3449
  • horvi93
    szerintem ez egy kaioshin és annak a kis köcsög kék törpének a keveréke (aki a sima db-ben volt) b*zi szőke hajjalXD
  • csetro
    hát én biztos hogy semmiféle emot nemcsinálok.:D hát én vagy ember harcos vagy nameki harcosal leszek:)
  • vegita24
    nah mindegy nekem azt irjah kapcsolat meg szakitva ti mijen karit fogtok csinálni én ijen songoku emot xD
  • csetro
    hátja.elég sokáig fejlesztik a játékot,de ha nagyon jóra sikerül, akkor megérte várakozni.:)am lesz a játékban lila színű nameki is. :S:D
  • piccolo555
    Nekem vmi kaioshin-szerű alaknak tűnt, biztos ez az univerzum ura ^^
    Amúgy elolvastam az első pár beírást a topicban-szegények, még 2 éve azt hitték hamarosan játszhatnak a játékkal :)
  • csetro
    hát arra énis:D biztos vmi kegyetlen erős lesz:D
  • KiruHoshino

Én is kiváncsi lennék ki ez a pasas.
  • piccolo555
    Itt van (egyszerűbb azért :) )
  • piccolo555
    Itt van egy link ahol írják a japán megjelenést: http://dbmmo.com/Forum/announcments/1729-dragonball-online-day.html
  • piccolo555
    Nagyon kössz a videókat! Lol az új trailerben, mikor előjön a csaj bikiniben és mindenkinek elered az orra mint Zseniális Teknősnek szokott xD
  • csetro
    itt egy kép hogy nemhibás :D
  • csetro
    nemhibás:
  • csetro
    nekem nem hibás.csak kicsit lassan tölti be azt oldalt:S
  • vegita24
    ez az uj Trailer nagyon jo let de az a valami nem tom miaz
  • vegita24
    Dbo.netmarble.net azhibás de ez az uj 3 video furcsa
  • csetro
    na még találtam vmit nektek!:)
    http://dbo.netmarble.net/main.asp
  • vegita24
    hát ez kurva nagy :D KOSZI
  • csetro
    nézzétek meg.érdekes.

dragon ball online video 2 (új)

dragon ball online video 1 (új)
    dbo online video 3
  • pharao
    Itt a legújabb Trailer a DB online-ról! Kicsit átdolgozták a régit és a végén láthatunk valami furcsa sötét alakot. Lehetséges, hogy valami Epic Boss szerűség.

Érdekelne valami confirmed infó a megjelenésről mert itt írjátok, hogy október, november stb. de én nem találtam semmi megjelenési dátumot. Kössz
  • offkorzreg
    septembertől
  • aron66
    Mikor lesz GT az animaxon?
    animax oldalán nem láttam semmit :S
  • piccolo555
    Cortez, tudom hogy az hülyeség, azért írtam '' jelek közé, mert nem konkrétan ssj-be, hanem nagyobb szintre értetttem. Csak azért nem írtam szintet, mert ugye a level 1,2,3 ezek is szintek és az kavarodás lett volna. Pl mint ESF-ben, ot is volt szinte minden karakternek több szintje, pl Piccolo át tudott változni Super Namek-é. Így gondoltam ezt az 'ssj'-t.

Amúgy azt a gyereket uub-nak hívják horvi :P

És tudtátok, hogy jövőre jön új WoW expansion? :D Cataclysm
  • horvi93
    bunak is volt aurája:P amikor felhuzták az agyát ilyen lila színű aurája lett:D ez megfigyelhető azon a néger gyereken is(nevét nemtom:D bu reinkarnációja) a GT-ben:D
  • aron66
    oks xD
    De már csak 3 hónap... alig várom :D
  • vegita24
    Aron még egy ijen és bannol tatáson lesz a sor egy ez dragonball nem digimon nyis akkor egy forumot neki oks? de ez a duh dolog jol hangzik mert van uján rész hogy ifju sátán amikor a C18 vagy 17 nem tom ijen nagyon fehéren aurája lett az nagyon meg agyalta :D
  • aron66
    és még több hír itt :D xD
  • Norbert92
    Engem is :D sok magyaral :D
  • MadeInHell
    Mennyi lehet a havidíja a gamenak? Engem elsősorban valami eu tőrt szeró érdekelne.
  • Norbert92
    piccolo köszi.
    szerintem ugy lenne izgi a játék ha a meséhez viszonyitanának midnen tecknikát :D
    és átváltozást.
  • Super Vegito
    figyu ez a düh jól hangzik de elég marhaság amit mondasz hogy azt mondtad idézem:
    Főleg, ha ez a düh-dolog bejön, és a többi faj is tud 'ssj'-be menni.De hogy mennyne ssj be ha nem lesz csilagharcos mivel csak a csilagharcos tud menni ssj be az meg elég nagy marhaság lenne hogy pl a namekok is tudnának meg minden faj az ugy szar lenne:D
  • piccolo555
    Aron hagyd már abba ezt a digimonos linkelgetést, úgyse lesz a tiéd a legerősebb digimon, inkább segíthettél volna pár infóval xD

Amúgy kb december, január környékén jön ki az európai verzió, novemberben pedig fog jönni a japán, úgyhogy akkor már lehet játszani azzal.
  • songokuhun
    xDDD aron aron aron xDDDD ujabb áldozat
  • Norbert92
    ez egy digimonos oldal:D
  • Norbert92
    köszi
  • aron66
    Itt a DBO hivatalos oldala és sok info is :)
  • Norbert92
    sziasztok
    Megszeretném kérdezni hogy a Dragon ball online mmorpg játék mikor lesz játszható magyarországon.?
    vagy ha már van akk honan lehet leszedni.
  • songokuhun
    Mert az tök jó lenen ha ssj4 akar tobbi is... lehetne :D

jó ha nem lesznek az se baj de akk lehessen valamivé tovább alakulni és vissza
  • piccolo555
    De nem értem, miért akartok ennyire saiyajinokat. Nélkülük is simán megleszünk szerintem. Főleg, ha ez a düh-dolog bejön, és a többi faj is tud 'ssj'-be menni. Akkor nem is fognak hiányozni a sj-k.
  • horvi93
    "a remény hal meg utoljára", végülis van ebben valami igazság:D
  • songokuhun
    :D lehet söt 100% de be linkeltem h legyen téma:)) "A remény mindig él"

cscs béke jó8