3449
-
#1045 mint valami 10 éves:|
amúgy hol van naruto fan -
vegita24 #1044 AA kőcsőg naruto Fan majd kijon varjatok az kész de vegito le utlek most itt mas holy és MSN is ha kell XD -
#1043 naigen,de én nem magam ellen keménykedek szerintem kabuto komám -
#1042 olyan alregek mint te :D szin tiszta 100% alreg vagy. -
#1041 befoghatnátok már a pofátokat,főleg hogy alregek vagytog -
Super Vegito #1040 Hát elmondom neked Vegita hogy sose vágnál be sehol és semikor még az álmodban semXD.Olyan kb még 2hét és kilyön a béta vagy több de max 1 év röviden 2 hét és 1 év közöttXD -
#1039 konkrétabbat nem lehet tudni h mikor jelenik meg a game??? csak annyit h két hét?nagyon kiváncsi lennék rá milyen lehet... -
vegita24 #1038 okés cak nem tom mikor vagy fent az levernilek mint a szart hat na XD :P -
Super Vegito #1037 Told fel a segged msn re:D -
Super Vegito #1036 Csak szeretnéd:D -
vegita24 #1035 na én szavaztam akkor találka dednelen vegeto XD szét utlek -
buko01 #1034 Csá! Én ezt találtam, hasznos lehet..
szavazzatok, hogy legyen európai szerver is!
http://www.dragonballonline.es/ -
Super Vegito #1033 Ja lehet hogy a gyúrástól van fent gyakoroltál DendénélXD.Holnap én is mék fel:D remélem találkozunk jól megverlek:D -
Super Vegito #1032 De a büdös britek vagy is az angolok mi a faszért nem csinálnak ők egy oldalt fasz se ért koreaiul:D -
vegita24 #1031 2009-ben és vagy igy nyárfele de már kész a béta csak az oldalt lusták meg csinalni a koreait XD -
LilSaint #1030 Úgy néz ki, hogy te vagy lemaradva, ugyanis a Star Wars Galaxies már régen kijött, de az egy MMORTS, vagyis stratégiai. Nem ugyanaz. Amiről én beszélek az az Előttem swtor néven belinkelt, Star Wars: The Old Republic. Járj utána ha érdekel. De a kérdésemre még mindig nem jött válasz, úgyhogy újra felteszem: Előreláthatólag mikor jön ki a DragonBall Online? -
#1029 swtor.. -
aron66 #1028 LilSaint sztem kicsit levagy maradva XD
Star Wars Galaxi van már :D vagy nemtom mi a neve -
LilSaint #1027 Na most komolyan, így akasztásokat mellőzve: Előreláthatólag mikor jön ez ki? (Mellesleg akit érdekel, lesz Star Wars-os MMORPG is:)) -
vegita24 #1026 hat lehetcseges a tul sok gyurástol van vegito XD -
Super Vegito #1025 Vagy lehet hogy ez még se jel már bocs hogy elrontom az örömötöket:D de szerintem azért szakad el mert vegita nem akart meghalni és ilyen erőhullámot kibocsátott amitől a kötél elszakadt.XD.Ugye vegita?:D
-
vegita24 #1024 elszakad a kőtelna ez egy jel hogy kijőn a dragonball online XD vagyiis no para ^^ -
LilSaint #1023 Mintha azt mondtad volna, felakasztod magad ha ez átverés. -
vegita24 #1022 http://dbmmo.com/pressconference.html id evan eirva hogy 2 het mulva fog kijjoni ha jol olvastam XD és ez lesz a hivatalos oldala amikor kijőn a játék meg nem mukod tettik a korea verzionak wwww.dragonballonline.co.kr -
Super Vegito #1021 Elvileg kb 2 hét múlva fog megjelenni a béta -
#1020 Nekem már be sem jön a weblap, meglepő? -
Super Vegito #1019 Megmondom neked hol van a beta.A nagy semmiben majd megjelenik kövi félévben oszt szevasz:Dde nekem ne a beta jelenjen meg baszki hanem a normális:D -
#1018 na hol van a híres béta???
már fel felé megy a számláló...... -
#1017 "A Dragon Ball: Online története amúgy az 1000. évben játszódik, kerek 216 évvel a Dragon Ball Z rajzfilm eseményei után."
ezenkívül sok mindent nem lehet tudni :P -
icemankimi #1016 dargon ball z fog szólni???
valaki írja már le a sztorit -
#1015 szal: itt írják, hogy a béta a 2. félévben fog megjelenni, szóval semmi se lesz két nap múlva..
bocs, csak eredetileg máshogy akartam írni aztán ott maradt :D -
#1014 Semmi se lesz két nap múlva, második félévben indul a béta.itt írják, hogy a béta a 2. félévben fog megjelenni, szóval semmi se lesz két nap múlva.. :) -
emokiller #1013 mi két nap? :P
vmiről lemaradtam ? xD -
#1012 juj -
#1011 kuss -
vegita24 #1010 MÉG 2 NAP JEEE EZT VÁROM MÁR SZIN INFARTUST IS KAPTAM XD ha atverés én fel akasztom magam XD -
Super Vegito #1009 Ok akkor kezdem leszedni csak az a baj hogy most szart be a ps2 szóval no dragon ball ááááááááááááááááááááááááá faszom van xboxom is de az emg nicns beflashelve szóval arra sincs még dragon ballom szóval most ki vok akadva de kösz az infót de a tenkaichi 3 is roahdt nagy game a legjobb sokkal jobb mitn a normál budokai kivéve a budokai burst limitnél nem jobb:D -
aron66 #1008 Super Vegito sztem te nagyon elvagy tévedve. XD A Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 4 az sztem a Dragon ball Z : Infinite World :)(Sztem)
mert nekem megvan ez a game x)
-
Super Vegito #1007 ez lol video szegéyn gyereket ilyenre tanítjákXD ezt is egy dbz kocka geci csinálhatta egyébként vegeta őőő felvettelek én is msn re.Dragon ball tenkaichi 4 az meg fog jeleni valamikor vagy sose lesz mert a három az bazi jó game de 4 az jobb ugy hallotam hogy megjelenik aki tud valamit róla az szóljon -
vegita24 #1006 MSN cimem