Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
szal nagyon jó =)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
náluk van, nálunk MÉG nincs.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
& ------------...............-----------
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
REAL MADRID
help
http://youtube.com/watch?v=v6ybpx1x9Ps
Network password:012345 ha ez a kód nem jó akkor 01234
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
CPU : Pentium 4 2GHz or better
RAM : 512MB or more
remélhetöleg év végére vagy jövõ év elejére kijön ez TUTI!!! ugyhogy IGAZ!!!!! GohanSan
http://www.ntl-kk.com/dbo.html
Már hallottam olyanról hogy valaki ps2 emulátorral játszott pc-n. Ha jó géped van és ügyes vagy ( én nem értek hozzá ) akkor bármit elindíthatsz. Valaki tenkaichi 3 al is nyomta már pc-n. De a grafika és a játékélmény közel sem olyan mint ps2-õn.
Azt meg lehet csinálni hogy a bármelyik Dragon Ball Budokait ps2 emulátorral átemulálni pc-re?
Ja és mi ez a játék amirõl beszéltek és azt mondjátok hogy nem lesz belõle semmi?
REAL MADRID
Furcsállom hogy az oldalakon már 2007ben ment róla a pletyi és 2007 nyarára mondták a beta verziót de ennek ellenére jó ha 6-7 db képecske van a játékról. Érdekes hogy még egy trailer sincs...
Túl szép hogy igaz legyen... 😞
(amúgy én is nagy wow-os voltam , plussz a szívem megmaradt a Dragon Ball-nál..szal ha a kettõt ötvözve megszületik akkor ááááááá 😛 )
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
Szerintetek ha a WoW futott a gépemen, akkor ez is fog rendesen ? (a gépigényrõl olvastam, de ha a wow azzal a grafikkal megy akkor ennek is rohannia kell majd )
Amugy igazán adhatnának már valami infót dbo ról. Tenkaichi 3 mat már széthasználom.
Vagy ennyire nem haladnak hogy még egy percecske filmecske sincs fönt sehol ? ezmi? <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#idiota>#idiota>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
REAL MADRID
Tovabbiakban kerem folytassuk a DB onlinerol valo eszmecseret. 😊