3449
-
Hans89 #1125 Siemmi infót nem találtam a bétáról még csak a youtubeon sincs 1 videó sem! Nem értem akkor ő hogyan tudta megoldani :)
-
Super Vegito #1124 kakkarott csak bétával nyomja elvileg nem a teljesel nyugi:D -
kakarotto018 #1123 ben095 azt ne mond hogy te már játszol a dragon ball online-n mert én kiugrok az ablakon... Még Magyarországon szerintem senkinek sincs meg, de már neked megvan...?
Akkor azt mond meg honnan lehet letölteni! -
#1122 kamuzik,ez szemmel láthatóa -
#1121 szerintem arra gondol, hogy ide a topicba, hogy tudja betenni.. de elég kamu gyanús a gyerek vagy csak hülye és leszedett valami db játékot, amivel lehet online is játszani :D -
Szerdzso Cortez #1120 Tök jó mert nekem nem jön be az oldal.Na kamugép menjél játszál tovább a dömpereddel. -
#1119 már leírtam bazmeg,na jó huzz innét :c -
ben095 #1118 am hogy kell és fel rakom
-
#1117 de képet rakjál -
ben095 #1116 www.dbrpg.co.kr eről az oldalorr töltöttem és jó -
vegita24 #1115 teszel fel képet meg vagy valami oldal linket talán hinénk neked egyebként -
vegita24 #1114 Én is ugy tudom hogy van csak nem tom hol XD de már beta val lehet játcani de nem tudjuk hol ja és korea regi kőnnyü szerintem meg játék is -
Super Vegito #1113 tud valaki adni egy olyan oldalt ahol le lehet szedni?a bétát.Asszem van már olyan oldal mert haverom is azt mondta -
#1112 na ja hát bazzeg:c -
Hans89 #1111 Biztos tud Japánul meg Koreain. De képet nem tud készíteni :)
De remélem linkelni biztos tud XD
Ismeritek ezt az oldalt?
Dragon Ball Online -
#1110 nem ér rá most,hiszen palacsintát süt -
Super Vegito #1109 Adj linket ahol leszedhetjük vagy regizhetünk és akkor hiszünk neked:D -
#1108 kamuzik úgyis,hát bazmeg ne mond már hogy egy mmorpg-t el tud indítani játszani képes,de képet lopni a játékból már nemtudja hogykell,ja és éppen megy,"ma már nem lecc" -
Hans89 #1107 Biztos japán nyelvű úgy meg értelmetlen értelmesen játszani.
Ben095 ez most full free mmorpg? vagy megvedted? -
#1106 huh végre egy jó hir
képek engem is érdekelnének
angol nyelv van benne? -
#1105 fraps,xnview,vagy egész egyszerűen printscreen gomb -
ben095 #1104 ha el mondod hogy kell holnap nyomok fell de ma már nem leccek -
#1103 nyomjál képeket,mucca -
ben095 #1102 ki adták a koreai szervert én 2 napja nyomom nem fizetős. -
Super Vegito #1101 vagy gt vagy bleachet vagy narutót:D -
#1100 addig nézzetek Dragon ballt vagy Dragon Ball Z-t :)
link -
#1099 Várom hogy történjen valami a játékkal. :D -
Super Vegito #1098 Nagyon elhalkultatok skacokD: -
Super Vegito #1097 xd -
vegita24 #1096 Elvileg most csinálják a korea oldalt -
#1095 akkor várok :D -
Super Vegito #1094 szerintem még sehol:D -
#1093 jó lenne ha mikro tranakciós lenne
hol lehet majd regisztrálni az open betára? -
Super Vegito #1092 felmentem ara a dbwob vagy mia a faszra regiztem leszedtem de nem fogadja el a accuntomat mindegy nagyon úgy se érdekelt.D hát eleinte tuti hogy fizetős elsz mivel anyian fognak vele kockulni mint az állat még ha fizetős is lesz menni fognak rá mint a koldus a cukóra:D szerintem ah megjelenik aztán egy kis idővel elsz olyan szeró ami nem fizetős -
vegita24 #1091 nem tudjuk jővőre xD meg nem tudjuk fizetős lesz vagy nem mert még nem jőtt ki majd meg láttjuk ha fizetős lesz jőn a private server :P -
#1090 Sziasztok. Már nagyon várom. Valami körülbelüli idöpont van rá? Fiztetös lesz? -
Super Vegito #1089 Ez a szar firefox semmit se enged nemtom se etőlteni se accuntot csinálniXD -
#1088 kár h ennek szinte semmi köze az eredeti dbo-hoz.... -
vegita24 #1087 hja elég furcsa -
ben095 #1086 ja én megnéztem és elég gyatra