3449
  • vegita24
    [email protected]
  • aron66
    kül vegyél fel MSN-re ;P ha szerkesztő akarsz lenni :P
  • aron66
    nem mind1? xD
  • vegita24
    na akkro én vagyok az első jelent kező xD és vegita 24nem vegeta XD
  • aron66
    igazad van vegeta24 x). De... nemtudok olyan sokat még a játékról meg mostanában keresem a DBO koreai változatát hogy kipróbálhassam :) de ha még nen jelent meg a Beta verzió, akkor pls valaki szóljon mert ha hiába keresem ... x) az szóóóóóval... GÁZ! XD jah és ha valaki tudna jönni Szöveg szerk.-nek akkor azt megköszönném :) thx
    Vegyetek fel MSN-re : [email protected]
  • vegita24
    info*
  • vegita24
    uristen hát kurva nagy xD de jőhet ne uj ino az oldalra amit csinalsz aron66
  • norbi2fraktal
    háháháhá
    be van ám tanítva a kiscsákó
  • Bulykin
  • norbi2fraktal
    hát ez kemény hsz
    lenne benne még cell, és egy telihold:D:D::D
    háháháh
    tetszett a hsz:D::D:D
  • Super Vegito
    2 rész?Fogadjunk ott krilinel találkozikXD meg össze jön chi chivel meg stb de birnám lenne benne ssjXD uuuuuuuuuu rohadt szar lenne:D
  • norbi2fraktal
    Dragon ball ide vagy oda---A film cseszettül el lett ba*zvaXDXDXDXDXD
    hogy lehet ilyen filmet csinálni:???jah és még ennek akarnak második részt XD
    még annó a Mortal Kombat is jobb volt mint ez ááááá
    Igen game-ban/mesében BEST
  • Super Vegito
    nekem ennyi a véleményem:Film fos játék jó:D
  • vegita24
    hat nagyon jó az oldlad mar regisztem is :D
  • vegita24
    jah a film hanyas de a játék az jo lesz szerintem
  • MikX
    hátt... nekem az a véleményem, h nee próbálkozzanak márienekkel, ezvalami eszméletlen silány, és egyszerűen nemlehet animéből filmet csinálni... akkor minek erőltetik? Hányás az egész film...
  • vegita24
    ha nem jon ki akkor osszedobom én ahaverokal már tudunk szervert csinalni XD ha nem jőn ki akkor majd én :D
  • Super Vegito
    Mindegy majd egyszer úgy is kijön.D
  • aron66
    mind1 majd meglátjuk...
  • Doomista
    láthatod hogy hogy hazudik ? mint a vizfolyás
  • Doomista
    má megint hazucc
  • zritya
    "Áprilisban, kívül meghatározó, nap egy internetes oldal-kötekedő megnyitásával elkezdi a zárt DBO bétát (tovább olvasni lent mi egy internetes oldal kötekedő). Ez van feltevő az ebben a helyben a feliratot megvalósítják a bétáért, szükséges lesz figyelmes lenni. %Néhány amerikai oldalon bejelentik, hogy a béta már kezdődött, figyelmeztetek. Ez hamis, egy fordítási hiba. Ez nem kezdődik áprilisig.%"
  • aron66
    -.- '
    komolyan nem nézted még a Spanyol oldalt????
    http://dbo-esp.com/
    ha nem hiszed hogy jön a Béta akkor ne hidd el -.-"
  • Doomista
    mé hazucc?
  • piccolo555
    komoly 19 nap a bétáig?
  • aron66
    http://dbmmo.gportal.hu/
    Ezt az oldalt még csak most kezdtem el és remélem hogy tetszeni fog nektek!! :D
    és már csak 19 nap a Béta verzióig!!! DBZ 4EVER!!!!
  • marcimilan
    Legújabb DBZ game link
  • Super Vegito
    Na gyerekek megnétem a filmet anyira nem rosz jobb mint vártam de a kamehameha.... egyszerűen borzalmas esküszöm olyanra csinálták mint egy lángszóróXD de a végén amikor a SUper kamehamehat csinálj elég jól megcsinálták azt az erőt nem rosz.AZért érdemes emgnézni igaz hogy én angolba néztem:D de mindegy.:D
  • vegita24
    nekem ingabb az online ragonball kéne info
  • Szerdzso Cortez
    Allock látogass el a zskategoria-ra.Ott találsz zsákszámra ilyen kötéllel húzós repülős jeleneteket. :)
  • allock #975
    inkább nézzetek régi japán harci filmeket mikor az embereket kötéllel huzogatják aztán úgy repülnek =D

már akkor is megvolt a DBZ szellem :D
  • Szerdzso Cortez
    Na most kiderül.Jelentem sikerült beszerezni a filmet ami a Dragon Ball Evolution névre hallgat.Remélem egyről beszélünk.Bele bele nézegettem(annyira nem rossz minőségű,hogy ne lehessen nézni).Hát így az első tippek alapján én se számítok valami nagyon nagy durranásra.Végig kéne szépen nézni hogy pontos véleményt tudjak róla formálni.Egy próbálkozásnak megtette.Természetesen mi sem várhattuk el a film készítőitől hogy egy több száz részes sorozatot be tudjanak sűríteni mondjuk egy másfél órás film keretein belülre.Néhány szereplő feltűnik,de külsőre semmit mondóak elsőre.Aki rendelkezik bizonyos fokú ismerettel a sorozatról(mint én is),annak nem nehéz rájönnie hogy az újabb és újabb felbukkanó szereplők kiket is akarnak jelenteni.A történet az alap:Mindenki a sárkány gömböket keresi.A rossz oldalt Piccolo és csatlósai alkotják,míg a jó oldalon Goku és barátai állnak.

Én becsülöm ezt a filmet,mert legalább valakik megpróbálták visszahozni a filmvásznon hús-vér emberekkel azt az általunk sokra becsült anime-t,amely belopta magát a szívünkbe.Bár ennek ellenére van benne kedvenc részem,hiszen ki ne szerette volna használni már valami úton módon titkolt szuper képességeit azokon akik olyan sokat tettek már keresztbe neki(a filmben a nagymenő osztálytársai ellen használja valahogy úgy mint a pókember első részében a peter parker elagyabugyálja a nagydarab fószert).Itt igazán amire hangsúlyt kellett volna fektetni az a harc rendszer kidolgozása,hiszen ezek voltak az anime-ben a fordulópontok.Bevallom őszintén elkezdett borsódzani a hátam amikor a kamehame-s részhez (nem tom volt e több is én a végére gondolok).Előtte ordított a srác és már hirtelen azt hittem hogy belép a super saiyajin is,de sajnos csak egy Ozorou-ra futotta,ami inkább hasonlított egy farkasemberre :D.Amikor pedig Goku a végén leszámol Piccolo-val,azt echte a Dragon Ball utolsó részéből-kamehamezok és elindulok repülve Piccolo felé de ő is támadni akar-formációt vette fel.Persze a végén szegény mano kinézetű Piccolo barátunk húzta a rövidebbet.

Bár a készítőknek(legyen az játék -> film, film -> játék) sosem ment tökéletesen a konverzió játék és film között,az anime -> film pedig még nehezebb,mivel mindegyik kategóriának megvannak az eszközei és a hiányosságai a másikkal szemben,de azt hiszem egy kicsit több kreativitással és nagyobb beleéléssel akár többet is ki lehetett volna hozni ebből a filmből.

Már csak abban reménykedem,hogy a Dragon Ball Online-ban sikerül végre visszaadni azt az érzést,amit eddig megközelítőleg csak a PS2-es Dragon Ball játékok tudtak nekem nyújtani.
  • vegita24
    hát az kurva jo én is ugy nezek már ki Broly hat beszarok ojan eros vagyok xD
  • Bulykin
    omg
  • Super Vegito
    JA gyakorlás közben elvidtem a haveromhoz aztán ugye baromi erős lettem és haza metnem és valami védőburokal vontam körbe hogy az erőm ne ártson neki:D
  • vegita24
    ohh baszki akkor a gépednek mázlija van
  • Super Vegito
    hagyámá én olyan erős lettem baszki hogy nem is vok ssj be de már az erőmtől minden elektromos szerkezet felrobban edig teljesen vissza fogom az energiámat amennyire csak tom:D
  • vegita24
    Gyurunk vazzeg az nekem nem szolsz ugy fogunk ki nézni mint gohan vag yvegita xD
  • Super Vegito
    Bocs csak edzetemXD Nem nagyon néztem a sg valamiértXD
  • vegita24
    hat 2009 leg job est nyarán de már kitudja ? vegito megszuntél létezni hogy nem irsz?