3449
-
#2649 nah van valami hir mert eddig n semmitse találtam -
aron66 #2648 bakker... az egész már off :/
naon nem jó... vissza kell hozni a DBO-t!xd
itt egy kis löket!
Kaioken - DBO! (videó) -
horvi93 #2647 hát ez se vírusosXD csak egy kicsitXD
-
#2646 virustotal -
ukognosh #2645 wodbo egy rakás fos -
jangoku #2644 Sziasztok hol lehet regisztrálni és milyen nyelven van? -
#2643 Csak az a gáz, hogy maga a játék egy virus is egybe :( Én meg nem rakok fel olyan játékot, ami tartalmaz kártékony kódot. -
ukognosh #2642 Hello!
Nekem sikerült csak én meteora regiztem az is jó :).
-
#2641 én nyomatom a wodbo-t mar 33-mas vok ki lvl 80-as és tom miért nemjo nektek
a következöket csináljátok:szedjétek le a játék ex-et és a server changet elinditjátok a játékot, utána a serverchanget keresétek meg azt a mappát h battle stadium ot lesz 1 exe azt inditsátok el ot a legfelsöre utána az alsora és mehetek is de mikor nyomatjátok akor csináljatok karit az oldalon!!!!! -
vegita24 #2640 hát én mindig ott állok az af nekem nadjábol jol nézki max ha unatkozok akkor olvasom de én várom dbo Wodbo mar nem érdekel -
Szerdzso Cortez #2639 Nekem ez a WoDBO még mindig nem sikerül.Regisztráltam a linken.Megkaptam azt a 6 számjegyből álló accountot meg hozzá a passwordot de amikor a letöltött WoDBO.exe-t indítom és story mode-ban beírom ezeket azt mondja rossz account vagy jelszó.Segítsetek már mert már szívesen kipróbálnám. -
#2638 -
#2637 it egy müködö kssn 934725 -
#2636 meg jelent a http://wodbo.net/ és a http://wodbo.no-ip.org/Etai/login.php?redirect=account.php is boldog vagyok hogy van már dragonball jó játékot hozá mindenkinek :) -
#2635 mig ki nem jön a DBO vagy mig valaki nem tud regizni ugy hogy el is tudja inditani a játékot addig is COD4 -ezni fogok -
Szerdzso Cortez #2634 Hát akkor Goku lett a gömbök őrzője.Én már régen láttam.Azt tudom hogy a mester csak a Z-ig működött közre.Még szerintem a GT is nézhető volt.Ez az AF szerintem már csak erőltetett valami.Véleményt nem akarok nyilvánítani róla,mert nem láttam és nem is akarom.Számomra ott ért véget a történet,hogy Goku elment teázni Shenlonggal és kész.A történet hagyott hátra egy nagy tanulságot számomra,legalább is gondolom ezt akarja sugallni:Ne mindig a csodát várjuk,hanem tegyünk érte mert vannak hősök vagy valami ilyesmi.
Értelmesen úgy hangozna,hogyha valami gondunk van ne csak az legyen hogy megkeressük a gömböket és kívánunk,aztán megoldódott a probléma,hanem tegyünk érte közösen,mert ott élnek a hősök (Goku és a többiek),akik képesek elérni a célt. -
Bullitt #2633 Goku lett a kristálygömbök őrzője, ha jól emlékszem ezt ki is mondták kerek-perec. Ugyanakkor a DragonBall a Z-el ér véget, Akira mester csak odáig működött közre. Nem véletlen, hogy a DBO is kihagyja azt a 64 részes "izét" -
Super Vegito #2632 Lehet hogy igazad van de véglis az af ban találkozhatunk vele ott edz pikuhanal :D. -
Szerdzso Cortez #2631 Valami hasonló,igen.Amikor elvitte Shenlong akkor Goku felült a fejére és ott aludt míg a sárkánygömbök beleszálltak a testébe.A 4 csillagos a fejébe.Ennek is van jelentése ;). -
Super Vegito #2630 A dragon ball gt végén a 64 részben ott goku isten lett vagy mi mert hogy shenlongal ment el.Szóval goku isten lett vagy mi? -
#2629 oksa nah bocs csak ideges voltan :S bocs -
VadKacsa #2628 kedves vagy! :) -
#2627 vadkacsak ha szerzel ojan kssn-t akkor profi vagy akkor is ha legalább 1-et -
VadKacsa #2626 Na gyerekek én azért ellég sokat játszotam ksroval és oda sem volt könnyü felkerülni!
De ha jól értem akkor meg van a megoldás??
Olyan kssn kell ami egy 16-18 éves csokáé és fent is vagyunk ! -
horvi93 #2625 ez így van, ahogy aron mondja sajnos:S de majd csak ideér egyszer európába is.... -
aron666 #2624 csak mondom.... Closed Beta már rég nincs!!!
Ez már OBT ! -.-
Jól levagy maradva...
és esélye nincs hogy mi magyarok játszunk majd egyszera koreai játékkal. -
#2623 -.- én azt kérdeztem h mert nem jó a closed beta -.- hülyegyerek -
aron666 #2622 pff.... roland4 te nagyon nagy hülye vagy...
azt hiszed hogy lesz tört szeró OBT idején?...
és CSAK az a KSSN jó ami 16-18 éves... mert ezeknél nem kér olyat hogy igazold magadat. (nincs SMS sse semmi...)
Ennyi... -
#2621 am a DBO closed betan meg ezeken mert nem lehet jatcani?? -
Saibot #2620 Hat nemcsak kssn kell hanem a hozza tartozo nev is, de ha talasz(nem nehez talalni) akko nemreg meg ugyvolt h tudtal regelni es miko rakattoltal a start game-ra akkor kerte h hitelesitsd magad sms kuldos(csak koreai tel. szam) dologgal vagy tanusitvannyal. Mostmar viszont a regisztracional kell megtenni ezt a lepest...szoval ha nincs koreai ismerosod aki megadja a tel. szamat es elmondja a kodot amit kap ra sms-be akkor ez sajna elegge eselytelen.:( -
VadKacsa #2619 Valaki leirja hogy miért nem lehet regisztrálni erre a koreai cucra ?
Mert probáltam bár nem találtam müködö kssn számot de azért kiváncsi lennék hogy ha találok egyett mi történik! -
horvi93 #2618 Így látatlanban nemtudok rá mit mondani... nemlehet hogy vírus? Am nekem ha lenne koreai haverom már rég dbo-n kockulnákXD -
#2617 és csak csökkentet modot enged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2616 bazz elbaszodot a gépem az exp csak tölt, csak tölt csak tölt mi a picsa???? -
Saibot #2615 Nincs veletlenul vkinek egy Koreai ismerose aki megadna a tel. szamat es elmondana a kodot amit arra kap? :D -
vegita24 #2614 hat scak kibirjuk én bugosal is jatcok ^^xD -
Szefmester #2613 ha nem lesz ingyenes, akkor majd szépen várok még egy jó fél évet a megjelenés után, mert akkor talán már lesz minőségi tört szerver.. nincs sok kedvem buggyűjteménnyel játszani.. volt már olyanban részem és nem esett jól.. -
#2612 Az rendben van h le lehet tölteni a game-t, de hát a regeléssel még mindig gáz lenne nem? Meg egy mukkot se értenék a koreai hablatyolásbol.... Szal várni kéne az angol verzioig, de lehet a válság miatt nem lesz belöle semmi.... -
horvi93 #2611 A DBO nem lesz ingyenes. Legalábbis eddig azt lehetett olvasni mindenütt. És nem hiszem, hogy egy olyan mmo mint ez, amibe ennyi időt és pénzt öltek ingyenes lenne. -
Saibot #2610 Most kar volt beleneznem a stream-be csak idegesebb lettem h nem tudok jatszani