3449
  • horvi93
    hogy a hivatalos fórumot idézzem "az nem ssj volt, hanem egy szőke ember", vmi ilyesmit irtak csak angolul:D
  • songokuhun
    Talaltam egy vidit amibe a commentekbe is azt irtak h lehet h lesznek Saiyonok
    a vidi:http://www.youtube.com/watch?v=zfnS4v_2sBI&feature=related

Nézzétek meg mutat benen saiynt!!
  • Super Vegito
    szerintem naruto jobb animxon kicsit beszélnek benne csunyán ezért rohadtul tetszikXD
  • vegita24
    akkor senki ne katincson ra xD nah tátjátok montam én hogy lesz a GT animaxon :D
  • aron66
    Pls katt rá xD
    És az új hír annyi hogy lesz design váltás vagy újítás nemtom xD az eggyik :)
  • piccolo555
    Hehe, majdnem rákattoltam :)
    Amúgy DBMMO.com fórumában van egy új hír, de nem hinné hogy szorosan kapcsolódik (az én angol tudásommal nem bírtam konkrétan lefordítani, de akit érdekel: http://www.dbmmo.com/Forum/index.php )
  • aron66
    DBO novemberben jön ki..
  • aron66
    hogy fejleszd a digimonom :D
  • horvi93
    most mért raktál be ide egy (ha jól veszem ki) digimonneveldés linket?-.-
  • aron66
    http://www.digimonstrikeforce.myadopts.com/levelup.php?id=12
  • aron66
    [URL="http://www.digimonstrikeforce.myadopts.com/levelup.php?id=12"]Új DBO hírek![/URL]
  • KiruHoshino
    Az angol szinkronból kösz inkább nemkérek. Elöveszem a dvd-jét és inkább ott nézzem feliratosan.
  • csetro
    hát én reménykedek benne h szinkronos lesz. lehet hogy ugy gondolják hogy ugyis csak 64 részes és ezért nem szinkronizálnak vagy lehet h pont ezért lesz szinkron mert ugyis csak 64 részes.
  • horvi93
    szerintem elég könnyen elképzelhető hogy az animax majd leadja ezt angol szinkronnal, magyar felirattalXD volt már rá példa h nem1 animét inkább feliratoztak mint hogy leszinkronizálják:D
  • KiruHoshino
    Én Narutott inkább eredeti szinkronban nézzem. (Japán)
  • piccolo555
    Én narutot máshogyan nem láttam, animaxen láttam először, úgyhogy nekem semmi bajom vele :)
  • KiruHoshino
    Ha szinkronos lesz akkor remélem nem cseszik el úgy mint a narutott.
  • offkorzreg
    na ezt nézni kell akkor:)
  • piccolo555
    Ja, hogy MONDO-ban volt, ezért nem láttam én sehol ^^ thx
  • KiruHoshino

Itt van újra a kép. Sajna az előző tárhelyről már törölve lett.
  • KiruHoshino

Szeptember 1.-én lesz állítólag. Türelem. :D
  • horvi93
    ajaj, 200gyerek? nah ha adnak segéjt a game-ben akkor arra már biztos kapsz elég sokatXD
  • piccolo555
    Így a DB-nézésre visszakanyarodva: nah, honnan szedtétek, hogy lesz GT animaxon? Mert ha lesz, akkor kibírom azt a pár hónapot a DBO-ig :D

És szerintetek lehet majd házat venni gémben? Mert ha már házba vonulnak be, akkor kéne legyen, megha családok lesznek, akkor úgy teljes az egész :P
  • KiruHoshino
    Hahaha. Bírom ahogy így eldumálgattok a játékról. Én is nagyon várom már. De november már hamarosan itt van. Szóval türelem és addig nézzétek a DBZ-t (Full Szinkron) és a DB KAI-t (HUN FELIRAT) nálam.

www.animezone.hostei.com
  • vegita24
    ez gáz akkor vagy 200 gyerekem lesz XD wow ban is vagy 250 hazasagot csinaltam xD
  • Super Vegito
    de habár a képek alapján több karink is lehet szóval szerintem majd a kicsivel meg a felnőttel is gamolni kell szerintem:D
  • Super Vegito
    azt nem értem hogy az ok hogy megszületik a fiúnk de de dededededeXD hisz körülbelü olyan felnőtt korunkba születik meg a gyerek ugye nem amikor vén szarok vagyunk de akor ugye még nem hal meg a kari szóval addig a gyerekel mi lesz ?azzal is gamolni kell vagy mi?Mert még hisz a felnőt karink még él:D de a kicsi meg már megszületet na akkor it mi legyen?:D
    Mert az elég nagy marhaség lenne hogy 70 évesen ekzdünk sexelni és ha megszületik a gyerek akkor halunk meg az meg hülyeség.Szóval alaposan át kell gondolni ezt a születési szarságot:D
  • Super Vegito
    na várjunk csak fiúk itt valami nem koser
  • Super Vegito
    Erre én is kiváncsi vok hogy hogy csinálják meg a gyerek csinálást én szerintem meg űgy lesz hogy fel szetsz valami bigét ugye éltek egy kicsiit vagy nem tom aztán már olyan kapcsolatba vagytok hogy mehet a sex szeirntme nem mutatnak semmit csak bevonultok a házba és akkor egy kis idővel később kijön a karid egy gyerekel és még szerintem a gyerek csinálás közben lehet választani hogy fiu vagy lány
  • piccolo555
    Szinte biztos, hogy lesz törtszeró, én abban reménykedem, hogy lesz egy viszonylag stabil, lagmentes magyar tört szerver.

jah, szerintem nem lesz ilyen bot, :D hanem csak egyszercsak hopp, ott egy gyerek az inventoriban xD Meg asszem a játéksosok egymással fognak majd párosodni, így közös gyerek lesz, azt nem tudom hogy lesz megoldva, hogy csak az egyik tudjon vele menni.
    Meg az jó lenne, ha a gyereked a szintedet nem is, de az erőd nagy részét, meg a cuccaidat örökölné.
  • horvi93
    gyerekcsinálás?:D hm, szrintem olyan lesz mint a trade néhány gammába:D rákattolsz a másik karira menu/make children vagy nemtomXD és ha elfogadja akkor beugrotok a legközelebbi bokorba és csak annyit látsz hogy mozog a bokorXD
  • MadeInHell
    Ez jó ötlet ez a son megoldás, így márt nekem is tetszik a dolog.Nomeg valaki említette hogy a szintedet megörökli a fiad remélem ez így is lesz. haha meg kiváncsi leszek a gyerekcsinálás részére hogy oldják meg.Lehet lesz olyan mob akit meg kell dugni .Remélem tényleg lesz tört szeró és ugyan olyan mint a rendes csak nem fizetős.Meg érdekelne milyen kívánságokat lehet kérni a kristálygömbökkel.
  • vegita24
    jah jol hangzik
  • piccolo555
    Vagy lehet, hogy a fiad/lányod neve mellett ott lesz, hogy pl: Son Gohan, Son Goku's Son/Daughter. Lehet h igy lesz megoldva, h tudják a többiek h kinek a fia/lánya vagy.
  • Super Vegito
    Szerintem buli ez az újászületés meg figyu ha mindenkivel össze ismerkedtél és ha közel vagy már a halálodhoz akkor hirdesed hogy hamarosan kipusztulok és ez lesz az uj nevem és akor igy ismerni is fognak téged.D ennnyi:DXD
  • vegita24
    igen ez igaz tenyleg hat te vagy a toplista 1 verhetetlen vagy meg stb az hirtelen meghalsz az le essel 567 hejre és noob vagy az tényleg gáz
  • Szerdzso Cortez
    Én legutoljára a Sid Meier's Piratesbe emlékszem ilyenre.Ott rendesen úgy volt hogy ha elmúltál 60-70 éves akkor megmondta a játék hogy kössek ki valahol ahol letelepedek öreg koromra.Én meg elsőre nem rohanva gyűjtöm vagyonomat,keresem rokonaimat,ölöm a kalóz vezéreket egyszer meg csak vége a játéknak.Hát nagyon ünnep rontó tud lenni.Na persze következő alkalomra már rohantam mint a hülye.Igaz több mindenre jutottam,de én nem szeretem ha nagyon siettetik a játékot.Nyugisan papókásan
  • horvi93
    én kiváncsi vagyok erre a halál dologra;) még egy mmo-ban sem láttam hasonlót pedig már toltam prral:D(muonline, wow, lineage2, és most cabalonline-ozok:))
  • xxxpaulxxx
    nah most szeretnéd hogy meg lehessen halni, vagy ez így van rendjén, hogy nem
  • MadeInHell
    Ez szar hogy jó voln meghalni. Nekem nem tetszene hogy 2 évig gamelek és sok mindenkivel megismerkettem sőt talán a nick em hírhett és 1x meghalok mert megöregettem és a fiamkén tovább nyomom xy02 ként.ha márt ennyire reálisak akarnak lenni azt ne az életkorral kezdjék hanem pl a repülés meg stb... mert fogadni mernék hogy DB hoz igen sok eltérés lesz.Nomeg 1 olyan mmo sincs ahol kihalsz mert öreg leszel. minden mmo szint föggő és ez így is van rendjén.