2370

Ha valamilyen .dll fájlt nem talál a játék, olvasd: #450
  • mikiking
    a kari sm. 4.0
  • Shep
    Simán.
  • mikiking
    Szevasztok,most ujitom a videokarit...sztetek 1 gb rammal 3000+ procival és 8600 gt-vel ami ddr3-as és 256 mb-os,h futna a game ?
  • the1gabor
    NEWS: ez a game dx10-ben csak kB 15%-os (vagy talán még anyit se) javulást mutat dx9hez képest grafikában. A következő dx10 es játékok még bőven szebbek lesznek.
    2x (stalker expanzio nem lesz dx10(csernobilban hagyták HEHE)
    3x XPsp3 rol ugy tudtam nem lesz...

na most már télleg elég lesz. bocs hogy enyit zaklattalak titeket.
  • the1gabor
    update: ezek patch nélküli adatok.
    update2:azt akartom ot mondani a közepén ahol érthetetlen nagyon a szoveg(bocs szar vagyok nyelvtanbol meg mar zsibbad az ujjam az uj TR től)hogy 1 picit lehetne gyorsabb néha

Valaki probálta a multit? nekem nem talál játékost. Hamachin is ki lehetne probálni.

UI: LÉCI VÁLASZOLJATOK AZ ELŐZŐRE MEG ERRE IS! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • the1gabor
    hali!
    2 dolog lenne.
    1x: A játék maxon valo futtatásához dx10 ben (vistán a gyengébbek kedvéért) elég a következő gépigény: core2duo E6320 (1.86mhz, 1066mhz fsb), Asus EN8800gts, 2gb ddr2 memoria, Asus P5Bdeluxe alpaplap;stb.
    -Nekem ez van és megy a game dx10 alat MAXon(szürésestül[16x] HDRestül)
    -!megjegyzés!-1gb memoria felett a jatekok jobban mennek vistán mint xp-n(foleg dual core esetén)(quad core 4szeresen foleg)
    -Ebbe még semmijen tuning nincs és mint tudjuk az Asus EN8800gts nagyon birja a huzást ugyan ugy mint a intel procik.core2duo-nal duplásan jo a tuningpotenciál.
    <-evvel csak azt akartam mondani hogy huzás esetén még lehet novenlni azt fps-t és azért néha lehetne 1 kicsit(télleg nem kellene de gyorsabb(nem mertem fps-t mert nekem az lassitja a jatekot és hamis értéket adna).:D !LOL!
    -64bites vistával novelni lehet még az fps-t
    -Janos666 nem értelek. neked lazán kéne mennie maxon. sztem az alaplap a ludas.(nekem asus minden ez azért előny)
    2x: tehát a jatek megy és 3dik pályán vagyok és mikor kimegyek a hódűnékre(jobb nevet nem találtam),(=elmegyek a kerités melett) Jön az a kukac(bazinagy) és a gépemet(vs, =lépegető) felrobbantja, gyalogosan meg nem tok mit kezdeni vele. probaltam loni a t-eng gumokat az oldalán de 1 kinyirása után megpusztulok. Tud valaki segiteni mit kell tenii?
    UI: slusszpoén: asus alaplap asus vidikari és a Asus suite(asusos oprendszer stuff(tuning,ventiállitás, stb.)) nem ismeri a vidikari hőérzékelőjét. csak everestel latom a vidikari hőmérsékletét.
  • djm
    geforce6600gt,1gb ram,3.7 proci
  • janos666 #1923
    Ja, az új patch és az új driver is kell, de még úgy is csak egy 8800GTX-el lesz játszahtó maxon.
  • grebber
    Milyen a géped ird le?
  • djm
    letöltöttem ezt a játékot az egyik oldalról,és crackelés után hibát észlel és leáll.Valaki segítsen ,hogy ez miért lehet.
  • w77d
    a vistának alapból is keményebb a gépigénye, mint az xp-nek és a memóriát is jobban zabálja! az említett konfigoddal nem fogod tudni ennél jobban futtatni!
  • Freelove
    Halihoo... Konfigom:
    Asus M2N-E SLI
    DualCore AMD Athlon 64 X2 4200+
    Asus GeForce 8600 GT (512 M)
    A-Data 2x1GB (800Mhz)
    SAMSUNG 250 GB 7200 RPM
    Prof.XpSp2 DX9 High-on akadásmentesen ment a játék. Minap feltettema Vista Ultimate 64bit rendszert, hogy ki tudjam használni a DX10-et..High-felbontásba, mint a képregény. Mindent Mediumra kellett tennem,hogy ne akadjon. Mi lehet a gond? Olvastam site-on, hogy a Lost Planethez Aug.16 DX10 Patch-et adnak ki... 28.van, de sehol nem találok...Esetleg tudna valaki linket adni? Vagy mi lehet a baj? Hála.
  • rémrendescrysis
    A G-vel.
  • dobika76
    Köszi a gyors segítséget.Azt meg tudná mondani valaki, hogy a gránátot mivel tudom eldobni?
  • bajgunar
    BOCSE!!!
    LP (Lost Planet)-ról kérdeztem!
    Az hogy odairtam, hogy CM D... azt csak azért, mert (figyelmesen kéne elolvasni amit irtam) annak pl az a hibája, és a kedves készítők elfelejtették beleirni a README-be, hogy meg se próbáld feltenni AMD 3200+ -ra, mert az a processzor az ameiket már nem támogat az a x*r game (az ez utánniakat már igen)!!!
    Gondoltam hátha ti kockábbak vagytok, és megkérdem, hogy nem e tudtok segíteni, de mind hiába.
    Akármikor írok ide, vagy kérdezek, mindig csak ilyen semleges, semmitmondó, esetleg lehurrogó választ kapok.
    Azért köszi, hogy elolvastad (még ha figyelmetlenül is).
    Bocs a FÓRUMBA való beírásért!!!!
    További jó játékot a Lost Planet-el, [akinek megy a gépén!]
  • burg3r
    sziasztok aki ezt a játékot egy hd2600xtvel nyopmja annak milyen felbontáson hogy teljesít?
  • daneelolivaw
    heló, nekem is el tudnád küldeni?
    az e-mail címem: [email protected]
  • DarkSector
    Ez LP topic..
    de mellesleg töröld ki az a filet...
  • bajgunar
    Nekem meg az a kérdésem lenne, hogy van egy AMD 3200+ (2200Mhz), 2*512DDR 400 (Dula-ban), Club3D 6600 Gt 128 Mb AGP-s.
    Felteszem a játékot, stb...
    Mikor inditom kilép és kiirja, hogy hibát okozott a játék, az adatok amikkel dolgozott valszinüleg elvesztek, memória hibát okozott és leállt:
    c:/Doc&settings/XX/LocalSettings/Temp/appcompat.txt<<<<---- EZ
    Az lehet a baja, mint a ColinMcRae Dirt-nek, hogy nem támogatja a proci az SSEII-t, mert pl az azért nem megy.
    Esetleg nem jol crack-eltem???
    Pls segitsen valaki.
    thx
  • rémrendescrysis
    Helyi lemez/Felhasználók/Felhasználó/AppData/Local/capcom
  • dobika76
    Esetleg valakinek magyarosítás?
  • dobika76
    Valaki meg tudná mondani hol van a mentés könyvtár Vista alatt? Köszi
  • Lteam
    én még mindig várom a választ h miért van kékhalál vista alatt,miközben gémelek. köszi
  • GoKu x
    ezt a bizonyos patch-t hol tudnám le szedni? 1 link jól jönne. előre is köszi
  • grebber
    Arról!
  • legolas66
    Hello az lenne a kérdésem hogy a mission 11-nél azt a robot föellenséget hogy kell legyözni,a végén mindig marad egy kis élete és engem meg lelönek azok amik mellette lebegnek lézer fegyverek.

Válaszotokat elöre is köszi hello.
  • kirol
    Most az 1.004-ről beszéltek?
  • janos666 #1903
    Jaja, most már fel lehet tolni mindent high-re (illetve néhány helyen highestként bejött a D3d10 mód), még az árnyékokat is és 2X élsimítással egész játszható lesz egy 8800-ason. Ezekkel a beállításokkal régen 1FPS-em volt, aztán új nvidia driverrel 10, most 36 hóba, 53 barlangban. (húzott kártyával a beépített tesztben)
    Meg szebb is, sokkal jobb a depth of field hatás.
  • grebber
    Aki leszedte és probálta már az új patchet attól kérem észrevehető az FPS javulás amit igértek?
  • GoKu x
    már tárgytalan :D
  • GoKu x
    azt írja h network error?? mi lehet erre a megoldás?
  • Seth
    ezen a konfigon játszhatatlan
  • DarkSector
    Talán minimumon---
  • ricsa008
    sziasztok szerintetek ezen elfutna 1024x768 akárcsak minimumon?
    2.8 intel
    768 Ram
    GF 6200 128MB (sm 3-as)
    előre is THX
  • grebber
    Mondj egy mail cimet és küldöm a torrent fájlt!
  • janos666 #1895
    Nincs valakinek linkje az új patchez? Még csak regelős külföldi torrenteken találtam.
  • grebber
    Lost Planet ajándékcsomag a Steamen
    [2007. augusztus 17. @ 10:21 - Chesario]

A Lost Planet kapcsán többször is szó esett már egy új javító csomag érkezéséről, ami igen sok jósággal lesz megpakolva.

A Capcom végre befejezte a javítást és hozzá is csapott pár pályát, amit az Xbox 360 felhasználók már megkaptak. A csomagba négy új pályán kívül teljesítmény fokozó optimalizálások, DirectX 10-es fejlesztések és egy chat rendszer is belekerült, így aki a Steamen keresztül vette meg a játékot, az most hamarabb juthat hozzá mindehhez, csak updatelnie kell a játékát.

info: Gamestar
  • Lteam
    Nemtud rá senki sem megoldást erre a kékhalálos izére?
  • Lteam
    hello! miért van az h nyomom a 2.missiont és hirtelen jön a kék halál.ez vista alatt van. és minden játszáskor megcsinálja ezt a hibát.aztán gép újraindul. tudom h másnak is van ilyen problémája,de most nem szeretnék olyan sokat visszaolvasni. köszönöm szépen a segítséget.
  • w77d
    vedd lejjebb a graft, mondjuk az árnyékot!