3449
  • vegita24
    hat igen imádok taktikázni kivittem a tenkaichi 1.2.3. de tényleg nagyon jo lenne az a játékba
  • Szerdzso Cortez
    Persze a taktika nagyon fontos szerepet kap legalább is az én személéletemben.Bár én a wow-ban sem taktikáztam sokat.Mentem püföltem mindenkit ha éppen valakivel nem bírtam akkor vagy meghaltam vagy elszaladtam.Jó én mondom aki a wow-ban a max karaktere 18-as szintű volt :) Én annyira nem értem az rpg illetve mmorpg világát hogy érdemes játszani szóval nem vagyok egy nagy karakterépítő játék sokkal jobban érdekel hogy a Dragon Ball filmben látott motívumait hogyan szövik bele ebbe a tőlem távol álló mmo világába.Nem úgy szeretném elképzelni a játékot mint a Painkillerbe hogy szaladok a nagy puskámmal és nyírok ki mindenkit,hanem tényleg amit mondtál hogy TAKTIKA,de ezt miként azt már nem tudom.Szövetséget kell kötni valamivel hogy együtt le tudják győzni vagy valami én csak ilyet tok elképzelni :D.A Budokai Tenkaichi-ben sem szoktam sokat taktikázni :) Végiglövöldözöm minden ssj szinten minden támadással :D.
    Azt tudnám értékelni hogy míg valaki előkészít egy spirit bomb-ot addig a másik feltartja a gonoszt akár az élete árán is hogy a spirit bomb végezzen vele.Fúúúúú ott nagyon kacagnék :D
  • piccolo555
    Ja, és sztem lehet úgy lesz mint a wow-ban, hogy először megtudod tanulni (vagy szerezni) a repülést egy kicsit magasabb szinten, aztán még magasabban az azonnali átvitelt (wow-ban ugye mind a 2 repülő mountot 70esen, csak volt 60%-os meg 280%-os, igaz ott volt asszem egy 300%-os főnix vagy mi)
  • piccolo555
    Pont most néztem meg azokat a részeket magyarul, mert még nem láttam csak angolul feliratozva (megjegyzem, eléggé gyenge a magyar szinkron :S ) azok az egyik kedvenc részeim amúgy :D

Amúgy szerintem ezek csak részben igazak, mert ha belegondolsz már több mint 200 éve a játékban annak, hogy a Z utolsó képkockái leforogtak, és előfordulhat, hogy mások is megtanulták már Goku azonnali átvitelét, csak éppen olyan nehéz, hogy csak a legerősebbek tudják használni (meg a játékban lévő azonnali átvitelőző lény sem emberi, lehet hogy éppen tőlük tanulta Goku, és már a Földre is eljöttek, talán majd kiderül a játékban hogy került ide egy olyan faj), és lehet hogy ezért birjuk mi is csak magasabb szinten megtanulni, és akkor már ugye nem lesz számunkra warpolás, hanem akkor és oda megyünk ahova akarunk (az is lehet, hogy ezt kell kitanulni egy másik bolygóra való átjutáshoz, kitudja).

Egyébként lesz egy olyan quest, hogy Timemahcine Quest, amiben visszautazol az időben, és ugyebár ott találkozni fogunk Gokuval meg Sátánnal stb...(az Introban is benne van)

Egy másik téma: Bossok. Őszintén remélem, hogy lesznek benne bossok, és azt is remélem, hogy nem csak egy a méretesnél is nagyobb dínó lesz mindegyik, hanem lesz benne fantázia (akár Cell, vagy Dermesztő kinézetű, esetleg egy másik bolygón valami Ginyu-alkat, sokféle lehetőség van), úgyhogy bízom benne, hogy nem úgy fognak kinézni (ha lesznek) mint a többi mob...(amik nem túl félelmetesek, pl postásruhába öltözött kétlábon járó gepárd...)Aztán azt is remélem, hogy nem csak úgy kell velük elbánni, hogy Na uccu neki üsd vágd ne sajnáld!, hanem néha vmi taktikát is kell alkalmazni, ami azért sztem érdekesebbé teheti a harcot.

Amúgy, most hogy így mondod cortez, télleg kell hogy legyenek capsulák benne, ha másér nem is, az engineerek miatt...(Arra a részre emlékszem, nagyon durva volt Sátán baseball-sapkában xD )
  • vegita24
    van benne valami de jo el gondolkodás tők jo lenne =)
  • Szerdzso Cortez
    Ez érdekes felvetés ez a warpolás.Ugye arról beszélünk amit csak Goku tudott hogy a két újját a halántékához tette és rögtön ott termett amire éppen gondolt.(Megjegyzem nekem akkor tetszett legjobban amikor Goku elteleportált a felrobbanni készülő Cellel és hogy nem Kaito bolygója jutott eszébe szóval megpusztulsz Kaito a majmával a tücskével és a bolygójával együtt)Van benne fantázia.Az biztos hogy csak nagyon magas szinten adnám oda és piszok nehezen elérhető helyen és ami biztos hogy egy másik bolygón.Goku is ott tanulta ki a Dermesztő utáni harcban.El kéne utazni érte jó messzire az űrben és nehezen lehetne csak megszerezni.Tudom Goku sem questet csinált hanem egy barátságos nép tanította meg neki akik ruhával is ellátták.Jó oké akkor teszem azt a kedved népet egy zsarnoki akárkicsoda tartja rettegésben és mindig fosztogatnak náluk és akkor levered őket(persze nagyon nehéz küzdelemben) ezért hálából megtanítanak erre a skill-re.Aztán egy szempillantás alatt a Földön lehetne teremni.

A másik megfontolás hogy csata közben le legyen tiltva.Az is egy jó megoldás,de mi van ha pl. rohadt sok KI-ba kerül.Emlékszünk arra hogy mikor Goku SSJ3-ban elment hogy megpüfölje Majin Buu-t ? Ott agyonverte de Buu mindig vissza tudta magát regenerálni.Mivel Goku látta hogy nem tudja megnyerni ezt az ütközetet egyszerűen csak visszateleportált.De emlékszünk hogy itt még nem volt fáradt.De ha te a játékban majd 3 vagy 4 év múlva :) harcolsz valaki ellen és a KI-d lemegy olyan szintre hogy már ne tudd használni a teleportot akkor már szinte le van tiltva.Ha pedig érzed hogy nem tudod megnyerni de van még annyi KI-d akkor elteleportálsz és nem kockáztatsz.De persze az is lehet hogy kockáztatsz elteleportálni már nem tudsz és megver az ellenfél vagy te vered meg......
    Na jól körbe írtam 6x az egészet de remélem érthető voltam.

A warper NPC-ket meg KI KELL TILTANI A JÁTÉKBÓL.A filmben sem volt egy olyan hogy odamentél valakihez és akkor mondtad hogy ide meg oda mennél és odateremtett.Goku volt csak ilyen,de ő szerintem nem NPC lesz,sőt benne sem lesz a játékban.Esetleg odamész Bulmához,hogy figyelj már nagyon gyorsan el kéne jutnom ide meg ide.Ad egy Capsule-t és akkor abból előterem valami hiper szuper autó vagy motor vagy akármi és akkor azzal elvágtatsz.Repülni is lehetőségünk lesz,de az már nem olyan ami ritkaság számba menne szóval lehet olyan hogy odamész valakihez hogy vigyen már el és elmentek együtt mint a Superman-be Louis és Clark :).Remélem lesznek ilyen capsule-autók és azzal is lehet száguldozni.Aztán pedig egyszerűen csak összecsomagolod és berakod a zsebedbe.Másképp az engineer-ek hogy közlekednének nagy távolságokba.És remélem ez nem csak az ő kiváltságuk lesz.Emlékszünk Piccolo és Goku is elment megtanulni autót vezetni csak nem jött össze mert a végén egy busznyi gyereket mentettek meg a szakadéktól :)
  • vegita24
    hát én tuti nem fogok hasznalni warpot én csak repülni fogok :D
  • piccolo555
    Szerintem, ha meg is lehet tanulni, akkor csak a maximum szinten (ha lesz ilyen) és rohadt drága lesz, mert azért ha akármikor áttudsz menni a világ másik pontjába, az nagyon hasznos tud lenni főleg harc közben :D bár lehet akkor nem lesz engedélyezve...
  • xxxpaulxxx
    esetleg:
    FLÁJINGNIMBUUUSZ!
  • horvi93
    új téma: valyon az azonnali átvitelt magasabb szinten meglehet majd tanulni vagy pedig mindig azal a kékszínű vagy milyen npc-vel kell warpolni? remélem ezt majd berakják a skillek közé vagy valami, mer azért szerintem senkinek nemlesz kedve állandóan npc-khez futkosni ha watpolni akar:)
  • xxxpaulxxx
    Figyu... amikor én wowoztam (törtszerón)

Akkor egy 860 mhz-s, geforce 2 128 mbrammal nyomtam... ok akadozott de még úgy is élveztem:D

Szóval ezen tényleg simán menni fog:)
  • vegita24
    hát anyit tudunk hogy most volt vége az alpha tesznek és novenberbe jon ki koreaban és imadkozunk hogy decenberben jon nyugatra is :P
  • horvi93
    hát valószínű hogy addigra nekem is lesz új pc mire jön:D amugy vmi új hír? nemtud senki semmit?:D
  • Szerdzso Cortez
    Ó gyerek nekem vígan meglesz hozzá a megfelelő gép.Csak jöjjön már ki :@
  • horvi93
    hát nemtudom de én a grafikáját nézve arra tippelek hogy minimum kell hozzá egy geforce 6600gt +ha elis indul a gépemen majd ezis olyan lesz mint a wow-.- akad mint állat...
  • vegita24
    -.- ezzel siman indul
  • horvi93
    most irjam le a gépkonfigom?XD nah jó ti akartátok:D
    AMD Sempron 1.9GHZ 2600+
    2x256MB Samsung DDR RAM
    GeForce fx5200 128MB VGA
    ASUS A7N8XE-Delux alaplap
    Samsung 400GB HDD
    :D
  • offkorzreg
    nem kell egy nagy gép ehhez majd,mit aggódalmaskodsz itt
  • horvi93
    lesz valyon a dbo-nak nyílt bétatesztje is?:O nah mind1 mire kijön európában talán már lesz hozzá gépem is:D
  • xxxpaulxxx
    nem, sajnálom a pénzt az ilyenekre, de köszi az infót:)
  • vegita24
    szupi az oldal hat szerintem nem nagyon lesz benne fuzió hat meg akkor ugy kéne hogy 2 player fuzional az ojan 5 percig az egyik fojamatosan gyilkol a máásik meg kapjah az expet
  • horvi93
    nemolvasol gamestart ember?:P azóta újbol bejelentették hogy mégis folynak tovább a munkálatokXD majd talán 3év mulva kapunk 1 képet róla:D 10év mulva összejön egy videotrailer is, és TALÁN az unokám már játszhat is veleXD nah de ne offoljunk:D
  • xxxpaulxxx
    Jóreggelt Horvi! Megszűnt a kiadó:D
  • horvi93
    a duke nukem forever s már jóideje késik:D
  • allock #1261
    csúsznak*
  • allock #1260
    csúnak még 1 évet miaz
    az oroszok a kamionszumulátorjukat már 7éve csúsztatják
  • piccolo555
    Szerintem az is lehet, hogy úgy lesz megoldva a fúzió, mint az ESF-ben, hogy megjelenik egy teljesen független karakter, és azzal fúzionálsz.

Ja, ha a GM-ek más fajjal is lehetnek, akkor sztem is inkább a Kai-k lennének azok, ha már a saiyanokat nem akarják belerakni, vagyis Toriyama aztmondta nem lesz benne.. :S

Na, majd lehet megnézem azt a gémet, ti addig nézzétek meg az oldalam :D (sok dolog nem működik rajta, de azér el lehet lenni rajta, vannak infók meg miegymás)
    Katt
  • vegita24
    hát én annak urolok hogy tudjuk hogy kijon a játék novenberben (koreaban) én is ajánlom mindenkinek a little fighter 2 nagyon szuper :D
  • Szerdzso Cortez
    Igen piccolo555 később beugrott hogy Karin,csak akkor hirtelen nem.Direkt nem akartam Macsekot írni,mert az meg ráillik megint egy másik karakterre(Yamcha közeli átalakulni képes barátja).

Teljesen fellelkesültem itt hogy már vannak hírek tesztekről.De valaki világosítson már fel:alfa-béta tesztek.Most ezek mik?Oké tesztelik a játékot játékosok körében.Azt is tudom hogy mi az hogy egy játék béta verziós(nem tökéletes),de akkor is én ezekkel nem vagyok tisztában.De ha December 31-ig így sem jön ki a játék akkor nekem már teljesen el fog menni a kedvem tőle.Már addig húzzák halasztják,hogy nem lesz kedve vele senkinek játszani,mert belefáradt a várakozásba.Vagy esetleg azt látja hogy tényleg érdemes volt várni erre a király játékra és szarásra játssza magát vele.

Egy elméleti kérdés:szerintetek a Potara fülbevalót hogy teszik bele?:D Egy accounthoz tartozik majd 2 fejleszthető karakter(egy alt és egy fő kari) aztán amikor már mindkettő a maxon lesz akkor belépsz egyszerre a kettővel és egyesíted őket és akkor az lesz a csúcs és utána nemsokkal meghalsz az öregség miatt? :D A tánc eljárása felesleges,mert 10 percenként lehet belépkedni.

Aki esetleg csillapítani szeretné DBO-s éhségét annak ajánlanám a Little Fighter 2 című játékot.Abba is van Fuzio meg Kamehame szerű lövöldözés,fegyverek tej ad életerőt a sör pedig manát.20 mega Lanban is nyomható akár 8-an és tényleg élvezetes kisjáték :D
  • xxxpaulxxx
    a Kai-k, mint GM-ek logikusabbnak tűnne:D

de ez is hülyeség
  • horvi93
    egyébként lehet azért nem rakták bele a saiyanokat a játékba mert azt a game masterek kisajátították:P vagyis lehet lesznek saiyanok de csak a game masterek:O(na asszem kezdek paranoiás lenni:D gyárom itt az összeesküvés elméleteket:D)
  • piccolo555
    ok thx, de akkor is 1 új kép, vagy videó, semmi... :S
  • horvi93
    egy olyan géppel amin tolják megdobhatnának engem is:P bekellett látnom hogy az én gépem ehez kevés lesz:O
  • vegita24
    bocs :D
  • vegita24
    http://www.dbmmo.com/dbz02.jpg
  • vegita24
    tenyleg a forumon van kép tők fain akkor szerintem ojan decembe rvagy januára megkajuk :D
  • vegita24
    irj amenyit akarj de egyébként ez kifog jőnni xbox360 nem?
  • Bullitt
    Szerinted miért hívják ezeket ZÁRT teszteknek? -,-" Nem mondja semmi ki, hogy muszáj kiszivárogni mindennek...

Amúgy: lesz másik bolygó, az oldal is írja, Namek is lesz a Föld mellett...
  • piccolo555
    Na, milyen az új nicknév-eltakaró képem? xD témához illik nem ? :P
  • piccolo555
    Remélem nem baj h ennyit írok,(xD) de még azt akartam kérdezni, hogy lesznek-e másik elérhető bolygók is ha nem is egyből, de akár egy kiegészítőben? Nem tudjátok?

Ja, meg miazmár, hogy folynak a béta tesztek meg alpha tesztek, de nem találni újabb screenshot-o(ka)t!!?? Megáldhatnának vmi újdonsággal, mer mire kijön, már senkinek se lesz kedve játszani ha így megy tovább...:@