3449
  • songokuhun
    lehet h te nem tudsz semmit de más esetleg igen és idézem amit irtam ha nem tetszik ne válaszolj ennyi...
  • offkorzreg
    mert talán senki nemtudja még milyen kasztok fajok lesznek majd a végleges verzióban,most honnan a faszbol tudjuk mit fogunk kezdeni.semmit nemtudunk még az egészröl,tiszta hülye kérdés
  • songokuhun
    :) am miért hülye a kérdés? mind1 nem vitázok ha nem tetszik ne válaszolj ennyi... am lehet én is olyat kezdek vagy tudjátok mit mindegyiket kiprobálom:D
  • vegita24
    én tuti ojan yamcha szeru karit fogok kezdeni azutan meg johet satan fele kaszt xD
  • offkorzreg
    hülye a kérdés
  • songokuhun
    oks köszi a válaszokat még egy kérdés lenne xD

Ti mien karaktert csináltok és miért?
  • piccolo555
    Kicsit kicsi lett a kép, de szerintem kivehető a százas szám a bal fölső sarokban :)
  • piccolo555
    100 szint biztos van, mert egy képen láttam, hogy egy csávónak annyi van, de lehetne több is :) (Én arra is gondoltam, hogy ahány szintű vagy, annyi éves is vagy :) szóval 100+ lehetne a max kb, de lehet hogy ez hülyeség )

Szerintem ha lesz gyerekünk, akkor az másik karakterként lesz meg, és ki-logoutolva beléphetünk rá és mehetünk azzal...szerintem.

Meg azt remélem, hogy nem csak az apár fegyver, meg bot, meg ruha lesz, ami pár képen be lett mutatva. Sokkal érdekesebb lenne, ha több ezer tárgy lenne, amiket meg lehetne szerezni.

Azt nem értem, hogy miért csináltak külön KI használót, akik pl Tensinhán, meg Csáosz meg sima harcost, akik pl Yamcha meg Krilin, ha egyszer az animében mind a négyen lőnek is, meg simán harcolni is tudnak. Szóval Krilin meg Yamcha is a KI-jüket használják ekkor, vagy nem?

Annak én is örülnék, ha DB/Z/GT-s zenék lennének berakva, de írhatnának pár új zenét is :)
  • offkorzreg
    nagyon várom már,mire kijön összedobok egy jobb bannert:)(ami most van azt is én csináltam)
  • vegita24
    hat ojan dragonballos ruhák lesznek
  • songokuhun
    és ha lesz gyerekünk akkor azt ki irnányitja?

és kiváncsi vagyok menyi szint lesz és milyen ruhák lesznek:)
  • songokuhun
    én is remélem:)
  • vegita24
    nem tudom szerintem lehet
  • songokuhun
    Helo
    Szerintetetek a ki használó nemtud majd ütni?:S
  • Szerdzso Cortez
    Persze a zene nagyon nagyon fontos szerepet a játszik a játékos hangulatának a megteremtésében.Nekem van itthon egy cd-nyi DB zeném.Nem igaz hogy nem elég már annyi zene.Beraknak mondjuk minden területre egyet és akkor pl ha a síkságon van az ember(mert biztos lesz olyan környék is) akkor ott egy odaillő zene szól.Ha meg fent vagy Karinnál vagy még a torony aljában állsz akkor oda is van nekem.Még a DB-ben mikor szalad fel Goku.Az a szám nekem nagyon tetszett.Na de ha valaki hazai zenétől tud jól hentelni mondjuk egy rock punk zenétől akkor arra is jó volna lehetőséget adni.
  • vegita24
    hat szerintem a dbz dbg nek a zenéit simán belelehet tenni vagy ahogy én szoktam a saját zenémet halgatom :P
  • piccolo555
    Na szeva cortez!
    Én is megnéztem most azt a részt a videóban, és télleg látni egy pillanatot, mintha átváltozna sárgára a haja! Bár már láttam SSJ-re utaló képet is (de ez valószínűbb, hogy csak egy sárga hajú ember volt, csak azlr mondom, mert mindig a kép kommentelői mondják, hogy az ssj, de nem hiszem )

Hogy énis kitérjek a wow-ra (nekem is folyton az jut eszembe :D ) az télleg nem volt sajátossága, hogy fejlődés közben egyszerre kinyirsz 3-4 mobot vagy többet, bár a DeathKnightot láttam már 2-3 mobbal simán elbánni :)

Sajna a filmet nem láttam, biztos érdekes, de lehet hogy ez csak véletlen 1beesés :D (Bár az is lehet, hogy igazad van :P )

Amúgy remélem, hogy a játékban a zenék hangulatosak lesznek, és jelenethez illőek!! (Szerintem az is sokat számít)
  • Szerdzso Cortez
    Üdvözlöm a mélyen tisztelt közönséget!

Liberty2 ezt a videót kb már milliószor láttam,de még mindig tartogat nekem meglepetéseket.Na nem az hogy csillagharcos páncél van rajta,hanem valami más érdekesség.Nézzétek erősen a 00:43-adik másodperc környékét.Ott,azon a részen vélhetően egy embernek mintha hirtelen sárga haja lenne mikor lezúzza a dínót.Ez kicsit feldobott ha egy odacsalok magamhoz 50 kiéhezett akármi mobot és átalakulva ssj4-be szénné tépem az agyukat.Nekem a wow-ból(na tessék már megint csak ezt a játékot említem) ez mindig hiányzott.Ott mindig én szaladgáltam oda az ellenfélhez és egyesével.Nem voltak ilyen nagy hentek.Viszont hogy egy másik mmo-t említsek(Ragnarok).Ott 70-es szinten összeszedtem a beach-en 20 fókát egy kupacba és néhány csapással összevágtam őket.Nem tartott az egész 2 percig.Nagyobb poén persze az volt hogy odahoztam őket valami ismerőshöz vagy akár vadidegenhez és használtam a láthatatlanná tevő skillemet és helyettem az egy helyben ülő,de amúgy AFK tagot kicsinálták a fókák,hiába magas szinten nyomult a srác,csak idő kérdése volt az egész.

Másik dolog amire felfigyeltem most itt a kommentek között:

"Egyébként a Z eseményei után 216 évvel járunk :) (Említenek vmi yadratin "

A lényeg a 216-os szám.Mostanában néztem meg egy elég elgondolkodtató filmet a 216-os számról.A film neve Pi.Ha valaki más is látta akkor tudja mire gondolok.Eléggé vallásos jelentése van a 216-os számnak.Ennyire hívők lennének a távol keleti barátaink? :D
    Egyáltalán tud erről valaki más is valamit vagy csak én beszélek össze megint hülyeségeket pár üveg sör után :)
  • piccolo555
    Kössz a linket, meg a hozzászólást, de sajna nekem újat nem mondtál :(
    Amúgy azér van már csak találgatás, mert nem nagyon jönnek naponta infók...a legutóbbi infó ("Alfa Béta Test") két hetes kb, azóta semmi (novemberben jelenik meg Koreában, kb erre akkor lesz az open beta)

Egyébként a Z eseményei után 216 évvel járunk :) (Említenek vmi yadratin fajt, ezekről nem tudok semmit, vki felvilágosítana kik azok?)
  • liberty2
    http://www.youtube.com/watch?v=hA9-70FBDPU&feature=PlayList&p=C0BE94102EF4D3C6&playnext=1&playnext_from=PL&index=29

Jah igen ... és ezt a videót találtam nektek. Ha megnézitek láthatjátok, hogy, ha ugyan nem is lesznek csillagharcosok a játékban ... a páncéljük úgy tűnik elérhető lesz. ;)
  • liberty2
    Hát úgy látom nagyon elmentetek a "mi lenne ha" felé. Nem tudnátok inkább a kész tényekről beszélni? :D

Elmondták, hogy nem lesznek benne Csillagharcosok. Az író ragaszkodott hozzá, hogy ne tegyék bele.

a DBO és a DB GT közt, ha jól emlékszem 400 év telik el, szóval bőven odébb van már a story. Itt majdnem mindeni ember s csillagharcos keveréke. Lesznek olyan quest-ek amikben a múltba mégy vissza ( azaz a Z vagy a GT egy-egy jelenetébe ) és ott segítesz a történet alakulásában ( teszem azt visszamegyünk a Z-nek arra a részére amikor elején még Goku és Vegita harcolnak és segítünk Goku-nak ). Ilyen formában lesznek csillagharcosok, de konkrétan ülön ők már nem leszek benne.

Nagy vita volt a házasság és a halál is. Szerintem nagyon fain lesz. Végre egy MMO amit végtelenségig játszhatsz, de mégis egy karakterednek múlik az idő akkor is, ha nem lépsz be. Nah jó ... ezt nem tudom pontosan hogy van, de így tudnám a legjobbnak elképzelni. Regisztrálsz és onnantól X idő alatt meghal, ha belépsz és játszol, ha nem. Ha házasodsz és lesz gyereked közbe akkor a gyerek gyorsabban fejlődik, mondjuk 2X vagy 3X. Ez szerintem nagyon feldobná.
  • vegita24
    hát én imádok segiteni de insta meg ijenek nagyon jol jön de a DBO nem kéne őssze hasonlitani a wow-val szerintem :P
  • piccolo555
    Hozzám nem annyira állnak közel a healerek (igaz volt 1 70es dudum, de azt se sokáig geareltem :D ) inkább harcost fogok sztem csinálni (engineer-t biztos nem xD)
  • vegita24
    nemá a kedvenc kasztom a healer (priest) annak állatka ? szerintem hüjeség vagy lehet hogy valami kuldi és kapsz egy álatkát de egy ideig mit a wow ba is van 60 percig van allatkaja
  • piccolo555
    Hát igen, elég barátságosan repked ott mellette :D
    Lehet, hogy csak a healereknek lehet majd, de hogy minek azt nemtom...
  • vegita24
    hat szerintem pet lehet latni a zőld feje allat :D de egy hunter xD a dbo-ba
  • piccolo555
    Tessék, ma rajtad van a sor, te írtál :D
    Nincs új hír se, képek se, nem tudok miből ötleteket meríteni...
    Vagyis itt egy kép, amit már láttam régebben, de így külön még nem:

Szerintetek az a repülő madárszerűség egy mob, vagy egy pet akar lenni? (új mmo-soknak: ellenfél, vagy a háziállatod :D )
  • vegita24
    nah miez a csőnd ? tők jo volt hogy majd nem minden nap irt ide valaki :D
  • vegita24
    kősz hat novenber még messze van
  • piccolo555
    Sztem is azt akarja jelenteni :D
  • horvi93
    obt=open beta test:D bár nemvagyok benne biztos:D
  • vegita24
    az OBT mitt jelent?

ahh és mi aki ki éhez vagyunk 1 nap tesztelést mi nem kapunk xD
  • piccolo555
    Ja, vágom, okés :D
  • piccolo555
    Jah, ezt már tudtam :)
    De ha ez zárt teszt volt, lesz nyílt is vmikor nem?
  • allock #1291
    teszterek megkapják a DBO-t? :P
  • aron66
    Hírek a DBOról!

Elkezdődött az "Alpha Beta Test" a DBOban. Láthattok pár képet :)
    OBT Novemberben lesz elérhető! :)

• piccolo555
    Meg a jó hosszú beszélgetések xD
  • horvi93
    remélem azért arról nemfeletkeznek meg a fejlesztők hogy a dragon ball leklke a gyors és lendületes harc volt mindigis:P
  • vegita24
    én meg nem halotam eről az instárol de majd kiprobalom de tényleg jo lenne de akkor mar Word of dragonball lesz xD
  • piccolo555
    Én speciel olyasmire gondoltam, mint pl wowban Lady Vashj-nál (70es insta ssc főbossa) ott sem azt kellett, hogy tank behúzta, többiek ütötek, meg healeltek, hanem néha olyan támadása volt, amivel kb 2 mp alatt kinyirta azt, aki éppen a hatókörben volt, és akkor ki kellett szaladni onnan, aztán később egy kijelölt személynek kristályokat kellett beraknia különböző helyekbe (körbe Lady köré), hogy lefogja az erejük a bosst, és igy lement kb a fél hp-ja. Aztán Gruulnál mindig volt kőzápor (mert barlangban volt Gruul) és az alól kellett kiszaladni. Én valami ilyesmire gondoltam, hogy mindig legyen valami plusz dolog a bossokban (a sima ellenfeleknél amint a videókban is láthatjuk inkább csak ütni-vágni-lőni kell sztem...)