2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • grebber
    Irtozatos tömény zombihent :D
  • kirol
    És az meg mi?
  • grebber
    Camcom tudja hogy kell a pc-sek kegyeiben járni most jelentették be hogy a Dead Rising game is jön pc-re még ebben az évben!
    Kis sunyik vajon titokban miket portálnak még :)
  • Hody
    ???
  • kirol
    Na kicsináltam a köcsögöt valahogy, de ha mostantól beburvítanak, csak jó lenne, ha menne a trainer.
  • kirol
    Ezze nincs is semmi baj, elméletben megtudom ölni, vágom én mit kell lőni, csak mindig meghalok még őelőtte. :)
  • Hody
    a 7.8 as van fent
  • janos666 #1963
    Először mikor találkoztok oldalról sorozd ki végig az összes zöld pontot gépfegyverrel azon az oldalán amit látsz, ugorj fel a dobozokra és várj míg körbeér, akkor ugorj oda és próbáld kilőni a másik oldalon is, vissza a dobozokra és rakétát meg sorozatot a fejére míg mozog.
  • janos666 #1962
    Driver? Catalyst 7.8?
  • kirol
    Ez nem az eleje, hanem a 6. pálya.
  • Hody
    a DX9 et indítom és most töltöttem le a legújjabb directX-et tehát ezért nem vágom hogy mi lehet
  • Hody
    ATI RADEON 9600XT
  • janos666 #1958
    Játszd végig rendesen a pályát? :D

Amúgy a legelső pályán direkt meg kell halni, én pl. 9x töltöttem visza reflexből mikor meghaltam míg rájöttem hogy azon a ponton a fagyhalál is része a történetnek. :)
    Utálom mikor olyan részt tesznek egy játékba ahol meg kell halni/veszteni kell a történet szerint, sőtt, sokszor nem is mindegy hogy és hol, mert egy darabig életben kell maradni aztán elbukni.
  • kirol
    Ez a Lost Planet trainer meg hogy működik, hiába nyomom F1-et mégis meghalok zöldszemnél.

Kurvára felidegesített, eddig simán mentem, nem volt gond, de ez a szörny mindig megöl, és hiába nyomom F1-et semmi.
  • janos666 #1956
    A dx9-es és ne a DX10-es verziót indítsd. Valamint told fel a microsoft.com/downloads-ról a legújabb DirectX websetupot.
    És persze nem árt egy Radeon 9200-nál vagy Geforce FX-nél újabb kártya.
  • mikiking
    Grafikus kari,gondolom 3.0 kell hozzá,neked meg 2.0 wan,de ha leirod,h milyen karid wan tudok segíteni (vagyis tudunk ;)
  • sheva94
    milyen videokártyád van?
  • Hody
    Sziasztok!!!

nekem elindítás után ezt irja ki: FATAL ERROR: UNSUPPORTED PIXEL SHADER VERSION DETECTED 2.0

mi lehet a problémája??? előre is köszi
  • kirol
    Köszi, akkor a negyedénél járok. Egész rövöd akkor.
  • Kori
    12
  • kirol
    Hány pálya van benne?
  • kirol
    Köszi, kipróbálom. :)
  • DarkSector
    Csak fuss tovább....
  • kirol
    A 3. pályán az óriás havigilisztát hogyan lehet kinyírni?
    Lőttem már vagy 30 perce a sárga foltokat mindennel, 1 ment csak ki, de alőbb utóbb mindig megesz engem.
  • janos666 #1946
    Rivatuner 2.04
  • the1gabor
    vegyél fel. [email protected]. ez a mailom is.

az nekem is kellene... Gondolom csak steam?
  • Freelove
    UUUUUUristen... Mester.. Azt sem értem hogy miről beszélsz :D Én csak egy sima user vagyok :D Bár probálkoznék a tunningal, de én inkább maradok gamesoknál.. Van mi van... Bár ha gondolod cserélhetnénk MSN :p

Én naon elakadtam az egyik ellenségnél :( Valami darazsat kell kinyirni... 1billentyűzet minusz...

Na szoval honnan a gecből lehet lekapni a DX10 Drver Patch-et a Lost Planethez? THX :)
  • the1gabor
    Mi az a videokari tuningolo proagram ami a screenshotod jobb also sarkában van?

Beállitottam hogy kis terhelésnél huzza a procimat a gép és miután ledobtam kicsibe a LP-t nem huzta. tehát a E6420 core2duo elég a LP-hez. csak vidikari kell 8800gts min.

www.nvidia.hu letöltések és ott szépen kiválasztod hogy /graphic card/8 vagy 7 series/és a fajta/

www.ati.hu (ati.amd.hu) ot is letöltéseknél.
  • janos666 #1942
    Ja azt a nagy gumót kell még egy-két rakétával. Kösz, ma is nekimentem egyszer, semmi trükkje nincs csak irtani kell szemből ezerrel.
  • DarkSector
    Google-ba

Nvidia drivers vagy Ati drivers szót gépeld be és katt a legelső linkre!
  • mikiking
    amugy h kell lehuzni drivert a legfrissebbet egy karihoz ?
  • the1gabor
    a Patchet honnan szedted le? én nem találtam... (nem steames)
    Én 3dm06 4500-at értem el huzás nélkül ugy hogy minden MAXon volt.
    Igen a vga drivereket mostanában sokat javitgatják érdemes letölteni a legujabbat.
    Mi az a progi ami a képen a jobb also sarokban van?(3graf) Mire jo és honnan lehet letölteni?
    Érdemes ffeltenni a 64bites vistát? gyorsabb mint a 32-es és lehet rá telepiteni rendesen?

Annál a másik nagy kukacnál(:D) amejik benn van a bázisban és ott megy körbe körbe. kilöttem az oldalán a takonygumokat és utána a fején is. aztán a feji takonygumokhejettt 1 nagy gumo lesz. azt kell lőni vagy mást? mert én mindig megpusztulok miután csak az a nagy van.

Segitenék de ott még nemjárok....
  • janos666 #1938
    Nem mondtam hogy nem megy, így széthúzott géppel, új patchel és friss VGA driverrel mindent maxra tolva, 16X AF, 2X AA mellett annyira játszható hogy lassan végig is viszem a játékot, nem szokott szaggatni vagy ilyasmi.
    Viszont számomra látványosan több FPS-t ad hogy kihúztam a kártyát (nem csak a GPU-t, de még külön a shadereket is), és igaz hogy mértem egyeszer és csak max 20%-ig terheli mindkét magot azért mintha simább lenne a futás ha húzom a CPU-t is, lehet azért mert a RAM is sokkal jobban ki van így hajtva. Néztem memórihasználatot is játék közben, nekem teletömte a windows a lapozófilomat, a fizikai memória viszont 1300Mb-ig volt csak tele, ebből alig 650Mb-ot ett a Lost planet, evekkel 1-2 éve is volt játék ami többet evett.

Különben fórumokon olvasható közmegegyezés szerint minden G80-as kártyát az ASUS gyárt, mind referencia, a többi gyártó csak a garanciában, körítésben (játékok a dobozban...) tér el.

Különben se lenne mit elverni a gép többi részén, most így felhúzva 13117 pontom van 3DMark06-ban ami több mint gyári órajeles GTX-el és Q6600-al.

És a témához: A végén van valami trükkje a Commander Isanberg kinyírásának. Tegnap kétszer nekifutottam de mikor a 3-adába ért az élete rámmászott 2-3 külön éltet élő fegyver és szétszedtek. A fura csak az hogy ezekre a röpködő fegyverekre nem enged célozni, bárhova lőnék rájuk nem pirosodik be a célkereszt és átmegy rajtuk a töltet, néha issza is rándul a célkeresztetm Isambergre, pedig ki van kapcsolva az AIM assistant.
  • the1gabor
    Freelovnak: kösz az infot.
    Mivel a kártyád Asus több lehetőség is fenn áll a tuningra.
    1x: Bios-ban a Asus lapoknak van 1 ojan featurjük hogy AI Overlocking.
    Ez százalékban megadott értékben huzza az egész gépet. 20% nagyobra szerintem ne vedd az már nem tesz jót a gépnek. ezt a "jumper free configuration"(JFC) menü alatt találod.
    2x: Kézi huzás biosból. Ez adig jo mig nem akarod emelni az áramot a procin. Vigyáz! szétcseszheted az egész gépet ha tul magasra teszed a procin(Vcore voltage asszem)az áramot. ez némi hozzáértést igényel szoval sztem hagyad. ezt is valahol arra keresd.(JFC)
    3x a már általam emlitett Asus Suite progra (alaplap cd-n v. net letölt) 2 modszer is van. Kézi ami egyszerübb mint a biosban de még mindig észnél kell lenni. és a másik a AI NOS (non-overlay System de ebben sem vok biztos) ez jo. ez csak anyibol áll hogy beálitod mikor kapcsoljon be (standard, auto, heavy load,stb.) és hogy hány százalékra huza(101%-120%). nagyon hasznos. Jol huzza az egész gépet és nem terheli ha nincs kihasználva a gép. (leveszi a tuningot.)
    probáld ki 10%huzással a gamét és szerintem jelentős sebességjavulást fogsz észlelni. han nem elég jöhet a 20%.
    !!minnél jobban huzod annál jobban röviditi a procko élettartamát.6 használat kb -1 év.(20%on)(mire elromlana ugyis lecseréled).

Ezek van igy skatujában. AI overlockin és a AI NOS memoriástul vidikaristul huzza a gépet és nem baszhatod el vele a gépet. sztem ezeket használd mert egyszerüek. (Vigyázz a megfelelö hütésre mert huzáskor nagyobb hőt termel a gép és az amd nem a hőbirásárol hires.)

8600gt nem rosz. ha az embernek kevés léje van(viszonylag) és dx10-re vágyik azt a leg érdemesebb megvenni.ez még vigyorogva futtatja a dx9-es gamékat és a dx10 is-is elbánik.

ADminnak: ne töröld a levelet, sok embernek kell huznia a gépét hogy élvezhető legyen a jatek ezért ide tartozik ez is.:D:D
  • DarkSector
    Jah meg szerintem nagyon sirály a játék, van benne egy kis mangás beütés...:D
    Köszi! Bár nem tudom végigfogom-e vinni, mert most elég nagy játékdömping lesz, de azért ma erősen nekifekszek.
  • DarkSector
    12 küldetés van kb...
    Tegnap este kezdtem bele a játékba.
    Intrót meg az első küldetést megcsináltam, nem volt rossz.
    Néha szoptam az irányítással, de nem volt vészes.
    Hány küldetés van? Azt olvastam olyan 12 óra a játékidő.
  • Freelove
    Akkor már vágom, hogy a 64bites Vistám tul kemény a gépemnek, nameg a 8600GT karim is szar... ehh na mind1... Amugy a kukacot nem kell kinyírni.. Probálj ugy szaladgálni, hogy ne legyen veled szemben.. ha még is, akkor sipirc ellenkező irányba.. A lényeg,hogy az iránytüt is sasold,hogy jó fele mész-e..Ennyi... Amugy hogy lehet tunningolni Vistán ? Ezt nem nagyon tudom értelmezni...
  • mikiking
    mert msot a 6150 se-vel :S :D minimumon minden,és agadt nagyon