Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a fentebb írt szöveget japán karakterekkel megtudta jeleníteni a géped akkor az ALKALMAS lesz a Dragon Ball Online szövegeinek megjelenítésére! Ha csak négyzeteket látsz akkor a gépedben ( windowsodban ) 😊
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
A Dragon Ball rajzfilmsorozat alapján készülõ
majd pedig
az animébõl ismert faj közül választhatnak
Most akkor melyik? 😄D
Még veletlenul sem a manga alapjan keszul ááá nem rájzfilmsorozatbol. Hupikék Son Gokuu. <#idiota>#idiota>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
1 GT SSJ3
3 GT kisgokuu
1 ssj4 gokuu
1 ssj GT kisgoku
#421: En addig nemigazan talalgatok amig nem latom a jatekot a sajat szememmel es tapasztalom mien. Hirekrol majd beszelhetunk ha lesznek ujdonsagok. 😊
help
középen az ssj4, bal és jobb also sarkokban, ssj4 goku alatt még 2 és bal szélén középen a kicsi goku. ez így 6

Az AF egy fanfic-kent kezdte valaki elkezdett irni egy tortentetet a GT utan. Mar ekkor (2000korul asszem) valami hulye elkezdte a pletykat hogy anime is lesz belole pedig semmi valosagalapja nem volt. Mindossze nehany kep volt (PL Gohan SSJ4) a neten amit egy bizonyos studio tomita csinalt. Az oldalukon azthiszem a mai napig oda van irva, hogy ha a DragonBall kepek utan akarsz kerdezoskodni, akkor mar most szolunk el se kezd mert nem valaszolunk. 😊 Aztan jottek a Daizex-ék akik csinaltak aprilis 1-re egy DragonBall AF beharangozo videot es plakatot. Amibe egyebkent bele is irtak hogy dehulye vagy ez csak egy kamu baromsag (nem szoszerint). 😊
Es elerkeztunk a fent emitett mangahoz. Egy toyble nevu valaki csinalja, eleg titokzatosan. 😊
Tehat a DBAF nemmas mint egy Doujinshi.. nezzetek utanna ez mit jelent.
Lookingoljatok csak meg.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
azon gondolkoztam, hogy vajon csak 1v1 be lehet majd nyomni a csatákat? Mer az ugy izgibb lenne ha lehetne falkában támadni 😄
FAQ valoban jo 5let, de en lusti vagyok ra igyis lemaradtam mangaforditasban es csinalni kene ma. 😊
Szerintem egyébként igaza van 2 napja megy a fórum és 4-5 alkalommal ha nem töbször volt említve hogy nem lessznek a mangaszereplõk játszhatók. Arrol meg hogy havidíjas lessz vagy nem senki nem tud semmi konkrétumot szal felesleges tippelgetni. asszem mindenkinek az a legjobb ha ez a vita itt véget ér. (még a végén felbomlik a KLÁN <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>)