Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
csak akkor Gogeta, amikor rendes fúzióval olvadnak egybe, Vegetto a fülbevalók segítségével jött létre D:
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
neten is így van, emg haverom is megleste... =)
Teny, de egyikse egy olyan mangaban jatszodik ami a vilagon a legismertebb. 😊
a dragonball fanok nagyrésze azért elég fiatal
Tevedes. A dragonball 1984ben indult tehat aki akkor volt fiatal az most mar erosen felnott. Arrol nem is beszelve mikor a manga ment rola beszelt mindenki felnott, nyugdijas egyarant. 😊
nagyrésze songokuval fog rohangálni
A jatekban nem lesznek jatszhatoak a dragonball karakterei. Csak fajok lesznek, nyilvan eleg valaszhato skin/modell parossal, hogy a kiegeszito cuccokat ne is emlitsuk. Igaz nem vagyok benne a fejleszto brigadban, ugyhogy ezt nem tudhatom 100%-osan, de nem tartom valoszinunek hogy 500 ugyanolyan kinezetu karakter fog rohangaszni. 😛
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Menjunk sorjaban:
#289: Szerintem topicot tevesztettel.
#292: Es miert mondana ilyet? Mert szeretne ha ezentul Gohan boldogulna egyedul. A Cell fejezetek alatt Toriyama tejesen at akarta adni a foszerepet Gohannak, de ezt a rajongok nemengedtek ezert maradt Gokuu.
#294:DragonBall AF Szerintem egeszen jo.
#302: arrogancián kívül bármilyen értelmes kommented van a leírtakra? hogy miért ne lenne így? hm? rofl
Ertelmes tarsalgas hive vagyok, szint alatt nem vitatkozom. A "benyogesed" szint alatt volt ezert nem is szandekoztam reagalni ra, de hogy lasd kivel van dolgod most megteszem.
yeah, 342342. számú Songoku klón lazán leverte du elben a 8585858656754. számú Trunks klónt. A maradék 5 karakterrõl mintázott klónok milliói éltek míg meg nem unták 2 nap alatt.
Gondolod 5valaszthato skint/modellt fognak beletenni? Nevetseges.
Gondolod azert csinaljak hogy 2nap alatt megunhato legyen? Nevetseges.
Ennyi erovel minden mmorpg ertelmetlen.
#304: Szerintem japanul fejlesztik a jatekot, tehat japanul lesz.
#306: Es ez bizonyitek arra hogy keszulni fog? Nem. Ha meglesz a lehetoseg a jatek szovegeinek konnyu forditasara, akkor valakik biztos megcsinaljak majd. Egy angol valtozat szerintem attol fugg hogy lesz-e, hogy mennyire lesz sikeres keleten. 😊
meg ha jól emlékszem Freeza-t is univerzumos geni dama-val támadta, de õt nem sikerült megölnie, pedig Freeza hol van Buu-hoz vagy omega Shenlonghoz képest...
mert Gogetának túl nagy volt az önbizalma és nem tudták, hogy a fúzió az õ esetükben csak 5 percig tartott...😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Mert:
A túlvilágon az idõ befolyással van az energiára, Songoku pedig csak egy napot tölthetett el a Földön, mivel az SSJ3 átalakulás során bekövetkezett energiaveszteség rohamosan növekedett, Songokunak vissza kellett térnie, ezért készítette fel Trunksot és Gotnent a fuzióra!
Goku hagyta érvényesülni Gohant, hogy megmutassa mindenkinek a valódi erejét (ugyanis dühösen az ereje akár a kétszeresére is emelkedhet)
egy másik dimenzóbeli lény segítségével (aki alakváltó volt) kihúzta...(az illetõ harapófogóvá változott). Így tett szert Songoku ujfent a farkára.
Vegitánál viszont más volt a helyzet, a farka nem nem nõtt vissza. Mivel Bulma Baby hatása alatt volt (õ az a tsufri aki bírtokolta Vegita testét) készített egy holdfény felerõsítõ sugárágyút, amely képes volt annyira felerõsíteni a holdat, hogy Baby átalakult aranymajommá (SS4-be nem volt képes átfejlõdni), ekkor küzdött meg Baby Songokuval, sajnos Baby erõsebb volt mint Songoku, mert az aranymajom alapjáraton erõsebb mint egy átfejlõdött SSJ 4-es.
Ja és a képen lévõ karakter Songoku és Vegita fuziója (SSJ4 Gogeta), õ az aki legyõzi Omega Shenglongt.
Gonoltam leírom ezt 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ez jó kis játék lesz 😊 biztos minden nap játszani fogok velle még ha csak japánul irnak infokat xD
kérnék is valamit, ha beindul a szerver irjon valaki nekem egy pmet 😊
köszike
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nagy Dragon Ballos Hoax!
és a "felylõdnek" meg hasonlókat mellõzzük már pls.