Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
nemtudo volt e már ez a kép...

help

Drephis
akkor gáz van 😄
ték

help

Drephis
akkor alkalmas a gépem 😄

help

Balidani
és ha csak kérdõjeleket? :S

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Ha csak négyzeteket látsz akkor a gépedben ( windowsodban ) van a hiba 😊

インターネットに接続できるパソコンがあれば、いつでもどこでもメールができます。

Ha a fentebb írt szöveget japán karakterekkel megtudta jeleníteni a géped akkor az ALKALMAS lesz a Dragon Ball Online szövegeinek megjelenítésére! Ha csak négyzeteket látsz akkor a gépedben ( windowsodban ) 😊

valamikor nyáron! DE CSAK japánul , írom elõre hogy nem kell majd vinnyogni ha valaki nem tud japánul ( én tudok , megértem mint az angol-t ) szóval aki semmit se tud annak van még egy kis ideje hogy egy-két szót megtanuljon 😄

Drephis
<#hehe><#banplz>

help

Fyrex
holnap 16:54
www.funnylama.com

Avanti Crociati!

Bocy
Mikor jön már ki a Béta test????
és honnan lehet leszedni?

Yosimicu
<#nyes><#nyes><#hehe><#hehe><#nevetes2><#nevetes2>

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Elõször
A Dragon Ball rajzfilmsorozat alapján készülõ
majd pedig
az animébõl ismert faj közül választhatnak

Most akkor melyik? 😄D
Még veletlenul sem a manga alapjan keszul ááá nem rájzfilmsorozatbol. Hupikék Son Gokuu. <#idiota>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SNAKE01
dehogy

Checkerboy
Már megint kötekedsz...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

SNAKE01
poén volt -.-

Checkerboy
Sajnos igazad van :/ Remélem érted hogyan gondolom =)

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Drephis
nem fog élni amíg nem jönnek screenshotok és videók v béta

help

Checkerboy
Ha meghal a topik akkor összeszedem a 7 sárkánylabdát és azt kívánom, h megint éljen 😛

Balidani
én is, hogy legalább ne olyan legyen mint a többi MMO amit egy hét alatt meglehet unni. És ne 80000 szörnyet kelljen legyakni a fejlõdéshez,

Checkerboy
Én egy jó játékélményt várok tõle. És te? 😛

Balidani
tényleg 7van az ssj3at gotenksnek neztem nemtudom miért.

En irtam rosszul 7db van.
1 GT SSJ3
3 GT kisgokuu
1 ssj4 gokuu
1 ssj GT kisgoku

#421: En addig nemigazan talalgatok amig nem latom a jatekot a sajat szememmel es tapasztalom mien. Hirekrol majd beszelhetunk ha lesznek ujdonsagok. 😊

Drephis
ezt már kibeszéltük szal másról nem igazán tudunk beszélni....elütjük az idõt(bár nem nagyon kéne ezt)

help

csm
mértnem tudtok a játékról beszélni? ki mit vár tõle? meg ilyenek...

BMW 325 iX Rallye Car :)

kas123
csak 7 van =)
1 ssj4
1 ssj3
4 sima
1 ssj1

Drephis
hajh.... 7 van. nézd meg jobban :C

help

Balidani
én csak 6ot látok.
középen az ssj4, bal és jobb also sarkokban, ssj4 goku alatt még 2 és bal szélén középen a kicsi goku. ez így 6

Drephis
bocsi de
ez de rossz :|

help

Yosimicu
Én vagyok bandzsi vagy tenyleg csak 7 van?

8 db Gokuu-t szamoltam. 😄

ök a legjobbak nics rajta mindenki de nem baj.

Gyerekek gondolkodjatok mar.. mar egyszer belinkeltem ide...
Az AF egy fanfic-kent kezdte valaki elkezdett irni egy tortentetet a GT utan. Mar ekkor (2000korul asszem) valami hulye elkezdte a pletykat hogy anime is lesz belole pedig semmi valosagalapja nem volt. Mindossze nehany kep volt (PL Gohan SSJ4) a neten amit egy bizonyos studio tomita csinalt. Az oldalukon azthiszem a mai napig oda van irva, hogy ha a DragonBall kepek utan akarsz kerdezoskodni, akkor mar most szolunk el se kezd mert nem valaszolunk. 😊 Aztan jottek a Daizex-ék akik csinaltak aprilis 1-re egy DragonBall AF beharangozo videot es plakatot. Amibe egyebkent bele is irtak hogy dehulye vagy ez csak egy kamu baromsag (nem szoszerint). 😊
Es elerkeztunk a fent emitett mangahoz. Egy toyble nevu valaki csinalja, eleg titokzatosan. 😊
Tehat a DBAF nemmas mint egy Doujinshi.. nezzetek utanna ez mit jelent.
Lookingoljatok csak meg.

Drephis
Doomista
youtuberol leszeded 😄 erre valok a youtube downloader programok...valami hangprogival kiszeded a klipböl a zenét,nemtom hogyan...😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Drephis
az engem is érdekelne

help

Yosimicu
Régebben volt egy dragon ball rap nevü számom. Nem volt elõadó semmi csak ez a cím. Youtube-on megtaláltam de nekem csak a szám kellene. Nem tudjátok honnan lehet leszedni??? <#confused><#confused>

Bárcsak elöre lehet ne pörgetni az idöt és letölteni a dragonball online béta.<#nyes><#nyes>

kas123
Én az AF-rõl azt hallotttam h amerikába már elkezdték csinálni (anime-ként). ÉS vmi 2008 év végére már el is kezdik vetíteni...de sztem ez is kamu...

Checkerboy
Ha olyan lesz mint a WoW akkor képzeld el úgy, mint a WoW 😛 😄

Yosimicu
Nemtom ki menyire játszott vagy játszik a Silkroadon. Véleményem szerint ott volt a legjobban kialakitva a pvp rendszer akár 30-40 es tömeg is nyomta mindenki mindenki ellen vagy partyba lépsz és akkor együtt nyomjátok............stb

Drephis
de lol 😄
de nevetséges az af 600 fúzió meg ssj5-6 meg 2 mystic szint<#wow1>

help

Balidani
és a Dragon Ball AF re visszatérve most jutott eszembe, hogy az AF rövidítés Aprils Foolst jelent és a legelsõ kitalálói tiszta hoaxnak csinálták... csak aztán jött a többi rajongó aki ezen az ötleten kapva elkezdték csinálni a saját fan fictionüket.

Balidani
jah ez igaz.
azon gondolkoztam, hogy vajon csak 1v1 be lehet majd nyomni a csatákat? Mer az ugy izgibb lenne ha lehetne falkában támadni 😄

látom él még a topic-om , igy tovább srácok <#vigyor2>

Csak szeretnem ha ertelmes dolgokrol menne itt a csevely, ne legyen minden masodik kerdes az hogy: "miez" "mikor jeneik meg" "lehet jasztani gokuuval" meg hasonlok..
FAQ valoban jo 5let, de en lusti vagyok ra igyis lemaradtam mangaforditasban es csinalni kene ma. 😊

Checkerboy
Még meg se jelent a játék, máris kéne egy FAQ <#nyes><#nyes><#nyes>

Yosimicu
IIIIIIIgen mindenki ugorjon neki vegetanak!!!<#eplus2><#eplus2>
Szerintem egyébként igaza van 2 napja megy a fórum és 4-5 alkalommal ha nem töbször volt említve hogy nem lessznek a mangaszereplõk játszhatók. Arrol meg hogy havidíjas lessz vagy nem senki nem tud semmi konkrétumot szal felesleges tippelgetni. asszem mindenkinek az a legjobb ha ez a vita itt véget ér. (még a végén felbomlik a KLÁN <#nyes><#nyes>)

Checkerboy
Nem is az. Megértem én, hogy neki fárasztó mert már elmondta elégszer, de pont azért mondom, h akkor NE válaszoljon. Majd vki más fog =)

Balidani
most miért nagy fáradtság leírni, hogy valszeg NEM lesz ingyenes a játék, valamilyen formában biztos fizetõs lesz és a játék a dragon ball története után 200 évvel játszódik.