Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roland4
ájcsi-ájcsi én nemértek ehez megtudod mutatni képeken h neked h mi van beállitva??nekem megvan a DBZ Infite world azon akarok játcani!!!
nekem van erre egy trükköm, elindítom a pcsx2 nevû progit, friss verziót ha lehet, majd bekonfigolom, adok neki egy ps2 biost, majd berakom a lemezt és kipróbálom.. csak az a gondom, hogy a pal rendszerû játékokra 50FPS-t tegyél limitnek, az ntsc-seknek meg 60at
roland4
Ki játcik a DBZ budokai tenkaichi 3-man vagy 2-1-en?? mert én nemtdudtam elinditani a PS"-es simuláátorral 1 játékot se nemtom h kel használani xDDDDD
hát aki azokat a koreai jeleket kibogozza annak gratulálok😄 énse véletlenül nemerõltetem a regget, várok az angol verzióra mert annak nincs értelme hogy úgy játszak valamivel hogy nemis értem mivan....

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

allock
mert itt egyesek abban reménykednek hogy könnyebben megy a koreai nyelv mint az angol...

#hhwnd

anyira birom várjatok ez miért olyan nehéz? addig csináljatok walami mást
amennyiben valakinek sikerülne regisztrálnia valahogy, majd írjon rám msn-en ([email protected]) hogy hogyan csinálta, és akkor oldalamra majd rakok ki róla egy útmutatót

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

személyiség lopásnak számít, mintha elvennéd valakinek a személyi igazlványát képet cserélnél rajta, és pl arra vennél fel hitelt a banknál..

egyszerûen szólva nem szabad és kész 😄

én is hajlok arra hogy kivárjam az angol bétát.. a koreaiak és a japánok DB fanságát ismerve sikeres lesz és hamarosan megy a nagyvilágba a cucc..
am ezekkel a kssn-enekkel meg az a gond hogy nem jók..
roland4
mert mért bünthethetõ??
allock
az egy dolog hogy van ha nem mûködik, ráadásul másnak az azononsítójával élsz vissza ami simán büntethetõ

#hhwnd

még énse probáltam csak gondoltam cikket belinkelem ha valakit érdekel

need beta key

roland4
Mozzila Firefoszon felmegyek a netmarble.net-re regisztrálok a KSSN-t is elfogadja minden csak mikor végeznénk a regisztrációval kiirja h a Nick nemjó, a Nick ujra belép valami ijesmit ír, nemtudjátok mi a gond mert többször is próbáltuk, és más KSSN-el is!!!! ezen van sok KSSN a DBO-hoz katt ide
allock
beírta hogy elindult
írta hogy játszik rajta?
az egész oldal fake kssn-ekkel van tele, írták többen is ott
mért nem bírtok várni az angol verzióig?
bejutnátok meg az lenne a bajotok hogy semmit sem érettek az egészbõl

#hhwnd

roland4
Gyul irja h már megy a beta , mondom akkor biztos játcik rajta
allock
hol írt olyat hogy játszik rajta?

#hhwnd

roland4
Gyul hogy érted h megnyilt, az open beta, már te játcol rajta vagy valami??
ahol beállítod a billentyûzetkiosztást. (melyik billentyû melyik gomb) ott az alap fel, le, O, X, [], L1, R2, stb mellett van az L3,R3 is, oda állítod ahova tetszik, de ha komolyan gondolod hogy emun játszol veszel 3-4e Ftért egy dual analogos gamepadot, és arra állítod be a gombkiosztást.. én is így játszok/próbálok ki játékokat mielõtt kiírom lemezre
http://news.mmosite.com/content/2010-01-14/dbo_registration_guide_for_ob,1.shtml

elindult az open beta

need beta key

köszönöm a segítséget,de most akkor vki megírhatná h tudom beállítani?rányomok és nem csinál semmit.hogyan kell csinálni?
am a controller beállításánál oda van írva az r3-is

ahhj emberek ne köteketdjünk már :-D görgö és kész:-D
az l3, és az r3 az analóg karok lenyomása.. mint egy gombot 😄
horvi93 én sem tudtam h van olyan gomb. 😊egyébként a görgõt mióta lehet benyomni???remélem csaba0728 igazad lesz.az lenne a legkönnyebb.egyébként egymás közelében vannak a gombok az nem gond.köszönöm a segítséget.
R3?😄 nemis tudtam hogy olyan van😄 görgõ=a joyon léve kis joystick?😄

ja és az r3-mas gomb egyébként a görgöje a joynak!aszt kell lenyomni :-D
huhaa,hát ez nem igazán ide tartozik de ha jól emlékszem :-D
r1 és az r2 egyszerre nyomtam meg és akkor alakult át ha nem akkor az
l1 és az l2 egyszere valameik a kettö közül biztosan :-D
álítsd át a billentyüt hogy minden gomb közelben legyen.
remélem tudtam segíteni :-D
sziasztok!vki tudna nekem segíteni abban,hogy hogyan kell a budokai 3-ban átalakulni???azt írja ,h vmi R3-at kell nyomni,de tudtommal olyan nincs,ráadásul én billentyûzeten játszok mert emuvalmegy.elõre is köszi a segítséget.
nekemnem akar sikerülni a reg.. nem tetszik neki az hogy volt 3 sikertelen próbám, és azóta sem sikeres egy sem arról az IP címrõl, pedig egy koreai proxyszerverrõl próbálok bejutni...

valaki akinek sikerült már regelnie segítene?
Doomista
akkor te...leszopod magad? 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

roland4
remélem nem 1-2 év mig kijön !!! mert akor én.. xDDDDD
Na már párszor elmagyaráztam, de akkor még1x elmagyarázom hogy végre felfogja mindenki. Nos az amiról te beszélsz az nem beta 3 volt hanem a Dragon Ball Online Closed Beta 3. tesztje, 1szerver van (annak vannak alszerverei), és nincs több. Tehát ebbõl következik ha nemtudsz reggelni esélytelen a game. Elvileg amint megindul a nyílt béta miis tudunk majd játszani (ELVILEG), de ezt még nemmondom biztosra....

roland4
Am láttam youtubon videókat h DBO Beta 3-meg ezek és játcanak rajta, nekünkis ezeket kéne megszerezni!És játcani!
hogy miért akarunk regisztrálni?
mert adragon ball Fanok vagyunk és erre a játékra már régóta várunk :-D

kérdésem az lenne ha megjelenik a béta verzió akkor már lehet vele játszani?
nem értem most minek akartok enyire regizni ne m lex akkor jo ha lesz egyátalán obt?
ukognosh amúgy te játszol is vele?
kell hozzá egy total/windows commander nevû progi, ott fogod megkeresed a fájlt és rákattintassz a nevére, ekkor szerkeszthetõvé válik a neve, a né valahogy így néz ki fájlnév.exe_ és innen backspace-el kitörlöd a _ jelet és kész

roland4
szó szerint mond el!
roland4
unkognosh, de hogyan töröljem ki az exe-böl ezt a jelet _ segics pls!!!!!
elvileg mostlesz a napokban az obt, de hogy magyarokat felenged-e, meg hogy most meik kliens kell arról fogalmam sincs sajnos, majd amint megtudom, hogy mi kell ahoz, hogy obt-re lehessen menni, egybõl tájékoztatok mindenkit az oldalamon😛 szóval érdemes nézegetni az oldalt + még minig várom a kékepek a header kép versenyre!

allock
egyszer majd kijön

#hhwnd

ha a betát letöltöm azon tudok majd jáccani és meiket tölcsem le egy linket adhatnál
lehetséges XD

amúgy úgy hogy letöltöd és a végén exe után van egy _és ezt kell törölni a végéröl és kész
utána telepíteni
ukognosh szerintem azért nem tudóul vele játszani mert még a beta verzió fut.
jöjjön már ki a Dragonball online😞
roland4
ukognosh, hogyan raktad fel a játékot??? pls segics
Hello!
Én is regiztem visza igazóltam de nem enged be a játékba mert ott azt írja nem jó a kód vagy a nég de pedig veblapján simán belépek vele.

Ez ért lehet?
roland4
a dbmmo.com rol leszedtem a telepitöt de nemtom felrakni hogyan kell??? valaki segit?<#bee1>
Bocs elõbb rossz volt a html kód, na szóvalkatt ide

Itt van egykis infó róla, hogy most mi a helyzet <a target="_blank" href="http://www.freeweb.hu/dragonballonline/news.php?item.20.1">katt ide</a>
. Az, hogy a teljes verzió, ami már nem beta még nemtudni ikor jön ki, de elvileg hamarosan

Hát ha most jol vágom az CBT 3 van nem akkor azutan jõn ki