3449
-
#2729 http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-12-12-28-07.jpg
http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-12-12-35-50.jpg -
#2728 Ide kéretik feltölteni! Köszönjük! -
#2727 -
#2726 bakker csak 20kb-os képet lehet feltölteni de gáz....
-
#2725 -
#2724 képet vagy meg sem történt -
#2723 képet vagy meg sem történt -
#2722 na gamelek... tényleg szar h semmit nem értek.. de a küldetéseket leirja hova kell menni mutatja a térképen nyillal, és a helyet is mutatja egy körrel h miket kell irtani... szal rá lehet jönni :D a többit majd mondom -
#2721 na hát az angol patch-el nem indul el a game mert valami c++ hibát jelez... de lehet csak én rontottam el valamit -
#2720 majd meglátjuk most instalálom az eng patchet... még ha csak ökörködni tudok is de legalább már kitudom probálni :D -
#2719 Remélem hogy megérte :D -
#2718 öööö 13.99dollár
-
#2717 Mennyi volt az account ? -
#2716 na uj fejlemény... :D megvettem azt a koreai accot, be is jelentkezett az oldalon... le is töltötte a game-et és el is indul.. most töltöm az eng patch-et aztán majd jelentkezek ha van valami -
#2715 lehet vele valamit csinálni??? mert kiprobálnám a game-et ezzel a koreai acc-al... -
horvi93 #2714 Jah és az előbb Koreára értettem ezt a kiadták dolgot, US/EU verzióról nem tudni semmit. -
horvi93 #2713 Késni akkor tudna, ha lenne neki már meghatározott időpont.:D De egyenlőre még Koreában sincs kint szerintem a teljes verzió, csak a Beta, bár nem tudom, nem volt hír róla, hogy kiadták volna, de elképzelhető. -
#2712 valaki nemtudja mikor jön ki a US DBO ??vagy késik a game?? -
horvi93 #2711 Angol patch igazából semmire nem való, menüt fordították le össz vissz, szinte semmi mást, questek, tárgyak nevei, optok mind koreaiul vannak. -
#2710 mert nem működik a launcherban az ip cím -
#2709 ja meg van angol patch hozzá elvileg... arra mit mondtok? -
#2708 ja ja
hát letöltöttem a cliens-t a dbommo-rol de nem idnul el a launcher az mitöl lehet? ráklikkelek de semmi... -
horvi93 #2707 Hát, szerintem nem, mivel ez csak béta account, tehát itt még nincs havidíj. Más: van egy új videó egy bizonyos "teleport" skillről, ha minden igaz az amit Goku használt az animében. Videót találtok róla oldalamon az első hírben. -
#2706 most ti arol beszeltek amit a #2696 szólásban linkeltem?? Am ha megrendeled akor elvileg kelene fizetni havonta nem?? me a koreai dbo-ba fizetni kell nem?? -
horvi93 #2705 Ha valaki megteszi, akkor jelezze felém Msn: [email protected] , majd kerekítünk belőle egy cikket oldalamra:) -
Szefmester #2704 nem tudom.. komolyan.. Ha valaki megtenné és elmondaná a tapasztalatait annak örülne mindenki
-
#2703 szerintetek érdemes lenne ilyen acc-ot vásárolni?:D proba képpen -
vegita24 #2702 nah ez tök faja kb 3 honapja nem netem fel és semmi xD aron nagyon jol csinalod (Y) XD nah sok sikert ha van info nyögöm én is drága barátaim dbo legyen veletek -
#2701 pls valami hírt valaki irjon pls mert unom magam...(valaki játcik az esf ecx rc2-ön?? mert én nemtom megcsinálni és ez idegesit.. egyszer megcsinaltam de fojto kidob pls help. Az msn-em: [email protected]) -
#2700 passz
ték -
#2699 passz -
Kennyssj #2698 Bakker ez jön egyáltalán?:D -
#2697 Koreai accountot lehet venni az oldalon akir érdekel menyen rá -
#2696 akinek kell koreai dbo az vegye meg .... en nem feszem meg!!! account ha jol számoltam akor magyar forintba 2800FT -
#2695 katt ide -
horvi93 #2694 Linkeld be, majd utánanézek. -
#2693 megnéztem a DBO com on 1 cikket a neve Dragonball [GLOBAL!] ez mi akar lenni???? beleolvastam és a pali meglinkelt 1 oldalt és oda meg kivolt irva h THX GM meg ienek -
horvi93 #2692 dragonballonline.try.hu;) itt fennvannak a dbmmo.com cikkei magyarul
majd a dbocom cikkét is lefordítom -
#2691 hogy áll a dbo? hadd ne olvassam vissza a legutobbi 600 olvasatlanomat :) -
horvi93 #2690 Hát nem egészen hasonlít a grafikus motor a Worms 4-éhez:D Ha minden igaz a DBO a WoW átalakított grafikus motorját használja;)