3449
-
#2689 én worms 4-el játszok míg meg nem jelenik D:
annak hasonló a grafikája a DBO-hoz xD
persze nem lenne rossz már ezzel játszani -
horvi93 #2688 Na most már jó lenne kapnánk mi is egy obt-t;) -
cSoPiKa #2687 értem
remélem megfizetendő lesz a várakozás:P -
Szefmester #2686 igen ingyenes de ez tényleg csak egy böngészős kis izé :) most készült el játszhatóra idén... még sok a fejlesztenivaló..
Jangoku: Van eg yici-pici gond.. még nem nagyon láttam olyat aki bejutott volna, mivel a regisztrációhoz nem árt egy (illegálisan szerzett) kssn, és egy kinti mobilszám, vagy legalábbis egy koreai cégtől van előfizetésed hogy az aktiváló kódot megkaphasd sms-ben..
És igen van hozzá angol patch de még az is csak mostanában kezdett fejlődni.. lehetnek félrefordítások, és hiányosságok.. hisz még csak nem is hivatalos
-
jangoku #2685 Valaki segítene regisztrálni a dbo-ra? -
cSoPiKa #2684 na sziasztok!na szóval köszönöm h itt van egy fórum mert sokkal okosabb lettemXD
na de mintha lenne valami angol patch-e is:Pláttam a fő oldalán mert gondolkodás nélkül le akartam tölteniXDna mindegy mert úgy nézem én ezzel nem fogok játszani mert fizetős lesz:(
és Szefmester az a játék ingyenes?:NXD -
jangoku #2683 Sziasztok hol lehet regisztrálni és letölteni a játékot? -
Szefmester #2682 utóbbi :D 3D-st nem találtam, de még amolyan rgnarok-öst sem sajnos ..:(
gyak kiválasztod a fajod, majd elküldöd edzeni, ha kezdesz erős lenni akkor küldetésekre, választhatsz munkát ami ha fejlődik egyre több pénzt kereshetsz, amit persze tréningcuccokra költhetsz.. az alap edzés 5-10xesét hozzák átlagosan ezek a cuccok, PvP küzdelmekért meg nehezebb küldetésekért DragonPointot szerezhetsz amivel majd vehetsz űrhajót, extra skilleket stb-t..
Az első pár szinten még gyakran rá kell nézni hogy gyorsan erősödj, de utána már amikor csak fejleszted a harci skilleket elég 1-2 naponta.. viszont sajnos a fizetésért óránként be kell menni.. Dehát még javítgatják hiszen idén készült el ez a "kezdetleges" verzió.. -
#2681 szefmester ezt hogyan kel játcani??? pls segics érdekel :D ez ijen 3d fajta h lekel tölteni vagy csak internetes ien hogymongyam amiben neten kel elküldeni dolgozni meg ezek pls irj valamit rola :DDDD -
Szefmester #2680 Mi a manó? Mindenki rácuppant erre? Vagy sikerült accountot csinálni? :D -
Szefmester #2679 http://www.vdragonball.com/frame.php
böngészőben játszható fejlesztgetős Dragonball mmo-szerűség :D
Én már vagy 1 órája tolom:D -
aron666 #2678 kiváncsi vok miért nem írtad ki hogy mennyibe kerül... o.o
ha nemtudom az árát akkor nem fogok rendelni.. lol
légyszives írd le... kösz -
#2677 megvan változtatva! -
Szefmester #2676 Nem váltottál helyből jelszót amikor megkaptad, és be tudtál lépni? Netezés első szabálya.. Ha nem te találod ki a jelszót (más is tudja) akkor AZONNAL változtasd meg, és ne valami egyszerűre.. legjobb pár véletlen lenyomott karakter a wordben, majd azt lejegyezve és kimásolva.. ;) -
#2675 valaki felépet az acomal :SSS ne menyetek rá! -
#2674 0690648548 ere a számra küld el ezt : GAME k85neh
kisbetü nagybetü számit
kaptok egy kssn ha ere el külditek !!
nekem be vált -
Kennyssj #2673 Hát az biztos h naon komolyan cenzúrázták, bár ez inkább a franciák vétsége amúgy, mert az ő szinkronjuk alapján készült el a miénk:) De ha a japán szöveget szinkronizálják le, akk meg soha az életben nem nyomják reggeli műsorban...(max este, de akk valószínű nem lett volna ilyen népszerű nálunk) Viszont szerintem a hangok sok szereplőnél naon el lettek találva:D
am nemtom láttad-e azt a pár részt az első epizódok közül, amik megkerültek magyar szinkronnal,(sztem egyértelműen a legperverzebb DB részek) mert ott aztán vért izzadhattak mire gyerekműsorba való rajzfilm látszatát sikerült kelteni:D Egy-két példa: Yamucha nem a lányoktól fél hanem a sampontól, mikor Bulma Oolong lakókocsijának a fürdőszobájában leskelődésre alkalmas lukakat keres, a magyarban azt nézi nem koszos-e stb...xD
Szal szar:D -
Szefmester #2672 Tudod nem is a szinkron gyengesége hanem inkbb a félrefordítások (szándékos és durva cenzúra) miatt nézem így.. pl. az első tornán ahol goku részt vesz ott van zseniális teknős, és felteszi kezeit és magyarul ezt mondja: Na és hol van az a lány aki olyan finom tortácskákat tud sütni? Eredetiben itt épp Bulma melleit akarná megcsöcsörészni... ahogy ő mondta.. pafu-pafu :) És sajnos nem ez az egyetlen jelenet. Látható hogy a magyar szinkorn a 10 éveseknek készült, az eredeti meg inkább a 16-18 éveseknek... -
Kennyssj #2671 WoW-nak asszem 4 ezer havonta nem? am ja sztem kb ennek is ennyi lesz havidíja:) mondjuk ki tudja mit hoz a jövő... de jöhetne már:'(
Szefmester te az egészet feliratosan nézed?:D akkor téged naon irritálhat a szinkron:D am én nem is tudtam h van az első 13 rész feliratain kívül még felirat(meg persze a Z második felének feliratait beleértve)...na mind 1 ha találok vmit akk szólok, de nem ígérhetek semmit:) -
Szefmester #2670 tudom hogy nem ide való a kérdésem, de tud e valaki a dragonball rajzfilmekhez olyan feliratot ami nem csupán a magyar szinkron szolgaian begépelt változata, mert nem igazán kívánom azt olvasni hogy Zseniális teknős sütikről beszélget miközben a valóságban Bulma melleiről van szó.. Az első 70-80 rész felirata megfelelő is volt, de most így a 100. résznél feltűnt hogy ugyanaz a felirat mint a szinkron volt.. főképp a neveknél van ez. -
Ludwig1987 #2669 Úgy valahogy :)
Bár sztem nem pakolnák feljebb az árát mint a wow-nak, mert azzal nem lehet olyan könnyen csábítani az embereket :P -
ironhorses #2668 És szerintetek mennyibe krül majd havonta úgy naggyából?? Vagy ezt az isten tudja? -
aron66 #2667 lécci segítsetek egy regizéssel....
Nagyon beszeretnék jutni az Alpha Test-re.
http://buzz.igg.com/game_event_develop.php?s=hRxuKDP7gqvERnEsrBNPZ5XVRuDqUpglU0Go7JDjbu5x6qXYKzgc5mvCFZFojVirYVaDwSRS5gYha%2ByortM5Zusg4%2BspDAOIiKHxszc939wIZHtLGtv4ZdUFTdyxy312xTVyRuQj4hKW%2BQMF21A%2B%2Fc%2BlcA%3D%3D -
Ludwig1987 #2666 Na igen, nekik lehet jobban megérné de nagyot ronthat a játékon az ilyen extra xp szerzése meg hasonló itemek vásárlása item mailből.
Az extra ruhákat amik csak másképp néznek ki azokat meg a havidíjas rendszerekben is alkalmazzák. -
Szefmester #2665 A legcélszerűbb a koraiaknak a mikrotranzakciós dolog lenne.. maradna alapból ingyenesnek, de ha gyorsabb fejlődést, extra helyszínt, vagy divatmajmolásból új megjelenést/ruhát akarnál akkor arra befizethetsz egy kis összeget. Valamelyik MMOban ahol ez a rendszer ment, volt olyan aki többet fizetett egy hónapban mintha simán előfizetett volna valamire.. :D
Mondjuk az keményen megérdemli aki egy VR karakternek vesz valódi pénzért új ruhát, mert az tetszik neki/vagy mert az a trendi.. -
Ludwig1987 #2664 Én kétlem, mivel attól még a koreaiaké marad a game, csak csinálnak eu-s szerókat is a normális játékélmény miatt.
De tuti nagyban rontaná a gamet ha ingyenes lenne, persze anyagilag jobb lenne, de ... -
#2663 de ha angol lesz akor nemleht hogy ingyen lesz? -
horvi93 #2662 Hát, ha egyszer megveszed és játszol game lenne akkor beruháznék rá én is, de ha havidíjas akkor inkább majd kivárom, hogy legyen valami jóféle törtszeró:D -
Ludwig1987 #2661 Végül is nem lenne gáz ha fizetős lenne, bár nekem a legjobban az tetszeni,h ha megveszed és utána "ingyen" játszol.
Az ingyenes nem szeretném, mert hajlamosak elrontani a túlzott item mail használattal. -
horvi93 #2660 Nem lehet egyenlőre tudni, de szerintem majdnem, hogy biztos havidíjas lesz. -
Ludwig1987 #2659 Azt lehet már tudni,h havidíjas lesz esetleg megveszed és utána játszhatod megunásig vagy ingyenes lesz? -
horvi93 #2658 Még egyenlőre nem -
Dani95 #2657 Lehet már játszani a DB onlinet ha igen akk hol lehet levenni a játékot? -
tojas0 #2656 http://www.travian.hu/?uc=hu4_10298 -
#2655 állat :) -
aron66 #2654 DBO - SSJ nap xd durva :D -
aron66 #2653 @ukognosh - még angol CBT se volt nem hogy OBT xD...
Tessék... még egy kicsi DBO
http://www.youtube.com/watch?v=fN2saXi-dCg&feature=related -
ukognosh #2652 mikor lesz nyílt beta angol?
-
ukognosh #2651 írjatok valamit unatkozok -
ukognosh #2650 én is várom a híreket minden nap nézem de semmi (csak időjárás jelentés stb XD)