Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki szereti a Dragon Ballt és azt hiszi hogy mindent tud róla az tesztelje le a tudását! Jó szorakozást!
http://www.kvizkaszino.hu/termek/dragonball.html
- Hát te ki vagy?
- Én vagyok a burgonya termesztõ!
-Dermesztõ? KameeHameeeHaaaaa! Genki Dama!
- Mi van ebben a ládában?
- Az hadititok.
- De azért látom, hogy jó nehéz lehet.
- Hát persze! Tele van rakétákkal.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Minden kinek szar mert sokat kell várni de ha kijön sokkal nagyobb élmény lesz vele játszani.
Én is nagyon váróm.
OFF
Addig én LineageII-vel játszom addig.
ON
Ez elég buzisan hangzott 😛
A játékra meg véleményem szerint kell még bõven várni. Hisz még béta sem volt. Vagy igen?
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune