Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy lehet ilyen filmet csinálni:???jah és még ennek akarnak második részt XD
még annó a Mortal Kombat is jobb volt mint ez ááááá
Igen game-ban/mesében BEST
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
komolyan nem nézted még a Spanyol oldalt????
http://dbo-esp.com/
ha nem hiszed hogy jön a Béta akkor ne hidd el -.-"
Ezt az oldalt még csak most kezdtem el és remélem hogy tetszeni fog nektek!! 😄
és már csak 19 nap a Béta verzióig!!! DBZ 4EVER!!!!
már akkor is megvolt a DBZ szellem 😄
#hhwnd
Én becsülöm ezt a filmet,mert legalább valakik megpróbálták visszahozni a filmvásznon hús-vér emberekkel azt az általunk sokra becsült anime-t,amely belopta magát a szívünkbe.Bár ennek ellenére van benne kedvenc részem,hiszen ki ne szerette volna használni már valami úton módon titkolt szuper képességeit azokon akik olyan sokat tettek már keresztbe neki(a filmben a nagymenõ osztálytársai ellen használja valahogy úgy mint a pókember elsõ részében a peter parker elagyabugyálja a nagydarab fószert).Itt igazán amire hangsúlyt kellett volna fektetni az a harc rendszer kidolgozása,hiszen ezek voltak az anime-ben a fordulópontok.Bevallom õszintén elkezdett borsódzani a hátam amikor a kamehame-s részhez (nem tom volt e több is én a végére gondolok).Elõtte ordított a srác és már hirtelen azt hittem hogy belép a super saiyajin is,de sajnos csak egy Ozorou-ra futotta,ami inkább hasonlított egy farkasemberre 😄.Amikor pedig Goku a végén leszámol Piccolo-val,azt echte a Dragon Ball utolsó részébõl-kamehamezok és elindulok repülve Piccolo felé de õ is támadni akar-formációt vette fel.Persze a végén szegény mano kinézetû Piccolo barátunk húzta a rövidebbet.
Bár a készítõknek(legyen az játék -> film, film -> játék) sosem ment tökéletesen a konverzió játék és film között,az anime -> film pedig még nehezebb,mivel mindegyik kategóriának megvannak az eszközei és a hiányosságai a másikkal szemben,de azt hiszem egy kicsit több kreativitással és nagyobb beleéléssel akár többet is ki lehetett volna hozni ebbõl a filmbõl.
Már csak abban reménykedem,hogy a Dragon Ball Online-ban sikerül végre visszaadni azt az érzést,amit eddig megközelítõleg csak a PS2-es Dragon Ball játékok tudtak nekem nyújtani.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
a film meg a trailer alapján nagyon gagyi😄
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain