Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

khm 2-3 év?😄 ez nem egy ismeretlen koreai mmo, hidd el nekem megkapják a koreaiak a végleges verziót, rá 2-3 hónapra lesz már egész világon dbo, tapasztalataim szerint olyan mmo-k csusznak sokat koreaihoz képest aminek igazából nincs nagy hírverése, és fõleg csak koreába készültek eredetileg

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

bocs a kései válaszért,de asszem erre a hónapra igérték a premiert,viszont valszeg csúszni fog...még állítólag meg se jött nekik az anyag😞

a Dragonball örök!

Magyarországon nem jelenik meg -.-
Angolul is majd 2-3 év múlva jelenik majd meg kb ( lehet hogy még több is )
Amugy kb mikorra jelenik meg Magyarországon 😄
Remélem minél hamarább. Addig is WOW-ok 😊
mi is épp ezt szeretnénk

Hy tudom hogy furán lessz amit tõletek kéérek de a DRAGONBALL a mindenem, és ugy halottam hogy már lehet játszani a Dragonball online játékkal de nekem nem nagyon megy a kezdetek. Ha lenne valaki aki le írná hogy hogy is kell elkezdeni vele játszani / honnan töltsem le? Hol rgisztráljak szerverre, és ott hogyan?/ Nagyon hálás lennék. Amugy wow-ok.

Elõre is szõszönöm POCAK
Mikor jön már ki WÁWÁÁ!!De kipróbálnám.😛

hát igen ez az npc-rõl npc-re módszer olyan cabalfeeling😉 ottkell állandóan npc-khez futkosni😄

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

ez full olyan ez a video mintha a cabalba játszódna wowal keveritve

néhány új videó😉

az pontosan mikor lesz?

bocs az offért, de legyen mááár GT!!!!!!!!XD már úgy várom azt is!

a Dragonball örök!

offkorzreg
bocs de nincs szerintem sok embernek felesleges 5000 bónusza.annyi egy meghívó ugyanis

a www.majomparade.com -ra tudna valaki egy meghívót küldeni erre az e-mail címre?? [email protected]
nagyon fontos lenne lecci valaki
szerintem nem😄 de remélem nem ez az 1 haj lesz...😊

a Dragonball örök!

vagy az nem a karakter választó menü?😄D
remélem😊 csak a képen alapbol ssjbe van a kari:S
foxpal
A mesében is visszaváltoztak szóval itt is úgy lesz😄

am te azért vagy itt,h szívd mindenki vérét?!pedig ha itt vagy,az azt jelenti,h valamilyen szinten csíped a DB-t,tehát akkor már megkellett volna tanítania rá,h milyen szép a barátság,meg ilyenek XD...

a Dragonball örök!

de ettõl sztem még lehet képgaléria...mert lehet h pont ilyen képek lesznek...de egy király MAGYAR oldalon,és a magyarok ezt az oldalt fogják nézni, ha minden jól megy😉...

a Dragonball örök!

de ha ssjbe leszünk nemtudunk majd visszaváltozni? akármikor? és vissza is?
hát én most láttam elõször

nagyon régi kép .. xD ezer éve láttuk 😛
itt:

http://images.mmosite.com/news/2009/09/21/dbo/dbo092105.jpg
Ezt a képet láttátok már?

és a DMO is indul majd Októberben 😄D végre lesz OBT xD csak nemtom mikor Októberben xD
tess 1 kép 😛
(Én vok rajta 😛)
horvi sztem fölösleges lenne a képgalléria...
mert itt van az összes kép a DBOról
http://dbmmo.com/Forum/dbo-images/
dbmmo.com/Forum/dbo-images/
Kül hamarosan 2nd CBT 😛
allock
én most itt járok 😛

#hhwnd

Lol xD nem értek ehhez 😄 http://www.youtube.com/watch?v=vQbYvjmfbr4
Elõzõ hozzászólást ne nézzétek xD

Itt egy szerintem jobb videó biztos sokan láttátok már 😛
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vQbYvjmfbr4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vQbYvjmfbr4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

offkorzreg
szerezz inkább barátnõt

allock
tudom hülye kérdés, de a majinok hallhatatlanok lesznek? tudnak regenerálódni nem?
csak úgy mint a namekok, sátán kezet növesztett stb :d
csak az emberek sérülékenyek

#hhwnd

na ugynéz ki hogy végre stabil az oldalam😉 nemsokára lesz youtube galéria, meg képgaléria is, oda majd lehet feltölteni videót/képet ha találtok valamit

Kéne már egy tört béta szerver 😄

allock

#hhwnd

allock

#hhwnd

Elsõ pillantásra ez Ventrinek tûnik.<#idiota>

ja képek és vidik http://dbmmo.com/Forum/announcments/2159-dragonball_online_htb_skill_display.html
Join our vent and talk about Dragonball Online!

Vent Information:

IP: 174.36.215.248

PORT: 5271

Download the Vent Client here if you need it. ezt találtam a DBO furomán szerintetek fel lehet csatlakozni? account nélkul hmm vagy csak én vook hülye mindegy XD
nah megin sikerült kinyirni a weboldaltXD mostmár szakembert kértem fel a telepítésére😄 van egy haverom aki ilyen webprogramozó, majd õ talán összehozza rendesen😄

Ha jól értem,akkor most páran egy baba kis weboldalt akartok összetenni.Szerintem egy domaint csak ezért fizetni,hogy ne legyen a címben extra,atw,fw vagy akármi,fölösleges.A neten úgyis lesz millió más oldal ahol szintén infóhoz lehet jutni a játékkal kapcsolatban(angolul is persze,amit el lehet olvasni).Mind ha a játékmenetben elakadtál vagy más közérdekû információ.De ha már akartok weblapot akkor legalább az ott magyar lenne.Fórumnak itt volna ez is,de ha már külön weblap van erre akkor ki lehet ragadni ebbõl a környezetbõl.Persze ha megcsináljátok akkor én fogom látogatni.Ha másért nem is de a jó társaság miatt.

mivan horvi, mégse lesz ilyen verseny?mer privátba jeleztem h benne lennék...ha valamilyen okból nem láttad volna

a Dragonball örök!

ha gondolod jöhetsz adminnak, reggelj be aztán majd ird le itt a felhasználóneved, aki még benézne az oldalra nukeweb.extra.hu a cím

én ismerem az e107 van saját weblapom is.

majd keresek 1 vagy 2 admint magam mellé, elõny ha van e107 ismeret😉 egyébként most leszegykis üzemszünet mivel hiba csúszott az oldalba😄 de amint tudom javítom, igazából nemlessz hosszú szünet csak kb 2 órán keresztül nem lesz elérhetõ, am hamarosan lesz talán pénzem és akkor leperkálom a dragonballonline.hu domiannevet

én weblap szerkesztésben tudok segíteni 1-2dologban.

nekem is van oldalam xD már 1 ideje megvan csak mostanában nem volt sok frissítés xD
dbmmo.gportal.hu
egyébként az oldalam még közel sincs kész, amikor van idõm csinálom, csakhát hétközben általában nincs:S

tudom hogy van csak az fw, atw, uw.hu nemtámogatja a php5öt, szal az oldal ott ugynézne ki hogy kiirná egyszerûen: fatal error😉