Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3
www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3
egyszerûen szólva nem szabad és kész 😄
én is hajlok arra hogy kivárjam az angol bétát.. a koreaiak és a japánok DB fanságát ismerve sikeres lesz és hamarosan megy a nagyvilágba a cucc..
am ezekkel a kssn-enekkel meg az a gond hogy nem jók..
#hhwnd
need beta key
írta hogy játszik rajta?
az egész oldal fake kssn-ekkel van tele, írták többen is ott
mért nem bírtok várni az angol verzióig?
bejutnátok meg az lenne a bajotok hogy semmit sem érettek az egészbõl
#hhwnd
elindult az open beta
need beta key
r1 és az r2 egyszerre nyomtam meg és akkor alakult át ha nem akkor az
l1 és az l2 egyszere valameik a kettö közül biztosan :-D
álítsd át a billentyüt hogy minden gomb közelben legyen.
remélem tudtam segíteni :-D
valaki akinek sikerült már regelnie segítene?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
mert adragon ball Fanok vagyunk és erre a játékra már régóta várunk :-D
kérdésem az lenne ha megjelenik a béta verzió akkor már lehet vele játszani?
amúgy úgy hogy letöltöd és a végén exe után van egy _és ezt kell törölni a végéröl és kész
utána telepíteni
Én is regiztem visza igazóltam de nem enged be a játékba mert ott azt írja nem jó a kód vagy a nég de pedig veblapján simán belépek vele.
Ez ért lehet?
. Az, hogy a teljes verzió, ami már nem beta még nemtudni ikor jön ki, de elvileg hamarosan