3449
  • vegita24
    őő nem tom mit mondjuk XD fain
  • baluka16
    a másik nem jó ez a jó:http://www.youtube.com/watch?v=XUHZ1r5jbqA
  • baluka16
    Hát ez a Dragon ball online nagyon nagy lessz ezt nézzétek:D

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XUHZ1r5jbqA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XUHZ1r5jbqA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
  • baluka16
    Oké:D de amugy arrol tudtok hogy egy magyar dbz készülőbe van? az a neve hogy dbz endles battle
  • horvi93
    Mint ahogy az aláírásomban is látszik két címen érhető el: www.dragonballonline.fw.hu
    vagy
    www.dragonballonline.try.hu
    Egyébként úgyvolt hogy ez a december elejei béta már nyílt béta lesz, de kiderült, hogy mégse. Ez volt a 3. zárt béta, elméletileg hamarosan lesz egy nyílt béta is, majd nézegessétek a weboldalam, ha nyílt béta lesz figyelmeztetni fogok mindenkit előre.
  • baluka16
    Jaj de várom:D meg annak is örülnék ha minnél hamarabb itt lenne:D horvi neked mi az oldalad???kíváncsi vagyok az infókrol:De várom:D csak legyen szabad regiszrálás meg ijenek:D
  • horvi93
    na kiderült hogy a dbo-ban lesz repülő felhő és kétszemélyes jármű is, cikk az oldalamon róla!
  • allock #2359
    ha ember leszek megkeresem dr gerot vagy kit aztán majin robot leszek xd
  • horvi93
    felkerült oldalamra egy pontosabb megfogalmazás a fajokról/kasztokról, bennevan hogy mik az előnyei és a hátrányai a kasztoknak. Holnap lefordítom a köv cikket, estefele fennlesz az oldalon.
  • horvi93
    jólenne big bang kame hamet-t beleraknák:D messziről látnád és csak annyir látszana hogy ha nagyon messze is vagy h egy böszmenagy kék villanás tűnik fel:D
  • vegita24
    jo lenne kennyssj-vel ott álnék a bosznál orditanám Fuzionaljunk az kenny fog irányitani szét veri a bosst XD
  • Kennyssj
    hát..izé..nemtom.örülök h lesz repülés,de én a fúziónak örülnék igazán.mondjuk egy ilyen plusz karival,amit te csinálsz.fejlesztgetheted,azt ha itt az idő,akkor fusion!!!
  • baluka16
    de várom már hiába van ps-em én szerintem már hamarosan itt lessz európába is:D
  • allock #2353
    1.000.000 valamiért lehetne venni egy varázsfelhőt
  • horvi93
    nincs miről beszélgetni, elapadtak a DBO hírforrások:D nah akkor beszélgessünk valamiről, ittom én: szerintetek milyen lesz a repülés a DBO-ban? hogy fogják megoldani?(aki nem tudná a repülést majd egy későbbi patch-el tervezik bevezetni)
  • vegita24
    Na ez egy másik gond XD besszélgesünk
  • Kennyssj
    hát régen jóval többen voltatok,nézegettem én a régi hsz-eket...akkor jó kis beszélgetések folytak itt
  • vegita24
    hát ja rá is foghatjuk 3 ember tartja életben ezt a forumot régen még anno
  • Kennyssj
    na azért már én is vagyok egy ideje...:) csak nem 5 éve. miért,te a kezdetek óta itt vagy?
  • vegita24
    Na ezt itt a gond mi kőkeményen várunk te meg ujunc meg jelensz XD neked kőnnyü XD
  • Kennyssj
    na tessék!!!ezt érik el azzal,hogy ilyen sokáig húzzák a játékot!!!már kezdenek elpártolni tőle az emberek!!!(na jó,lehet hogy túl reagáltamXD)am én is hasonlóan vagyok vele mint Super Vegito.én meg az animével feledtetem a játék hiányát.pedig én egyáltalán nem várok olyan régóta,mint itt sokan.
  • Super Vegito
    muonlinével én is sokat kockultam 3 évet kb csak aztán abbahagytam nem tom miértXD egyébként a dbo val kapcsolatosan engem már nagyon nem izgat sokat vártam rá és már egyszerűen a várakozástól elment a kedvem nekem bőven elég az esf meg xboxon nyomom majd a burst limitet meg a raging blast azok még szerintem jobbak is mint magam az online.D nekem jobban bejönnek:D de ha azért kijön angolul letöltöm:D de annyira már nem izgat.D:S
  • Kennyssj
    na az beb...szna!!!jön az már hamarosan...
  • horvi93
    csak nehogy még 5 évet kelljen rá várnunkXD
  • vegita24
    hat kemény 5 éve várunk erre a kurva játékra én tényleg nem hisszem el
  • horvi93
    mikor? fogalmam nincs, már amiről én tudok azis legalább 5 időpont... egyébként van magyarosított free mmorpg: MuOnline Anno én elég sokat kockultam rajta:) kb 2 évig toltam.
  • baluka16
    de mikor?? itt az a lényeg:D
  • benji12
    A lényeg hogy adják ki angolul és kitudjuk normálisan próbálni.
  • Doomista
    Hát pedig az angolt meg kellene szokni..mivel szerintem te még olyan mmorpg-vel nem játszottál, ami magyarul lenne...Na meg nincs is magyar mmorpg...vagyis lenne, már félig kész van, csak nincs pénz a tobvábbi fejlesztésre...max magyar szerverek (tört), az megint más.
  • baluka16
    alig várom már legyen kész a játék csak 1 idegesít hogy lehet hogy fizetős lesz meg angolul nem lesz olyan jó játszani!:S
  • foxpal
    az offical site-n :P
  • benji12
    Hova???
  • foxpal
    Amúgy ti tudtatok rendesen regelni?:D
    Szóval betudtok jelentkezni az accotokra?:)
  • KiruHoshino
    Mi a neved a táncolós mmo-ban? És mi a klánod neve?
  • vegita24
    Meg oldjuk XD
  • Szergely92
    én wowozok aztán ha lesz angol DBO akkor elkezdem azt :D ha fizetős akkor keresek vmi tört szervert
  • vegita24
    hallod en jatcok vele lvl 3 yeah vok de nem lesz szerintem de jovore max
  • benji12
    Egyetértek az elöttem szólóval és ahogy a videón van olyanok is vannak akiket ez lefoglal és játszanak vele.
  • Super Vegito
    vegita amit linkeltél ez a street game itt csak táncolni kel vagy mi mert akkor elég nagy marhaságXD
  • Super Vegito
    Ilyen ritka szar linkekel kiméljetek minket pls