42
Különféle Film Manager játékok
  • hunbasser
    érdekes játékok lehetnek :)

ezekről is mesélnél kicsit? -.-

pl,h miket kell benne csinálni,miket lehet csinálni,miket lehet nyerni,stb.

köszi :)
  • Help17
    Itt a TV Manager játékokhoz hasonlóan sorra veszem a filmekkel foglalkozó tycoon játékokat. A mennyiség közelébe sincs a tv-s játékoknak.

1. Movie Studio Boss: nagyon tetszett, rendkívül hiteles a jegybvetel rész. Sajna csak 1 játékévet játszhatunk vele mert trial. Negatívum hogy nem létező személyek a rendezők, színészek.
    letölthető: http://www.gold-software.com/download319.html

2. Hollywood Mogul 3: volt egy előző része is de avval nemf oglalkoznék, igaz avvalt öbbetjátszottam de azért ez profibb. Alapvetően totál király játék, csak nekem uncsi egy idő után. A film alkotásának folyamata nagyon jó lett, de a bemutatási rész + oscar díj elég halovány. Pozitívum hogy az adatbázisa hatalmas és igazi személyeket is lelehet tölteni hozzá, elkészíthetjük a 24 filmváltozatát vagy éppen a Monkey Islandét, ami ugye szintén jó benne. Hozzáteszem az egész szöveges, semmi 3D. Ami engem nem zavar. Az ötödik rész már talán tökéletes lesz.
    www.hollywood-mogul.com

Én ennyit ismerek. persze van a The Movies ami nem manager játék és van a Cinema Empire amiben mozit kell üzemelni.