Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blbogus
jaja

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Bulykin
nem létezik olyan mmorpg bazz😄 annak mi értelme lenne??? szétjáccccod az agyad és hopp, meghal...kezdheted elõlrõl😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

DE olyan lesz hogy majd öregedni fog a karid.JA és boldog karácsonyt mindenkinek
blbogus
sztem is hülyeség.. nem hinném h igaz lenne.. sõt biztos nem..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

kas123
"üdv a való világban" 😄

Bulykin
most ez komoly? kölyök, tini majd öreg és utána meghal? ez baromság😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

áááááá.csak csinálsz egy karit kis köylöként kezdesz és ölöd a szörnyeket és fejlõtsz.de biztos el leeht meni ilyen helyekre cska nem más bolygokra.Aztán madj a karaktered el kezd öregedni tini lesz aztán felnõt végûl vén troty😄és meghal és ha meghalt akkro uj karit kell csinálnod de leeht bnene kamehamezni meg mindne kibaszot jó lesz😄
Szerintetek lehet majd bolygók kötöz utazni és harcolni?

Vegita24 Régen láttuk az irásodaT:d MIVAN VELED?
Ok majd adunk de kb majd jõvõ janu vagy februára tunk adni mert még meg se jelent😄
Hello mindenkinek...
Nem tudom hogy tudtok e segíteni... Valahonnan megkéne szereznem a DBO- ót... csak nem tom honnan... nem tudtok egy linket berakni vagy elküldeni... lehetõleg olyat amit teljes verziójú ingyen és letölthetõ...
lehetõleg torrent bár nekem mindegy ahogy fenn van...
ha nem lehet belinkelni akkor küldjetek már nekem egy linket ahonnan le tudnám szedni... emailba... [email protected] a email címem... nagyon kösz... mégegyszer...
üdv. Slash0821
kas123
-A jó és a rossz harcáról szól mindkettõ
-Különleges képességeik vannak
-A szerelmi szál is megvan mind2ben
-A fõhõs aki mindenkit letud gyõzni is megvan...

Abban hasonlitanak ténleg hogy át tudnak alakulni😄
Ja.Az egyik ninja a másik szuperhõs😄
kas123
hasonlítanak 😄

Nem tom😄Xd csak kérdeztem😄
blbogus
én birom a narutot.. de hogy jön a dbo.hoz? 😊

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ki szereti még a narutot?😄
:😄 tom hogy csak viccelt
kas123
me szted ezt komolyan gondolta...ne legyé má buta 😄

Ekkora hülyeséget kétnemûek?XD
Lehet, hogy a Saiyanon kétnemûek😮

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Bulykin
az akirõl nem volt szó, de lehet hogy az aki megszülte...nem vagyok benen biztos😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Nem hinném hogy eszedbe jutot volna a dbz😄 Haljátok szerintetek Goku anya ki lehetet?😄apja az Bardok de annya az vajonk kilehetet?😄 Tesoja az Radic és zaiko.De annya kielehtet?????????????
Doomista
ha nem más,akkor én találtam volna ki ezt a dragon ballt...ennyi😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A dragonball az tényleg egy csoda😄Nemtom melyik ember fejébõl pattant ki ez a dragon ball de jó hogy élt😄xd
Mert ez egy csoda, amit az istenek ránk hagytak évezredekkel ezelõttOo

Én a haverommal xbox360 nyomjuk a burst limitet😄
Doomista
nemtom
😄DD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Egy valamit nem értek.Hogy lehet ennyire szeretni a dragon ballt?😄
JA de elõszõr be kell szerezned és az nem most lesz😄XD
Bulykin
hajrá<#vigyor>

blbogus
nah erre befizetek 😄

ahh nekem igyis ugyis meglesz ha magyarul ha japanol meglesz tort szerot megcsinalok a spanokal XD
Azt te honna veszed vegita még nem is látad.😄 szerintem jó lesz 2009 ben lesz cska jó ra megcsinálták azért valamenyira csak modern korszakban élünk😄
Még semmi konkrét informác, de már tört szeróXD

blbogus
tudod te mibe kerül csinálni szervert? 😄 elõször is nem ártana beszerezni a tört fájlokat :p

hát fogalmamnincs szerintem ojan februar kornyeken jon ki a játék és ha fizetos lesz no para akkor csinalunk tort szerot 😄 a film szerintem egy nagy idiotasag lesz
Vegita ezt eddig is tudtuk majd a mozi környékén jön ki.de kehet hogy ez is hazugság😄
Mondok neked egy jó tippet😄 Várj addig amíg ki nem jön és majd meg tudod😄
Doomista
eddigis tudtuk :]
és még egy nagy kérdés...fizetös lesz e vagy ingyenes ?
és ha ez vagy az, az jó hir lesz vagy rossz ?😄

na kiderult hogy 2009-ben fog kijonni na ez jo hir vagy rossz 😄
Doomista
ON ne kezdjünk el offolni,inkább ird le pmbe nekem. OFF

zeus89
Ilyenkor mit érzel?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Doomista
ték

sweech
a kedvedért megkérdezem:

nem tudjátok, hogy mikor jön ki????

Doomista
az igaz,de nagyon jó okunk van rá...

mivan fiuk nagyon elcsöndültetek😄
ááááááááá szerintem jövöre kijön na mindegy várjunk türelmesen és kész😄De szerintnem film fele jön ki😄