Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ha feldobsz vmi témát akkor írok😊

a Dragonball örök!

én csak lusta vagyok irni xD de én szeretném a dbo ha jo nagy lesz a terulet mint a wow ban vagy 2 nap kell hogy bejárd az egészet dx
nah, mivan itt hogy senki nemír?😄

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

<#mf2><#banplz><#violent><#gun><#levele>

angyal2232... Nem akarsz innen elmenni??? -.-" Menjé' Champions Online (vmi a xar) fórumra és ott add el az accoudat
angyal2232
Eladnám champions online accountomat október 16.áig tart az 1hónap free. van rajta egy 24es darkness builtos karakter és sok sok alt! Irányár 4ezer forint dobozt is tudok hozzá adni cd-vel ha esetleg B.A.Z megyében laksz, vagy ha meszebb postai utánvétellel elküldöm(vevõ állja) érdeklõdni: [email protected] e-mail(ez nem msn nevegyél fel, ha látom hogy érdekel a válasz e-mailhez hozzácsatoolom az msn címem is) lehet!

találtam 3 új videót a DBO-ról
mektekinthetitek õket a www.dragonballonline.fw.hu weboldal youtube galéria menüpont alatt (az elsõ sorban lévõ 3 videóról van szó)

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

angyal2232
ebbõl megtudtam a pluginokról pár dolgot, de arról semmi h hogy inditsam el az isot amit letöltöttem 😄

nah ezt még berakom...akit érdekel itt megtalálható a dragonball elsõ 13 része közül néhány magyar http://dumet.bplaced.net/page.php?20

a Dragonball örök!

http://emulator.atw.hu/forum/viewtopic.php?t=25 itt egy ilyen fórum,ha még nem találtál volna😉

a Dragonball örök!

angyal2232
nemtalálom a pcxs2 emus topicot^>

offkorzreg
van topikja annak is,próbáld ott hello

angyal2232
letöltöttem a tenkaichi 3at! és a pcsx2 ps2 emulátort! nekem sosem volt sose semmien konzolom, csak pc-m és én az ilyen dolgokhoz nagyon buta vagyok! szóval ha valaki tudna esetleg segíteni hogy hogyan tudom beüzemelni a játékot az vegyen fel msn-re vagy írja le ide részletesen mit hogy! az msn cím: [email protected] elõre is köszönöm! üdv😊

NET Framework fent van a gépeden? Ha fent van akkor nem tudok semmit se segíteni :S
angyal2232
énis angolos vagyok:S

googleba beirod h ibzwin.exe irnak róla német fórumokba, csak hát lévén, hogy angolt tanulok nemigen értem mit😄

angyal2232
lbzwin.exe
A(z) lbzwin.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Az adatok, melyekkel éppen dolgozott, valószinüleg elvesztek.
Tájékoztassa a microsoftot a problémáról.
a hibajelentés elküldésével segítheti munkánkat a jelentésben közölt adatokat bizalmasan és név nélkül kezeljük

fényképezd le vagy írd le pontosan hogy mi az üzenet, akkor talán megtudom mondani hogy mi a probléma

angyal2232
annyi kérdésem lenne hogy letöltöttem a lemming ball z-t de ilyen 3-4 percenként errorozik, az lbzizéhozé hibát észlelt ezért leállt. Ötlet?

AF azt az internetrõl tudod leszedni. MErt nem jelent meg hivatalosan, csak egy jo Budokai 3 átdolgozás 😄
budokai AF az megjelent boltban???

Nekem PS2re megvan a Budokai Tenkaichi 3, az Infinite World, Budokai AF(nem a legjobb) Ezek a legjobbak 😛 sztem.. 😄
Nekem pedig az szóljon már akinek van PS2-re DB game.Nekem is van pár,begyûjtöttem még párat,azokat már szénné akasztottam,de kellene már új.Budokai 1-2 kellene meg a Tenkaichi 1.Vannak még mások is de szomorúan tudomásul kellett vennem,hogy a Shin Budokai PSP-re van 😞.Nekem eddig legjobban a Tenkaichi 2 tetszett.

angyal2232
kösz! imádlak😄

angyal a leming ball z re gondolsz az angyon fasza game rombolható hátér meg ilyen kis figurák vannak bene és azzal lehet nyomni
szerintem azért a káromkodást mellõzzük...

a Dragonball örök!

offkorzreg
de miaz baszdmeg hogy funsite?tisztában vagy a fun szó jelentésével??jézusom...
javítsd már ki te nyomi az FAN site

nos ez szép,horvi...én meg még a régit nézegettem😄 de király!kép galéria nem lesz?

a Dragonball örök!

az oldal áttelepítve a www.dragonballonline.fw.hu címre, muszály volt mert az extra mongyu ugygec**ett velem😄 de mostmár legalább dragonballonline-os a webcím is😉 + van egy új menüpont a youtube galéria, megtalálható benne naggyából az eddig kijött összes dbo videó, tiis tudtok beküldeni videót, a lap alján található "küldj be youtube videót" menüpont alatt, csak arra figyeljetek hogy a youtubos viedó url-jébõl csak az "=" jel utáni részt kell beirni a youtube kód részbe
itt egy példa rá:
ez az url:
http://www.youtube.com/watch?v=DRNYRf-WPI8

ezt kell megadni csak a youtube kód részben:
DRNYRf-WPI8

A regisztrációkat sajnos a legnagyobb igyekezetem ellenére se sikerült átmentenem:S nos nagyáából eddig így állok vele

am horvi,hogy alakulgat az oldal?

a Dragonball örök!

angyal2232
Nem, nem a mugen volt az ! emlékszem hogy ilyen kis figurák voltak benne😊 nem ilyen nagyok

és még két ilyesmi:http://www.youtube.com/watch?v=AMTXtODi0kc&feature=related

és ezt kb 0:55-nél figyeljétek http://www.youtube.com/watch?v=y9BfZ5cmLjw
😄 na bocs az off-ért

a Dragonball örök!

na több off nem lesz,de ez még naon aranyos...most jutott eszembe,hogy régen(meg most is)sokat néztem a Cartoon Networkot, és ott ment egy olyan sorozat, hogy: Jelszó Kölök Nemdedós😊 na ebben volt egy egyértelmû utalás a Dragonballra, itt a youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=pEXe0Cuu1wA

a Dragonball örök!

javítanék az elõzõ kommentemen, decemberre tolták...😞😞

a Dragonball örök!

offkorzreg
várható volt

én a Budokai 3-at nyomom ps-en,de elég béna vok😄 jah,egy kis off...sajnos rossz hírem van...a DBGT magyarul csúszik az animaxon,asszem januárig😞😞

a Dragonball örök!

hát nemtom, talán mugen? egyébként szerintem megkell nézni mik vannak ps1-re gamek azt lekell szedni ps1 emulátorral😉 akinek erõs gépe van meg szedje le a budokai tenkaichi 3at + a pcsx2 nevü emulátort, elég jókis game a budokai tenkaichi 3😄

angyal2232
najó a 2dben nemvagyok biztos, de azt tudom hogy oldalról láttad az embereket és a hátteret is 😄

angyal2232
Hali, tudom hogy off meg minden lehet szídni de ez a leg forgalmasabb dbz fórum és azt szeretném kérdezni hogy régen volt egy 2d-s db játék pc re sok karakterrel és rombolható háttérrel! a nevére sajnos nememlékszem. de ha esetleg valaki ismeri innen leírhatná a nevét! elõre is köszönöm

XD
vegita én azért is szidlakXD ne mondj ilyeneket mert aztán ténleg ekkor jön majd ki ki fog az jönni januárban is hidd el
de ne szidjatok ez csak tipp 😄<#idiota>
én szerintem 2010-ben ojan márciusban jõn eu verzio
jaja minél hamarabb meglesz😊
a dbo-t a fejlesztõk nem csak koreába szánják szal hidd el nekem a lehetõ leghamarabb lefogják fordítani angolra😉

jó... lehet álmodozni.. de... inkább nem mondom 😊
1 év alatt talán de csak talán eljut Kínába vagy Japánba
a dbo-ra gondoltam

sztem 1 év mulva eu-ban is lesz a játék.

Digimon RPG Kínaiul is még csak 1 éve jelent meg. Angolul karácsonykor lesz DRPG. DBO meg ha minden igaz akkor Koreaiul decemberben vagy novemberben.
Digimon RPG-t is rohadt sok angol meg magyar szereti, és kb 4 éve megjelent. Nem nagy játék, de jó 😊 Karácsonykor lesz majd talán.
DBO-t 2-3 hónap alatt nem fordítják le. és 2-3 hónap alatt még a normális DBO sem jön ki. az elején nagyon sokat fognak még variálni.
Szóval az EU DBO kb 4-5 év múlva várható.