Film Manager játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
Tudom nagyon rég lejárt az ideje ennek a résznek.
Van esetleg aki még ezzel játszik, vagy játszott de tudna segíteni?
Most szereztem meg, de azt se tudom hogy kezdjek neki.
Illetve még az, hogy beraktam az igazi színészeket, rendezõket stb... de nem mutat semmit, nem kell importálni vagy valamit még beállítani?
Ha valaki jár erre, segítsen már!
Köszönöm
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
gamertag: kenobita
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Born to win
eddigi csak mozis bevételem a saját ötletû film volt, amivel 550m-t kaszáltam :D (ez volt a 2. saját ötletû...az 1. csúfos kudarc volt)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amúgy 60.000.000 hijján majnem megvolt az 1.000.000.000-os bevétel...Gengszter film volt és a bevételek 50%-a a mozis nézettségbõl jött a másik 50%-ból 1% egyéb dógok és 49% DVD/videó eladásból származott :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogyan kell szerzõdtetni õket?
de most már ez a legjövedelmezõbb filmem:

elég sok mindent belehet állítani...eddig 2 filmet csináltam szuper drágáé (160 és 254 m-ból) és mind2 100m-os bukás volt .D
Van valakinek egy licence Hollywood Mogul 3-hoz?
Mert nekem csak a 10 napos próba verzió van meg, és tovább szeretném játszani
Help17: neked nincs esetleg?
A Hollywood Mogul 3 kicsit urbózottabb:)
CE leszedhetõ az "ismertebb" helyekrõl...
nem is tudtam,h léteznek ilyen játékok :D
ReaL MaDRid x siempre
ezekrõl is mesélnél kicsit? -.-
pl,h miket kell benne csinálni,miket lehet csinálni,miket lehet nyerni,stb.
köszi :)
ReaL MaDRid x siempre
1. Movie Studio Boss: nagyon tetszett, rendkívül hiteles a jegybvetel rész. Sajna csak 1 játékévet játszhatunk vele mert trial. Negatívum hogy nem létezõ személyek a rendezõk, színészek.
letölthetõ: http://www.gold-software.com/download319.html
2. Hollywood Mogul 3: volt egy elõzõ része is de avval nemf oglalkoznék, igaz avvalt öbbetjátszottam de azért ez profibb. Alapvetõen totál király játék, csak nekem uncsi egy idõ után. A film alkotásának folyamata nagyon jó lett, de a bemutatási rész + oscar díj elég halovány. Pozitívum hogy az adatbázisa hatalmas és igazi személyeket is lelehet tölteni hozzá, elkészíthetjük a 24 filmváltozatát vagy éppen a Monkey Islandét, ami ugye szintén jó benne. Hozzáteszem az egész szöveges, semmi 3D. Ami engem nem zavar. Az ötödik rész már talán tökéletes lesz.
www.hollywood-mogul.com
Én ennyit ismerek. persze van a The Movies ami nem manager játék és van a Cinema Empire amiben mozit kell üzemelni.