Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nc...viselkedni is lehetne
Epp errol beszelek.
hirtelen vki megtalálja a topikot, nemhiszem h sok kedve van közel 400 hsz-t visszaolvasni...
Akkor ne forumozzon. ¬¬
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Nyilvan a meglevo karakterek hasonlitani fognak a szereplokre a sorozatbol ez az egesznek a lenyege! Gondolom lesz tobbfele haj, szem, magassag stb stb... Ne beszeljetek mar mindenfele baromsagot plz.
dragon11: nehez volna 100kommentet visszaolvasni?
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
és mi ez a ban plíz?
ezt mire írtad???
SG fórum <#banplz>#banplz>
kép
az lenne az igazi, hogy csak bizonyos fejlettség után tudnál goku kinézetû karaktert csinálni
Oraa Son Gokuu da!
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
<#vigyor2>#vigyor2>
#362: Ez tenyleg egy kicsit bonyolult eset. Kid Boo a legerosebb a Boo-k kozul, hogy miert azt mar elfelejtettem. 😄
#364: Kover Boonak ket resze van, egy jo es egy rossz ami az erejet adja.
#369: Mystic Gohan erosebb lett az akkori Gokuunal mert felszabaditottak az energiait, onnantol mar nincs "mérgesvagyok" Gohan. 😊
Toriyamanak se tetszett hogy allandoan a "harciero" alapjan itelik meg a harcosok erejet holott az csak "egy" dolog. 😊
Gokuu Jr. csak egy TV special karakter az eredeti tortenetnek nem resze igy szo sem nagyon esik rola. SSJ-be viszont atalakult a specialba.
#371: Szerintem epp eleg jol megcsinaltak az animeba az egyik kedvenc reszem amikor Gohan atvaltozik, nagyon jo lett. A tobbiek nyilvan azert nem lepodnek meg annyira mert valamennyire tisztaban vannak mar a dolgokkal. Ugye Gokuu addigra mar elerte Gohannal az igazi SSJ fokozatot, amikoris semmien eregiaba nem kerul fenntartania a format. Chichinek nem is tetszik hogy allandoan sarga a hajuk es kezelhetetlen. 😄
#372: A Z-t az elejen kezdtek el adni ejfel elott valamikor, hogy miert nem folytattak azt nemtudom sajnos, de az RTLnek mar nincsen Dragonballja. 😊
Nem akarok kötekedni, de lenyomták... égyszer láttam vmi tvadón (trl vagy tve) este 11 fele.(kb 1 évvel azután, hogy a nappali szériában betiltották)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az SSJ3 Goku nagyjából olyan erõs lehet mint Mystic Gohan.
Amikor MajinBuu elnyeli Trunkst, Gotent és Piccolót akkor még gyengébb mint Mytic Gohan, de miután elnyeli kb egy szinten lehet KidBuuval.
Sajnos csak a Freeza saga-ig vannak hivatalos utalások.
KidBuu pedig valószínüleg azért a legerõsebb, mert õ az eredeti és a többi Buu nem tudta kihozni magából a maximumot.
Azt honnan tudjátok, hogy Pan unokáa nem tud SSJ2be lépni?
Tõle a késöbbiekben válik meg a szervezete...
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Elmélet: Azért mert külön vannak válva. Kövér Boo l*sz*rt se ér Kid Boo nélkül (amikor benne van). Szal szerintem ez így lehet valahogy =P Annó azokat a részeket én se értettem nagyon. 1 részt kihagytam már mindenféle más Boo is megjelenet 😄
sovány Buu elnyeli kövér Buu-t újra alap erõs
sima Buu elnyeli Picollot, Mystic Gohant, és Gotenks-et (Gotenks közben szétválik Trunks-ra és a SonGoten-re)-> kurva erõs lesz
Vegita és SonGoku kiszedik belõle az elnyelt barátait (köztük kövér Buu-t is) - > kid Buu
õ lenne a legerõsebb?:\ hát nem is tudom, továbbá sokszáz éve amikor kid Buu született elnyelt két Istent is, így lett belõle kövér Buu és elvileg erõsebbnek kéne lennie, ám amikor kövér Buu megküzd kid Buu-val kid Buu eléggé ellátja a baját D:
eléggé összevisszaság ez szvsz😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
de önálló formában Mistic Gohan!
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Vagyis lehet megverem sajat magamat? Vagy lehet hogy kifaradok mindkettonk? <#taps>#taps><#taps>#taps>
Amugy Bejiita-kent (vegeta) kellene irni legalabbis a konyv elott igy tudtam... べジーた be ji i ta.
ok akkor harcoljon:
Vegetto ssj4 és Gogeta ssj4
ugyanakkora az erejük...eltelik a 10 perc és vegetto megöli gokut és vegitát mielõtt újra 1esülnének... =)
The best bouts .... Begetto vs Majin-Boo
Amugy 10perc alatt siman vegezni lehet egy enemyvel. A freeza harc se tartott sokaig. 😉
hát logika:
vegetto felváltozik ssj4-ig és végig az marad
gogeta felváltozik ssg4-ig és 10 perc után marad 1 goku + 1 vegeta...
😄
Bocs a szar minosegert csak kutyafuttaban keszitettem oket + bocs hogy 2mega de raw. ^^
Katt ide 1
Katt ide 2
Katt ide 3
Amugy ki hogy romanizalja en miota megvan a konyvem kezdem inkabb csak az o romanizaciojukat hasznalni, megis csak az a leghivatalosabb. ^^
Vegetto erõsebb mint Gogeta, mivel az örök fúzió, sose bomlik szét (kivétel pont Gokuék esetében).
Nemhiszem hogy attol lenne erosebb, mert orok fuzio. 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gogeta = Goku + Vegita + táncikálás
=)
Vegetto erõsebb mint Gogeta, mivel az örök fúzió, sose bomlik szét (kivétel pont Gokuék esetében).