Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 rész?Fogadjunk ott krilinel találkozikXD meg össze jön chi chivel meg stb de birnám lenne benne ssjXD uuuuuuuuuu rohadt szar lenne😄
norbi2fraktal
Dragon ball ide vagy oda---A film cseszettül el lett ba*zvaXDXDXDXDXD
hogy lehet ilyen filmet csinálni:???jah és még ennek akarnak második részt XD
még annó a Mortal Kombat is jobb volt mint ez ááááá
Igen game-ban/mesében BEST

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

nekem ennyi a véleményem:Film fos játék jó😄
hat nagyon jó az oldlad mar regisztem is 😄
jah a film hanyas de a játék az jo lesz szerintem
MikX
hátt... nekem az a véleményem, h nee próbálkozzanak márienekkel, ezvalami eszméletlen silány, és egyszerûen nemlehet animébõl filmet csinálni... akkor minek erõltetik? Hányás az egész film...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ha nem jon ki akkor osszedobom én ahaverokal már tudunk szervert csinalni XD ha nem jõn ki akkor majd én 😄
Mindegy majd egyszer úgy is kijön.D
mind1 majd meglátjuk...
Doomista
láthatod hogy hogy hazudik ? mint a vizfolyás

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
má megint hazucc

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

"Áprilisban, kívül meghatározó, nap egy internetes oldal-kötekedõ megnyitásával elkezdi a zárt DBO bétát (tovább olvasni lent mi egy internetes oldal kötekedõ). Ez van feltevõ az ebben a helyben a feliratot megvalósítják a bétáért, szükséges lesz figyelmes lenni. %Néhány amerikai oldalon bejelentik, hogy a béta már kezdõdött, figyelmeztetek. Ez hamis, egy fordítási hiba. Ez nem kezdõdik áprilisig.%"<#ejnye1>

-.- '
komolyan nem nézted még a Spanyol oldalt????
http://dbo-esp.com/
ha nem hiszed hogy jön a Béta akkor ne hidd el -.-"
Doomista
mé hazucc?

komoly 19 nap a bétáig?

http://dbmmo.gportal.hu/
Ezt az oldalt még csak most kezdtem el és remélem hogy tetszeni fog nektek!! 😄
és már csak 19 nap a Béta verzióig!!! DBZ 4EVER!!!!
Legújabb DBZ game link
Na gyerekek megnétem a filmet anyira nem rosz jobb mint vártam de a kamehameha.... egyszerûen borzalmas esküszöm olyanra csinálták mint egy lángszóróXD de a végén amikor a SUper kamehamehat csinálj elég jól megcsinálták azt az erõt nem rosz.AZért érdemes emgnézni igaz hogy én angolba néztem😄 de mindegy.😄
nekem ingabb az online ragonball kéne info
Allock látogass el a zskategoria-ra.Ott találsz zsákszámra ilyen kötéllel húzós repülõs jeleneteket. 😊

allock
inkább nézzetek régi japán harci filmeket mikor az embereket kötéllel huzogatják aztán úgy repülnek =D

már akkor is megvolt a DBZ szellem 😄

#hhwnd

Na most kiderül.Jelentem sikerült beszerezni a filmet ami a Dragon Ball Evolution névre hallgat.Remélem egyrõl beszélünk.Bele bele nézegettem(annyira nem rossz minõségû,hogy ne lehessen nézni).Hát így az elsõ tippek alapján én se számítok valami nagyon nagy durranásra.Végig kéne szépen nézni hogy pontos véleményt tudjak róla formálni.Egy próbálkozásnak megtette.Természetesen mi sem várhattuk el a film készítõitõl hogy egy több száz részes sorozatot be tudjanak sûríteni mondjuk egy másfél órás film keretein belülre.Néhány szereplõ feltûnik,de külsõre semmit mondóak elsõre.Aki rendelkezik bizonyos fokú ismerettel a sorozatról(mint én is),annak nem nehéz rájönnie hogy az újabb és újabb felbukkanó szereplõk kiket is akarnak jelenteni.A történet az alap:Mindenki a sárkány gömböket keresi.A rossz oldalt Piccolo és csatlósai alkotják,míg a jó oldalon Goku és barátai állnak.

Én becsülöm ezt a filmet,mert legalább valakik megpróbálták visszahozni a filmvásznon hús-vér emberekkel azt az általunk sokra becsült anime-t,amely belopta magát a szívünkbe.Bár ennek ellenére van benne kedvenc részem,hiszen ki ne szerette volna használni már valami úton módon titkolt szuper képességeit azokon akik olyan sokat tettek már keresztbe neki(a filmben a nagymenõ osztálytársai ellen használja valahogy úgy mint a pókember elsõ részében a peter parker elagyabugyálja a nagydarab fószert).Itt igazán amire hangsúlyt kellett volna fektetni az a harc rendszer kidolgozása,hiszen ezek voltak az anime-ben a fordulópontok.Bevallom õszintén elkezdett borsódzani a hátam amikor a kamehame-s részhez (nem tom volt e több is én a végére gondolok).Elõtte ordított a srác és már hirtelen azt hittem hogy belép a super saiyajin is,de sajnos csak egy Ozorou-ra futotta,ami inkább hasonlított egy farkasemberre 😄.Amikor pedig Goku a végén leszámol Piccolo-val,azt echte a Dragon Ball utolsó részébõl-kamehamezok és elindulok repülve Piccolo felé de õ is támadni akar-formációt vette fel.Persze a végén szegény mano kinézetû Piccolo barátunk húzta a rövidebbet.

Bár a készítõknek(legyen az játék -> film, film -> játék) sosem ment tökéletesen a konverzió játék és film között,az anime -> film pedig még nehezebb,mivel mindegyik kategóriának megvannak az eszközei és a hiányosságai a másikkal szemben,de azt hiszem egy kicsit több kreativitással és nagyobb beleéléssel akár többet is ki lehetett volna hozni ebbõl a filmbõl.

Már csak abban reménykedem,hogy a Dragon Ball Online-ban sikerül végre visszaadni azt az érzést,amit eddig megközelítõleg csak a PS2-es Dragon Ball játékok tudtak nekem nyújtani.

hát az kurva jo én is ugy nezek már ki Broly hat beszarok ojan eros vagyok xD
Bulykin
omg<#wow3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

JA gyakorlás közben elvidtem a haveromhoz aztán ugye baromi erõs lettem és haza metnem és valami védõburokal vontam körbe hogy az erõm ne ártson neki😄
ohh baszki akkor a gépednek mázlija van
hagyámá én olyan erõs lettem baszki hogy nem is vok ssj be de már az erõmtõl minden elektromos szerkezet felrobban edig teljesen vissza fogom az energiámat amennyire csak tom😄
Gyurunk vazzeg az nekem nem szolsz ugy fogunk ki nézni mint gohan vag yvegita xD
Bocs csak edzetemXD Nem nagyon néztem a sg valamiértXD
hat 2009 leg job est nyarán de már kitudja ? vegito megszuntél létezni hogy nem irsz?
nem😛

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

hi all van vmi új infó a gémrõL? tudjuk már mikor jön ki?

áhh már nincs mirõl beszélgetni xD
engem nem fog érdekelni
Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

EnZsolt
Láttad a Donnie Darko trailerét? Abból sem lehetett leszûrni, hogy mekkora kult alkotás és mégis az 😊 Jó nyilvánvaló a Dragon Ball nem lesz az, de csak akkor alkotok véleményt ha láttam 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

egyet értek ingab csinalnának tõb dragonball online gameplayt de egyebként satán ugy néz ki mint egy hobo a film ben nem? xD
De látam rola egy csomó videót és rohadt szar enyierõvel emgnézek egy bursz lee filetm vagy a chanos filmetxd
Bulykin
még a mozikban se volt...

hat én eleget néztem és kijelentem hogy SZAR
Bulykin
én meg azt mondom h elõször nézd meg és utána alkoss róla véleményt

tobias88
ha már egy db fan mondja, akkor az már elég nagy kritika <#vigyor2>
ahoz képest hogy 2009 es nagyon szar
Most megmondom nektek barátaim hogy a film egy nagy rakás szar!😄
tobias88
hát, eléggé, bár a robbanás az nem rossz benne <#vigyor2>
áá adják már ki...
a film meg a trailer alapján nagyon gagyi😄

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Ez fent vna egy dbz oldalon gondolom onna lesed😄ilyeneket én is mondok.Lehet hogy te hiányoztál valakinek de a viceid biztos nem😄
de ha enyire hianyzok mondok meg viccet xD mi az apszúlolt pofátlanság ha azt mondod tenshinhanak hogy beszéljünk 4 szemkõzt xD
hát nem volt netem
Mivan fiuk megnémultatok te is vegita😄