Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
Dragon Ball manga/anime series creator Akira Toriyama is personally supervising the development of Dragon Ball Online with Bandai and Bandai Korea. He’s also designing the new characters, buildings, and backgrounds. Since he originally wanted the TV series to stop after the Frieza saga, this is his way to get a fresh start. As a result the Dragonball storyline goes as follows…
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
...
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
dragonball online
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
de akkor roszul öltözött be :S mert csak gokou viselt csuklo pántot amatör
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
De addig is ez Vidámitson mindenkit

Akit érdekel az oldalamon fentvan az összes fellelhetõ kép a játékról:
http://dbzworld.tx.hu
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
ja igen betara jelentkezni kell?
mi van a játékkal, mikor adják ki?
Ott a koreai nyelv szépségeivel ismerkedtem <#idiota>#idiota>
kisebb nagyobb sikerrel (fõleg kisebb )<#circling>#circling>
#446:
Reszlet az oldalamrol:
Az oldal japán karaktereket is tartalmaz, ezért legjobb ha a gépedre telepítve van a keleti karakterkészlet. Start->Control Panel(Vezérlõpult)->Regional And Language Optios(Regionális és Nyelvi Beállítások?)->Languages fül(Nyelvek)->Install files for East Asian languages(Keleti nyelvek karakterkészlet telepítése?)->OK
Ezután telepíti és már mûködik is.