3449
  • Doomista
    kuss legyen
  • roland4
    fentvok a dragonball z online oldalán és kínai csak azt nemtom miaz a KSSN mar csak azt kelene beirni nekem h tovabb jussak és a töbit tom es jachatnank mar rajta help pls
  • Kennyssj
    ahha,persze hogy segítettél:)kösz:)
  • roland4
    Szerintem ez az igazi oldalja a DragonBall z Onlinénak remélem tudtam segiteni!!!!!http://dbo.netmarble.net/news/notice/bbslistview.asp vagy ez http://www.dbmmo.com/download tessék remélem segitettem ezzel
  • Kennyssj
    most komlyan?emós DB fan?húzós:D
  • vegita24
    én csak tudom emovok xD
  • Kennyssj
    de az élet,az télleg szar...mostanában
  • Kennyssj
    ...lol...
  • vegita24
    a francba hu de szar az élet subidabda ingáb hadjuk abba na nekem enyi jőtt le ám szerintek sok skillex?
  • Kennyssj
    na valaki valamit?nekem semmi téma nem jut az eszembe:(
  • horvi93
    Amég én nemlátom hogy a CJ internet kiadja közleményben a pontos megjelenési dátumot, addig nemveszek biztosra semmitXD Am boldog karácsonyt all!
  • Kennyssj
    karácsony van!XD elvileg jövő ilyenkor már a DBO-val karácsonyozunk;)bár az még messze van,valami közelebbi időpontot kéne említenem,de én má azt se tudom,mikor jönXD
  • Kennyssj
    BOLDOG KARÁCSONYt!!!!!
  • vegita24
    Boldog karácsonyt mindenkinek!!!! dragonball online 4ever
  • offkorzreg
    takarodj már geci,mit kamuzol,minden szart elhiszel egészségedre senkit nem érdekel. a barátomnak a barátja mesélte hogy az ő barátja játszott vele.omg nagyon nyomi vagy :s
  • Kennyssj
    egy igazi fan úgy is játszani fogja...csak már nem olyan lelkesedéssel:(:( mondjuk nem tom mér kellett már évekkel ezelőtt béta tesztet ígérni meg ilyesmi...az lett volna a legjobb ha tökre titokban tartják mostanáig,mekkora meglepetés lett volna:)
  • Kennyssj
    na látod ebben igazad van...tesókám:)
  • vegita24
    ja és perxe a játékosok lexnek a hibások miért ne?XD
  • horvi93
    hát ha még sokáig folytatják ezt, hogy húzzák a kiadási dátumet, akkor előbbútóbb már senkit nemfog érdekelni a game:S
  • baluka16
    akkor ennek a játéknak semmi értelme így nem lessz jó játszani így várni se jó semmi:S
  • vegita24
    hallod nem ezt csinaljuk tesokam XD vagy 5 éve már?
  • Kennyssj
    hát ha erősen hiszünk benne,és sokat imádkozunk,akkor sikerülhet!!!XD
    épp ez az,mi soha nem jutunk be,én ezért nem foglakozom ezzel,inkább mostmár kivárom a játékot...nincs az már olyan messze:)de aki próbálkozik,annak sok szerencsét;)
  • horvi93
    Am ez az egyik gyerek beregizett bétán és játszott honnan származik? Mer ha ezis ilyen hallottam egy barátomtól akinek a barátja mondta hogy a barátnőjének a testvérének a haverja beregizett és játszott a DBO-val akkor az nemhiszem hogy tényleg úgyvolt. Elméletben aki nem koreai az nemtud játszani rajta + ha jól tudom zártbétára ha reggelsz nembiztos, hogy fogsz is játszani... mert csak néhány embert válogatna be, akinek ezután véleményeznie kell a játékot. Annak az esélye, hogy Mo-ról valaki betud reggelni + még beis válogatják elég csekély...
  • allock #2383
    nagy élmény lehetett krickracc betűket olvasni
  • vegita24
    1. csak 1 DB ez a gond 2 . még nem tudjuk free lex 3 meg őő nem tudom cask jőtt XD
  • baluka16
    amugy jah de az 1 ik gyerek be regizett és játszott a 3 vagy 2 bétán!!
  • allock #2380
    ha fent is lenne nem érnénk vele sokat
  • baluka16
    meg próbálok szerezni valahonnan ha nem akkkor sajnállak:S
  • offkorzreg
    fake
  • spet95
    Baluka tom ez nem ide illő de nem tudnál nekem egy moobs(beload) meghívót küldeni?
  • baluka16
    A moobs on fent van az angol dragon ball online:D
  • Kennyssj
    jaja nálunk is vihar volt:)
  • Kennyssj
    XDXDXD...XD...
  • spet95
    Gondolom nem free mert az első a név 2. meg a tb...
  • baluka16
    itt is szakad
  • spet95
    Oké de az free vagy nem?
  • vegita24
    Az oldalrol kell inditani a játékot XD ha regizve vagy akkor mehet ::D
  • spet95
    Hellosztok én leszedtem feltetem és akk az ikon amit az asztalra kitett http://dbo.netmarble.net/main.asp ide utal ez mi lenne? nem tok japánul xD
  • horvi93
    az erő legyen veledXD bakker, nálatok is így esik a hó mint nálunk??? majdnemhogy hóvihar van:O
  • baluka16
    Én vagyok a jedi nem inkább joda:D adjad az energiáááááát!:D érzem hamarosan itt lesz:D de mondok 1 jó tanácsot ne várjátok sokkal rosszabb így hogy várjátok hagyátok és majd csak hirtelen meg jön úgy jó meg lepetés lessz:D