész idáig tévhitben éltem azt hittem hogy ami a kezén van az lézer fegyver és eszembe se jutott volna hogy az egy lézer kard !
És azért nem sikerült mert még a közelében sem voltam !!
Amugy igy már sikerült kinyirni és igy sikerült is végigvinnem a játékot !! <#vigyor>#vigyor>
Még egyszer ezer hála neked mert akkor még el lehettem volna vele egy darabig !!
<#worship>#worship><#puszi>#puszi><#law>#law><#worship>#worship><#law>#law><#puszi>#puszi>
Rakétákat úgy lõdd ki, hogy menj közben egyfolytában hátrafele....a lézereket meg ki kell csak kerülni...nem olyan nehéz....
Odamész ráütsz egyet és rögtön hátrálsz.....így messzirõl nem tud eltalálni....engem legalábbis nem talált el...
Ezután jobb egér nyomvatart....odamész ütsz hátrálsz...
Ha ez nem megy akkor messzirõl is csinálhatod, csak akkor lasabban megy le az élete...
Full élettel leviszem az életét minimálisra erre jön az a két veszélyes lézergép aztán ha eltalál máris a full életbõl átmegy Dangerre !!
Szerintem ezt nagyon elcseszték a fejlesztõk üdvözlöm a családfájukat !!!
Ez meg hogy az istenbe lehet ?? <#conf>#conf><#conf>#conf>
Jobb ha odamész és minnél közelebrõl kapja be a cuccost...
egyszerü a kezelése szerintem 😊
Nekem is ez volt a problémám. A menü szaggatásának oka, hogy a háttérben futó videók mérete elég nagy(100 mega felettiek), ezek kitörlésével a probléma orvosolható. A videókat megtalálod pl. nekem E:\Lost Planet\nativPC\movie mappában, és ott töröld ki a 3 db 100 mega feletti videót (2 fájl marad: demoloop.wmw és fullscreen.rtex, szal ezeket ne töröld ki). Nálam ez bevált, remélem tudtam segíteni.
Üdv Zolee
Ez azt jelenti hogy lehet vele képet is kicsippantani a lost planetbõl hogy meg lehessen nézni a különbséget a dx9 és a dx10 között
Tehát kérjük a 8800gtx és vista tulajokat lövöldözzék a screenshotokat
(nekem most perpill XP van fent 😞 )
elméletileg fizetõs progi de reméljük hogy enged pár képet csinálni 😊
Fraps 2.9.1
Fraps 2.9.1
ui.: ne sajnáljátok a HDR-t 😄
én azt használom.
Vamos Argentina!
mert a volt mentésem elszállt...😞
És ezáltal nincs meg a megfelelõ hûtés a kártyának játék közben, /8800GTS/.
Tud valaki valami megoldást rá?!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
tölds le direct x-et:
klikk
és nvidia drivert, mert ugy látom olyan kártyád van.
itt
nemtudom miylen oprendszered van, ezért neked kell megkeresned a megfelelõt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
segitene valaki
a 10. pálya fõ ellenségét hogyan kell legyõzni?
mert én szét lötem kezeit a testén a két kis pontot de nem tudtam sériteni?
elöre is köszi
(amikor a lávábol jön elö és két másik lyukbol a két keze vagy csápja kinek mi tetszik XD(
Engem egy szivatott meg - az a szörny, amelyik a game elején is látható volt.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB