3449
-
#2609 figyeljétek!! ide -
Saibot #2608 Hat most ez egyre viccesebb..ugyanis mar a regisztracional is keri a hitelesitest. Most probaltam haveromnak regelni dehat igy eselytelen... -
#2607 Haljátok a proxy az az ip-t változtatja meg nem? -
Szefmester #2606 fura.. ez a dragonball MMo véletlen nem ingyenes cucc lesz? mert akkor nem értem a tört szerver dolgot.. -
#2605 bocsi h zaklatlak ezel csak már régota próbálkozom felidegesit minden :SSSSS vagy akk küldj ide 1 kssn-t ami müködik pls!!!!!!!!!!!!! -
#2604 Saibot nekem tudc regelni nembaj ha nemjo csak pls!! ere az email-re: [email protected] köszi elöre is!!!! -
Saibot #2603 Nekem par napos szenvedes utan sikerult regelnem a netmarble-re:)...Viszont az a gond hogy mikor inditanem A játékot keri hogy hitelesitsem magam...lehet mobillal(csak koreai szam ugye), valami kartyaval(ami nincs), meg lehet meg tanusitvannyal is amit bekellene tolteni geprol, viszont ha jol ertem akkor csinalnom kene egy tanusitvanyt koreai nyelven, koreai adatokkal. Szoval hiaba regeltem, ez eddig buko.:( -
#2602 a dbmmo.com oldalon megnéztem egy admin emailjét és irtam neki 1 üzenetet ogy csináljon nekem accountot xDD -
#2601 biztos hogy lesz de előbb a játéknak kell megjelennie -
#2600 figyi!! ide -
#2599 nézétek lehet h lesz private szerver a dbo-hoz!! itt -
#2598 nekem ma rakták fel a fogszabájzót remélem mikor levestik vagy hamarabb akkor kijön a dbo!
-
VadKacsa #2597 Király hogy megvan a full taktik de meddig várunk ugy kb ? :O -
Norbert92 #2596 köszi horvi93
akk várok -
#2595 olyan*
el ne felejtsük*
Nem kell megköszönni. -
#2594 Legyünk türelmesek neis figyeljünk oda h van ojan hogy Dragonball online!! de elnefelejcsük hogy van közbe!! érted xDDDD és hamar kijön!!!!!!!!!!!!!!! ezaz -
horvi93 #2593 Na akkor szép sorjában:
-A DBO koreai nyelven van, most jött hozzá egy fanwork patch amivel néhány dolog angol lesz.
-Egyenlőre nemtudunk csatlakozni a szerverre, mivel levan tiltva a regisztráció, csak koreaiak regisztrálhatnak.
-Az előzőből következik, hogy nincs olyan szerver amin magyarok vannak. -
Norbert92 #2592 Sziasztok megszeretném kérdezni hogy a Dragon ball online most mien nyelven van és hogy lehetséges -e hogy feljusunk valamien szervere amin a beszéd nem japán meg ienek és magyarok is vanak??
előre is köszi -
#2591 hehe egyre jobb hírek vannak ám !!! lehet a kövi az hogy már nemcsak koreai dbo van hanem angol !!!!! -
horvi93 #2590 Kész a fordítás oldalamon. Lényegében a patch nemér sokat mivel elég sok dolgot nem fordít le. De olvassátok a cikket ott levan írva. -
#2589 1 gond van az english pach arol szól hogy a koreai Dbo-t át álitja angolra csak hogy mi nem regisztünk a koreaira szal nem érünk semit vele adig mig nem regisztünk a Koreai DBO-ra!!!!!! -
#2588 Ho hóóóóóó talán eljött a mi idönk fiuk!!!!! ha van ez az english pach akor valahon csak fentvan !!! és 1 kérdés az angol pach arol is szol h a játék is angol töbnyire???? -
horvi93 #2587 Jöt ki egy videó egy bizonyos english patch-ről. Van hozzá egy cikk is, este megtalálható lesz az oldalamon:P A videók már bennvannak a youtube galériában
dragonballonline.try.hu -
Kennyssj #2586 hát ha lesz vmi, akkor itt vér fog folyni...felvágom az ereimet xD
egyébként én sem veszek rá mérget, csak reménykedem... -
horvi93 #2585 Na én erre nem vennék mérget:D Bár az igaz hogy már néhány éve fejlesztik:D Ha jól emlékszem 2004-ben már elkezdték;) -
Kennyssj #2584 viszont most már semmi kifogásolhatónak nem szabad lenni a játékban!!!
ha már ennyit melóznak vele:) -
Kennyssj #2583 ez nem fog menni xD:D -
horvi93 #2582 Ez így nem teljesen igaz:D Az Amcsik sőt EU többi állama sem tud még DBO-zni. Elfog jönni a pillanat mikor megnyílnak a magyar szerver kapui:P Csak győzzük kivárni azt:D -
Kennyssj #2581 minket mindeki leszar...:((((((((((((((( -
#2580 Miért, Miért???????? Miért mindig a magyarok az utolsók a játék beszerzésben???????????? -
Kennyssj #2579 már nincs mit mondani:)ha ide írok azzal nem jön gyorsabban a game, am meg már mindent kibeszéltünk...vagy csak én gondolom így?:)) -
horvi93 #2578 I wanna a game. I wanna play. I wanna hunting all the way.
Nah jó nyelvtanilag nembiztos ,hogy helyes, de legalább rímelXD -
horvi93 #2577 Elég kihalt manapság ez a hely?:) ennyire elvesztette a reményt mindenki h lesz valaha dbo Magyarországon?XD Talán mégis igaz ez a mondat a videóba: When all hope is lost:D The people are just a memory.XD Ez akár még a 2012-be is beleilleneXD -
vegita24 #2576 hat nem tudom de jo tudni hogy uj szervere kőltőztek -
horvi93 #2575 Na látom jól megjelent a videó-.- Itt a link hozzá:
http://www.youtube.com/watch?v=3lOH4-ha2nU -
horvi93 #2574 valaki jól ért hallás alapján angolt?:D Kikéne jegyzetelni nekem angolul a legutóbbi videó szövegét, hogy tudjak alá feliratot gyártani:D Naggyából énis értem csak a felirathoz elengedhetetlen a pontos szöveg ismerete:S
Erről a videóról van szó:
ha valaki esetleg jól ért angolul légyszives írja ki:D Előre is köszi. -
#2573 jah értem oksa kösz! -
horvi93 #2572 magyarul irdatlan ergya lagg van ha proxyn keresztül csatlakozolXD -
Szefmester #2571 a proxyt leginkább úgy lehetne magyarázni, hogy te rákapcsolódsz a szerverre és azon keresztül tovább a netre.. mintha emulátort futtatnál.. a weboldalak meg ahova belépsz a proxynak az IP címét látják, és ha egy oldal csak koreai IP címeket engedélyez, akkor te egy koreai IP című proxyn keresztül simán belépsz, a gond csupán az a proxyval hogy van egy nem apró késése.. átlag 1500-3000es ping.. az pedig jó 1,5-3 másodperc csúszás, hátha még a játéknak alapban is van.. -
Alex133 #2570 hello all valakinek sikerült reggelnie ha igen pls segítsen