3449
-
#2326 takarodj -
kicsijaden #2325 DBO OB LETÖLTÉSI LINK:itt -
benji12 #2324 Reménykedjünk benne de úgy se lessz kennyű regisztrálni koreai-ul. -
horvi93 #2323 Ha minden igaz karácsonykor lesz DBO open beta, de nem 100%:P -
benji12 #2322 Ez most komoly??? És van aki ezzel játszik. Eszembe se jutna hogy valaki készítsen ilyen játékot. -
vegita24 #2321 vagy csinaljatok ennél még értelmeseb dolgot mondjuk probáljátok ki ezt :D !!!http://www.youtube.com/watch?v=7YD5_mVRzig&feature=fvw -
#2320 korai bétára nem?
lesz valamikor most is -
dupla0 #2319 beta
lehet rá jelentkezni -
tojas0 #2318 még nem is lehet DBO-val játszani,nincs is tört szerver és regisztrálni se lehet -
dupla0 #2317 ahelyett hogy a dbo-val játszana inkább ilyet csinál
link -
zritya #2316 mind1, ez nem ide való. -
tojas0 #2315 rosszul én nem veszk el a pénzedből csak bónuszt kapok ha az én linkemmel regisztrál valaki és amúgyse tud máshogy csak ha küldenek linket mert a refferert nem tudja máshogy,és nem muszály elmulnod 18 évesnek és nem kellenek személyi kártya másolat és amit öszelinkelsz azt a pénztáttutalod paypal-ra és onnan tudod a te bankszámlaszámodra áttutalni és akkor már FT-be van -
zritya #2314 OFF
Csináld mivel ha azon a linken fogsz regisztrálni akkor ö elvehet a pénzedből és na nem vagy 18 akkor AlertPay nem tudsz reggelni oda kell személyi igazolvány másolat, lakcím kártya másolat is, és szerintem nem rendesen küldi lóvét én meg megjárta.
ON -
Kennyssj #2313 mármint azt amit tojas0 belinkelt...:) -
Kennyssj #2312 kösz,ezt kipróbálom:) -
zritya #2311 -
benji12 #2310 Csak jelenjen már meg!!!Már alig bírom kivárni. -
tojas0 #2309 http://bux.to/?r=kakarotto018
regisztráljatok és tényleg lesz pénzetek lassan gyűlik de viszont biztos nekem bevált ha ezzel regisztráltatok akkor csináljatok egy
paypal.com-on egy felhasználó nevet amire áttutaljátok a bux.to-ról a pénzt de min 20 dollárt lehet áttutalni és ott átváltja FT-re és onnan ráutalhatjátok a bankártyátokra.
-
dupla0 #2308 jelenjen meg
-
vegita24 #2307 jaj mondjatok már valamit vagyis irjatok xD -
vegita24 #2306 teso jer msn segitek -
Super Vegito #2305 gyerekek kell a help a dragon ball esf ecx rc2 patch kellene egy link ahol le tom szedni mert egyet se találtam az esfgames.extra.hu oldal beszart szóval nincs most ahol letudnám szedni.Valaki tud segiteni pls valaki küldjön linket!! -
vegita24 #2304 probáld meg el inditani az ha az ürőlj :D -
dupla0 #2303 én a dbmmo.com-ról letöltöttem a dbo-t(azthiszem), és letöltött vmi exe_
file-t, ezt hogy kell megnyitni? -
vegita24 #2302 nah igy tők jó lesz őtletesek -
Kennyssj #2301 jaja... -
sakal6 #2300 azért mert tisztalappal akarják kezdeni és ha jó lesz a nézetség akkor utána adják majd a kai-t.
a z végig le van szinkronizálva és fent van a neten, úgyhogy 1-291-ig szinkronos -
sakal6 #2299 utánanéztem és eredetileg úgy volt hogy január 7.étől lesz vetitve csak még nem érkezet meg az eredeti japán forrás ezért még nem tudtak hozzákezdeni a szinkronizálásnak. úgyhogy úgy néz ki hogy csúszni fog egy kicsit. -
horvi93 #2298 obt-ről annyit hogy hivatalos weboldalon nemtalálható erre vonatkozó leírás, tehát nemtudjuk mikor lesz, a youtubon pedig van egy videó amiben azt irják hogy asszem vmi ilyesmi: Currently there is no American/Europe Relase date.
Egyébként a dbo oldalán található egy Review bejegyzés mejnek fordítását elkezdtem(egyenlőre az első része van fenn weboldalamon www.dragonballonline.fw.hu az fw g*cizik és nemtom felrakni a maradék részét sajnos:S írtam már nekik 3 mailt majd talán lassan válaszolnak..., amint ismét eltudom érni az oldalt ftp-n keresztül felrakom a hír maradék részét) -
Szerdzso Cortez #2297 De miért a GT-től kezdi el vetíteni?Vetítsék az elejétől és akkor azzal ellesz a gyerek jó pár napig.Nem csak a GT-t nem szinkronizálták le,de már a Z végét se.Amúgy a játékból jöhetne az OBT. -
dupla0 #2296 múltkor még szeptembertől, aztán októbertől, és így tovább ...
remélem januárban már elkezdik vetíteni
-
sakal6 #2295 dragon ball gt magyar szinkronnal az animaxon januártól
amúgy nemtudjátok hogy mikor fog megjelenni az online? -
aron66 #2294 pff XD
Látom te is magyar vagy :D:D
2x leírtad h legalább XD
idézem:
Legalább a DBO legalább legyen jó nagy.
xD -
vegita24 #2293 és lagalab a DBO legaláb legyen jo nagy -
vegita24 #2292 jo lenne ha nem ide tennéd XD jo vagy msn kérdezd meg oks? -
tojas0 #2291 http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=WhiteKiSs
Lécci segítsetek egy Dragon Ball fannak!!köszi előre is :) -
vegita24 #2290 én ingáb csokivá változtatnám őket az meg énnem nagy szőrny Változ Tibi csokiváááXD -
dupla0 #2289 de ha a játékba beépített embereket nyel el akkor kivitelezhető -
Kennyssj #2288 sztem ha már Buunál tartunk,kéne neki olyan erő is,hogy elnyeli az ellenfeletXD kár h nem kivitelezhető:)de abba gondoljatok bele,mennyi ugyanojan Majin Buu fog mászkálni... -
horvi93 #2287 hát igen:D az h majin buuvá változnak tényleg elég ratyiságXD nemtom meik agyhalott találta ki:D de attól függetlenül ahogy elnéztem majin buuu elég erős lesz:D