Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt a trailer: www.youtube.com/wath?v=WkmrHO_jYU

a Dragonball örök!

? o.o adjál pls 1 occicial site linket
és cartoon network online-nal játszottatok már?😄

a Dragonball örök!

Itt is elküldöm neked xD
Nézd meg a leveleid
benne lesz egy új felnött kssn is 😄
foxpal
most megint küld el a gyerek kssnt😄

foxpal
biztos rajta vannak már😛
aron666 gyere gyors vissza msn re

allock
digimon jáj <#wow3>
pokémon nem lesz?

#hhwnd

Digimon Master az meg Októberben nyílik meg 😄 xD
én se értem mért erõltetitek,tuti lesz törtszeró hamarosan,azt nyomjuk😄 aki regisztrált annak grat.amúgy a koreaiak azt ígérték hogy fizetõs lesz,szal az angol is szerintem,úgyhogy angolon csak a módosabbak nyomják... én nem leszek köztük😞Foxpal,te ismersz olyat aki játszik?

a Dragonball örök!

OBT nél lesz már 😄
na látod szerintem kijönn a full game aztán 1-2 héten belül már lesz pár tört szerver
allock
AION is most jött ki nemrég aztán már meg van az elsõ tört szerver 😛

#hhwnd

Szerintem hagyuk ezt igaza van songokuhunak hogy nem fog sikerülni ez a regisztráció szinte lehetetlen várjunk még egy picit amíg kijönn a teljes game aztán pedig biztos ahogy kijöt jönnek a tört szerverek ott majd regizünk és majd azt kockuljuk szerintem hagyuk ezt.
allock
ki? 😊
az angol is idegen nyelv nekem de jobban boldogulok az olvasható betûkkel mint a kriszkrasszal

na meg talán kitalálod hogy melyik szörnyet kell leölnöd, de aztán hogyan tovább ha egy olyan questhez érsz ahol választanod kell valamit, kitudja hogy mit lehet egyáltalán, hiszen azt sem érted amit kérdez 😛

#hhwnd

foxpal
jó de nekem az mondta akinek van accja és játszik

allock
nem kell beszarni lesznek törtszerverek, csak elõbb meg kell várni míg kijön a teljes játék

#hhwnd

allock
nem a dumára gondoltam kontrétan hanem ea questekre

#hhwnd

alap hogy ha gyerek accot csinálsz nem kell semmmi ilyet választani... ott csak regelsz és kész 😄 azért várja mindenki at OBT-t 😄 😛
ezt ugyse tudjuk megcsinalni:S
én majd az angolon fogok gamelni ha fizetös akk fizetek😄
foxpal
http://ggftw.com/forum/sd-gundam-capsule-fighter-online/44757-kr-netmarble-registration-guide.html
höhö itt a segitség úgynézki

foxpal
na szóval azt tudom hogy senkise fog majd játszani vele csak az angollal ha fizettek 😄

nero_jinous:1 is by phone
nero_jinous:2 is by credit card
nero_jinous:3 is by id5
nero_jinous:4 is by mail.
4. el kapcsolatban.. postai úton papirt kapsz😛
nero_jinous:by mail mail not e-mail.

fúziós videó nincs?

a Dragonball örök!

foxpal
nekem olyasmit mondtak hogy amely kssneket használtam fela zok nemvoltak 15-17 év közötti

foxpal
http://www.justin.tv/nero_jinous/old itt van élõbe

foxpal
hehe nemkelll dumálgatni koreai nyelven egy mmo-ba se ha nem akarsz csak max kiszurják hogy nemvagy az😛
Nameg lehet hogy ezis már olyan védelemmel van ellátva mint a többi kr mmo amibe visszakell smsben igazolnod magad😛

allock
nézzétek a vidiket inkább 😊
örüljetek hogy nem szoptok a játékban koreai nyelven 😄
majd kiderül milyen a játék
videós linket nézegetve van benne pár dolog amiról fingja se lenne az embernek még angolul se

#hhwnd

foxpal
Hát én szerintem sms be kapnunk kellene egy számot amivel feloldom az accountot és akkor lehet játszani talán:S

gyerekek ez naon komoly...😄😄😄 én egész nap ezt nézem!!!!! szal senki se játszik innen?és vki tud új infókat? fúziós téma?

a Dragonball örök!

FoxPal nekem tudsz csinálni accountot? ^^
Doomista
<#wilting><#wilting><#wow3>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Account Name: Shongoo
Password: 123321

ez nem jó:S
foxpal

Csináltam még egy accot egy másik emailra hátra az a gond és azé nemküldik ki..
Nemjött semmi de alaposan ellenõriztem a regelés folyamatát és egy másik ablakot megnyitottam a regisztrálás végén..
Kinek mit mond ez a kép? <#vigyor2>

Doomista
Account Name: Shongoo
Password: 123321

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

valai dobjon már meg egy accountal! itt az msn-em:[email protected]
PLS
offkorzreg
<#gonosz1>

foxpal
Látni hogy kicsit laggos a játék de ez általában a cb és ob-n is igy van a túlterhelés miatt <#email>

Ahha...szal nem XD
offkorzreg
takarodj

Hali!

Ez a Dragonball oline már megjelent..? 😄
régi videók...
itt vannak a CBTrõl 😄
http://www.justin.tv/clip/1b055d71f00d200c
nézzétek meg mind a 11-et 😄
vagy nézzétek élõben Nero Jinoust! 😄
http://www.justin.tv/nero_jinous
Pff ez a videó is.Mindig csak a kis szegény ártatlan szerencsétlen pingvint kell gyepálni 😊.Egyik se olyan tökös hogy a 10 méter magas godzillát sorozza meg.

Na de mi van már a regizéssel/letöltéssel?Van akinek van accountja meg van akinek lent van a játék.Basszus cseréljétek már el és jussatok be valahogy.Szomjazik a nép a homevideókra 😄.

it egy tök jó videó a game-rõl aki nem látta nézze meg
videó

nos nekem brutál 10 el jött max 20 al több mint 1 és fél nap mire lejött volna én meg addig nem akarom bekapcsolva hagyni a gépet szóval abahagytam a töltést majd ha felteszik másra is akkor majd leszedem és ha majd lehet angol odallon regzini ott regizek addig várok
tupi9 mikor adod oda az accodat? mert holnapi nap az utolsó
flashget*
én már tegnap leszedtem nekem 350-el jött,flesgetttel szedtem mert máshogy csak 20-30-al jött volna😄
csak acc kéne!:S
annyival szedtem én is ...
de ti hogy szedtétek le mert nekem 50kb/mp-el jön

vki* xD
tupi09 add nekem az accod 😛 nekem menne a game 😄
folyton fentlennék 😄 képeket gyártanék 😄