Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amég én nemlátom hogy a CJ internet kiadja közleményben a pontos megjelenési dátumot, addig nemveszek biztosra semmitXD Am boldog karácsonyt all!

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

karácsony van!XD elvileg jövõ ilyenkor már a DBO-val karácsonyozunk😉bár az még messze van,valami közelebbi idõpontot kéne említenem,de én má azt se tudom,mikor jönXD

a Dragonball örök!

BOLDOG KARÁCSONYt!!!!!

a Dragonball örök!

Boldog karácsonyt mindenkinek!!!! dragonball online 4ever
offkorzreg
takarodj már geci,mit kamuzol,minden szart elhiszel egészségedre senkit nem érdekel. a barátomnak a barátja mesélte hogy az õ barátja játszott vele.omg nagyon nyomi vagy :s

egy igazi fan úgy is játszani fogja...csak már nem olyan lelkesedéssel😞😞 mondjuk nem tom mér kellett már évekkel ezelõtt béta tesztet ígérni meg ilyesmi...az lett volna a legjobb ha tökre titokban tartják mostanáig,mekkora meglepetés lett volna😊

a Dragonball örök!

na látod ebben igazad van...tesókám😊

a Dragonball örök!

ja és perxe a játékosok lexnek a hibások miért ne?XD
hát ha még sokáig folytatják ezt, hogy húzzák a kiadási dátumet, akkor elõbbútóbb már senkit nemfog érdekelni a game:S

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

akkor ennek a játéknak semmi értelme így nem lessz jó játszani így várni se jó semmi:S
hallod nem ezt csinaljuk tesokam XD vagy 5 éve már?
hát ha erõsen hiszünk benne,és sokat imádkozunk,akkor sikerülhet!!!XD
épp ez az,mi soha nem jutunk be,én ezért nem foglakozom ezzel,inkább mostmár kivárom a játékot...nincs az már olyan messze😊de aki próbálkozik,annak sok szerencsét😉

a Dragonball örök!

Am ez az egyik gyerek beregizett bétán és játszott honnan származik? Mer ha ezis ilyen hallottam egy barátomtól akinek a barátja mondta hogy a barátnõjének a testvérének a haverja beregizett és játszott a DBO-val akkor az nemhiszem hogy tényleg úgyvolt. Elméletben aki nem koreai az nemtud játszani rajta + ha jól tudom zártbétára ha reggelsz nembiztos, hogy fogsz is játszani... mert csak néhány embert válogatna be, akinek ezután véleményeznie kell a játékot. Annak az esélye, hogy Mo-ról valaki betud reggelni + még beis válogatják elég csekély...

allock
nagy élmény lehetett krickracc betûket olvasni

#hhwnd

1. csak 1 DB ez a gond 2 . még nem tudjuk free lex 3 meg õõ nem tudom cask jõtt XD
amugy jah de az 1 ik gyerek be regizett és játszott a 3 vagy 2 bétán!!
allock
ha fent is lenne nem érnénk vele sokat

#hhwnd

meg próbálok szerezni valahonnan ha nem akkkor sajnállak:S
offkorzreg
fake

Baluka tom ez nem ide illõ de nem tudnál nekem egy moobs(beload) meghívót küldeni?
A moobs on fent van az angol dragon ball online😄
jaja nálunk is vihar volt😊

a Dragonball örök!

XDXDXD...XD...

a Dragonball örök!

Gondolom nem free mert az elsõ a név 2. meg a tb...
itt is szakad<#vigyor2><#vigyor2>
Oké de az free vagy nem?
Az oldalrol kell inditani a játékot XD ha regizve vagy akkor mehet :😄
Hellosztok én leszedtem feltetem és akk az ikon amit az asztalra kitett http://dbo.netmarble.net/main.asp ide utal ez mi lenne? nem tok japánul xD
az erõ legyen veledXD bakker, nálatok is így esik a hó mint nálunk??? majdnemhogy hóvihar van😮

Én vagyok a jedi nem inkább joda😄 adjad az energiáááááát!😄 érzem hamarosan itt lesz😄 de mondok 1 jó tanácsot ne várjátok sokkal rosszabb így hogy várjátok hagyátok és majd csak hirtelen meg jön úgy jó meg lepetés lessz😄
õõ nem tom mit mondjuk XD fain
a másik nem jó ez a jó:http://www.youtube.com/watch?v=XUHZ1r5jbqA
Hát ez a Dragon ball online nagyon nagy lessz ezt nézzétek😄

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XUHZ1r5jbqA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XUHZ1r5jbqA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Oké😄 de amugy arrol tudtok hogy egy magyar dbz készülõbe van? az a neve hogy dbz endles battle
Mint ahogy az aláírásomban is látszik két címen érhetõ el: www.dragonballonline.fw.hu
vagy
www.dragonballonline.try.hu
Egyébként úgyvolt hogy ez a december elejei béta már nyílt béta lesz, de kiderült, hogy mégse. Ez volt a 3. zárt béta, elméletileg hamarosan lesz egy nyílt béta is, majd nézegessétek a weboldalam, ha nyílt béta lesz figyelmeztetni fogok mindenkit elõre.

Jaj de várom😄 meg annak is örülnék ha minnél hamarabb itt lenne😄 horvi neked mi az oldalad???kíváncsi vagyok az infókrol😄e várom😄 csak legyen szabad regiszrálás meg ijenek😄<#boxer><#boxer><#violent><#violent><#boxer><#violent>
na kiderült hogy a dbo-ban lesz repülõ felhõ és kétszemélyes jármû is, cikk az oldalamon róla!

allock
ha ember leszek megkeresem dr gerot vagy kit aztán majin robot leszek xd

#hhwnd

felkerült oldalamra egy pontosabb megfogalmazás a fajokról/kasztokról, bennevan hogy mik az elõnyei és a hátrányai a kasztoknak. Holnap lefordítom a köv cikket, estefele fennlesz az oldalon.

jólenne big bang kame hamet-t beleraknák😄 messzirõl látnád és csak annyir látszana hogy ha nagyon messze is vagy h egy böszmenagy kék villanás tûnik fel😄

jo lenne kennyssj-vel ott álnék a bosznál orditanám Fuzionaljunk az kenny fog irányitani szét veri a bosst XD
hát..izé..nemtom.örülök h lesz repülés,de én a fúziónak örülnék igazán.mondjuk egy ilyen plusz karival,amit te csinálsz.fejlesztgetheted,azt ha itt az idõ,akkor fusion!!!

a Dragonball örök!

de várom már hiába van ps-em én szerintem már hamarosan itt lessz európába is😄
allock
1.000.000 valamiért lehetne venni egy varázsfelhõt

#hhwnd

nincs mirõl beszélgetni, elapadtak a DBO hírforrások😄 nah akkor beszélgessünk valamirõl, ittom én: szerintetek milyen lesz a repülés a DBO-ban? hogy fogják megoldani?(aki nem tudná a repülést majd egy késõbbi patch-el tervezik bevezetni)

Na ez egy másik gond XD besszélgesünk
hát régen jóval többen voltatok,nézegettem én a régi hsz-eket...akkor jó kis beszélgetések folytak itt

a Dragonball örök!

hát ja rá is foghatjuk 3 ember tartja életben ezt a forumot régen még anno
na azért már én is vagyok egy ideje...😊 csak nem 5 éve. miért,te a kezdetek óta itt vagy?

a Dragonball örök!

Na ezt itt a gond mi kõkeményen várunk te meg ujunc meg jelensz XD neked kõnnyü XD