3449
-
horvi93 #1445 hogy a hivatalos fórumot idézzem "az nem ssj volt, hanem egy szőke ember", vmi ilyesmit irtak csak angolul:D -
songokuhun #1444 Talaltam egy vidit amibe a commentekbe is azt irtak h lehet h lesznek Saiyonok
a vidi:http://www.youtube.com/watch?v=zfnS4v_2sBI&feature=related
Nézzétek meg mutat benen saiynt!! -
Super Vegito #1443 szerintem naruto jobb animxon kicsit beszélnek benne csunyán ezért rohadtul tetszikXD -
vegita24 #1442 akkor senki ne katincson ra xD nah tátjátok montam én hogy lesz a GT animaxon :D -
aron66 #1441 Pls katt rá xD
És az új hír annyi hogy lesz design váltás vagy újítás nemtom xD az eggyik :) -
piccolo555 #1440 Hehe, majdnem rákattoltam :)
Amúgy DBMMO.com fórumában van egy új hír, de nem hinné hogy szorosan kapcsolódik (az én angol tudásommal nem bírtam konkrétan lefordítani, de akit érdekel: http://www.dbmmo.com/Forum/index.php ) -
aron66 #1439 DBO novemberben jön ki.. -
aron66 #1438 hogy fejleszd a digimonom :D -
horvi93 #1437 most mért raktál be ide egy (ha jól veszem ki) digimonneveldés linket?-.- -
aron66 #1436 http://www.digimonstrikeforce.myadopts.com/levelup.php?id=12 -
aron66 #1435 [URL="http://www.digimonstrikeforce.myadopts.com/levelup.php?id=12"]Új DBO hírek![/URL] -
#1434 Az angol szinkronból kösz inkább nemkérek. Elöveszem a dvd-jét és inkább ott nézzem feliratosan. -
csetro #1433 hát én reménykedek benne h szinkronos lesz. lehet hogy ugy gondolják hogy ugyis csak 64 részes és ezért nem szinkronizálnak vagy lehet h pont ezért lesz szinkron mert ugyis csak 64 részes. -
horvi93 #1432 szerintem elég könnyen elképzelhető hogy az animax majd leadja ezt angol szinkronnal, magyar felirattalXD volt már rá példa h nem1 animét inkább feliratoztak mint hogy leszinkronizálják:D -
#1431 Én Narutott inkább eredeti szinkronban nézzem. (Japán) -
piccolo555 #1430 Én narutot máshogyan nem láttam, animaxen láttam először, úgyhogy nekem semmi bajom vele :) -
#1429 Ha szinkronos lesz akkor remélem nem cseszik el úgy mint a narutott. -
#1428 na ezt nézni kell akkor:) -
piccolo555 #1427 Ja, hogy MONDO-ban volt, ezért nem láttam én sehol ^^ thx -
Itt van újra a kép. Sajna az előző tárhelyről már törölve lett. -
Szeptember 1.-én lesz állítólag. Türelem. :D -
horvi93 #1424 ajaj, 200gyerek? nah ha adnak segéjt a game-ben akkor arra már biztos kapsz elég sokatXD -
piccolo555 #1423 Így a DB-nézésre visszakanyarodva: nah, honnan szedtétek, hogy lesz GT animaxon? Mert ha lesz, akkor kibírom azt a pár hónapot a DBO-ig :D
És szerintetek lehet majd házat venni gémben? Mert ha már házba vonulnak be, akkor kéne legyen, megha családok lesznek, akkor úgy teljes az egész :P -
#1422 Hahaha. Bírom ahogy így eldumálgattok a játékról. Én is nagyon várom már. De november már hamarosan itt van. Szóval türelem és addig nézzétek a DBZ-t (Full Szinkron) és a DB KAI-t (HUN FELIRAT) nálam.
www.animezone.hostei.com -
vegita24 #1421 ez gáz akkor vagy 200 gyerekem lesz XD wow ban is vagy 250 hazasagot csinaltam xD -
Super Vegito #1420 de habár a képek alapján több karink is lehet szóval szerintem majd a kicsivel meg a felnőttel is gamolni kell szerintem:D -
Super Vegito #1419 azt nem értem hogy az ok hogy megszületik a fiúnk de de dededededeXD hisz körülbelü olyan felnőtt korunkba születik meg a gyerek ugye nem amikor vén szarok vagyunk de akor ugye még nem hal meg a kari szóval addig a gyerekel mi lesz ?azzal is gamolni kell vagy mi?Mert még hisz a felnőt karink még él:D de a kicsi meg már megszületet na akkor it mi legyen?:D
Mert az elég nagy marhaség lenne hogy 70 évesen ekzdünk sexelni és ha megszületik a gyerek akkor halunk meg az meg hülyeség.Szóval alaposan át kell gondolni ezt a születési szarságot:D -
Super Vegito #1418 na várjunk csak fiúk itt valami nem koser
-
Super Vegito #1417 Erre én is kiváncsi vok hogy hogy csinálják meg a gyerek csinálást én szerintem meg űgy lesz hogy fel szetsz valami bigét ugye éltek egy kicsiit vagy nem tom aztán már olyan kapcsolatba vagytok hogy mehet a sex szeirntme nem mutatnak semmit csak bevonultok a házba és akkor egy kis idővel később kijön a karid egy gyerekel és még szerintem a gyerek csinálás közben lehet választani hogy fiu vagy lány -
piccolo555 #1416 Szinte biztos, hogy lesz törtszeró, én abban reménykedem, hogy lesz egy viszonylag stabil, lagmentes magyar tört szerver.
jah, szerintem nem lesz ilyen bot, :D hanem csak egyszercsak hopp, ott egy gyerek az inventoriban xD Meg asszem a játéksosok egymással fognak majd párosodni, így közös gyerek lesz, azt nem tudom hogy lesz megoldva, hogy csak az egyik tudjon vele menni.
Meg az jó lenne, ha a gyereked a szintedet nem is, de az erőd nagy részét, meg a cuccaidat örökölné. -
horvi93 #1415 gyerekcsinálás?:D hm, szrintem olyan lesz mint a trade néhány gammába:D rákattolsz a másik karira menu/make children vagy nemtomXD és ha elfogadja akkor beugrotok a legközelebbi bokorba és csak annyit látsz hogy mozog a bokorXD -
#1414 Ez jó ötlet ez a son megoldás, így márt nekem is tetszik a dolog.Nomeg valaki említette hogy a szintedet megörökli a fiad remélem ez így is lesz. haha meg kiváncsi leszek a gyerekcsinálás részére hogy oldják meg.Lehet lesz olyan mob akit meg kell dugni .Remélem tényleg lesz tört szeró és ugyan olyan mint a rendes csak nem fizetős.Meg érdekelne milyen kívánságokat lehet kérni a kristálygömbökkel. -
vegita24 #1413 jah jol hangzik -
piccolo555 #1412 Vagy lehet, hogy a fiad/lányod neve mellett ott lesz, hogy pl: Son Gohan, Son Goku's Son/Daughter. Lehet h igy lesz megoldva, h tudják a többiek h kinek a fia/lánya vagy. -
Super Vegito #1411 Szerintem buli ez az újászületés meg figyu ha mindenkivel össze ismerkedtél és ha közel vagy már a halálodhoz akkor hirdesed hogy hamarosan kipusztulok és ez lesz az uj nevem és akor igy ismerni is fognak téged.D ennnyi:DXD -
vegita24 #1410 igen ez igaz tenyleg hat te vagy a toplista 1 verhetetlen vagy meg stb az hirtelen meghalsz az le essel 567 hejre és noob vagy az tényleg gáz -
Szerdzso Cortez #1409 Én legutoljára a Sid Meier's Piratesbe emlékszem ilyenre.Ott rendesen úgy volt hogy ha elmúltál 60-70 éves akkor megmondta a játék hogy kössek ki valahol ahol letelepedek öreg koromra.Én meg elsőre nem rohanva gyűjtöm vagyonomat,keresem rokonaimat,ölöm a kalóz vezéreket egyszer meg csak vége a játéknak.Hát nagyon ünnep rontó tud lenni.Na persze következő alkalomra már rohantam mint a hülye.Igaz több mindenre jutottam,de én nem szeretem ha nagyon siettetik a játékot.Nyugisan papókásan -
horvi93 #1408 én kiváncsi vagyok erre a halál dologra;) még egy mmo-ban sem láttam hasonlót pedig már toltam prral:D(muonline, wow, lineage2, és most cabalonline-ozok:)) -
xxxpaulxxx #1407 nah most szeretnéd hogy meg lehessen halni, vagy ez így van rendjén, hogy nem -
#1406 Ez szar hogy jó voln meghalni. Nekem nem tetszene hogy 2 évig gamelek és sok mindenkivel megismerkettem sőt talán a nick em hírhett és 1x meghalok mert megöregettem és a fiamkén tovább nyomom xy02 ként.ha márt ennyire reálisak akarnak lenni azt ne az életkorral kezdjék hanem pl a repülés meg stb... mert fogadni mernék hogy DB hoz igen sok eltérés lesz.Nomeg 1 olyan mmo sincs ahol kihalsz mert öreg leszel. minden mmo szint föggő és ez így is van rendjén.