Lost Planet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackSparrow88
6. pálya fõellensége...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

DarkSector
Hányas pálya?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JackSparrow88
Hát nemtom h mi van de már kilõttem minden gömbizét az oldalán meg a fején is és mégse döglött még meg pedig már nem látok sehol a testén olyan kilõhetõ szarokat. Most akkor mi van??

grebber
Kijött a 7.7-es Catalyst akinek 2900XT-je van kérem probálja ki mert irták Lost Planetet is javítja!

Next PC upgrade: 2022

Szevasz Atix! (JackSparrow88 az öcsém), most vettelek észre, hogy te vagy az! Fél óra és mek haza a munkából! XD Én akarom elõbb megölni a rohadékot!!!<#nyes><#violent>

DarkSector
Mindkét oldalán és a fején vannak gyengepontok...
Aztán utána meghal....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én is most értem oda tegnap, de még nem próbáltam kinyúvasztani, majd ma! 😄DD

JackSparrow88
Hi! Azt a bogarat hogy kell kinyírni ami megölte a fatert? Mármint ez a 6 pályán nem a legelején. Már kilõttem mindkét oldalt és a fején is azokat a gömb izéket de utána hogy tovább mert mindig él? Megköszönném a segítséget!

kryst
Köszi! Jó, hogy mondtad!😊 Akkor megnézem!😊

kryst
Köszi szépen!

Jó mélyre... XD
Ja és azt DarkSector nem mondta, hog rejtett könyvtár!

DarkSector
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\capcom

kryst
Helló! Nem tudjátok véletlenül, hogy hová teszi a játék a mentéseket?

Rage47
Hmm pedig én is csak karddal ütögettem, és meghalt...
Nekem már lement az élete, de onnan semmi...

steam, origin: ACE_hun

Rage47
Köszi, na és a legvégsõ (asszem) robotot hogy a picsbe kell kinyírni? Levittem az energiáját de valami pajzs védi és nem tudok kinyírni....

a zárojeles részbõl kihagytam a robot szót 😛

TDU Nick:Stil_HUN

Hello Ace, a elsõnek vmelyik csápját elkezded szétzúzni azután ha meg vagy vele akkor követni kell de úgy hogy (ki kell szálnod a gépbõl mert az nem fér be oda) ahova vissza megy a kar és ott raketával ha van akkor azzal megzuzni.Sajna gyorsan nem tudsz egy kart lezuzni 2x kell elbánni egy karral utána a másikkal. Azt a hasán lévõ lukkal ráérsz késõbb foglalkozni elején a két csápot kell lezuzni ennyi .A többi meg tudni fogod hogy miként bánjál el vele
shaggy84

TDU Nick:Stil_HUN

Annál a szörnynél mi a lófaszt kell lõni, amelyiknek két csápja van, az csapkod, azokat lelövöm és két lukat lehet lõni a szörnyike két végén, de onnan nem tudom mit kéne lõni, köszke.

w77d
basszus, mindíg fölzabál

DarkSector
Nem kell kinyírni....

w77d
sziasztok!!! azt a nagy hó alol elõbukkanó kukacot hogy kell kinyírni, ha egyáltalán ki kell( asszem a második misszió) ?

Hello mindenkinek lenne egy olyan problémám a játékkal hogy játszom és olyan 5 perc után vagy hamarabb befagy és nem tudom hogy mért van pedig a legújabb nvidia driver van fent de ez a probléma csak a 8800gts 640-né ál fent a 7600gt nél tökéletesen mûködöt, a gép konfigom: abit ab9, E6420 core2, inno3d 8800gts 640 oc.
Ha ebbeõl filmet csinálnának és csak a bejátszásokat 100% megfilmesítenék már akkor is egy remek kis fiolm lenne belõlle. Nagyon szép és mozgalmas videókat kapunk...
grebber
A Lost Planet: Extreme Condition PC-s multiplayer részében immár nyomulhatunk más Capcom videojáték szereplõkkel is, köszönhetõen a 400 MB súlyú ápdétnek, melynek megjelenésérõl egyelõre hallgatás uralkodik. Resident Evil 4 stílusú kamerabeállások és Frank West - Dead Rising karakter -, Mega Man és Jo teszi tiszteletét. Beépítenek egy múvi-módot, mellyel a bejátszásokat tekinthetjük meg elejétõl a végéig. Az ápdét állítólag majd automatikusan leöltõdik.

info: Hardwired

Végigtoltam...Istenkirály,aki nem áll neki mert csak azt tudja hajtogatni hogy konzolos szemét az hülye,rengeteg játékgyártó okulhatna ebbõl a cuccból...
Faszán adagolt videjók,furmányos japószerü sztori,fasza grafika (emellett sztem kellemes gépigény) meg van nagybetüs hangulat..
Ami nállam külön pozitívum hogy végigjátszárét nem egy gagyi megnyerésvideót (kb 10mp) és egy congratulations kezdetü szereposztást kapunk mint az általam mostanság játszott fps/tps játékok 90%-ánál...
Jöhetne még valami más hasonlóan eltalált konzolátirat is...
MGS3-ra (bár régi)okulhatna a nép....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Rage47
Mega Man-re kíváncsi vagyok! 😊)
grebber
Lost Planet frissítés közeleg
<2007. július 16. @ 10:35 - Chesario>

A Lost Planet nemrég PC-re is befutott végre, amihez a Capcom máris tervezi az elsõ javítócsomag kiadását.
A kiadó bejelentette, hogy már dolgozik az elsõ javításon, amibe többek között új lehetõségeket is beépítenek majd. A hibajavítások mellett új kamera állásokat, multiplayer változtatásokat és új játékos modelleket is beletesznek a csomagba, köztük a Capcom klasszikus Mega Man karakterét. A kiadás pontos idõpontját még nem közölték, de biztosan nem kell már rá sokat várnunk.

info: Gamestar

Na akasztottam.
petee
thx<#eljen><#worship>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

DarkSector
Igen azért mondogattam sok hozzászólásban, hogy oda kell figyelni, ha kint a driver-nél a (8x-et beállítjuk élsimításként, akkor hiába kapcsoljuk ki a játékon bellül, mert akkor felülírja magát, és ráerõszakolja a játékra a legnagyobb élsimítást, mintha 4x-en mennél...
És nem csoda ha úgy akad a játék, mert nekem is 2x-en megy csak folyamatossan....

Pff , csak vissza kellet volna olvasni.. 😄 thx.
10. pályán bossa micsináljak? 😄
petee
Na feltettem a beta drivert és most jó,úgy megy ahogy kell😊
De van egy sejtésem,hogy lehet nem ez volt a gond,hanem az amit Te írtál,hogy a élsímítás és a szûrés alkalmazásvezérelt legyen,az élsímításnál nem volt pipa sehol...
De mindegy mostmár,marad a béta driver😊
Köszi a segítséget Tmisi,Darksector & Többiek<#worship>

DarkSector
Magát a driver-t kint a vezérlõpultban állítsd vissza, mert lehet, hogy az van magasra állítva....
Ezt már többször említettem, hogy nagyon lényeges, hogy minden alkalmazásvezérelt legyen.....

petee
köszi,kipróbálom ezt a béta drivert,hátha

Nekem:
TEXTURE RES.: MEDIUM
MODEL QUALITY: HIGH
EFFECT RES.: HIGH
LIGHTNING: MEDIUM
TEXTURE FILTER: 4xANISOTROPIC
TÖBBI LOW

és 1024x576 (widescreen rlz) simán fut. Akadás szintre még egyáltalán nem esett vissza az fps. Pedig béta driver van 162.15.
Szal próbálkozz a beállításokkal, vmi fogja nagyon, ez mégis csak egy 7600GT.

petee
ez érdekes.akkor vmi nálam negyon el van tojva,pedig minden más játék jól megy,csak épp ez nem.mivel próbálkozzak még? drivercsere megvolt...

SötétBarom
Nekem uzgyan ilyen VGA-val fele ilyen gépen tûrhetõen megy élsimítással medium/low beállítások mellett 1024ben.. Próbálkozz..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

petee
hát akárhogy próbálkozok,még mindig nem fut megfelelõen a játék.Kb. úgy megy mintha levolna lassulva a játék,lassan reagál mindenre.1024-es felbontás és majdnem minden lowon illetve mediumon,élsímitás nélkül.Nem tudom mit csináljak,elfogyott a tudományom...a gép:c2d 6300,2gb ram,7600GT

petee
köszi,akkor nálam van vmi gebasz...

wesker24
Most nézem csak egy kicsit elirtam <#vigyor><#vigyor> amikor a 97.94-es driverem volt már akkor megvolt a 8800 GTS-em a 7600 Gt-hez én is a 94.24-es drivert használtam de semmi baj nem volt vele !!
DarkSector
7xxx-es kártyákhoz van a 97.93-as?

wesker24
Azért a 94.24-esnél már sokkal újabb driver is van !!

Szedd le a netrõl a 97.93-as verziót rakd fel és nézd meg ugy a játékot hogy megy-e ??

Amugy nálam a beállitások szinte minden maxon volt !!

(Na jól az élsimitás meg az anizotropikus szûrés nem volt maxon)
petee
sziszastok!nálam 7600GT-n elég játszhatatlanul akad 1024-es felbontásban,minden low-on.800x600-ban már elviselhetõbb.Legújabb forceware driver van fönt(94.24),meg az 1.2-es update is és nem lett jobb.7600GT-n kinek milyen beállításokkal fut?

DarkSector
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\capcom

A játék hova rakja a mentéseket mert újra akarom kezdeni de nem akarom hogy elvesszenek az elsö mentéseim.
DarkSector
Én is így vagyok, de még sok cuccos van addig vissza!!!!!!!!!!!!
Többek között a GEARS OF WAR....<#vigyor3><#eljen>
Van már videó, hogy PC-n hogyan fut a játék és még szebbnek tûnik, mint box-on...😄DDDDDDDDD

wesker24
Ok meglesz már alig várom már számoloma perceket hogy mikor adják ki a kövi részt !! <#vigyor>