Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3
kösz
egyébként nemhiszem, hogy lesz olyan ember aki nekiáll ezt fordítani magától angolra, a dbo elég összetett játék, nagyon sok szöveg van benne, mire azt egy fan lefordítaná angolra (még ha jól beszél is koreaiul) nem kevés idõ lenne
www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3
Csak nem jött ki a DB Online?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
roland4 ezt kipróbálom amit írtál mert elsõre nekem sem ment és szívesen kipróbálnám
A mulatsághoz nincs is másra szükség mint a játékra és a hamachira.A játék maga IP-vel történik de hamachival könnyedén megoldható,hogy távolról neten keresztül kapcsolódhasson mindenki a játékhoz.Sajnos a játék sajátosságából fakadóan azt hiszem maximum csak 8-an játszhatnak egyszerre és már akkor is elég átláthatatlan a pálya.De semmi gond mert akkor esetleg egyszerre több szerver is indítható.
Nem tudom mi szóltok hozzá.Ha jó ötletnek tartjátok akkor egy "Open Beta"-t tarthatunk belõle és ha megtetszik akkor ezzel kihúzhatjuk a DBO megjelenésig.Ha hülye ötlet akkor csak szóljatok és hagyom a fenébe én is az egészet.
BUÉK mindenkinek és kitartás!!!
bár kitudja,meglátjuk mi lesz ebbõl...
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
.. én viszont feladom. majd jan 14.én visszatérek rá..