3449
  • Dávid128
    cső mindenkinek!
    Megnézte valaki ezt az oldalt?
    http://wodbo.net/
  • vegita24
    kőszőnőm megétésedet .:D
  • Super Vegito
    xd nem bocsátunk meg:D
  • vegita24
    Magyar de azé irok pocsékol mert gyors an irok bocs all :D
  • SZilaJMaGGoT
    Már meg se haragudj, de neked mi az anyanyelved??
  • Super Vegito
    No comment.D
  • vegita24
    hát nem tudni nadjábol várjatok ifjusag XD
  • ben095
    dbo-esp
  • ben095
    szertnék már játszani a dbo-esp mkor jön ki!!!!!!
  • Dávid128
    Ha valakinek sikerült esetleg akkor szóljon nekem légyszíves!!!
  • Dávid128
    http://wodbo.net/
    Innen egy 10 megás valamit találtam meg servert de egy másik oldalról pedig 300 valamennyi megásat szedtem le de annak az oldalnak a címét már nem tudom
  • vegita24
    tényleg és honan lehet leszedni ezt a béta verziot? dobjatok már egy linket
  • offkorzreg
    a béta már rég megjelent,nekem is megvan,az meg más hogy kb semmitsem tudtam kezdeni vele:O
  • rodzsi
    aham.... hát ha te mondod, nem véletlenül egy ragnarok mod.ot vettél le a netről?
    Mert még mi ezerrel várjuk h megjelenjen a béta....
  • Dávid128
    Nekem már legalább 2 hónapja megvan
    A játékot pedig legalább is mióta fent van az oldalon ahonnan leszedtem 5 hónapja van fent
  • Dávid128
    Nekem már megvan egy jó ideje csak nem tudom megcsinálni mert tök hülye vagyok ehez a szerveres dolgokhoz
  • rodzsi
    hát majd ha megjelenik akkor megmondjuk :D
  • Dávid128
    Cső Mindenkinek
    Valaki érti hogy kell megcsinálni Dragon Ball online B verzioját megcsinálni hogy tudjak vele játszani?
  • vegita24
    én tudok DBO XD de van mugen az eleg kaki esf tudom ajanlani Bid for power ezz amit én értelmes nek találtam
  • Super Vegito
    Tudtok valami db játékot pc re?
  • Jagi
    addig fogtok keményezni, amíg le nem verem mindegyiket Ozaruként xD
    Accom sincs még, de majd lesz :)
  • vegita24
    akkor fogd meg magad az keres hird az bazdmeg a fajtadat nem erdekel én is vaom a dbo de nincs mit teni ha nem jőn ki a másik te meg kurva ra nem érdekelsz mibe nyomsz le vagy mi vagyok szarokrád
  • Super Vegito
    Eddig nincs hír az onlinéről.....Sajna
  • offkorzreg
    ez a két(?) barom cseszteti folyton egymást.tulajdonképpen már marhára idegesít engem is,én csupán kifiguráztam azt a majmot aki ezzel szórakozik hogy alregje ellen keményked
  • rodzsi
    miért nem csináltok inkább magatoknak egy forumot ahol civakodhattok...
    Faxért kell itt nyomni a hülye szövegeteket.

Tud valaki új hírt mondani az online-ról???
  • offkorzreg
    nem mert én már régebótta nyomom a nemlétező DBO-t ami már 2 hete nemjelentmeg pedig eltelt már,te pokémon mániás szar,háhá hiába ugac én leverlek és káméháméhááááááááááááááááááááááááá,szar vagy úgyis én meg gecikemény
  • offkorzreg
    az dragon ball online-be legyilkollak majd úgyis majd mert én erőseb vagyok hiába ugac ugyis te szar,mertén én menőbb vagyok,akármibe lenyomnálak low geci
  • vegita24
    ahh bedig az infinyt levagnalak lvl 55 karim van na minndegy DBO ban levaglak
  • Super Vegito
    drift city exteel wow cod 4 vagy akármi vagy iffinity vagy nem tom de majd db onlinébe össze mérjük az erőnket nem kell másik onlinebe
  • vegita24
    na ezt a gond meg nem jott meg mijen online jatekba ojelek mond egyet es ott találkozunk XDXD
  • offkorzreg
    beszarok
  • Super Vegito
    Nagyon elkalandoztál a valóvilágtólXD sose tutsz leverni:D meg hiszem ha látom ne a szád járjon hanem majd a onlinében a kezed:D
  • vegita24
    Hát ládod jol meg vagyunk nélküle is :D ahh vegeto tul nagy a pofadat kitépen a nyelvedet fel tugom neked am azutan egy jot kacagok az log offolok XD
  • Jagi
    Tök jó hogy tudtok olyan játékról 1000 üzit nyomatni ami még meg sem jelent, és nem az NFSFantasticus xDDD
    Egyébként nekem is viszket a tenyerem a koreaiakra... a baj hogy sztem nem lesz ebből semmi, vagy lesz, de akkor nem lesz életem :O
  • Super Vegito
    Kiveszem a beledet feltekerem rád kinyomo a szemedet betöröm a pöcsöd rohadtak a fogaid és büdös a kamehamehad piacon meg kit árulsz hogy legyen betevőd stb a lényeg hogy beverlek csak jelenjen meg....:Dnem rimel de leszaromD:
  • vegita24
    na majd meg latjuk ott az leverem a deregad beverem a szad oda vaglak anyadhoz ha nem jőn apád XD
  • vegita24
    Szolitotál Fiam XD
  • offkorzreg
    ó,istenem
  • Super Vegito
    Akik naruto fanosak mehetnek a naruto forumra Vegita hiszem ha látom:D majd egyszer kiderítjük ha megjelenik az a hülye dragon ball online.bÉTÁNAK MÁR MEG KELLET volna jelenie nem?hisz már letelt a 2 hét:D kb
  • vegita24
    Néztükőrbe azt meglátcodik a fasz fejed de takarodj el a forumrol mert kurva ra nem akarunk ijen embereket aki kritizaja az embert ^^ Dragonball online furom NA