Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vegita valamit nem értek neked most bennem kéne lenned😄
Az ujaknak: lehet hogy kijõn lehet hogy nem enyit tudok mondani XD
2009 ben😄
allock
sajna nem

#hhwnd

Shep
Lehet már tudni, mikor fog végre kijönni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

allock

#hhwnd

Bulykin
loál azok a figurák😊
am jól néz ki<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

allock

#hhwnd

Bulykin
nem olvasgattál vissza igaz??
még nem lehet

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Aki tudja pls adjon egy linket vagy írjon rám msn-en. MSN:[email protected]
Honnan lehet letölteni a DBZ Online-t(Ha lelehet egyáltalán tölteni)?
meg már bocs mert dikleksziás vagyok de egyébként nem a játékrol kéne beszélni ???xDXD
kas123
Mi a kuki sz@rt be a billentyûzeteden?! Az hogy írástudatlan vagy, és csupa helytelen szót/kifejezést/modnatot írsz, és a billentyûzeted nem konvertálja át normális szöveggé, az nem õ hibája.

bocs hogy ocsmany az irasom xD csak beszart a billtuzetem
Bulykin
fú bazzXD mire ezt megértettem😄😄 máskor írj már pontosabban, helyesebben^^
btw. régen nekem is volt egy csomó kártyám, de már nincs meg...

50*
50*
gyu hat én fullon vagyok ijesmi el van figurám kártyam tol kezdve minden ja és hol lehet szerezni minden évne van anime-koncert pesten ás ott vagy ki mesz chinaba ahogy én is ttetem 05 darab kártya 250 forint foltmeg érte xD
blbogus
hát ha még azzal foglalkozna..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Bulykin
wrong tápig, ez a játékkal foglalkozik!

Ki szeretne megválni dbz kártyáitól??
Mert én megvenném!!!

--> ^^ [email protected]
redday
én még akkor vettem boltban mikor ment az rtlen a dbz😛 már nem lehet kapni sztem mo-on

De hol lehet szerezni dbz kártyákat lehet venni a boltban vagy rendelni kell?
MikX
nekem nagyonsok van, de nemigen adnám el, azt az eszmei értéket úgysem fizeti meg senki...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

blbogus
nincs de adnék

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

nem adunk nem adunkXD jól megmondtátok😄
Doomista
nem adunk

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Bulykin
nem adunk

Kinrk van eladó DBZ kártyája???
Megvenném.
Ide írjatok: [email protected]
vagy pm-et.
Mindjárt 2010XD.Ugye vegita?
vegita azt mondtad még az elõbb hogy fél év múlva találkozunk😄 már azóta 2 szer írtál😄 már 1 év eltelt?😄 már mindjárt 2010 van?ajjaj akkor lemaradtamXD
jo is lenede nekem nem anyira sürgõs a játék nekem ott van a cabal vagy a deco 😄
Bulykin
hidd el elõtte 2-3 hónappal majd megtudod...

na de az mikor lesz kedves baratom mikor xD
Bulykin
#849 ennél többet mit akarsz?😄
max a megjelenési dátum...

én meg aze nem irok mert kemény fel éve keresek info xD és már kinõt a szakálam na megyek levagom fél év mulva talákozunk XDXD
Bocs este volt nem nagyon voltam képbe😄
blbogus
mér kültél 5 üzit? ^^ mind1 már nem lepõdök meg semmin ^^"

Goku megtámad egy szörnyet kamehameval.Oda megy egy gyerek mellé kis pisis és a gyerek a másik szörnyre 20X kamehamet nyomXDXD az nagyon lol lene😄Tenkaichi 3 al nyomtam ps en és volt ot egy oylan frieza környékén hogy 20Xkaloken kamehameha😄nagyon durva volt😄XD
mászlálnakaz=mászkálnak😄
Lehet hogy túloztam😄hogy meghall😄de öregedni fog ebbe törödjetek bele😄.ilyen vén nagyapó rohangél és lever mindenkit az nagyon lol lenne😄
kiváncsi vok milyen lesz a kisgyerek kor ilyen 1 méteres gyereke rohangálunk de már lever ilyen sárkányokatXD
Lehet hogy nem hal meg de öregedni fog a karakter azt tom biztosanD:
Haljátok fiuk.A film kibaszott szar lesz😄 Semmi repülés annyi lesz hogy mászlálnakaz emberek és verekednek meg iylesmi se repülés se semmi (meg piccolot is fehér ember játsza hát ilyetD)Néztem 1 perces össe foglalást de kibaszot szar lesz ha bár mit vártunk.Film eberek játszákD:
blbogus
nekem sem azzal volt gondom h megöregszik.. de értelmetlen h meghal.. tuti nem is kezdenék karit.. arra ott a sims 😄

Doomista
ok mindenki össze vissza beszél ennyi 😄 de azért jo találgatni,mint ha ötös lottot játszanénk 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Bulykin
egész korrekt lesz, köszi szépen😊
nah de itt szó sem volt olyanról h majd meghal😄

allock
A Dragon Ball címû japán mangasorozat immáron 24 éve, 1985 óta hódít a világban, sikere pedig azóta is töretlen. Igazi sztár, készült már belõle mindenféle szitanyomott póló, hátitáska, videojáték, hûtõmágnes, gyûjthetõ kártya, fröccsöntött akciófigura, gumicukor, tolltartó, meg a fene se tudja még mi, hamarosan viszont egy igen nagy ûrt készülnek befoltozni az alkotók. Hölgyek, urak, lányok, srácok, barátaim, készül a Dragon Ball MMORPG!

A kizárólag interneten játszható Dragon Ball: Online a Namco Bandai és a CJ Internet Corporation megbízásából az NTL Inc, a Bird Studio és a Shueisha mûhelyében, japán és dél-koreai kooperációban készül. A fejlesztés igen jól halad, a béta tesztek már tavaly nyár óta zajlanak, és ha minden igaz, Dél-Koreában már év végén meg fog jelenni a játék. A japán premiert 2009 elejére tervezik a készítõk, míg a nemzetközi színrelépés csak ezután várható - sajnos hivatalos dátumot egyelõre nem kaptunk.

A projekt nagyságát az is mutatja, hogy a játék karakterein, helyszínein és eseményein maga Akira Toriyama, a Dragon Ball sorozat atyja dolgozik, immáron öt kerek éve. A Dragon Ball: Online története amúgy az 1000. évben játszódik, kerek 216 évvel a Dragon Ball Z rajzfilm eseményei után. Az elmúlt két évszázadban jó sok dolog történt a világban, többek közt megjelent a Földön a majin faj, sõt feltûntek a yardratinok is. A játék a Dragon Ball és a Dragon Ball GT sorozattal ellentétben nem a komikus jelenetekre és az aranyos történetmesélésre, sokkal inkább a harcokra és a karakterek fejlõdésére helyezi a hangsúlyt, valahogy úgy, mint a Dragon Ball Z tette anno.

A virtuális világban való kalandozásunk több részbõl fog állni. Kutathatunk a híres sárkánygömbök után - ahogy a rajzfilmben, itt is hét darab lesz belõle szétszórva, és a sárkány itt is teljesíti annak a kívánságát, aki összegyûjti õket. A gömbök ezután véletlenszerûen újra szétszóródnak majd, hogy indulhasson az újabb kutatás és keresgélés.

Mindezek alatt természetesen érintkezhetünk majd az NPC-kkel és a hús-vér játékosokkal egyaránt. Lesznek PVP (player versus player) és PVE (player versus environment) harcok, sõt nevezhetünk majd a Tenkaichi Budokai bajnokságra is. Az egyik legizgalmasabb lehetõség viszont a Timemachine Quest lesz, melyben egy idõgép segítségével visszautazhatunk a Dragon Ball történelemben, és lejátszhatunk majd olyan harcokat és küldetéseket, melyeket eddig csak a rajzfilmben vagy a képregényben láthattunk. Emellett lesz virtuális pénz, melyet a városokban tudunk majd elkölteni, karakterünk pedig vérbeli RPG-hez híven tapasztalatpontos rendszerben fog fejlõdni.

Eddig három játszható fajt jelentettek be a fejlesztõk - az emberek, a namekok és a majinok már biztos szerepelni fognak a Dragon Ball: Online-ban. A saiyanok az 1000. évben sajnos már nem részei a sorozatnak, így õk elvileg totálisan kimaradnak majd a játékból is, bár nem lenne rossz, ha valami történeti csavarással visszahoznák õket. A virtuális Dragon Ball világba való csatlakozáskor elõször fajt, azután osztályt kell majd választanunk, majd jöhet a színezgetés és testre szabás, ezt követõen pedig indulhat is a móka.

Az embereken belül három osztály lesz, martial artist, spiritualist, és engineer. Az elsõ osztályba a Yamuchahoz és Tenshinhanhoz hasonló harcmûvészek tartoznak majd, a másodikba a ki-erõt használók, míg az utolsóba a Bulma-féle mérnökök, akik profi, saját készítésû fegyverekkel és felszerelésekkel egyensúlyozzák ki hátrányukat. A namek fajt választva választhatjuk a dragon clan és a warriors osztályt, ez elõbbiben a Dendéhez és Kamihoz hasonló varázslók tartoznak majd, utóbbiba pedig a klasszikus értelemben vett, Piccolora és Nailre hajazó harcosok. A majinokon belül strange és large osztályt választhatunk majd, a strangeben a vékony, gonosz kinézetû majinok lesznek, míg a large a dagadt, de boldog példányok gyûjtõhelye lesz.

Jópofa ötlet, hogy a többi MMO-tól eltérõen a Dragon Ball: Online-ban karakterünk kisgyerekként kezdi majd az életét, majd az játékban eltöltött idõtõl és aktivitástól függõen fog öregedni. Azt nem tudjuk, hogy milyen hosszú lesz a teljes kifejlõdési folyamat, míg karakterünk eléri a maximális életkort, de valószínûleg nem egy-két hétig kell majd dolgozni rajta.

A grafikáról is érdemes még pár szót ejteni. A játék kinézete a cel-shading technológiának köszönhetõen teljesen a rajzfilmre fog hasonlítani, azzal a kivétellel, hogy a fények és a speciális effektek itt csili-vili modern megoldásokkal kelnek majd életre. Ahogy a képeken is látszik, nem a Dragon Ball: Online nem lesz egy nextgen gyönyör, de ennek megfelelõen legalább a gépigény is alacsony lesz. Állítólag már egy 512 MB memóriával, és egy egymagos, 2GHz-es procival felszerelt gépen is simán menni fog a cucc, ami azért valljuk be, igen kedvezõ, fõleg a notebookosokra nézve.

#hhwnd

Bulykin
linket😄

allock
tévedés mer öregedni fognak a karakterek
arról nincs szó hogy 70évesen fog rohangálni a vén papó, de öregednek majd, pont tegnap olvastam cikekt errõl 😄

#hhwnd

Doomista
most télleg hülyeséget irtál vegito 😄D
csak fiatalabb lesz,öregedni nem fog ^^ vagy fiatal sem lesz,hanem egy kis 6 éves gyerek marad ? xD