Hõsök a TV2-n: Vége a csütörtöki adásoknak...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adamboro: "a feliratozást valami iszonyat sz*rul csinálták meg. Hol lent-jobbra tartott, hol középen-balra, vagy fent-középen helyezkedett el. Össze-vissza rakták ki."

:) épp ez volt a legnagyobb elõnye a tv2-es verziónak, hogy még arra sem sajnálták a pénzt, hogy kerítsenek egy feliratmentes kópiát és pont ugyanoda kerüljenek a feliratok, mint az eredetiben. (mert ugye alapból csak letakarják fekete alapon fehár magyar szöveggel, ami itt necces lett volna) hint, hint. képregény sorozat. (ha csak az ideoda tartás a probléma, akkor az más)

A tv2 féle Hõsökbõl 1 részt láttam, azt is úgy hogy épp csak belenéztem 2 percre, de elég is volt annyi. Hiro magyarázott épp valamit, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy a feliratozást valami iszonyat sz*rul csinálták meg. Hol lent-jobbra tartott, hol középen-balra, vagy fent-középen helyezkedett el. Össze-vissza rakták ki. Namondom nekem ennyi elég is volt, majd megnézem feliratosan egybe, ha majd leadnak még néhány részt az USA-ban, hogy ne kelljen heteket várnom a köv. epizódra.

amerikában nem feltétlenül azt nézik, mint itthon. ott van képregény-kultúra, itthon nincs. meg aztán csak az ideik közül a legnézettebb, nem?
Ezt nem értem!!! 3 hete még a legjobb, legnézettnebb sorozatnak titulálták, most meg már 22.00-ás mûsör lett belõle??? Ez azért számomra érdekes egy picit...

a kutyának kell, neked nem kell, nem? akkor marad a dallas.

pedig a sorozatok zöme ilyen, különálló, vagyis azok a nézettebbek, természetesen. persze az idei tömeges bukások után egyre kevesebb lesz a szerializált sorozat, sajnos.
Speciel én nem fogok olyan sorozatot letölteni ami különálló részekbõl áll. Hiába siker az USA-ban meg nálunk is a CSI:Miami , ha nincs összefüggés a részek között, így a kutyának se kell.

jaja, az rtl-es sikersorozatokat meg a kutya sem tölti le, mert mindenki szinkronnal nézi és ezért mindegyik siker.

(komolyan ekkora warezvakság van? akad, aki szerint pár száz/ezer letöltõ számít? épp, hogy õk azok, akik jó hírét vihetik egy sorozatnak. ld. a legnézettebb hazai warezsorozat hatalmas hazai sikere.)
Hiába erölködik a tv2 ezekkel a nagy sikersorozatokkal, ha a szinkron miatt eredetiben 1000x jobb. Akkor úgyis letölti akit érdekel, és így folyamatosan bukik.

"mindig is köcsögök voltak, régen néztem a 10-8-at de azt is berakták valamikor hajnalra, thx tv2!"

hajnalra az ismétlést rakták be. köcsögök ezek, hogy megismétlik. hátha még valaki megnézné.
mindig is köcsögök voltak, régen néztem a 10-8-at de azt is berakták valamikor hajnalra, thx tv2!

amúgy szerintem ennél még a péntek 21 is jobb lett volna
"Magának kereste a bajt a tv2,meg is kapta,most a 900ezer nézõbõl lesz 300ezer jobb esetben,gratula tv2! minden elismerésem"

várj, valamit elszámolsz, szerintem.

650-700e lesz minimum, de valószínûbb a több. és akkor már nagyot nyer a tv2, mert egy húzással megnöveli a csütörtöki nézettségét minimum 100-200 ezerrel ÉS megnöveli a szerda este 10-es nézettségét 100-200 ezerrel.

lehet, hogy a nézõk érdekeit nem szolgálja a lépés, de a tv2-ét mindendéleképpen.
"Ha 22:00-kor kezd a Hõsök, a 4400-al mi lesz?? Csaknem 23:00-kor fog kezdeni... Ha egyáltalán folytatják."

23.30-kor
Picizöldfül
Magának kereste a bajt a tv2,meg is kapta,most a 900ezer nézõbõl lesz 300ezer jobb esetben,gratula tv2! minden elismerésem<#taps><#falbav><#banplz><#levele><#mf1>

zoviet
Ha 22:00-kor kezd a Hõsök, a 4400-al mi lesz?? Csaknem 23:00-kor fog kezdeni... Ha egyáltalán folytatják.

"Ezt nem étrem a tv2-nél elmebetegek dolgoznak.Ha egy külföldön sikeres filmmet sem tudnak emberi idõpontba tenni."

21.00 emberi.

"Miért nem mehet valamikor este 8 körül"

a heroes a 16-os karika miatt nem mehet akkor.

"pl.: szombaton a fõ film elõtt?Az rtl-en ilyenkor általában valami b-c kategóriás fos megy. "

mert szombaton este még sosem ment sorozat a tévében. most az rtl megpróbálkozott. irtóztatót bukott. (meg egyébként is foglalt volt a szlmbat este
ez tök fa*ág én szoktam nézni a Doktor Houset és a Dr.Csontot is meg a Hõsöket is akor most mi lesz ez ki ba**ás
Ezt nem étrem a tv2-nél elmebetegek dolgoznak.Ha egy külföldön sikeres filmmet sem tudnak emberi idõpontba tenni.Miért nem mehet valamikor este 8 körül valami értelmes napon pl.: szombaton a fõ film elõtt?Az rtl-en ilyenkor általában valami b-c kategóriás fos megy.

Hát, sztem a lényeget felejted ki. A reklám nem azért kell egy sorozatnak hogy millió nézõt a képernyõk elé vonzzon, persze ez is egy része, de akinke nem teccik úgyis otthagyja. Fontos dolog a reklám azért is, hogy a sorozat könnyebben megtalálja az esetleges célközönséget. A BSG így egy elég bonyolult problémává válik, mert hát, a célközönség szerintem nem éppen a diehard sci-fi fanok között keresendõ. Szerkezete miatt vszínûleg így is bejön a Star Trekhez szokottaknak is, de pl. a Csillagkapus bugyutaságot kedvelõk szinte biztosan otthagyják (ezzel nem az SG1-et akartma leszólni, de tény hogy nem a komoly morális problémák kifejtése a fõ témája no). Ezzel szemben a BSG fõként egy drámai elemekkel operáló, történetorientált sorozat (pl. Maffiózók, de akár a Lost-ot, a Prison Break-et vagy a Hõsöket is ide sorolhatnám) szal vszínû egy hétköznap esti sugárzás (legalább a pilotfilmnél) egy kis reklámmal megtámogatva sokat lendített volna a helyzetén. De azért azt se felejtsd el, hogy a rajongók (akikbõl itthon azért sok van) is szeretik látni szinkronnal kedvenc sorozatukat (bsg-é pl nem egy jó, de még így is többen a szinkront részesítik elõnyben). És hát a warez-gyerkõcök nem sûrûn néznek szombat kora délután tv-t, a csillagkapu is késõ délután megy, szal kész is a bsg-halál Magyarországon. Na, ez egy jó nagy off volt, de úgy éreztem ki kell fejteni a hibás gondolatok elkerülése végett:). De amúgy nem baj, a hozzászólásodból látszik hogy valószínûleg a bsg-t nem nézed.
Hõsökre: Hát én érdeklõdve figyeltem a vasárnapi premiert, de keményen utána kellett néznem annak hogy mikor folytatják, mert amikor én ált tv-zek (esténként 1-2 órát és ált a tv-2n akad meg), akkor én egy fia reklámmal nem találkoztam. Persze lehet hogy pont én kerültem el. Az is igaz, hogy én a Hõsöket a 4. rész óta nem nézem, mert nem tetszett amit láttam, de egyértelmû hogy nagyon sok embert vonz a téma.
gerbill: LOL

"Miért akartak ennyire gyõzni."

ja. veszítsenek. vannak olykor érdekes megnyilvánulások az sg-n, de ez asszem mindent vitt. egy kétszereplõs piacon érjék be a második hellyel. nem is értem miért töri magát a burgerking vagy az adidas.

" Berakták volna más nap 21:00-ra és mindjárt jobb lett volna"

ezt honnan veszed? két lehetõség volt. kedd vagy csütörtök. az egyik helyen egy kilenc éve sikeres talkshow, a másik helyen egy 12 éve sikeres (és az idén itthon 18-49-ben a legnézettebb) amerikai sorozat.

nem egyszerû.

"õk akkor is az rtl-t akarták legyûrni. "

még rá is duplázik:) most komolyan, hol élsz te? naná,hogy a vetélytársat akarják legyõzni.
sance231: "Mondjuk a helyzet már jobb, elvégre mégsem azt csinálták mint pl a battlestar galacticával, ahol egyenesen nulla reklám volt, pedig pl. számomra az utóbbi 10 év legjobb sorozatáról van szó"

és szerinted, ha a legjobb sokak szerint az egyenes út a sikerhez? a bsg pont annyi reklámot kapott, mint az elõtte vagy utána lévõ sorozatok abban a sávban (hülye lesz oda reklámozni a tv2, ahol amúgy is nyer) - és messze a legkevesebben érdeklõdtek. a century city-t és a láthatatlan embert többen nézik, viszont a bsg-t az elsõ héten többen nézték az említett sorozatoknál (akkor számít a reklám - ami nem volt), viszont utána a magyar közönség szépen ott hagyta a sorozatot. ennyi. most egy hatalmas lyuk a bsg elõtte-utána sokkal nézettebbek a sorozatok.

"Nem csoda, hogy gyengül a sorozat, ha a nézõk azt se tudják mikor jön az új rész."

mindig, ugyanabban az idõpontban
Gerbill
Ha olyan balfaszok voltak, hogy azt hitték legyûrhetik Fábryt, akkor meg is érdemlik hogy mgbukjn. Nem értem miért pont oda kellett. Miért akartak ennyire gyõzni. Berakták volna más nap 21:00-ra és mindjárt jobb lett volna a nézettsége, de nem, õk akkor is az rtl-t akarták legyûrni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Nekem is tetszik ez a megoldás.
Jobb, hogy a CSI után a Hõsöket nézem, mint a rém rendest

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Ez az. Ez igy nagyon megfelel. És még a rém rendes családot is kiszoritotta. Még faszább.
Me igy soha nem tudtam eldönteni melliket is nézzem: a Fábrit vagy a Hõsöket.
Hát, nem tom, nehéz lenne jó megldást találni, mert az RTL eléggée bebiztosította magát sztem. Én vmi drasztikusabbat csinálnék. A Hõsökben pl. egyértelmûen van egy filmszerû potenciál, szal amikor nézed nem azt érzed, hogy a Walker megy. Ha ebbõl kiindulok, akkor mondjuk kiveszem a Hõsöket hétköznapról, és beteszem akkor amikor film megy, szombat vagy vasárnap, és mondjuk 2 hetente nyomatva minidg egymás után 2 epizód a hõsökbõl. A mostani rtl-es filmkínálatot nézve talán még be is jönne a dolog. A hétköznapi kínálatot meg teljesen át kéne szervezni, Sváby vetélkedõje pl. eléggé elcseszi a renomét sztem, és a mostani szerdai napok is rémesen vannak megoldva ezzel a rém rendessel, ami ugye már megint egy bukott dolog.
Akkor a rém rendes helyére rakják.
Azt sem értem, hogy a mélység fantomját miért kellett elõször késõre tenni, aztán befejezni. Ennyire nem érdekel senkit a jó sci-fi ?

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

A vasárnapi duplapremier jól sült el, az az után történtek már inkább nevetésre ingerlõek. A vasárnapi dupla után alig reklámozták a csütörtöki folytatást:). Ez egy másik gynegeség a tv2-nél. Mondjuk a helyzet már jobb, elvégre mégsem azt csinálták mint pl a battlestar galacticával, ahol egyenesen nulla reklám volt, pedig pl. számomra az utóbbi 10 év legjobb sorozatáról van szó (mondja ezt egy nem sci-fi rajongó). Nem csoda, hogy gyengül a sorozat, ha a nézõk azt se tudják mikor jön az új rész.
wittgen: "Idióták! Annyi eszük nincs, hogy pl 20:00-ra tegyék, és így még lemenne az rtles cuccok kezdése elõtt+mivel 20 perccel a b.közt elõtt kezdõdne, nem valószínû, hogy a népek átkapcsolnának róla."

dehogynem. egyrészt akkor 5 sorozat kéne 20.00-ra, másrészt ezt csinálták január-februárban, de a BK+fókusz nagyon durván leverte mindegyik sorozatot.

van megoldás, de nem ez, mert hiába idiótázol, te is bukott megoldást kínálsz nekik.
sance231: a felvezetés jó volt - a vasárnapi duplapremiert sokan nézték.

a másik esély a vészhelyzet lett volna, most már mondható, hogy inkább az, mint fábry.
Hát, a legelcseszettem mûsorszerkezet egyértelmûen a tv2-é. Most is képesek egy eleve bukott vetélkedõt adni fõmûsorban. Hõsöket már alapból hülyén vezették fel a csütörtöki részekkel, egy jól megszokott (ráadásul humoros és MAGYAR) mûsorról - Fábry - nem fognak váltani egy trendi amerikai sorozatra, az se számít, hogy az két hetente van, mert ugye úgy meg nem lehet sorozatot nézni, hogy egyik héten nézem, másik héten nem.
Ha nem adják le, nem lesz neked sem szinkronos verziód.

Minden jog fenntartva!

barnie1990
Engem akkor idegesített nagyon a TV2,mikor a Született feleségekért kellett minden szerdán cirkuszolni,mert anyám már feküdt le,és nem tud tv mellett aludni.Na persze az utána következõ Dr.House-ról már lemondthattam.Ettem a kefét,de ez van.Azóta van net,és vannak sorozatok,tv2-t meg nem is nézek azóta.Hõsökön is már rég túl vagyok,csak derülni tudok az ilyesmin.

Zene nélkül mit érek én?

Sztem nem nagy veszteség. Úgyis leszedem 720p-ben szinkronosan, és úgy sokkal élvezhetõbb, nincs rajta a nyomorult tv2 meg korhatár karika, meg normális minõségû nem szutyok SDTV. Javaslom töltsétek ti is le, tv2 meg leszophat!
francnak kell tv2, nézzétek eredeti nyelven, töltsétek le valahonnan!

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

A ku*** élet fa**ára!!!!
Végre egy kiba**ott jó sorozat...áhhh.....lol bazd***...
Végülis nem ér nagy kár mert amugyis megnézem 22.§§ kor.... nem mintha késõn lenne...+ már láttam feliatosan a 18. részig...
barátok köztre átkapcsolnának az emberek, hiába kezdõdne elöbb

nem,csak anyám,a hülye hugom miatt,nem engedi,hogy fenmaradjak...

szerdán másnál van a tévétek?:)
Idióták! Annyi eszük nincs, hogy pl 20:00-ra tegyék, és így még lemenne az rtles cuccok kezdése elõtt+mivel 20 perccel a b.közt elõtt kezdõdne, nem valószínû, hogy a népek átkapcsolnának róla.
Persze tegyék csak nyugodtan 22:00-ra, nem baj, majd max kevesebbet alszom, nem nekik kell hajnalban kelniük...<#sniffles>
kurva anyád buzi tv2! most hogy a faszba nézzem meg? hülyék ezek,abba az idõbe rakják,ahol általában valami szar megy...köcsög pöcsök