Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roland4
És a Japán változat mikor jön ki??
az a probléma szerintem, hogy a kssn maga nem elég, valami még kell hozzá gondolom én + lehet hogy azis para hogy magyar az ip cím, és ezis lehet az oka hogy nemenged reggelni

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

nekem is küldhetsz 😄D
kösz
roland4
jangoku nekem adj már KSSN-t pls ami müködik iskösz elöre is!!
Ha valakinek kell kssn akkor írjon.
Kõsz hori aa pedig le akaltam oltani na mindegy mi már elég szer probalkoztunk szerintem
khm, weboldalamon (dragonballonline.try.hu) ottvan feketén, fehéren, hogy addig nem tervezik angol verzió kiadását amég nem fut be koreéban/japánban
egyébként nemhiszem, hogy lesz olyan ember aki nekiáll ezt fordítani magától angolra, a dbo elég összetett játék, nagyon sok szöveg van benne, mire azt egy fan lefordítaná angolra (még ha jól beszél is koreaiul) nem kevés idõ lenne

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

roland4
Am ti csináltok valamit vagy csak én baszakszok vele napokat????? tiis csinaljatokmar valamit ezel a dbo-val valami hírt is szerezetek h mikor lesz angol verzió is meg ezek necsak üljetek oszt majd valameik hülye biztos megcsinálja oszt jólesz hát ez nem igy van
roland4
Valaki tud hírt mondani a dbo-ról mikor jelenik meg angolba linkeljet ek oldalakat pls pls spls pls pls
roland4
Nah valaki játcik már a dragonball onlinen vagy van valami hír hogy mikor jelenik meg rendesen h játchassunk rajta??valaki tud mondani 1 KSSN-t akarok regizni az oldalra hátha sikerül!
oké csak el ne felejcsem irj rám msn-en xd
Félreértés ne essék.Ez csak alternatív játék keresése a DBO tényleges megjelenéséig.

biomage
Mi ez a nagy aktivitás?
Csak nem jött ki a DB Online?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

vegita24 én LF2-zök veled.Mondjuk ma este,nem túl késõn olyan 8 óra magasságában.Ha nem jó írd meg és akkor találunk egy közös idõpontot.

roland4 ezt kipróbálom amit írtál mert elsõre nekem sem ment és szívesen kipróbálnám

roland4
vegita gyere erre az oldalra www.wodbo.net és ot van a download és letöltöd a mirror 2-öt tölcsd le nemkel telepiteni utána felmész erre http://wodbo.no-ip.org/Etai/login.php?logout&redirect=account.php ha fentvagy akkor otvan h New Account csnálsz 1 accot a felhasználó nevet maga válasza ki nem neked kel beirni csak a kódot ha megvan akor felépsz ugyan ere az oldalra az accodal és otlesz h create character csinálsz 1 caracter ha csináltál akkor meny fel a játékra vagyis elinditod ha letöltööted a server changet.. ezen az oldalon www.wodbo.net , download, serverchange letöltöd a játék közbe elinditva van a server changet kibontod mer .rar file kibontod ot van a mappa h battle stadium belemész ot van az exe-je elinditod rámász h change ip ha joltom után ara h hide ha kész akor mar beléphetc a jatekba otvan h storimod beirod a felhasznalonevet ami számokbol ál meg a kodod és kész is! jo gamet
na jo én ezt nem tom letõlteni ezt a WoDBO_v2.4.exe honan szeded le?
én szivenes little figter 2 valakiwel ha szeretne xD
Na ezt is szívesen kipróbálom.A GBA-s játékok tetszetek fõleg a Buu's Fury.A történet nagyon jó volt a támadások is meg a zene is.Remélem ez is valami hasonló legalább is a grafika alapján erre tippelek.

roland4
itt 1 kép a gamerol!!
roland4
Én tudok 1 jó Dragonball Multys játékot kicsit 2D-s de elég jó ezt ajánlom gyertek nyugotan fejlödni kell benne meg ijenek a játék neve wodbo a neve az oldal ez wodbo.net a regisztrációs oldal meg ez http://wodbo.no-ip.org/Etai/login.php?logout&redirect=account.php gyertek sokan töb karakter meg ezek!!!!
roland4
Nah valakinek van valami híre a Dragonball Onlinerol??Mert m,á játcanánk rajta!!! XDXD<#vigyor2><#pardon1>.. A regisztráció kinek sikerült a koreai oldalon??
Én is játszottam azzal.KGEN volt a neve.Legalább is a KGEN.exe-vel kellett indítani.Igen igen jó kép ez az a játék.De nem MSDOS-ban kell futtatni.Nehogy megijedjen valaki is.Elindul kis Windows ablak.Alatta még Winampot is lehet hallgatni vagy amit akartok.Nekem Louis a kedvencem.De ha már valakivel összefogok akkor a tüzes fickó.A tüzes meg a jeges fickó tud fuzionálni egymással.Louissal meg át tudok alakulni "SSJ2-be" úgy mond 😄.Louis az ablak tetején a második sorban a 3. fickó.A jeges az elsõ sorban a második.Neki a társa a tüzes fickó.A földön heverõ dolgok pedig Inventek.Élet illetve KI töltõ italok (tej illetve sör -> kicsit átcsaptunk részeges karatemesterbe 😄 ) valamint fegyverek.

allock
ez olyan mint a régi msdos-os dragonball
dbz saga vagymi 😄

#hhwnd

Látom elkezdõdött már a hisztéria.Volna egy javaslatom.Én nem tudom melyik mai PC-s Dragon Ball játékkal lehetne Multiplayerben játszani.Tudom hogy van az ESF meg a Bid for Power.Én ezeket nem tartom annyira szuper játékoknak,hiszen csak modok egy-egy ismert játék motorja alá.Ezek a játékok messze elmaradnak a konzolos verzióktól.Bár azokból pedig a Multizás hiányzik.Azt hiszem volt már itt szó a Little Fighter 2 nevû játékról.Némiképp ez hasonlít a DB-re.Van benne lövés.Növelni kell a "KI"-t hogy tudj egyáltalán lõni és ugyan úgy bunyós.Ami még jobb benne,hogy PC-s és lehet multizni.
A mulatsághoz nincs is másra szükség mint a játékra és a hamachira.A játék maga IP-vel történik de hamachival könnyedén megoldható,hogy távolról neten keresztül kapcsolódhasson mindenki a játékhoz.Sajnos a játék sajátosságából fakadóan azt hiszem maximum csak 8-an játszhatnak egyszerre és már akkor is elég átláthatatlan a pálya.De semmi gond mert akkor esetleg egyszerre több szerver is indítható.

Nem tudom mi szóltok hozzá.Ha jó ötletnek tartjátok akkor egy "Open Beta"-t tarthatunk belõle és ha megtetszik akkor ezzel kihúzhatjuk a DBO megjelenésig.Ha hülye ötlet akkor csak szóljatok és hagyom a fenébe én is az egészet.

ha olyan hatalma lenne az embereknek mint a db-ben Gokuéknak a Földnek 5 perc alatt annyi lenneXD

Hát az ténleg faja lenne hogy félig szellem lesz kink és akkor mehet a super kamehameha XD az tiszta faja lenneXD.Na de ha már kamehameha tudnák akkor enyierõvel pár ember super saiyan is lehetneXD.Persze ne gonoszakXDXD amúgy ténleg kiadhatnák már a dbo faszé szarakodnak ennyit úgy elvannnak késve hogy az nem igaz...
hat igen wan benne walami xD de aze én is le utnom érte XD
Na szerintem ezt az se hiszi el aki írta 😄. Ha tisztában vagyok a dominancia fogalmával akkor ez már most is így van.Mész az utcán és jön oda egy ilyen domináns személy és akkor lever az MP3 lejátszódért.Ez már rég megvan.Kicsit megelõztük a majákat 😄

Nemérted a cikk lényegét😄 Valójában nem szellemekké válunk hanem amolyan félszellemekké😄 Az anyagi testünk a cikk szerint megmarad csak dominánsabb lesz a szellemi megnyilvánulásunkXD

Én nem akarok úgy elmenni ghost-ba hogy nem toltam a DBO-t 😄.Ha nagy mázlink van addigra kiadnak végre valami OBT-t is 642 CBT után 😄.

BUÉK mindenkinek és kitartás!!!

jajáám😊 monjduk szerintem akik ezt kitalálták,azóta is ott röhögnek😊
bár kitudja,meglátjuk mi lesz ebbõl...

a Dragonball örök!

majd mikor átjár mineket a szellemi energia 2012-tõl (a Ki) miis képesek leszünk kamehame-zniXD

Igen,ebben biztos vagyok😊

a Dragonball örök!

Boldog új évet mindenkinek! Tudjátok mit jelent az hogy 2010 január 1. van?😄 Már csak 2év 11hónap és 21 nap és itt a "világvége" XD Akit érdekel itt egykis tudományos halandzsa (bár igazából itt 2012 dec. 21-ét nem a világvégének vélik, vmi olyasmirõl hablatyolnak h félig szellemek leszünk vagy mifeneXD): http://www.bulvaros.hu/cikk/vbnnem/

Ébresztõ!!!😊

a Dragonball örök!

BUÉK!

a Dragonball örök!

már csak 1 óra😄XD

a Dragonball örök!

roland4
Boldog Uj Évet mindenkinek am szef hogy törölted ki ezt a jelet hogy _ pls mond el
BUÉK! majd hamarosan😊

a Dragonball örök!

roland4
nekem nem sikerült a reg nem értek hozzá anyit mit te
nekem .exe_ volt a file neve, miután töröltem a _-t azonnal indíthattam a telepítõt? Am sikerült a reg?
roland4
a dbmmo.com rol hogy kel elinditani a telepitöét a játéknak mert nekem ugy jöt le ha 2x rákattolok akkor kiirja h a weben keresem e vagy társitom e más prograhoz pls help!!!
roland4
akkkor tudod megint?????3-szor pobálkozni??
kapsz egy hibaüzit, am kicsit késõbb újra próbálhatod..
.. én viszont feladom. majd jan 14.én visszatérek rá..
roland4
mikor tom hogy enem is letiltotak erröl az ip-röl???
öhm, nem 92-94 az elsõ két szám valamelyikben? sajnos elvileg csak ilyet enged..
köszi, engem meg sikeresen letiltott errõl az IPrõl egy idõre.. 3 sikertelen próbálkozás miatt.. még jó hogy router mögül vagyok szal most baszhatom...
roland4
ha találtál keres nekem is ... és ird ide...
volt egy oldala amit találtam.. de most meg sikerült találnom egy olyat aki már regelve van.. :S
roland4
találtál kssn-t??