Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
hónapok óta errõl beszélünk, igen😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

2 év mire kijön ide a online?
Doomista
2 év és jah lesz

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hy nem non ismerem a játékot, van tört game vagy szeró (magyar szeró) ?? elõre is thx

Jól van igazad van de azért csak magyarok vagyunk ezen nem változtathatunk.
blbogus
mitõl lenne magyar a legjobb? sok taho paraszt van itt már bocs..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

sweech
sajnos nem ilyen egyszerû, pedig szívesen mennék =(

Ha anyira tetszik japán akkor meny és tanulj meg japánul és élj ott😄Ha bár tényleg nem rosz japán sokal jobb game vannak ot mint nállunk ami már japánban van az a civilizácio minket hidegen hagyot😄XD
Doomista
pedig ez vlt a célja 😊 nevessünk :9

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

sweech
"magyar a legjobb"

ne nevettess már 😛

blbogus
én élnék japánban.. imádom kulturástul nyelvestül..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Nekem aztán ne hogy itt koreai legyél vagy japán😄 Mert akkor kibaszunk az sgrõl😄😄Magyar a legjobb hidd el és ne legyél semmi más😄Így a legjobb😄
Ne akard😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Doomista
ilyenkor megkérdezem magamnak...miért nem vagyok koreai ? vagy japán ?

Bulykin
pontosan akkor amikor meg fog jelenni...hidd el ha lenne róla bármi infó, azt már tudnánk

Doomista
kijön

Tudom hogy már kijött de angolra mikor jön ki?Arra adjatok ötletet😄
sweech
már kijött

Doomista
de van

Nincs ötletetek mikor jön ki a dbz online:?
JA.Hallod te tutsz másik odlalt ahol le lehet szedni?
redday
nekem nem jön be az oldal de gondolom az esf-röl beszélsz, elég régóta van az már😊 half-life mod. jó játék de azér ha 1x megjelenik ki kell próbálni a dbo-t is😊

Haljátok!Találtam egy dbz onlinét nem teljesen az amit mi már pár éve várunk de hasonlo nagyon és itt át lehet alakulni ssj4 is.mennyetek fel a www.supergoku.mlap.hu es ot a dbz játékokra es ot minden elmagyaráznak.de ha lenne kérdésetek akor irjatok be a vendégkönyvbe.Még majd probálok infot szerezni de azt mondaj a haverom hogy nagyon király.Sok sikert mindenkinek😄
Bulykin
nemhiszem, max csak próba erejéig...de ez csak tipp

ha megjelenik akkor ingyenes lesz?

😄 lehet hogy megse fog jelenni angolra vagy hasonlora.Habár én még japánul vagy akar milyen nyelven is jó lenne nekem😄Az a lényeg hogy meglegyen😄.De lehet hogy sose fog megjelenni nallunk.:S
ebõl nem lesz semmi ha meg jellenik tutira meg eszem a kalapomat 😛
majd év elejin fog meg jeleni kb szerintem
még nem jelent meg

Mrlego hallod és hol lehet regizni és letölteni?
és amúgy ez ingyenes lesz?

Nah van mit várni megint😄
De mikor lesz angolul?😛

Sziasztok 😊 egy kis infó =)
http://www.ntl-kk.com/dbo.html ez a hivatalos.
http://feature.mmosite.com/content/2008-02-14/20080214225153525,1.shtml ez pedig értékelése(angol)
Most reggelek ^^
semmi😄
nos, mihír itt a fronton??

Akkor sok sikert a nézéséhez😄
Huhh ez fantasztikus lehet...😄 Egyszerûen imádom a Dragonballt, régen amikor hazajöttem suliból mindig néztem😊 Amikor beszûnt utána 1-2 évre leszedtem az összeset és nézegettem... Cell elejéig... utána abbamaradt... most a héten újra kedvet kaptam és a Dragonball sorozat 10. részénél tartok😄

dehogy ,arról már tudnánk...

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Nem tom hol fejlesztik de ök már biztos nyomjak már egy ideje😄
blbogus
mozambikban

xDD
nem koreában fejlesztik? =D

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Rohadjanak meg a kinaiak😄 õk már rég gamolják az onlinét😄 Mi meg it poshadunk mert 3 év mire ide is eljut😞
Ja lesz mozi 2009 áprilisban adják dragon ballt
Bulykin
van külön topity is neki...
egyébként a hírekkel kapcsolatban: ha lenne valami új infó a megjelenésrõl akkor biztos hallanánk róla, szóval felesleges állandóan kérdezgetni...nincs semmi, majd lesz egyszer addig meg várjunk...

Rolka
mozi is lesz?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Lehet hogy akkor jön ki a online amikor a mozi kb
jah én már régóta semmi hírt se láttam...

Az a gond hogy senki se tud semmit vagyis nem tudjuk
Vagy most év végén?
Mikor fog majd kijönni?Év elejin?