3449
-
Kennyssj #2246 de a Gokus játékban az a csúcspont,mikor a barátnőm is beszáll,mint Chi Chi,hogy meg kell születnie Gohannak:D -
Kennyssj #2245 ekkora hülyeségeket beszélni...én már rég óta Gokusat játszokXD vagy Kaitosat,ami abból áll hogy állok és nyögdécselek meg bólogatok magamban,és 3 percenként megállapítom hogy milyen komoly veszélyben van a föld...de ez a játék vasárnap,mikor így együtt ebédel a család,na akkor a legveszélyesebb... azóta anyámék kicsit máshogy szólnak hozzám:) -
vegita24 #2244 addig lazzitcsatok VP-zetek dicso jatcotak dragonball vagy menjetek le a jatcotere és jatcd te vagy goku egyeb :D -
Kennyssj #2243 2007?húú de rossz lehet azoknak,akik azóta várják...én akkoriban kezdtem újra rákapni a DB-re:)(mert miután betiltották,már nem néztem semmilyen formában egy ideig),szal én igazából nem olyan nagyon régóta várom,de így is rosszul viselem a várakozástXDszal teljes mértékben megértem ,h ennyire várjátok,de még egy kis türlelem és ittvan:D:D -
tojas0 #2242 http://www.travian.hu/?uc=hu3_13883 -
speed911 #2241 hát igen sajnos nincs de már nagyon jó lenne... -
dupla0 #2240 nincs -
#2239 AnyádxD
Van már DBO beta, ami megy is? -
vegita24 #2238 szerintetek jo lesz Trinity Emu? -
#2237 ha ki is szivárog kell hozzá emulátor -
speed911 #2236 aha értem. akkor remélem hamar kiszivárognak azok a file-ok hogy miis tolhassuk már mert már 2007 óta ezt a game-t várom :) -
Bullitt #2235 Bizonyos fájlok a szerverekről töltődnek be, ezért is nehéz MMORPG-nek külön "ingyenes" szervert csinálni, mert azokat a fájlokat nem egyszerű megszerezni. -
speed911 #2234 ja értem. olyanunk meg sajna nincs szerintem. :S és simán nem lehet vele játszani? csak feltelepíted és játszol? :D -
Bullitt #2233 Az nem betegkártya, hanem egyfajta személyi szám a koreaiaknál, KSSN a rövidítése, asszem Korean Social Security Number. Ha generálsz, vagy lopsz ilyet, vagy 3 év börtönt kapsz, vagy 10 millió koreai won büntetést (1 won~6,5 forint) -
speed911 #2232 hát igen nagyjából sikerült lefordítanom és a valódi nevedet kéri és a betegkártyád számát... de én nem igazán szeretnék megaddni ilyen hivatalos infókat.. :S -
Kennyssj #2231 sztem meg most se fogunk játszani a bétával:( de nem akarom elvenni senki kedvét:)nah mindegy,de ha vkinek sikerül ossza meg velünk télleg -
#2230 launcherral tudsz a szerverhez kapcsolódni
de ha nem megy a teszt szerver akkor nem érsz vele sok mindent
meg kitudja milyen ip címre van írva -
dupla0 #2229 de amit norbi2fraktal adott linket azt november 4-től lehet leszedni -
dupla0 #2228 amit letöltöttem abban van két exe file(persze van más is), az egyik DBO.exe a másik DBOLauncher.exe ha az elsőt indítom el azt írja ki hogy:"wrong service information" ha a másikat akkor semmi. -
dupla0 #2227 igaz hogy nem mutatja ki ezeket a koreai karaktereket de ha kijelölöd és bemásolod webforditasba akkor kkiírja magyarul mit jelent -
dupla0 #2226 nem mert kér vmi:Társadalombiztosítási számot -
speed911 #2225 dupla0: lécci a regisztrációt megosztanád velünk? mert az nemigazán ment és nemis találtam meg.. amúgy megy a játék? -
tojas0 #2224 már tudtatok regizni?? -
dupla0 #2223 én szedem le azt amit speed911 adott, és regisztrációt is találtam hozzá csak hát japán, de annyira ne tűnik bunyolultnak -
Bullitt #2222 Én úgy tudom az emberek átváltozását szimplán "Super Human"-ként emlegetik. SSJ, de mégsem. Szuperman-ek XD -
#2221 OMG ez kínai izé vagyis japán :/ -
speed911 #2220 ezt amit te linkeltél hogy lehet leszedni? -
#2219 Gépigény:
Minimum: Op.r.:Windows 2000, Windows XP
CPU:Intel P 4 1.5Ghz
Vga: Geforce4 Ti4200 vagy Radeon 8500
Ram: 512Mb
Ajánlott: Op.r.:Windows XP
CPU: Intel P4 2.4Ghz
Vga:Geforce 6200 vagy X800
Ram: 1G
Forrás/ Beta Letöltés -
speed911 #2218 hali tölthető a Beta2-es változat az egyik oldalról dbmmo.com/Forum/?tubepress_page=5 és oldalt klikk a Download client képre. 1.9 Gb
Sajnos accountot nemtudom hol kell regelni mert 1 japán oldal van csak és nem igazán értem :) -
aron66 #2217 sztem eggyik se erősebb a másiknál. Tuti h vmit kitaláltak hogy erős legyen az összes :) És cak mondom hogy az dönti el hogy milyen a stat-od :) Mikre pakolsz pontokat, skillek uppolása stb. -
horvi93 #2216 szerintem inkább ezt ugykéne magyarázni (legalábbis szerintem) hogy azok a karakterek akikkel mi játcunk valamilyen formában csillagharcosok, tehát a csillagharcosok ükükükükükükükükunokáji:D és képesek őkis ssj-vé változni;) -
vegita24 #2215 de ez anyira frusztrálo akkor mégis csak csillagharcosok ha átt tudnak változni nem? -
horvi93 #2214 a semminél ezis jobb:D -
Super Vegito #2213 most igy megnéztem az átváltozásokat egyedül a nameki volt egész jó az sj elég gagyi lett meg a buu é ssj be elég szar hogy azonnal átváltozik semmi erőlködés vagy valami kis efekt hang semmi de legalább ezt is megtudtuk hogy milyen -
Super Vegito #2212 hát jah hát véglis goku a movie 4 ben agyon verte half super saiyan nélkül -
Kennyssj #2211 *vissza -
Kennyssj #2210 hóhó nekem tetszik ez a Super Namek!végre kezd vissa térni a kedvem... -
zritya #2209 Szerintem sem lehet erősebb (de ki tudja még) ha mese alapján készült akkor nem . -
vegita24 #2208 hat ez jo meg nővők 400 méter magadra le tépem a karom az el dobom vagy 100 mob-ra :D vagy jatchatunk olimpiát is kidobja messzeb a karját XD -
Bullitt #2207 Tévedésben vagy, a Super Namek az, amikor megnöveszti a testét, Lord Slug is egy szuper namek volt, Piccolo is, meg gyakolatilag minden namek képes erre, ez is olyasmi, mint az a képességük, hogy a végtagjukat vissza tudják növeszteni.