3449
-
Dávid128 #1085 cső mindenkinek!
Megnézte valaki ezt az oldalt?
http://wodbo.net/ -
vegita24 #1084 kőszőnőm megétésedet .:D -
Super Vegito #1083 xd nem bocsátunk meg:D -
vegita24 #1082 Magyar de azé irok pocsékol mert gyors an irok bocs all :D -
#1081 Már meg se haragudj, de neked mi az anyanyelved?? -
Super Vegito #1080 No comment.D -
vegita24 #1079 hát nem tudni nadjábol várjatok ifjusag XD -
ben095 #1078 dbo-esp -
ben095 #1077 szertnék már játszani a dbo-esp mkor jön ki!!!!!! -
Dávid128 #1076 Ha valakinek sikerült esetleg akkor szóljon nekem légyszíves!!! -
Dávid128 #1075 http://wodbo.net/
Innen egy 10 megás valamit találtam meg servert de egy másik oldalról pedig 300 valamennyi megásat szedtem le de annak az oldalnak a címét már nem tudom -
vegita24 #1074 tényleg és honan lehet leszedni ezt a béta verziot? dobjatok már egy linket -
#1073 a béta már rég megjelent,nekem is megvan,az meg más hogy kb semmitsem tudtam kezdeni vele:O -
#1072 aham.... hát ha te mondod, nem véletlenül egy ragnarok mod.ot vettél le a netről?
Mert még mi ezerrel várjuk h megjelenjen a béta.... -
Dávid128 #1071 Nekem már legalább 2 hónapja megvan
A játékot pedig legalább is mióta fent van az oldalon ahonnan leszedtem 5 hónapja van fent -
Dávid128 #1070 Nekem már megvan egy jó ideje csak nem tudom megcsinálni mert tök hülye vagyok ehez a szerveres dolgokhoz -
#1069 hát majd ha megjelenik akkor megmondjuk :D -
Dávid128 #1068 Cső Mindenkinek
Valaki érti hogy kell megcsinálni Dragon Ball online B verzioját megcsinálni hogy tudjak vele játszani? -
vegita24 #1067 én tudok DBO XD de van mugen az eleg kaki esf tudom ajanlani Bid for power ezz amit én értelmes nek találtam -
Super Vegito #1066 Tudtok valami db játékot pc re? -
#1065 addig fogtok keményezni, amíg le nem verem mindegyiket Ozaruként xD
Accom sincs még, de majd lesz :) -
vegita24 #1064 akkor fogd meg magad az keres hird az bazdmeg a fajtadat nem erdekel én is vaom a dbo de nincs mit teni ha nem jőn ki a másik te meg kurva ra nem érdekelsz mibe nyomsz le vagy mi vagyok szarokrád -
Super Vegito #1063 Eddig nincs hír az onlinéről.....Sajna -
#1062 ez a két(?) barom cseszteti folyton egymást.tulajdonképpen már marhára idegesít engem is,én csupán kifiguráztam azt a majmot aki ezzel szórakozik hogy alregje ellen keményked -
#1061 miért nem csináltok inkább magatoknak egy forumot ahol civakodhattok...
Faxért kell itt nyomni a hülye szövegeteket.
Tud valaki új hírt mondani az online-ról??? -
#1060 nem mert én már régebótta nyomom a nemlétező DBO-t ami már 2 hete nemjelentmeg pedig eltelt már,te pokémon mániás szar,háhá hiába ugac én leverlek és káméháméhááááááááááááááááááááááááá,szar vagy úgyis én meg gecikemény -
#1059 az dragon ball online-be legyilkollak majd úgyis majd mert én erőseb vagyok hiába ugac ugyis te szar,mertén én menőbb vagyok,akármibe lenyomnálak low geci -
vegita24 #1058 ahh bedig az infinyt levagnalak lvl 55 karim van na minndegy DBO ban levaglak -
Super Vegito #1057 drift city exteel wow cod 4 vagy akármi vagy iffinity vagy nem tom de majd db onlinébe össze mérjük az erőnket nem kell másik onlinebe -
vegita24 #1056 na ezt a gond meg nem jott meg mijen online jatekba ojelek mond egyet es ott találkozunk XDXD -
#1055 beszarok -
Super Vegito #1054 Nagyon elkalandoztál a valóvilágtólXD sose tutsz leverni:D meg hiszem ha látom ne a szád járjon hanem majd a onlinében a kezed:D -
vegita24 #1053 Hát ládod jol meg vagyunk nélküle is :D ahh vegeto tul nagy a pofadat kitépen a nyelvedet fel tugom neked am azutan egy jot kacagok az log offolok XD -
#1052 Tök jó hogy tudtok olyan játékról 1000 üzit nyomatni ami még meg sem jelent, és nem az NFSFantasticus xDDD
Egyébként nekem is viszket a tenyerem a koreaiakra... a baj hogy sztem nem lesz ebből semmi, vagy lesz, de akkor nem lesz életem :O -
Super Vegito #1051 Kiveszem a beledet feltekerem rád kinyomo a szemedet betöröm a pöcsöd rohadtak a fogaid és büdös a kamehamehad piacon meg kit árulsz hogy legyen betevőd stb a lényeg hogy beverlek csak jelenjen meg....:Dnem rimel de leszaromD: -
vegita24 #1050 na majd meg latjuk ott az leverem a deregad beverem a szad oda vaglak anyadhoz ha nem jőn apád XD -
vegita24 #1049 Szolitotál Fiam XD -
#1048 ó,istenem
-
Super Vegito #1047 Akik naruto fanosak mehetnek a naruto forumra Vegita hiszem ha látom:D majd egyszer kiderítjük ha megjelenik az a hülye dragon ball online.bÉTÁNAK MÁR MEG KELLET volna jelenie nem?hisz már letelt a 2 hét:D kb -
vegita24 #1046 Néztükőrbe azt meglátcodik a fasz fejed de takarodj el a forumrol mert kurva ra nem akarunk ijen embereket aki kritizaja az embert ^^ Dragonball online furom NA