Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne szólj bele másnak a dolgába, <#mf1><#mf1><#mf1><#mf2><#mf2><#mf2>
Nem kellene offolni, de majd a moderátorok eldöntik...
Mit szólsz bele hogy mirõl beszélgetünk? Foglalkozz a saját dolgoddal. CSÕ <#mf2><#mf1>
Ennek semmi köze a topik témájához!

Ez a DragonBall ONLINE játék topikja.
Hi doomisata itt az msn címem itt irj mert a himachira nem figyelek

msn: [email protected]
Doomista
áh fun jo ez az egész,ajánlom hogy dragonball fanok jöjjenek,többen sokkal jobb lenne !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
felraktam,hamachin vok blablabbla.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
törés megvan,hamachi megy,a letöltés meg 85%n van,egy msn cimet kérek ha van,és ottis tudunk kommunikálni .

Okés oké. Meg még jó lenne pár emberke, ugyhogy még jöhetnek mások is.

leirom mégegyszer a Hamachi servert

network name: DBZsource
network pass.: qqqqqq

ui.: Doomista!! Mindenképpen kell hamachi hack is hogy tudjunk játszani. azt innen szedd le : Hamachi hack
Doomista
szedem,szolok ha fentvan stb =)

Itt van egy torrent oldal.
Torrent
ird be a keresõbe hogy dragon ball hannibal, és ot lessz a legelsõ. 452 mb nah majd gyere hamachira és irj ha megvan a game.
Yosimicu
KEKEKE tegnap töröltem le<#idiota> Gondoltam nincs kivel nyomni magamba már alázom a gépet mehet le.

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Doomista
nincs meg,deha adsz egy linket ahol leszedhetem rendesen valahonnan,akkkor jövök !
hiv oldalrol valami modot találtam,azt szedjem vagy még elötte mellé kell szednem valami mást is ??

Akinek megvan a Dragon Ball source és játszana hálóban akkor itt egy Hamachi server. Gyertek játszani!!!
Fontos hogy a játékhoz legyen Hamachi hack különben nem tudtok játszani!!!

network name: DBZsource
network pass.: qqqqqq
Yosimicu
Elég rég ézem be de úgy látom semmi újddonság. Ugyhogy megyek is 9dragons-ozok tovább<#gun>

Itt: www.regeljadragonballonlinebetara.jp 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Helló! A gamestar oldalán olvastam a db film szereplõirõl.
Goku szerepében : Justin Chatwint
Piccolo szerepében : James Marstersre
Ui: remélem a játék eljut európába is, mert jó sok fan van itt is. Kiváncsi vagyok milyen lesz!
Hol kell regelni a dragonball online bétára?????
sweech
de

nincs semmi hír? kép? video?<#rinya><#rinya><#confused>

Valami fanforditas tuti lesz, ha mas nem egy oldalon leirjak hova kell kattingatni. 😄 Tort verzio is lesz szerintem tort szerverekkel ahogy szokas. 😄

allock
én annak örülnék a jobban ha az Online játéknak csinálnák az angol nyelvû verizóját, mert arról semmi hír,hogy lesz e...

#hhwnd

Anime folytatas biztos nem lesz. Maximum egy Cross Epoch anime varhato, de az is csak egy ova. 😊

Hát ha összejön ,és meglátják hogy mennyien dbz fanok még akkor lehet lessz folytatás ,vagy uj animéket csinálnak ,vagy talán másfajta dbz game is lessz. ..
Ha meg nem , akkor lessz még 1 sz*r film... 😄 De én megnézem az biztos ha kiadják, ha még addig se jut akkor meg legalább nemkell aggodni hogy milyen lessz.
Meg nem biztos hogy lesz film.

sweech
bizakodó vagyok, Stephen Chow-nak is köze lesz hozzá =)

Thadius
szerintem igazán felesleges lenni elrontani ezt a nevet egy hálivúdi fossal 😊

sk8 4 fun

http://www.pcdome.hu/hirek/14178/dragonball_a_film (sry nemmegy ez a link dolog)

Lehet ezzel 1idõben fogják kiadni..😄 remélem télleg lesz film
majd jön ne türelmetlenkedj , addig tanulj japánul 😄

ez semmi :S:S:S<#guluszem1><#rinya><#rinya>

ByB
itt van infó
Drephis

nemigaz, hogy nincs semmi infó.<#wow3> türelmetlen vagyok már....

help

Igen BFP. Eleg regi cucc. 😊

jah, boccs
Drephis
ez valami szar mód szvsz :|

help

addig is vígasztalódjatok a Dragon Ball Sparking Meteor PS2 játékkal! 😊) ... én is azt teszem

viktor9999
Hajjajjj...Kár.

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

Doomista
Nincs hír,nincs game,MÉG.

viktor9999
Szevasztok én már itt a topicban nemtom követni a fonalat a lényeg az hogy kijött -e a béta vagy már lemaradtam róla vagy még semmi?

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

Jah, mondjuk en nem vagyok nagy MMORPG-s de ezt majd szivesen kiprobalnam ha megjelenik. 😄

Doomista
Persze,addig legalább a többi mmorpg gameket tolhatom,és a karaktert fejleszthetem tovább,mert ha kijön ez a dragon ball online,akkor erre fogok rátérni full,mert ilyen vagyok 😄

Turelmetlenseg nagy ur igaz? Dolgoznak, biztos ok se akarnak szemetet kiadni a kezuk kozul. Csinaljak csak aztan meglatjuk mi sul ki belole. 😉

Thadius
lehet h nem is lesz ilyen játék 😄

sk8 4 fun

Doomista
Hát most kbsztak velünk,ugyvolt hogy nyár közepe,de még vége sem <#gonosz2>

Yosimicu
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1> nincs

Nincs semmi hír???<#confused><#confused><#rinya>

En sajnos meg semmit sem hallottam. 😞

sziasztok

van valami ujdonság a DB Online-al? valami rendes video vagy valami? 😊

Van Ps 2 és a Budokai val tolom :p<#nyes><#nyes>