Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok van egy rosz hirem 2008 nyarára lesz kész japánba vagy koreába és 2009 ben lesz angolban
blbogus
linket pls a hivatalos oldalra.. ahol letöltés, regisztrácio, minden van.. thx..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Doomista
ez rajzolt grafika ember,rajzolt grafikaként nézzé rá nem mint egy 3D grafikára,rajzolt grafikaként 10/9-t ér !
szal nagyon jó =)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nagyon várom a Dragon ball online-t bár a grafikájától nem vagyok elragadtatva szerintem sokkal jobbat is tudtak volna csinálni.
Doomista
jah

náluk van, nálunk MÉG nincs.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

blbogus
ez igazán kielégitõ volt..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Doomista
már van

tobias88
ebbõl most lesz valami? mert még konkrét infó nincs róla
aki akar sourece-zni hamachi-val az adja meg az msn címét és megbeszéljük a dolgokat
Császtok! Királyak ezek a videók! Rég jártam itt, de nem hittem volna, hogy azóta már trailer is kijött! KIRÁÁÁÁÁLYYYYY Ali bárom már, hogy megjelenjen<#email><#email><#email><#email><#email><#email><#falbav>

redday
elöbb jelenjen meg😊 én is nagyon várom már

Mikor lehet már letölteni, nagyon kell ez a game!!!!
redday
sztem olyat lehet majd csinálni, ha magasabb lvlen vagy, h a trunkssal vissza mész az idõben, és befolyásolni tod az anime harcait (trailerben ilyesmi van) itt van néhány kép ami még nem volt sztem. -1- -2- -3- és lehet reménykedni/vitatkozni, h ez ssj^^ -4- végülis merész vállalkozás volt 1 ilyen játékba belevágni, de sztem egyenlõre nem tûnik rossznak. ha fizetõs lesz(ami valószínû) akkor remélem lesz belõle olyan trial mint a wowban, és legalább ott kilehet probálni (ha japán akkor is rájövök vhogy hogy kell😊 bye

Szerintem lehet majd a bolygok közöt utazni végülis lehet mert nem lehet minden 1 bolygon és már nagyon várom hogy lehes gamelni...<#email>

Aki a DBZ Heroes of our Destiny-tól tud valami újj infot az pls írjon nagyon megköszönném!
ezek a videókat már láttam,de az is olyan lesz ha kijön,hogy csak az eredeti verzióval lehetlesz játszani mont a wow-nál?
Yosimicu

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Yosimicu
Reméltem hogy én leszek a hírhozó VÁRNYÚ😊 Kicsorgott egy kis infó a távolkeleti arcok kezébõl, lehet elemezgetni, nyálat csorgatni😊.......---------.......
& ------------...............-----------

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Szerintem belehet majd menni csak video kéne
Remélem azlért átlehet majd minimum egy ssj 1 ig! <#nevetes2>

Doomista
teeeeeee nemtoodd monoo

Kõsz XD
koreában 😛

REAL MADRID

Sziasztok énis leszettem egy béta verziot és nekem el is indult csak bejelentkezész kér hol regisztráljam magam???
Drephis
Lehet, hogy tudunk majd idõben utazni? Végülis magyarázatot adna arra a képre, amin gokut látjuk...

help

Drephis
Igen, de lesz benne gondolom PvP is, tehát jó móka lesz az.. 😊

help

Az a rossz benne hogy nem lehetlesz szupercsillagharcossá áttalakulni,és az ellenfelek is ilyen dínók meg szörnyecskék.
Doomista
kül uj képeket is találtam az interneten,csak bekell irni a googlebe hogy dragon ball online,végignézni minden oldalt,valami olyat találtam hogy dragon ball online BETA,leszedtem a rar fájlt,de hibás,szal pasz hogy az e a japán game,vagy valami más...

Doomista
megfog

angol nyelven nem tudjátok hogy meg fog-e jelenni?
ez is jó vidi az játékról nézzétek meg http://youtube.com/watch?v=bUDesPgPeLk&feature=related
sweech
nem volt még. nagyon jónak tûnik :o!

sziasztok nem tudom hogy volt e már de itt egy video a gameplayrõl
http://youtube.com/watch?v=v6ybpx1x9Ps

aki a dragon ball source-vel akar játszani az a hamachiba írja be ezt--->Network name:kakarott016
Network password:012345 ha ez a kód nem jó akkor 01234
ronihun
joislenne

...

😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hát kemeny kutatás során ezt a gépigényt találtam ja meg még mást is😄
CPU : Pentium 4 2GHz or better
RAM : 512MB or more

Álitólag béta teszt lement és most márciusban adják ki a játékot japánban szóval még kb fél év mire hozzánk is kijön...sztem..
Zserveres cucc
meg még kép is volt fenn ami nagyon lázba----->

remélhetöleg év végére vagy jövõ év elejére kijön ez TUTI!!! ugyhogy IGAZ!!!!! GohanSan
Mindossze ennyi ujsag van. :S
http://www.ntl-kk.com/dbo.html

A Dragonball Onlineról beszélünk ami egy mmorpg lenne, ha egyszer elkészül. Az a furcsa hogy néhány képen kívül semmi nincs róla. pedig már egy ideje ( jó ideje ) elkészült a béta

Már hallottam olyanról hogy valaki ps2 emulátorral játszott pc-n. Ha jó géped van és ügyes vagy ( én nem értek hozzá ) akkor bármit elindíthatsz. Valaki tenkaichi 3 al is nyomta már pc-n. De a grafika és a játékélmény közel sem olyan mint ps2-õn.

Csá!!!!!!!
Azt meg lehet csinálni hogy a bármelyik Dragon Ball Budokait ps2 emulátorral átemulálni pc-re?
Ja és mi ez a játék amirõl beszéltek és azt mondjátok hogy nem lesz belõle semmi?
Bétáznak és bénáznak, mi oda nem tudunk menni, de csak lesz valami ebbõl, viszont az igaz hogy ennyi ideig semmi infó az gyanús. Mind1 ... Remélem azért lesz belõle valami. <#nezze><#taps><#nezze>

ezt hallottam énis hogy ott bétáznak de mi oda akkor nem tudunk csatlakozni ugye? :S

REAL MADRID

Hát srácok...! Egyre inkább az az érzésem hogy ebbõl se lesz semmi... :S
Furcsállom hogy az oldalakon már 2007ben ment róla a pletyi és 2007 nyarára mondták a beta verziót de ennek ellenére jó ha 6-7 db képecske van a játékról. Érdekes hogy még egy trailer sincs...
Túl szép hogy igaz legyen... 😞
(amúgy én is nagy wow-os voltam , plussz a szívem megmaradt a Dragon Ball-nál..szal ha a kettõt ötvözve megszületik akkor ááááááá 😛 )

Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa

Hácsaknem <#wow2>

Szerintem Koraban mar kint van. :S

Hali
Szerintetek ha a WoW futott a gépemen, akkor ez is fog rendesen ? (a gépigényrõl olvastam, de ha a wow azzal a grafikkal megy akkor ennek is rohannia kell majd )
Amugy igazán adhatnának már valami infót dbo ról. Tenkaichi 3 mat már széthasználom.
Vagy ennyire nem haladnak hogy még egy percecske filmecske sincs fönt sehol ? ezmi? <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#boxer><#boxer><#boxer><#idiota>

biomage
ugy tudom még nem adták a bétát

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

bétatesztelni lehet még? érdemes lehuznom?

REAL MADRID

Mivel "offtopic" voltal es meg te vagy megsertodve, jutalmul egy buntipontot erdemelnel. (En nem vagyok mod es nem is szolok nekik, de tudd hol a helyed.)
Tovabbiakban kerem folytassuk a DB onlinerol valo eszmecseret. 😊

sweech
kuss.