3449
  • Kennyssj
    de a Gokus játékban az a csúcspont,mikor a barátnőm is beszáll,mint Chi Chi,hogy meg kell születnie Gohannak:D
  • Kennyssj
    ekkora hülyeségeket beszélni...én már rég óta Gokusat játszokXD vagy Kaitosat,ami abból áll hogy állok és nyögdécselek meg bólogatok magamban,és 3 percenként megállapítom hogy milyen komoly veszélyben van a föld...de ez a játék vasárnap,mikor így együtt ebédel a család,na akkor a legveszélyesebb... azóta anyámék kicsit máshogy szólnak hozzám:)
  • vegita24
    addig lazzitcsatok VP-zetek dicso jatcotak dragonball vagy menjetek le a jatcotere és jatcd te vagy goku egyeb :D
  • Kennyssj
    2007?húú de rossz lehet azoknak,akik azóta várják...én akkoriban kezdtem újra rákapni a DB-re:)(mert miután betiltották,már nem néztem semmilyen formában egy ideig),szal én igazából nem olyan nagyon régóta várom,de így is rosszul viselem a várakozástXDszal teljes mértékben megértem ,h ennyire várjátok,de még egy kis türlelem és ittvan:D:D
  • tojas0
    http://www.travian.hu/?uc=hu3_13883
  • speed911
    hát igen sajnos nincs de már nagyon jó lenne...
  • dupla0
    nincs
  • Miley Cyrus
    AnyádxD
    Van már DBO beta, ami megy is?
  • vegita24
    szerintetek jo lesz Trinity Emu?
  • allock #2237
    ha ki is szivárog kell hozzá emulátor
  • speed911
    aha értem. akkor remélem hamar kiszivárognak azok a file-ok hogy miis tolhassuk már mert már 2007 óta ezt a game-t várom :)
  • Bullitt
    Bizonyos fájlok a szerverekről töltődnek be, ezért is nehéz MMORPG-nek külön "ingyenes" szervert csinálni, mert azokat a fájlokat nem egyszerű megszerezni.
  • speed911
    ja értem. olyanunk meg sajna nincs szerintem. :S és simán nem lehet vele játszani? csak feltelepíted és játszol? :D
  • Bullitt
    Az nem betegkártya, hanem egyfajta személyi szám a koreaiaknál, KSSN a rövidítése, asszem Korean Social Security Number. Ha generálsz, vagy lopsz ilyet, vagy 3 év börtönt kapsz, vagy 10 millió koreai won büntetést (1 won~6,5 forint)
  • speed911
    hát igen nagyjából sikerült lefordítanom és a valódi nevedet kéri és a betegkártyád számát... de én nem igazán szeretnék megaddni ilyen hivatalos infókat.. :S
  • Kennyssj
    sztem meg most se fogunk játszani a bétával:( de nem akarom elvenni senki kedvét:)nah mindegy,de ha vkinek sikerül ossza meg velünk télleg
  • allock #2230
    launcherral tudsz a szerverhez kapcsolódni
    de ha nem megy a teszt szerver akkor nem érsz vele sok mindent
    meg kitudja milyen ip címre van írva
  • dupla0
    de amit norbi2fraktal adott linket azt november 4-től lehet leszedni
  • dupla0
    amit letöltöttem abban van két exe file(persze van más is), az egyik DBO.exe a másik DBOLauncher.exe ha az elsőt indítom el azt írja ki hogy:"wrong service information" ha a másikat akkor semmi.
  • dupla0
    igaz hogy nem mutatja ki ezeket a koreai karaktereket de ha kijelölöd és bemásolod webforditasba akkor kkiírja magyarul mit jelent
  • dupla0
    nem mert kér vmi:Társadalombiztosítási számot
  • speed911
    dupla0: lécci a regisztrációt megosztanád velünk? mert az nemigazán ment és nemis találtam meg.. amúgy megy a játék?
  • tojas0
    már tudtatok regizni??
  • dupla0
    én szedem le azt amit speed911 adott, és regisztrációt is találtam hozzá csak hát japán, de annyira ne tűnik bunyolultnak
  • Bullitt
    Én úgy tudom az emberek átváltozását szimplán "Super Human"-ként emlegetik. SSJ, de mégsem. Szuperman-ek XD
  • noname23
    OMG ez kínai izé vagyis japán :/
  • speed911
    ezt amit te linkeltél hogy lehet leszedni?
  • norbi2fraktal
    Gépigény:
    Minimum: Op.r.:Windows 2000, Windows XP
    CPU:Intel P 4 1.5Ghz
    Vga: Geforce4 Ti4200 vagy Radeon 8500
    Ram: 512Mb

Ajánlott: Op.r.:Windows XP
    CPU: Intel P4 2.4Ghz
    Vga:Geforce 6200 vagy X800
    Ram: 1G
    Forrás/ Beta Letöltés
  • speed911
    hali tölthető a Beta2-es változat az egyik oldalról dbmmo.com/Forum/?tubepress_page=5 és oldalt klikk a Download client képre. 1.9 Gb
    Sajnos accountot nemtudom hol kell regelni mert 1 japán oldal van csak és nem igazán értem :)
  • aron66
    sztem eggyik se erősebb a másiknál. Tuti h vmit kitaláltak hogy erős legyen az összes :) És cak mondom hogy az dönti el hogy milyen a stat-od :) Mikre pakolsz pontokat, skillek uppolása stb.
  • horvi93
    szerintem inkább ezt ugykéne magyarázni (legalábbis szerintem) hogy azok a karakterek akikkel mi játcunk valamilyen formában csillagharcosok, tehát a csillagharcosok ükükükükükükükükunokáji:D és képesek őkis ssj-vé változni;)
  • vegita24
    de ez anyira frusztrálo akkor mégis csak csillagharcosok ha átt tudnak változni nem?
  • horvi93
    a semminél ezis jobb:D
  • Super Vegito
    most igy megnéztem az átváltozásokat egyedül a nameki volt egész jó az sj elég gagyi lett meg a buu é ssj be elég szar hogy azonnal átváltozik semmi erőlködés vagy valami kis efekt hang semmi de legalább ezt is megtudtuk hogy milyen
  • Super Vegito
    hát jah hát véglis goku a movie 4 ben agyon verte half super saiyan nélkül
  • Kennyssj
    *vissza
  • Kennyssj
    hóhó nekem tetszik ez a Super Namek!végre kezd vissa térni a kedvem...
  • zritya
    Szerintem sem lehet erősebb (de ki tudja még) ha mese alapján készült akkor nem .
  • vegita24
    hat ez jo meg nővők 400 méter magadra le tépem a karom az el dobom vagy 100 mob-ra :D vagy jatchatunk olimpiát is kidobja messzeb a karját XD
  • Bullitt
    Tévedésben vagy, a Super Namek az, amikor megnöveszti a testét, Lord Slug is egy szuper namek volt, Piccolo is, meg gyakolatilag minden namek képes erre, ez is olyasmi, mint az a képességük, hogy a végtagjukat vissza tudják növeszteni.