Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balidani
jóhogynem Dzsepetto 😊
najo gondolom Vegetto akart lenni.

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

kas123
Begetto? *-)...ezt hol hallottad? 😄

kas123
pontosan =)

Yosimicu
hmm mire beírtam már megelõztek :-)))))) de legaláb tom hogy nem csak én gondolom így

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Gogeta Mozi karakter. A sorozatban Begetto szerepelt.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

kas123
pontosan =)

Yosimicu
Úgy látszik nem bírsz leszálni a témáról!! NEM LESSZ BENNE GOKU!! (legalábbis jácható nem) Persze lesznek akik hasonlítanak rá ez biztos,de akik a DB ideyén fiatalok voltak most kb 18 körül lehetnek(magamból kiindulva) Én személy szerint nemhiszem hogy egy Goku hasonmással nyomnám inkább egy namek vagy egy krilin féle szerzetes :-)

NEOreg3
ja tényleg Vegetto

csak akkor Gogeta, amikor rendes fúzióval olvadnak egybe, Vegetto a fülbevalók segítségével jött létre D:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kas123
SSJ4 Goku + SSJ4 Vegita = SSJ4 Gogeta (10 percig tartó fúzió)
neten is így van, emg haverom is megleste... =)

a másik 16 millió mmorpg mind sikeres akar lenni
Teny, de egyikse egy olyan mangaban jatszodik ami a vilagon a legismertebb. 😊

a dragonball fanok nagyrésze azért elég fiatal
Tevedes. A dragonball 1984ben indult tehat aki akkor volt fiatal az most mar erosen felnott. Arrol nem is beszelve mikor a manga ment rola beszelt mindenki felnott, nyugdijas egyarant. 😊

nagyrésze songokuval fog rohangálni
A jatekban nem lesznek jatszhatoak a dragonball karakterei. Csak fajok lesznek, nyilvan eleg valaszhato skin/modell parossal, hogy a kiegeszito cuccokat ne is emlitsuk. Igaz nem vagyok benne a fejleszto brigadban, ugyhogy ezt nem tudhatom 100%-osan, de nem tartom valoszinunek hogy 500 ugyanolyan kinezetu karakter fog rohangaszni. 😛

NEOreg3
Gogeta (már ha így hívják, nem jut eszembe, SonGoku+Vegita) SSJ1-ben elverte Buu-t, mikor elnyelte Gotenks Picollo és Songohan erejét szóval szerintem egyértelmû😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kas123
Vegetto a legerõsebb a DBZ-ben.

kas123
ha jól emléxem akk, úgy mondják h ez még alig volt 10 perc...,de majd meglesem ha visszakapom...

sweech
Mr. Popo

Balidani
na most akkor hogy van az, hogy gohan azért nagyon erõs, mert félig ember félig Saiyan (erre van említés a részekben is) Gotenks is ezért nagyon erõs, de a késõbbi utódok ahogy egyre több emberi vér van bennünk már legyengülnek. Én ezt nem vágom, akkor végül ki lenne a legerõsebb a DBZ végén, akár milyen segítséget felhasználva? Gotenks SSJ3ban?

magus
én a világ ura akarok lenni mégsem leszek az, a másik 16 millió mmorpg mind sikeres akar lenni, mégsem az, azt hiszem jogos a feltételezésem, hogy mivel a dragonball fanok nagyrésze azért elég fiatal, igenis nagyrésze songokuval fog rohangálni.

Yosimicu
nade ez még nem csak készülõfélen van?

sweech
eszembe jutott, nekem tetszik =)

link

RaZoK
az 2x el is baszták ^^

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Thadius
ha jól emlékszem az elsõ saiyan az trunks és goten volt

sk8 4 fun

maffioso
és az elsõ száján fjuzsön?pl gotenks vagy hasonlo

\"If in doubt, flat out!\"

RaZoK
5

kas123
90 környékén(Freeza saga)...Picollo összeolvad Nail-lel (asszem így hívták)

maffioso
melyik részben van az elsõ fuzio?

\"If in doubt, flat out!\"

kas123
10 perces volt =), az alap fúzió tart fél óráig =)

#316: DragonBallZ Topik legyszives. Itt beszeljunk inkabb csak a jatekkal kapcsolatos dolgokkal.
Menjunk sorjaban:

#289: Szerintem topicot tevesztettel.

#292: Es miert mondana ilyet? Mert szeretne ha ezentul Gohan boldogulna egyedul. A Cell fejezetek alatt Toriyama tejesen at akarta adni a foszerepet Gohannak, de ezt a rajongok nemengedtek ezert maradt Gokuu.

#294:DragonBall AF Szerintem egeszen jo.

#302: arrogancián kívül bármilyen értelmes kommented van a leírtakra? hogy miért ne lenne így? hm? rofl
Ertelmes tarsalgas hive vagyok, szint alatt nem vitatkozom. A "benyogesed" szint alatt volt ezert nem is szandekoztam reagalni ra, de hogy lasd kivel van dolgod most megteszem.
yeah, 342342. számú Songoku klón lazán leverte du elben a 8585858656754. számú Trunks klónt. A maradék 5 karakterrõl mintázott klónok milliói éltek míg meg nem unták 2 nap alatt.
Gondolod 5valaszthato skint/modellt fognak beletenni? Nevetseges.
Gondolod azert csinaljak hogy 2nap alatt megunhato legyen? Nevetseges.
Ennyi erovel minden mmorpg ertelmetlen.

#304: Szerintem japanul fejlesztik a jatekot, tehat japanul lesz.
#306: Es ez bizonyitek arra hogy keszulni fog? Nem. Ha meglesz a lehetoseg a jatek szovegeinek konnyu forditasara, akkor valakik biztos megcsinaljak majd. Egy angol valtozat szerintem attol fugg hogy lesz-e, hogy mennyire lesz sikeres keleten. 😊

kas123
genkidámával...Omega épp azzal volt elfoglalva h kiröhögje Vegitát, és akkor elkezdte gyüjteni az "erõt" és felemelkedett, küldtek még neki erõt azt amikor elég nagy lett akk rádobta aztcsõõ...(egész univerzumos volt, a Kidbuus genki-hez csak a földrõl, tulvilágról, namekról(új) kapta...)

NEOreg3
de hogyan gyõzte alapformában, mikor Buu-t csak SSJ1-ben tudta legyõzni? D:

meg ha jól emlékszem Freeza-t is univerzumos geni dama-val támadta, de õt nem sikerült megölnie, pedig Freeza hol van Buu-hoz vagy omega Shenlonghoz képest...

RaZoK
ohh tényleg igazad van...bár õ is legyõzi csak nem véglegesen 😊
mert Gogetának túl nagy volt az önbizalma és nem tudták, hogy a fúzió az õ esetükben csak 5 percig tartott...😊

RaZoK
Nem tudta volna legyõzni Songoku fat Buu-t!
Mert:

A túlvilágon az idõ befolyással van az energiára, Songoku pedig csak egy napot tölthetett el a Földön, mivel az SSJ3 átalakulás során bekövetkezett energiaveszteség rohamosan növekedett, Songokunak vissza kellett térnie, ezért készítette fel Trunksot és Gotnent a fuzióra!

kas123
tévedésben vagy =), mer nem gyõzi le Omegát! Songoku gyõzi le 1 Genkidámával...(egész univerzumos genkidámával)

RaZoK
NEM!!!

Goku hagyta érvényesülni Gohant, hogy megmutassa mindenkinek a valódi erejét (ugyanis dühösen az ereje akár a kétszeresére is emelkedhet)

RaZoK
Songoku farka befelé nõt, mikor legutóbb elvesztette...De Old Kaioshin egy
egy másik dimenzóbeli lény segítségével (aki alakváltó volt) kihúzta...(az illetõ harapófogóvá változott). Így tett szert Songoku ujfent a farkára.
Vegitánál viszont más volt a helyzet, a farka nem nem nõtt vissza. Mivel Bulma Baby hatása alatt volt (õ az a tsufri aki bírtokolta Vegita testét) készített egy holdfény felerõsítõ sugárágyút, amely képes volt annyira felerõsíteni a holdat, hogy Baby átalakult aranymajommá (SS4-be nem volt képes átfejlõdni), ekkor küzdött meg Baby Songokuval, sajnos Baby erõsebb volt mint Songoku, mert az aranymajom alapjáraton erõsebb mint egy átfejlõdött SSJ 4-es.
Ja és a képen lévõ karakter Songoku és Vegita fuziója (SSJ4 Gogeta), õ az aki legyõzi Omega Shenglongt.

Gonoltam leírom ezt 😊

Doomista
jolenne pedig tudni a címet \_/

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

sweech
nem errõl beszélek, van egy faszának tûnõ kínai mmorpg ami nem jön angolul, a címére nem emlékszek :/

Doomista
akkor kicsit várunk rá,de akkoris is kifog jönni angolban 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

sweech
"minden online játék azonnal angolban is van"

nem :c

Yosimicu
vágom mire gondolsz. Az Sro európai változata is így megy. Szép-szép meg minden de csak Ázsiai verzió van még pedig már nyílt béta (asszem)

Doomista
angol verzio tuti lesz,az lesz az elsõ a koreai után,aztán meg tök8 hogy még milyen lesz...minden online játék azonnal angolban is van,nem csak simán koreaiban...de meglátjuk ^^

Yosimicu
Szerintem 99% hogy készül angol verzió is. Tobb francia és angol fórumot láttam témával kapcsolatban. És ott is meganyi rajongó gyült össze (és gondolom ez más országokban is így van)

Doomista
meg elsöbb sznrm bekell regizin majd a hiv. oldalán,koreai nyelvû OLDALÁN ! az nem könnyü 😄 de megoldjuk

Balidani
ha most nyáron akartok bétatesztelni akkor mindenki irány a koreai nyelvtanfolyam. de tényleg a béta teszt nem csak koreaiba lesz legelsõnek?!

biomage
ÜDV!
ez jó kis játék lesz 😊 biztos minden nap játszani fogok velle még ha csak japánul irnak infokat xD
kérnék is valamit, ha beindul a szerver irjon valaki nekem egy pmet 😊
köszike

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

magus
arrogancián kívül bármilyen értelmes kommented van a leírtakra? hogy miért ne lenne így? hm? rofl

Balidani
hát igaz, elsõre én is tisztára bevettem. 😊 utánaolvastam és nem találtam semmi infot csak azt hogy fake az egész

Amig megérkezi a játék addig ellehet játszani ezzel is : Dragon Ball Source

Yosimicu
:-)))))))) yóvanna csak megemlítettem Nézegettem róla képeket és muszály volt megelítenem<#vigyor4>

Balidani
Dragon Ball AF <#mf1>
Nagy Dragon Ballos Hoax!
és a "felylõdnek" meg hasonlókat mellõzzük már pls.

marhaság lesz az egész , de megnézném <#ravasz1>

PS2/XBOX-ra megjelent Dragon Ball Z Sagas