Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ismered a kozmondast.. Hulye kerdesre hulye valasz. 😊
nc...viselkedni is lehetne
Epp errol beszelek.
hirtelen vki megtalálja a topikot, nemhiszem h sok kedve van közel 400 hsz-t visszaolvasni...
Akkor ne forumozzon. ¬¬

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Checkerboy
Azt nem értem, hogyha ennyire nincs kedved válaszolni, akkor miért válaszolsz? Talán mindenkinek jobb, ha valaki több kedvvel válaszolna még az ilyen kérdésekre is =)

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

kas123
-.- nc...viselkedni is lehetne...hirtelen vki megtalálja a topikot, nemhiszem h sok kedve van közel 400 hsz-t visszaolvasni...

A sorozatban szereplo karakterek nem lesznek jatszatoak. Mi ebben olyan kurva erthetetlen?
Nyilvan a meglevo karakterek hasonlitani fognak a szereplokre a sorozatbol ez az egesznek a lenyege! Gondolom lesz tobbfele haj, szem, magassag stb stb... Ne beszeljetek mar mindenfele baromsagot plz.

dragon11: nehez volna 100kommentet visszaolvasni?

tobias88
amúgy az x550es videókártyák 256mb ddresek! nincs valós 512mb memóriájuk, nekem is az van az egyik gépben, és a hülye everest 512mbot ír rá, pedig 12ezer forint(tájékoztatás)
Checkerboy
Nem rád gondoltam. Ez nem hozzád szól hanem hozzám =) Szóval a hülye ötlet miatt amit én mondtam arra ban plz 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

tobias88
sztem ha játszassz vele egy 80-100 órát, megérdemled hogy goku lehess!,

és mi ez a ban plíz?
ezt mire írtad???
kas123
sztem nem lenne jó ha Gokuékat lehetne választani, ink azt kéne velük csinálni h pl hozzájuk lehetne menni küldetésért, vagy egyszerûen edzeni, vagy valami =). Nem lenne jó ha sok Goku, Gohan, Vegita...rohangálna.

Checkerboy
"manapság mi van ingyen (NEM)"

SG fórum <#banplz>

tobias88
mirõl szól? topik neve
ingyenes lessz? manapság mi van ingyen (NEM)
tobias88
remélem nem csak ilyeneket lehet választani, hanem gokuékat is
kép
az lenne az igazi, hogy csak bizonyos fejlettség után tudnál goku kinézetû karaktert csinálni
dragon11
Hi all!Mirõl szól ez a játék?Ingyenes lesz?Köszi a választ.

1-14ig adtak ki oket, iszonyat vacak munka egyebkent... szar papir, szar forditas, cenzura. áá nemcsoda hogy abbahagytak, mangat ilyen minosegbe nem szabad kiadni.

Oraa Son Gokuu da!

Yosimicu
tartottam*

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Yosimicu
én a kosaras kártyákat tarotommam meg van vagy 200 még. idõvel sokat ée majd :-)))))))))))

Balidani
még a magyar nyelvu kis ujsagokat is megvettem de csak 1-9 ig van meg és utána nem is láttam az ujságárusnál. ez van de az megmarad emlékbe egyszer amikor ráhagyom az unokáim unokáira nagy érték lesz 😊))))

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

kas123
én is megvettem az összes kazit és én is sajnáltam h abbahagyták...de ut lett netem és...=)

Yosimicu
szerencsére a Tesóm barátja iszonyat nagy rajongó megvan mindegyik széria összes része neki ugyhogy egy telefon és megnézem újra me újra meg újra
<#vigyor2>

Balidani
én meg megvettem az elsõ pár videó kazit amin kiadták ami történik a cell saga elején amit nem vetitettek le normal mûsoridõben, de sajnos egy idõ után leállt a kazetták kiadása :S

Yosimicu
nofene én arra emlékszem hogy amikor suliba jártam a betiltás után 1-2 héttel még hajnal 5 körül nyomtak Z részeket (haverom mindig felkelt megnézni nekünk meg mesélte hogy mi volt) de az sem tartott sokáig max 2 hét

Nemtudjuk hogy tudevagysem. 😊

Tudom hogy szerepel, de valaki azt mondta, hogy Goku Jr már nem tud SSJ2-be lépni.
#360: A legerosebb szereplo direkte Gokuu... O a vegen istenne es halhatatlanna valt. Vagy hogy a mangat vegyuk elment Uubot tanitani hogy uub legyen az utoda. 😊

#362: Ez tenyleg egy kicsit bonyolult eset. Kid Boo a legerosebb a Boo-k kozul, hogy miert azt mar elfelejtettem. 😄
#364: Kover Boonak ket resze van, egy jo es egy rossz ami az erejet adja.

#369: Mystic Gohan erosebb lett az akkori Gokuunal mert felszabaditottak az energiait, onnantol mar nincs "mérgesvagyok" Gohan. 😊
Toriyamanak se tetszett hogy allandoan a "harciero" alapjan itelik meg a harcosok erejet holott az csak "egy" dolog. 😊
Gokuu Jr. csak egy TV special karakter az eredeti tortenetnek nem resze igy szo sem nagyon esik rola. SSJ-be viszont atalakult a specialba.

#371: Szerintem epp eleg jol megcsinaltak az animeba az egyik kedvenc reszem amikor Gohan atvaltozik, nagyon jo lett. A tobbiek nyilvan azert nem lepodnek meg annyira mert valamennyire tisztaban vannak mar a dolgokkal. Ugye Gokuu addigra mar elerte Gohannal az igazi SSJ fokozatot, amikoris semmien eregiaba nem kerul fenntartania a format. Chichinek nem is tetszik hogy allandoan sarga a hajuk es kezelhetetlen. 😄
#372: A Z-t az elejen kezdtek el adni ejfel elott valamikor, hogy miert nem folytattak azt nemtudom sajnos, de az RTLnek mar nincsen Dragonballja. 😊

takysoft
"Az ORTT azért tényleg bekaphatja. Viszont lenyomhatták volna 18+-al is esténként, akkor legalább vki megnézhette/felvehette volna. Azért is kár, hogy nem vetítették le, mert a szinkront megcsinálták egészen a Z legvégéig."

Nem akarok kötekedni, de lenyomták... égyszer láttam vmi tvadón (trl vagy tve) este 11 fele.(kb 1 évvel azután, hogy a nappali szériában betiltották)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Balidani
az ssj2 valahogy nem kap különösen nagy szerepet a DBZ-ben. úgyértem amikor goku ssjbe átalakult mindenki összefosta magát hogy milyen erõs, de amikor gohan ssj2 lett a cell sagaban nem volt akkora az áhítat 😞 pedig gohan az egyik kedvencem.

Drephis
de tud legalább is a specialba vagy ott csak ssj1 volt?

help

SSJGohan < SSJVegeta < SSJGoku = MajinVegeta < FatBuu < EvilBuu < SSJ3Gotenks < MyticGohan < KidBuu < Vegito

Az SSJ3 Goku nagyjából olyan erõs lehet mint Mystic Gohan.
Amikor MajinBuu elnyeli Trunkst, Gotent és Piccolót akkor még gyengébb mint Mytic Gohan, de miután elnyeli kb egy szinten lehet KidBuuval.
Sajnos csak a Freeza saga-ig vannak hivatalos utalások.

KidBuu pedig valószínüleg azért a legerõsebb, mert õ az eredeti és a többi Buu nem tudta kihozni magából a maximumot.

Azt honnan tudjátok, hogy Pan unokáa nem tud SSJ2be lépni?
RaZoK
Fat Buut nem szedték ki szvsz 😊
Tõle a késöbbiekben válik meg a szervezete...

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

kas123
Nincs...de lehetett volna...=)(csak vegita ugye eltörte a potara fülbevalóját...)

Drephis
nincs de simán átalakulhatna szvsz mert goku és vegeta is tudja az ssj4-et

help

Thadius
de nincs is vegetto ssj4 tudtommal..<#nemtudom>

sk8 4 fun

Checkerboy
"ám amikor kövér Buu megküzd kid Buu-val kid Buu eléggé ellátja a baját D:"

Elmélet: Azért mert külön vannak válva. Kövér Boo l*sz*rt se ér Kid Boo nélkül (amikor benne van). Szal szerintem ez így lehet valahogy =P Annó azokat a részeket én se értettem nagyon. 1 részt kihagytam már mindenféle más Boo is megjelenet 😄

Checkerboy
Szerintem egy ilyen (a megjelenés elõtti) fantábornál, ami nem csak Koreai 😊 biztos, h meg fog jelenni angol verzióban is. Ha nem akkor majd bevetem az összevisszakattintok módszert amikor nem értek semmit 😄

NEOreg3
kövér Buu mérges lesz - > léterjön sovány Buu (erejük felezõdik szvsz)

sovány Buu elnyeli kövér Buu-t újra alap erõs

sima Buu elnyeli Picollot, Mystic Gohant, és Gotenks-et (Gotenks közben szétválik Trunks-ra és a SonGoten-re)-> kurva erõs lesz

Vegita és SonGoku kiszedik belõle az elnyelt barátait (köztük kövér Buu-t is) - > kid Buu

õ lenne a legerõsebb?:\ hát nem is tudom, továbbá sokszáz éve amikor kid Buu született elnyelt két Istent is, így lett belõle kövér Buu és elvileg erõsebbnek kéne lennie, ám amikor kövér Buu megküzd kid Buu-val kid Buu eléggé ellátja a baját D:

eléggé összevisszaság ez szvsz😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Drephis
pontosabban Pan unokája 😊

help

kas123
am nem lehetne kid Buu a legerõsebb egyéni szereplõ? õt Mistic Gohan se gyõzte volna le...a hosszú csápú alakjával se nagyon birt (jó ott beszívta gotenkset meg pikollót) de kidbuu annál is erõsebb lett...mint amikor akkor volt a hosszú csápú 😄 (remélem érthetõ voltam 😄)

RaZoK
jóvan na 😊

kas123
de õ a legerõsebb szereplõt kérdezte 😄;D

RaZoK
igen Vegetto!
de önálló formában Mistic Gohan!

Yosimicu
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2>
Vagyis lehet megverem sajat magamat? Vagy lehet hogy kifaradok mindkettonk? <#taps><#taps>

Naja erre nem tudok mit mondani sajna. En magammal még nem verekedtem de szerintem en gyoznek.... Vagyis lehet megverem sajat magamat? Vagy lehet hogy kifaradok mindkettonk? 😄DD
Amugy Bejiita-kent (vegeta) kellene irni legalabbis a konyv elott igy tudtam... べジーた be ji i ta.

kas123
wow! :S, hát hümm...én úgyemléxem a sorozatból (eredeti japó hang) h vegett-ot mond...de majd meghallgatom már...a GT-nél meg Gogetat...csak kapnám már vissza a dvd-ket 😄

ok akkor harcoljon:
Vegetto ssj4 és Gogeta ssj4
ugyanakkora az erejük...eltelik a 10 perc és vegetto megöli gokut és vegitát mielõtt újra 1esülnének... =)

3. kepen nezd meg mi van irva legfelul.
The best bouts .... Begetto vs Majin-Boo
Amugy 10perc alatt siman vegezni lehet egy enemyvel. A freeza harc se tartott sokaig. 😉

kas123
bocs de nemtok japánul 😛😄

hát logika:
vegetto felváltozik ssj4-ig és végig az marad
gogeta felváltozik ssg4-ig és 10 perc után marad 1 goku + 1 vegeta...

😄

Mar olyan sokat gepeltem beszeljenek helyettem a kepek.
Bocs a szar minosegert csak kutyafuttaban keszitettem oket + bocs hogy 2mega de raw. ^^
Katt ide 1
Katt ide 2
Katt ide 3
Amugy ki hogy romanizalja en miota megvan a konyvem kezdem inkabb csak az o romanizaciojukat hasznalni, megis csak az a leghivatalosabb. ^^

Vegetto erõsebb mint Gogeta, mivel az örök fúzió, sose bomlik szét (kivétel pont Gokuék esetében).
Nemhiszem hogy attol lenne erosebb, mert orok fuzio. 😊

Bucser
Ne Magyarországból indulj ki. A DB fantaborának klasszikus része szerintem van már 25-30 körül is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kas123
Vegetto = Goku + Vegita + potara fülbevaló
Gogeta = Goku + Vegita + táncikálás
=)

Vegetto erõsebb mint Gogeta, mivel az örök fúzió, sose bomlik szét (kivétel pont Gokuék esetében).

kas123
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2>

Yosimicu
:-))))))))))

Balidani
Aki Vegetto-t is alázza.