3449
  • Kennyssj
    én már annak is örülni fogok,ha végre kijönnek újabb infók meg videók a tesztelés során(ha nekem nem sikerül regizni)...eccer játszani fogok!!!!!!!!!!!!
  • Kennyssj
    kezd felvirágozni a DB magyarországon:Delőször a játék jön hamarosan,aztán kikerülnek a szinkronos részek,aztán GT...:D:D:D:D
  • Bullitt
    Nekem elment a kedvem a béta regitől a KSSN-es rész miatt. Ott ugyanis le van írva, hogy kapsz 3 év börtönt, ha vmi generátorral csináltatsz magadnak. :)
  • songokuhun
    EZAZZZ JÖJÖN MÁR KI xD én is nyomnám xD (tanulás helyett is de pssssz:) xD
  • ApPa123
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ jöjjön már angol verzió is de játszanám:D eddig wowoztam de nem érdekel soha többet wow !DB4EVER
  • Rolka
    És most itt melyik a jó oldal meg a rossz oldal?
  • Kennyssj
    Fizetős,állítólag,de semmi nem biztos...
  • Doomista
    Koreában ingyenes vagy fizetős lesz ?
  • aron66
    MSN címem: [email protected]
  • aron66
    valaki tudna nekem regizni ha adok KSSN-t + nevet?
  • allock #1755
    KSSN Generátor

itt
  • allock #1754
    karakterek

• Kennyssj
    én is örömmel venném ha vki leírná a lépéseket,kösz:)am nincsenek újabb fejlemények?már remeg a kezem az izgalomtól...
  • Kennyssj
    ez olyan szép beszéd volt:D
  • Szergely92
    hát az angolra lehet várni még egy darabig -.-'
  • ApPa123
    Hy nagyon felpörögtek a kommentek kijött vmi béta verzió v mi?? (de gondolom japán) mikor esz vmi angol verzió? előre is thx
  • vegita24
    hát nekem most nagyon szar netem van urőlők ha net re fel tok lépni mindegy én nem fogok jatcani a beta vall sok sikert all
  • xxxpaulxxx
    Nah tudunk már valamit mikor jön kI?:D
  • Szerdzso Cortez
    Ez határozottan jó hír ha már páran be tudtak regisztrálni a bétára,csak még várni kell annak indítására.Hálás lennék valakinek ha egy komment keretein belül le tudná írni hogy milyen linkre menjek és az egyes ablakokban/oldalakon mire kattintsak,hova mit írjak be egy szóval leírná hogy tudok regisztrálni a bétára.Én mindenképp az első szeretnék lenni amikor elindul a béta és szeretném ha másoknak is segítenétek,hogy közösen vehessük birtokba a virtuális játékteret.
  • tupi9
    akk passzolom mert nekem ie 1ből elfogadott mindent:S
  • aron66
    tupi9
    nekem IE-nél is hibát ír ki... :S
    pedig Nick name avaiable van :S
  • piccolo555
    Itt hiába kattolok rá, nem csinál semmit :((
  • piccolo555
    Jah, ie-vel próbálom most, csak azzal meg az baj, h mikor be kell írni az e-mailt, és az ellenőrző kódot kéri, beírom, rákattolok, aztán bejön még1 ablak, és ha rákattintok a kék gombra, akk nem csinál semmit :S Így nem bírom beírni az emailemet. Akkor most megpróbálom, h fölrakom amit mondtál, akkor talán sikerül.
  • tupi9
    jah azt kihagytam h én nem állítottam semmit át koreaira és vistám van
  • tupi9
    piccolo próbáld firefox helyett ie-vel és amit telepíteni akar azt engedd neki, mert nekem így sikerült regelni :D bár azt kaptam h 1-2nap mire be tok jelentkezni...:S:@
  • piccolo555
    Kihagytam 1 félmondatot :D: ",amit én úgy birok játszani (...) hogy nem regelek sehova" sry javitottam :D
  • piccolo555
    Lehetséges, bár én olvastam angol fórumon, hogy Vistánál a vezérlőpultban át lehet állítani, ha meg nem Vistád van, akk vhogy IExplorerben...csak aztán az az érdekes, hogy nekem xpm van, és találtam olyan menüt vezérlőpultban, ahol át lehet állítani, és át is állítottam. (Bár lehet, h azért kell IExplorerben, mert az nem jó, ha xpn így állítod át...majd rákeresek Explorer menüpontjai között) Megpróbálom még1x, ha nemjön össze végleg tanácstalan leszek :S

Amúgy amit kill3r te linkeltél, az csak egy ilyen játékszerőség, bemutató, amit én úgy is birok játszani (és gondolom nem csak én :P), az az oldal, ahova próbálunk regelni az télleg a bétához vezető út :)
  • Kennyssj
    huh,szerintem ez rohadt jót tett a fórumnak,újra van téma:D erre már jó is volt,de hogy játszunk is a bétával az nem akar összejönni:S de a végén nyomatni fogjuk,én hiszek benne:D
  • kill3r21
    majdha játszasz akkor oké, addig semmi sem biztos :)
  • aron66
    DBO avatataros emberke :
    az a baj hogy a géped nincs átrakva Koreaiba..
    Ne kérdezd hogy kell mert én nem otm :D csak azért nem engedi a felh.nevedet(álítólag)
  • BladE666
    hát ha senkinek nem sikerült akkor én is biztos senki vagyok :D mert érdekes modon de nekem sikerült
  • kill3r21
    ELhiszem én hogy a bétához reg, de még senkinek sem sikerült regelnie :)
  • BladE666
    nem akarok okoskodni, de nemtudom hányszor láttál uj játék friss oldalát. mert kb ez a video számomra annyit bizonyit h 2 hete raktál fel az oldalt és két hete ilyen volt az oldal. Qviz kérdésékkel lehetet szorakoztatni magad. és kb 2 napja meg már máshogy néz ki és ugyan azon a linken nem az jön be. és megnyitoták a registrációt a betához. persz ha veszed a fáradságot és online forditot keressel akkor rájössz majd magatól is.
  • kill3r21
    Gyerekek, ez a regisztráció nem is magához a játékhoz, bétához regelsz, hanem valami netes szarsághoz....
    de ne legyen igazam , de ez a video ezt bizonyitja,
    http://www.youtube.com/watch?v=l2nsEevfD70
  • piccolo555
    Nem kell kitalálni, mit akar, becopiztam wbforditásba, elmondom mit csinál:
    beírok Nick-hez vmit, kiírja alá, hogy Nick rendben. Jó, tovább kitöltök midnent, és amikor rányomom, hogy OK, bejön a hibaüzenet, hogy Nicknév nemjó!! Bármit irok be, ami elfogadható, kiírja, hogy jó, aztán hibaüzenettel közli, hogy nemjó -.-' Lehet, hogy énis megvárom azt a pár hnapot egy kezelhetőbb verzsönig...
  • piccolo555
    Vkinek van ötlete miért jön be ez a hibaüzenet?:
  • piccolo555
    Na azt remélem, hogy nem lesz :D Jobblenne csak regelni leszedni és go szeróra :D
  • allock #1728
    én azt mondom ha nektek sikerül akkor majd valahogy megkéne szerválni hogy a fórum pár tagja kitudja próbálni a bétát akár egy publikus név jelszóval

amúgy ha kijön angol nyelven, akkor ugyanilyen hercehurca lesz kssnekkel? D:
  • vegita24
    jah ez az Mealedre elgoldod egy infot erted az be kell irnod ha jol tom
  • piccolo555
    És itt? :S mit kell id ebeirni? (Beírtam az emailem, aztán bejött ez...)