3449
  • vegita24
    jah az megyunk guild war ra az simán lesz az lejapunk mindenkit :D
  • horvi93
    össze kell majd hozni egy elég erős klánt azt ha vki belénkköt akkor bedaráljukXD
  • songokuhun
    jaja minden lehetséges:) nagyon várom már! kiskölökként kezdjük és együtt felnövünk:)duva xD
  • piccolo555
    Az is lehet, vagy az, hogy fizetni kell érte, hogy feléledj, ha meg nincs pénzed akkor kell téged feltámasztani :P
  • zritya
    Lehet úgy lesz mint L2-ben ,ha meg halsz nyomsz egy ToVillage-t, és a leközelebi városban élc fel.
  • offkorzreg
    még sokmindent nemtudni,várni kell.és majf ha kijön a korea,akkor majd tesztelni azt addig
  • piccolo555
    Klánnévnek valami olyat kellene választani, ami egyszerű, de mindenki félne kimondani is :D Amúgy remélem úgy lesz, mint wow-ban, hogy csak odasétálsz a testedhez, vagy ha nem, akkor már ne lehessen olyan könnyen meghalni. Csak akkor meg nem tudom hogy lehetne a túlvilágra menni (ha lesz benne).
  • songokuhun
    mert mint a wowba is fel lehet éledni remélem azért it is valami féleképpen
  • vegita24
    hát ha lesz tul világ akkor jo lenne ott fejlodn ha meg nem akkor orokre vege
  • songokuhun
    Cortez ha feláldozod magad akk bosszutállok és mindenki Bosszuálló ként fog ismerni !! am ha egyszter meghalsz itt akk örökre véged?:S nemtom itt h lesz
  • horvi93
    amég nemlesz új gépem én nemkezdek el gamelni rajta:D nemakarom 640x480-ba ultralow graffon nyomni 19"-os monitoron:D
  • songokuhun
    jaja klán név hmm CsillagHarcosok:)én tuti csinálok:)

jaja legalább igy mi:) am a koreait én is kiprobálom mig nem lesz angol addig jó lesz vele nyomni:)
  • offkorzreg
    várjuk várjuk^^
    majd énis tolom
    és még nemtudom mi leszek
  • vegita24
    és milesz a klán név? és ha addig is legyunk a koreai verzion valahogy csinálok regi meg dolwoad leirást xD
  • allock #1351
    klánnak mindent ha van anyag :d
  • piccolo555
    Remélem, lesz olyan skill, hogy testrészvisszanövesztés :D:D Nagyon faja lenne :P

Amúgy allock nem biztos, hogy birsz majd [HUN]-t rakni a neved elé, lehet hogy nem lehet []karaktert használni majd :S, (mint a wow-ban)
    1ébként nekem wow-ban volt a legdurvább nevem: blood elf csaj palám volt, és az volt a neve, hogy Fiúvagyok xD Szóval lehet, hogy itt is az lesz, ha le nem nyúlja valaki xD

Jah, songokuhun az jó lenne, ha az egész fórum együtt fejlődne, és oltanánk mindenkit :D egyből lenne vagy 50 ember a Friend listámban xD

Jah, allock akkor majd veszek tőled egy jó kis radart, ha birsz csinálni :D (Vagy viszek anyagot és ingyen csinálsz nekem :D )
  • vegita24
    nekem 3 féle nevem van vagy vegita24.gohi65.trunk45=csak én :D
  • allock #1348
    nekem engineeri kell :D
    [Hun]-al fog kezdődni a nevem mint minden netes játékba
  • songokuhun
    XD Durva vagy Cortez szájba csapod öket a letépett kezeidel XDXD erröl jut eszembe mi lesz a nevetek a játékba??? nekem mint minden játékba SonGokuHUN EL NE FELEJTSETEK FELVENNI FRIENDBE!!! EZ KÖTELEZÖ ha többen vagyunk jobb :):)
  • xxxpaulxxx
    picit olvass és megtalálod
  • triplet
    Van ilyen játék? Honnan lehet leszedni?
  • vegita24
    xD azé ne vid tulzasba ijen nem lesz a játékban letépem a lában az szájba vágom a szőrnyet xD
  • Szerdzso Cortez
    Én lehet hajlok a Namek kaszt felé.Ugye azok vissza tudják növeszteni az elvesztett testrészeiket.Növesztek 2 kezet aztán letépkedem őket aztán megint növesztek 2 újabb kezet.Aztán az elsőre letépett 2 kezemmel fogok csapkodni mindenkit.Nem tudjátok a hónaljszag öröklődik a másik kezemre is vagy marad a legelsőn kihullottra? :D
  • Szerdzso Cortez
    Semmi gond gyerekek.Én olyasmi karakter csinálok(ha egyáltalán lehetséges),mint Vegita és felrobbantom magam egy hatalmas ordítással,mint a Buu elleni harcban(Vegitát akkor látjuk utoljára mint Majin Vegita) aztán lepusztítok mindenkit a Földről és a túlvilágon majd mind egyszerre tanulhatjuk meg a Genki Dama-t vagy leshetjük el egymástól.Én ha nem is tudom hogy fog kinézni a karakterem,de a belső tulajdonságát ismerni fogom.Én leszek az a mindig önmegmurderálós,saját magát a barátaiért feláldozó,nem félek a haláltól és egyáltalán semmitől,aztán beleugrok a harc legközepébe még ha el is veszítem.Én leszek a Dragon Ball Kenny-je XD.

Na persze én sem egyes szinten fogom megtérdelni a 70-es szintű engineer-t,mert belémállítja a fúrót :D.Többre szeretném itt vinni mint a wow-ban mert ezt legalább szeretem,ismerem a történetét és sokáig benne éltem,de talán még élek is ebben a légkörben.
  • horvi93
    hát ha van egykis esze a készítőknek akkor vhogy berakják a túlvilágt;) de egyébként lehet nemis kéne meghalni ahoz hogy oda menj mivel goku amikor cell felrobbantotta magát akkor odateleportált vele együtt:)
  • piccolo555
    Szerintem kötelező lenne berakni a túlvilágot, a kígyó utat (az a neve nem? :D ) meg Kaito-t, ha máskor nem is, de egy kiegészítővel, szóval akár a Spirit Bomb is megtanulható kéne legyen, ha lesz túlvilág, ha pedig nem lesz, akkor nem is lesz olyan jó :D
  • horvi93
    lehetséges hogy lesz benne spirit bomb mivel ha azt vesszük a dragon ballba nemegyszer előfordult hogy egyes szereplők egymástól lesték el a technikákat;) szóval lehet hogy már többen is képesek rá abban az időben ahol a game játszódik
  • dudusrac
    Hát a Spirit Bombot elvileg King kai tanítja, úgyhogy ha csak nem lesz benne valami quest amiben meg kell halni, akkor sztem nem lesz benne.
  • songokuhun
    jah vagy űrhajó vagy teleport de a teleport jobb lenne pl mint képesség:)

új téma:spirit bomb(Genki Dama)remélem bele rakják és a csapat társak át adják az erejük pl bossok legyözéséhez az fasza lenne:)
  • xxxpaulxxx
    űrhajóval
  • vegita24
    szerintetek hogy fogják mg oldani hogy a namekra mehesünk és más bolygokra is??
  • piccolo555
    Kössz szépen, pont ez a fajta kellett :)
  • horvi93
    http://data.hu/get/1625514/felliratok.rar.html

itt a link:)
  • horvi93
    nah visszatértem a nyaralásról:D nekem van dbgt-hez feliratom de fogalmam nincs meik verzióhoz van, majd felrakom datára és adok hozzá linket
  • vegita24
    én nem tudok de én a videoplayeren néztem meg a GT hat én tuti leszedm a koreai verziot vagy japán már nem tom de jo lesz kiprobalni :D
  • songokuhun
    oks am én nemtok olyan feliratot:S egyébként azért reménykedem a csillag harcosokban...itt aki csinálta ezt a témát az azt ira lesznek csillagharcosok remélem azért lesznek de ha nem akk lehessen menni ssjkbe:)
  • piccolo555
    Ja, még vmi nem tudtok adni egy olyan feliratot a GT-hez, ami nem az Intro-s változathoz van? THX
  • piccolo555
    Jólvan, nyugi nem kell veszedkedni.

Songokuhun sztem lehet le lehet majd, de az tudod milyen verzió lesz ^^
    Minden japánul lesz szóval csak találgatni fogsz hogy mit kell majd csinálni, úgy meg nem érdekes. Max azért, hogy megnézd milyen, de addig már lehet, hogy lesznek videók is a neten, szóval én inkább megvárom amíg kijön angolul.

Én ember csaj karakterre vagy harcos namekra gondoltam 1ébként :) (Egyébként remélem lesznek még fajok, meg kasztok)
  • songokuhun
    egyébként mikor japánba megjelenik novemberbe akk mi nem tudjuk leszedni?
  • offkorzreg
    jólvan okoska