Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arany az orhadt nehézXD
Ezek könnyü kérdésekXD egyet se veszítettem eddig😄 Bordó asztalnál egyet.:S de a többi ment nem anyira nehéz.D
tobias88
pedig igen, és elég durva kérdések vannak <#vigyor>
nem is mükõdik
wow szupi csak infonak jobban ürõltem volna xD már bocs
Üdv mindenkinek!
aki szereti a Dragon Ballt és azt hiszi hogy mindent tud róla az tesztelje le a tudását! Jó szorakozást!
http://www.kvizkaszino.hu/termek/dragonball.html
Ja😄
Bulykin
fail

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

na bazmeg XD hat ez kurva nagy de észre vetted mar hogy csak mi beszelgetunk itt XD
Bocs warcraft ban dbz mód😄
Ezt nézétek meg nagyon pöpec warcraft mód dbz benXD http://www.youtube.com/watch?v=z6mI_Z29iBo
Tessék tegnap szartam😄itt a több info😄
de egy kis tõbb infonak jobban ürõlnék 😄
😄
de miért tõk poénosak ha mást már nem csinalunk XD
Vegita a vicceidtõl kímélj meg minket oks?😄
tobias88
<#zavart1>
nesztek még egy xD A rossz hallású Songoku sétál a tanyán. Találkozik egy komisszal. Kérdi Songoku:
- Hát te ki vagy?
- Én vagyok a burgonya termesztõ!
-Dermesztõ? KameeHameeeHaaaaa! Genki Dama!
Vegita ez fájt😄
XD
addig is ferdeszemu barataim hogy ne unatkozatom mondok egy viccet Két katona nagy ládát cipel a falu végén. Odamegy hozzájuk egy vénasszony, és megkérdezi tõlük:
- Mi van ebben a ládában?
- Az hadititok.
- De azért látom, hogy jó nehéz lehet.
- Hát persze! Tele van rakétákkal.
nekem jo japan verzioba is mert 5 nyelven tudok vagyis siman johett xd
allock
azt is 😄

#hhwnd

Doomista
mármint az EU verzsönt ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

allock
kint van, csak az angol verzsönt kell várni x)

#hhwnd

allock
mindenütt van egy pár elvetemült 😄

#hhwnd

MikX
aztánn minek, nemlehet csak japánban játszani vele jelenleg, pluszban arrafelé nemigen van szükségük warezra, nekemsem lenne nagyon ott...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

blbogus
wikin 2009es dátum szerepel a tervezett kiadásnak..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Ja biztos ki jön angolúl is.De az is lehet hogy 2010😄.Na midnegy várjunk türelmesen😄
blbogus
most akko kint van ? 😊 amugy a dbo wikis profiljában ott van h tervezve van az europai, amerikai, ausztrál meg mittom még mien verzio.. szal sztem nem csak ázsiai lesz..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

allock
feltölthették volna már vhová a gémet 😄

#hhwnd

blbogus
mire gondolsz?

allock
am a ferdeszemûek nem ismerik a torrentet? 😞

#hhwnd

Nyugi a szelleme öröké bennünk lesz😄
haja elmentek a dragonall szelemtõl árulok xD ingab nezetek meg az õsszes rész xD az jobb XD
Ja.úgy is van egy csomó online játékotok azzal játszatok addig.Én is addig wowozok ectelezek vagy codozok stb.El lehet ütni az idõt.Ha már eddig kibírtuk..
Miért kell itt veszekedni menyetek ki rétre és ott!!!!!!
Minden kinek szar mert sokat kell várni de ha kijön sokkal nagyobb élmény lesz vele játszani.
Én is nagyon váróm.
OFF
Addig én LineageII-vel játszom addig.
ON

blbogus
jah csak végig offoljátok az egészet.. micsoda hirek 😛

Ez hülyeség.Ha valami hír van én tuti hogy megszólalok ez a no komment ez full hülyeség
Bulykin
vesztettem

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

blbogus
versenyezzünk h ki birja tovább comment nélkül.. 😉

Nekem is vna pár online játékom szóval tudok várni😄
engem nem nagyon izgat a dolog xD nekem addig itt van a cabal online deco STB: nekem van idõm mint egy patak (elszomorito tudom xD)
Toky már kockulják az tutiXD Super Vegito vagyok nem vok buzi csak portara😄
allock
volt már
ferdeszemûeknél már ki van adva tán 😄

#hhwnd

EnZsolt
"Vegita valamit nem értek neked most bennem kéne lenned😄"

Ez elég buzisan hangzott 😛

A játékra meg véleményem szerint kell még bõven várni. Hisz még béta sem volt. Vagy igen?

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

én addig tudok várni xD
JA lehet hogy 2010 re jelenik megXD
tobias88
így mióta tudom hogy készülget!

Úgy vagyok vele mint a stargate worlds-el
tobias88
hát, inkább a nem felé hajlok így lassan 2 év után