3449
-
#2406 kuss legyen -
#2405 fentvok a dragonball z online oldalán és kínai csak azt nemtom miaz a KSSN mar csak azt kelene beirni nekem h tovabb jussak és a töbit tom es jachatnank mar rajta help pls -
Kennyssj #2404 ahha,persze hogy segítettél:)kösz:) -
#2403 Szerintem ez az igazi oldalja a DragonBall z Onlinénak remélem tudtam segiteni!!!!!http://dbo.netmarble.net/news/notice/bbslistview.asp vagy ez http://www.dbmmo.com/download tessék remélem segitettem ezzel -
Kennyssj #2402 most komlyan?emós DB fan?húzós:D -
vegita24 #2401 én csak tudom emovok xD -
Kennyssj #2400 de az élet,az télleg szar...mostanában -
Kennyssj #2399 ...lol... -
vegita24 #2398 a francba hu de szar az élet subidabda ingáb hadjuk abba na nekem enyi jőtt le ám szerintek sok skillex? -
Kennyssj #2397 na valaki valamit?nekem semmi téma nem jut az eszembe:( -
horvi93 #2396 Amég én nemlátom hogy a CJ internet kiadja közleményben a pontos megjelenési dátumot, addig nemveszek biztosra semmitXD Am boldog karácsonyt all! -
Kennyssj #2395 karácsony van!XD elvileg jövő ilyenkor már a DBO-val karácsonyozunk;)bár az még messze van,valami közelebbi időpontot kéne említenem,de én má azt se tudom,mikor jönXD -
Kennyssj #2394 BOLDOG KARÁCSONYt!!!!! -
vegita24 #2393 Boldog karácsonyt mindenkinek!!!! dragonball online 4ever -
#2392 takarodj már geci,mit kamuzol,minden szart elhiszel egészségedre senkit nem érdekel. a barátomnak a barátja mesélte hogy az ő barátja játszott vele.omg nagyon nyomi vagy :s -
Kennyssj #2391 egy igazi fan úgy is játszani fogja...csak már nem olyan lelkesedéssel:(:( mondjuk nem tom mér kellett már évekkel ezelőtt béta tesztet ígérni meg ilyesmi...az lett volna a legjobb ha tökre titokban tartják mostanáig,mekkora meglepetés lett volna:) -
Kennyssj #2390 na látod ebben igazad van...tesókám:) -
vegita24 #2389 ja és perxe a játékosok lexnek a hibások miért ne?XD -
horvi93 #2388 hát ha még sokáig folytatják ezt, hogy húzzák a kiadási dátumet, akkor előbbútóbb már senkit nemfog érdekelni a game:S -
baluka16 #2387 akkor ennek a játéknak semmi értelme így nem lessz jó játszani így várni se jó semmi:S -
vegita24 #2386 hallod nem ezt csinaljuk tesokam XD vagy 5 éve már? -
Kennyssj #2385 hát ha erősen hiszünk benne,és sokat imádkozunk,akkor sikerülhet!!!XD
épp ez az,mi soha nem jutunk be,én ezért nem foglakozom ezzel,inkább mostmár kivárom a játékot...nincs az már olyan messze:)de aki próbálkozik,annak sok szerencsét;) -
horvi93 #2384 Am ez az egyik gyerek beregizett bétán és játszott honnan származik? Mer ha ezis ilyen hallottam egy barátomtól akinek a barátja mondta hogy a barátnőjének a testvérének a haverja beregizett és játszott a DBO-val akkor az nemhiszem hogy tényleg úgyvolt. Elméletben aki nem koreai az nemtud játszani rajta + ha jól tudom zártbétára ha reggelsz nembiztos, hogy fogsz is játszani... mert csak néhány embert válogatna be, akinek ezután véleményeznie kell a játékot. Annak az esélye, hogy Mo-ról valaki betud reggelni + még beis válogatják elég csekély... -
#2383 nagy élmény lehetett krickracc betűket olvasni -
vegita24 #2382 1. csak 1 DB ez a gond 2 . még nem tudjuk free lex 3 meg őő nem tudom cask jőtt XD -
baluka16 #2381 amugy jah de az 1 ik gyerek be regizett és játszott a 3 vagy 2 bétán!! -
#2380 ha fent is lenne nem érnénk vele sokat -
baluka16 #2379 meg próbálok szerezni valahonnan ha nem akkkor sajnállak:S -
#2378 fake -
spet95 #2377 Baluka tom ez nem ide illő de nem tudnál nekem egy moobs(beload) meghívót küldeni? -
baluka16 #2376 A moobs on fent van az angol dragon ball online:D -
Kennyssj #2375 jaja nálunk is vihar volt:) -
Kennyssj #2374 XDXDXD...XD... -
spet95 #2373 Gondolom nem free mert az első a név 2. meg a tb... -
baluka16 #2372 itt is szakad -
spet95 #2371 Oké de az free vagy nem? -
vegita24 #2370 Az oldalrol kell inditani a játékot XD ha regizve vagy akkor mehet ::D -
spet95 #2369 Hellosztok én leszedtem feltetem és akk az ikon amit az asztalra kitett http://dbo.netmarble.net/main.asp ide utal ez mi lenne? nem tok japánul xD -
horvi93 #2368 az erő legyen veledXD bakker, nálatok is így esik a hó mint nálunk??? majdnemhogy hóvihar van:O -
baluka16 #2367 Én vagyok a jedi nem inkább joda:D adjad az energiáááááát!:D érzem hamarosan itt lesz:D de mondok 1 jó tanácsot ne várjátok sokkal rosszabb így hogy várjátok hagyátok és majd csak hirtelen meg jön úgy jó meg lepetés lessz:D