3449
  • rodzsi
    http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-12-12-28-07.jpg
    http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-12-12-35-50.jpg
  • Doomista
    Ide kéretik feltölteni! Köszönjük!
  • rodzsi
  • rodzsi
    bakker csak 20kb-os képet lehet feltölteni de gáz....
  • rodzsi
  • Doomista
    képet vagy meg sem történt
  • allock #2723
    képet vagy meg sem történt
  • rodzsi
    na gamelek... tényleg szar h semmit nem értek.. de a küldetéseket leirja hova kell menni mutatja a térképen nyillal, és a helyet is mutatja egy körrel h miket kell irtani... szal rá lehet jönni :D a többit majd mondom
  • rodzsi
    na hát az angol patch-el nem indul el a game mert valami c++ hibát jelez... de lehet csak én rontottam el valamit
  • rodzsi
    majd meglátjuk most instalálom az eng patchet... még ha csak ökörködni tudok is de legalább már kitudom probálni :D
  • Doomista
    Remélem hogy megérte :D
  • rodzsi
    öööö 13.99dollár

• Doomista
    Mennyi volt az account ?
  • rodzsi
    na uj fejlemény... :D megvettem azt a koreai accot, be is jelentkezett az oldalon... le is töltötte a game-et és el is indul.. most töltöm az eng patch-et aztán majd jelentkezek ha van valami
  • rodzsi
    lehet vele valamit csinálni??? mert kiprobálnám a game-et ezzel a koreai acc-al...
  • horvi93
    Jah és az előbb Koreára értettem ezt a kiadták dolgot, US/EU verzióról nem tudni semmit.
  • horvi93
    Késni akkor tudna, ha lenne neki már meghatározott időpont.:D De egyenlőre még Koreában sincs kint szerintem a teljes verzió, csak a Beta, bár nem tudom, nem volt hír róla, hogy kiadták volna, de elképzelhető.
  • roland4
    valaki nemtudja mikor jön ki a US DBO ??vagy késik a game??
  • horvi93
    Angol patch igazából semmire nem való, menüt fordították le össz vissz, szinte semmi mást, questek, tárgyak nevei, optok mind koreaiul vannak.
  • allock #2710
    mert nem működik a launcherban az ip cím
  • rodzsi
    ja meg van angol patch hozzá elvileg... arra mit mondtok?
  • rodzsi
    ja ja

hát letöltöttem a cliens-t a dbommo-rol de nem idnul el a launcher az mitöl lehet? ráklikkelek de semmi...
  • horvi93
    Hát, szerintem nem, mivel ez csak béta account, tehát itt még nincs havidíj. Más: van egy új videó egy bizonyos "teleport" skillről, ha minden igaz az amit Goku használt az animében. Videót találtok róla oldalamon az első hírben.
  • roland4
    most ti arol beszeltek amit a #2696 szólásban linkeltem?? Am ha megrendeled akor elvileg kelene fizetni havonta nem?? me a koreai dbo-ba fizetni kell nem??
  • horvi93
    Ha valaki megteszi, akkor jelezze felém Msn: [email protected] , majd kerekítünk belőle egy cikket oldalamra:)
  • Szefmester
    nem tudom.. komolyan.. Ha valaki megtenné és elmondaná a tapasztalatait annak örülne mindenki
  • rodzsi
    szerintetek érdemes lenne ilyen acc-ot vásárolni?:D proba képpen
  • vegita24
    nah ez tök faja kb 3 honapja nem netem fel és semmi xD aron nagyon jol csinalod (Y) XD nah sok sikert ha van info nyögöm én is drága barátaim dbo legyen veletek
  • roland4
    pls valami hírt valaki irjon pls mert unom magam...(valaki játcik az esf ecx rc2-ön?? mert én nemtom megcsinálni és ez idegesit.. egyszer megcsinaltam de fojto kidob pls help. Az msn-em: [email protected])
  • Doomista
    passz

ték
  • biomage
    passz
  • Kennyssj
    Bakker ez jön egyáltalán?:D
  • roland4
    Koreai accountot lehet venni az oldalon akir érdekel menyen rá
  • roland4
    akinek kell koreai dbo az vegye meg .... en nem feszem meg!!! account ha jol számoltam akor magyar forintba 2800FT
  • roland4
    katt ide
  • horvi93
    Linkeld be, majd utánanézek.
  • roland4
    megnéztem a DBO com on 1 cikket a neve Dragonball [GLOBAL!] ez mi akar lenni???? beleolvastam és a pali meglinkelt 1 oldalt és oda meg kivolt irva h THX GM meg ienek
  • horvi93
    dragonballonline.try.hu;) itt fennvannak a dbmmo.com cikkei magyarul
    majd a dbocom cikkét is lefordítom
  • blbogus
    hogy áll a dbo? hadd ne olvassam vissza a legutobbi 600 olvasatlanomat :)
  • horvi93
    Hát nem egészen hasonlít a grafikus motor a Worms 4-éhez:D Ha minden igaz a DBO a WoW átalakított grafikus motorját használja;)