3449
  • Rolka
    lyukast?
  • xxxpaulxxx
    Nyertél egy hangszórót!
  • Rolka
    úgy,hogy a pali nem tud magyarul írni
    Paul meg ajánlott neki egy könyvet
  • xxxpaulxxx
    "de aze probalgozni lehet"
  • Super Vegito
    Biztos stréber azért rakta ide a szabálytXD.Faszomat hogy ez az online nem akar normálisan kijönni ha normálisan kijött volna már ott kockulnánk vele de nemtom hány hónap késésben vannak már-.-
  • offkorzreg
  • vegita24
    hát ez jó kérdés
  • dupla0
    hogy jön ez ide?
  • xxxpaulxxx
  • vegita24
    nah sok sikert kétlem hogy pofantudnál baszni de aze probalgozni lehet
  • Doomista
  • offkorzreg
    mindig azt aki visszakérdez
  • Super Vegito
    Kit?
  • Doomista
    Ha most pofán basznám, megsértődne ?
  • vegita24
    semmi semmi jah lehet hogy még nem montam semmi XD
  • Super Vegito
    Valami hír skacok?
  • Super Vegito
    Hát én is inkább no comment.D de lehet hogy amit le írt zritya az nem is hülyeség a dbo-ról
  • vegita24
    ahh én ingabb nem szolok bele de ez nem a DBO
  • zritya
    Tudom azért linkeltem be hogy a sok nagyokos észéhez térjen a BÉTA 100 és az őszes hobelefrancal.
  • allock #1146
    link
  • allock #1145
    ez vmi dosos szar
  • zritya
    1.Olvassatok
    A projekt nagyságát az is mutatja, hogy a játék karakterein, helyszínein és eseményein maga Akira Toriyama, a Dragon Ball sorozat atyja dolgozik, immáron öt kerek éve. A Dragon Ball: Online története amúgy az 1000. évben játszódik, kerek 216 évvel a Dragon Ball Z rajzfilm eseményei után. Az elmúlt két évszázadban jó sok dolog történt a világban, többek közt megjelent a Földön a majin faj, sőt feltűntek a yardratinok is. A játék a Dragon Ball és a Dragon Ball GT sorozattal ellentétben nem a komikus jelenetekre és az aranyos történetmesélésre, sokkal inkább a harcokra és a karakterek fejlődésére helyezi a hangsúlyt, valahogy úgy, mint a Dragon Ball Z tette anno.
    A virtuális világban való kalandozásunk több részből fog állni. Kutathatunk a híres sárkánygömbök után - ahogy a rajzfilmben, itt is hét darab lesz belőle szétszórva, és a sárkány itt is teljesíti annak a kívánságát, aki összegyűjti őket. A gömbök ezután véletlenszerűen újra szétszóródnak majd, hogy indulhasson az újabb kutatás és keresgélés.
    Mindezek alatt természetesen érintkezhetünk majd az NPC-kkel és a hús-vér játékosokkal egyaránt. Lesznek PVP (player versus player) és PVE (player versus environment) harcok, sőt nevezhetünk majd a Tenkaichi Budokai bajnokságra is. Az egyik legizgalmasabb lehetőség viszont a Timemachine Quest lesz, melyben egy időgép segítségével visszautazhatunk a Dragon Ball történelemben, és lejátszhatunk majd olyan harcokat és küldetéseket, melyeket eddig csak a rajzfilmben vagy a képregényben láthattunk. Emellett lesz virtuális pénz, melyet a városokban tudunk majd elkölteni, karakterünk pedig vérbeli RPG-hez híven tapasztalatpontos rendszerben fog fejlődni.
    Eddig három játszható fajt jelentettek be a fejlesztők - az emberek, a namekok és a majinok már biztos szerepelni fognak a Dragon Ball: Online-ban. A saiyanok az 1000. évben sajnos már nem részei a sorozatnak, így ők elvileg totálisan kimaradnak majd a játékból is, bár nem lenne rossz, ha valami történeti csavarással visszahoznák őket. A virtuális Dragon Ball világba való csatlakozáskor először fajt, azután osztályt kell majd választanunk, majd jöhet a színezgetés és testre szabás, ezt követően pedig indulhat is a móka.
    Az embereken belül három osztály lesz, martial artist, spiritualist, és engineer. Az első osztályba a Yamuchahoz és Tenshinhanhoz hasonló harcművészek tartoznak majd, a másodikba a ki-erőt használók, míg az utolsóba a Bulma-féle mérnökök, akik profi, saját készítésű fegyverekkel és felszerelésekkel egyensúlyozzák ki hátrányukat. A namek fajt választva választhatjuk a dragon clan és a warriors osztályt, ez előbbiben a Dendéhez és Kamihoz hasonló varázslók tartoznak majd, utóbbiba pedig a klasszikus értelemben vett, Piccolora és Nailre hajazó harcosok. A majinokon belül strange és large osztályt választhatunk majd, a strangeben a vékony, gonosz kinézetű majinok lesznek, míg a large a dagadt, de boldog példányok gyűjtőhelye lesz.

Jópofa ötlet, hogy a többi MMO-tól eltérően a Dragon Ball: Online-ban karakterünk kisgyerekként kezdi majd az életét, majd az játékban eltöltött időtől és aktivitástól függően fog öregedni. Azt nem tudjuk, hogy milyen hosszú lesz a teljes kifejlődési folyamat, míg karakterünk eléri a maximális életkort, de valószínűleg nem egy-két hétig kell majd dolgozni rajta.
    A grafikáról is érdemes még pár szót ejteni. A játék kinézete a cel-shading technológiának köszönhetően teljesen a rajzfilmre fog hasonlítani, azzal a kivétellel, hogy a fények és a speciális effektek itt csili-vili modern megoldásokkal kelnek majd életre. Ahogy a képeken is látszik, nem a Dragon Ball: Online nem lesz egy nextgen gyönyör, de ennek megfelelően legalább a gépigény is alacsony lesz. Állítólag már egy 512 MB memóriával, és egy egymagos, 2GHz-es procival felszerelt gépen is simán menni fog a cucc, ami azért valljuk be, igen kedvező, főleg a notebookosokra nézve.

• Super Vegito
    hát ez a kép rohadt kicsit és szinte semmit sme látni meg ha ez a béta 100 ténleg akkor nem valammi nagy cuc..
  • zritya
    Tessék itt van béta 100 Élvezetek
  • Super Vegito
    dragon ball online beta 100 asszem ez a teljes neve elinditáshoz én is eljutottam csak az acc kéneXD egyébként szerintem ez annyira nem nagy cuc lenneXd
  • allock #1140
    filefronton nem mostani dátumos dbz online van
    az vmi mod egy játékhoz
  • norbi2fraktal
    na igen én is annó benyeltem azt, nem tudom mi az de nagyon olyan szaga volt hogy DBZ Online... passz
  • dupla0
    ja bocs már eltudtam indítani csak valaki meg tudná mondani hogy hol lehet rá account-ot csinálni? kösz
  • dupla0
    csá én is letöltöttem a filefrontról valami ragnarok 100 betát de nem értem hogy lehet elintítani, ugyhogy ha valaki tudja lécci mondja el. kösz
  • Super Vegito
    dragon ball bétának a neve ami egész jó is dragon ball beta 100?
  • vegita24
    Kősz ez kedves csak szerintem majd nem mindenki látta ezt a képpet
  • allock #1134
  • vegita24
    oké szoljon arrol csak kronkrétan semmit se tudunk a játékrol info nincs beta van csak nincs account nem nagyon tudom beszélgetunk :P
  • BladE666
    hellosztok. igazábol már honapok ota olvasom a topikot, bár még nem irtam bele, igazábol megy a fikázása mindenkinek, meg h igy játszok vagy ezt szedtem le, de más topikokkal ellentétbe még egy link sincs h itt megtalálod a BETA-t vagy valami. mivolna ha arrol szolna ez a forum amiröl kéne.
  • Super Vegito
    Bétát azt már én is letöltöttem vagy hasonlót de regisztrációt sehol sem találtam
  • Zaiko0001
    Én most töltöm le a bétát... már csak Account kéne -.-
  • Super Vegito
    Ezt jól megmondtadXD hallod nem irnád meg neki hogy nekem is küldje el postánXD?
  • [Jakuza]
    Ezt az infot konkretan az en ukunokamnak a dedanyjanak a neveltfianak az ikertestvere ismerosenek a baratja adta tovabb neki.
  • vegita24
    XD ez komoly volt ben095 én csak enyit mondok neked
  • Jagi
    mert a haverom haverjának van egy barátja akinek a nővérjének a barátnője egy koreai faszihoz ment férjhez, akinek az unokatesójának az óccsánek a barátnőjének a testvérének a havewrjának a felesége ott dolgozik ás elküldte neki, mert megírtam neki hogy kéne :P lol