Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roland4
nézétek lehet h lesz private szerver a dbo-hoz!! itt
roland4
nekem ma rakták fel a fogszabájzót remélem mikor levestik vagy hamarabb akkor kijön a dbo!
Király hogy megvan a full taktik de meddig várunk ugy kb ? 😮

Hallo!

köszi horvi93
akk várok
Doomista
olyan*
el ne felejtsük*
Nem kell megköszönni.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

roland4
Legyünk türelmesek neis figyeljünk oda h van ojan hogy Dragonball online!! de elnefelejcsük hogy van közbe!! érted xDDDD és hamar kijön!!!!!!!!!!!!!!! ezaz
Na akkor szép sorjában:
-A DBO koreai nyelven van, most jött hozzá egy fanwork patch amivel néhány dolog angol lesz.
-Egyenlõre nemtudunk csatlakozni a szerverre, mivel levan tiltva a regisztráció, csak koreaiak regisztrálhatnak.
-Az elõzõbõl következik, hogy nincs olyan szerver amin magyarok vannak.

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

Sziasztok megszeretném kérdezni hogy a Dragon ball online most mien nyelven van és hogy lehetséges -e hogy feljusunk valamien szervere amin a beszéd nem japán meg ienek és magyarok is vanak??
elõre is köszi
roland4
hehe egyre jobb hírek vannak ám !!! lehet a kövi az hogy már nemcsak koreai dbo van hanem angol !!!!!
Kész a fordítás oldalamon. Lényegében a patch nemér sokat mivel elég sok dolgot nem fordít le. De olvassátok a cikket ott levan írva.

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

roland4
1 gond van az english pach arol szól hogy a koreai Dbo-t át álitja angolra csak hogy mi nem regisztünk a koreaira szal nem érünk semit vele adig mig nem regisztünk a Koreai DBO-ra!!!!!!
roland4
Ho hóóóóóó talán eljött a mi idönk fiuk!!!!! ha van ez az english pach akor valahon csak fentvan !!! és 1 kérdés az angol pach arol is szol h a játék is angol töbnyire????
Jöt ki egy videó egy bizonyos english patch-rõl. Van hozzá egy cikk is, este megtalálható lesz az oldalamon😛 A videók már bennvannak a youtube galériában
dragonballonline.try.hu

hát ha lesz vmi, akkor itt vér fog folyni...felvágom az ereimet xD
egyébként én sem veszek rá mérget, csak reménykedem...

a Dragonball örök!

Na én erre nem vennék mérget😄 Bár az igaz hogy már néhány éve fejlesztik😄 Ha jól emlékszem 2004-ben már elkezdték😉

viszont most már semmi kifogásolhatónak nem szabad lenni a játékban!!!
ha már ennyit melóznak vele😊

a Dragonball örök!

ez nem fog menni xD😄

a Dragonball örök!

Ez így nem teljesen igaz😄 Az Amcsik sõt EU többi állama sem tud még DBO-zni. Elfog jönni a pillanat mikor megnyílnak a magyar szerver kapui😛 Csak gyõzzük kivárni azt😄

minket mindeki leszar...😞((((((((((((((

a Dragonball örök!

roland4
Miért, Miért???????? Miért mindig a magyarok az utolsók a játék beszerzésben????????????
már nincs mit mondani😊ha ide írok azzal nem jön gyorsabban a game, am meg már mindent kibeszéltünk...vagy csak én gondolom így?😊)

a Dragonball örök!

I wanna a game. I wanna play. I wanna hunting all the way.
Nah jó nyelvtanilag nembiztos ,hogy helyes, de legalább rímelXD

Elég kihalt manapság ez a hely?😊 ennyire elvesztette a reményt mindenki h lesz valaha dbo Magyarországon?XD Talán mégis igaz ez a mondat a videóba: When all hope is lost😄 The people are just a memory.XD Ez akár még a 2012-be is beleilleneXD

hat nem tudom de jo tudni hogy uj szervere kõltõztek
Na látom jól megjelent a videó-.- Itt a link hozzá:
http://www.youtube.com/watch?v=3lOH4-ha2nU

valaki jól ért hallás alapján angolt?😄 Kikéne jegyzetelni nekem angolul a legutóbbi videó szövegét, hogy tudjak alá feliratot gyártani😄 Naggyából énis értem csak a felirathoz elengedhetetlen a pontos szöveg ismerete:S
Errõl a videóról van szó:

ha valaki esetleg jól ért angolul légyszives írja ki😄 Elõre is köszi.

roland4
jah értem oksa kösz!
magyarul irdatlan ergya lagg van ha proxyn keresztül csatlakozolXD

a proxyt leginkább úgy lehetne magyarázni, hogy te rákapcsolódsz a szerverre és azon keresztül tovább a netre.. mintha emulátort futtatnál.. a weboldalak meg ahova belépsz a proxynak az IP címét látják, és ha egy oldal csak koreai IP címeket engedélyez, akkor te egy koreai IP címû proxyn keresztül simán belépsz, a gond csupán az a proxyval hogy van egy nem apró késése.. átlag 1500-3000es ping.. az pedig jó 1,5-3 másodperc csúszás, hátha még a játéknak alapban is van..
hello all valakinek sikerült reggelnie ha igen pls segítsen
roland4
hát aztmonyák 2010 be eng is lesz az háth aigaz me akor adig ki birom 😊) ha tudok valamit szólok meg linkelek de ti is ha meg tudtok valamit
Azér nagy szemetek hogy obt és mégis csak jakcsik/koreaiak mehetnek. Bár ahoz már elég komoly szerverkiépítés kéne hogy elbírja azt a sok embert aki kiakarja próbálni már a dbo-t😄

probáltam az se jó

need beta key

roland4
am én nemtom mi az a proxy :S
roland4
téleg lehet h ugyan azt kell 😄DDDD lehet igazad van szefmester xD
Add emg talán a rendes nevet amit a KSSN-nél használtál, hátha..
arra gondolsz hogy proxy nélkül?
ugy csinaltam kssnt elfogadta a nick nev megadasnal ill fordításból gondolom azt nemfogadja el, kssnt bevette gond nélkül

need beta key

roland4
Gyul sima interneten kell regisztrálni és engedni fogja , de ha sima interneten csinálod akor nem enged 1 KSSN-t se :SSSSS
valakinek sikerült regelni? nekem folytona nick névnél ad hibát hogy adjak meg másik nevet de semmit nemfogad el

need beta key

roland4
itt az MSN-cimem: [email protected] emailem: [email protected]
adj privát üzenetként egy msn címet és majd megmutatom hogy mit hogy állíts be..
Hát persze 😄 megtalálják a koreakik pont az sg forumot meg hori oldalat is XD
Majd odaírom a végére hogy ejnyebejnye ezt nem azért irtam hogy valaki megis csináljaXD

Hát szerintem koreaiakat nemérdeklik a magyar weboldalak, de nemtudom pontosan hogy megtalálnák e a leírást. + amég nemirok konkrét számokat + konkrét adatokat róla addig nembeszélhetünk tényleges hamisításról mert én csak egy módját írom le hogy hogyan lehetséges.

ja és még valami
ezeket nem buzditásból irom!
ez ténleg illegális!
én ami engem illet várok az angol verzióra:-(
remélem nem 1 év lesz mire megjelenik :-(
ahhj lehet hogy illegális a dolog de öszintén ti elhiszitek hogy börtönbe juthattok ezért :-D

ez ojan mint nálunk az ajándékozás ha valamit veszel karácsonyra a rokonodnak és több int 100,000ft ba kerül adoznod kell utánna
eszt az emberek 100% kihagya és még senkit sem itéltek el érte!
van a rendöröknek ennél job dolguk is!nem foglalkoznak vele!
Elnézést, hogy közbe szólok maga a játék ugyan nem érdekel, de egy jó tanácsot szeretnék adni nektek vele kapcsolatban.

Ne eröltessétek a koreai szerverekre a bejutást mivel az csak illegális úton megy és 3 évig terjedõ börtön büntetés jár érte az új koreai törvények szerintem, mivel amit csináltok adat hamisítás. Gondolom nem szeretnétek börtönben lenni mikorra kijön az MO-ról is elérhetõ verzió.

horvi93 láttam, hogy a weboldaladra felakarod tenni, hogyan lehet bejutni a koreai szerókra. De ha azt ott leírod már az is üti a bûncselekmény kategóriáját.

Én nagy Lineage 2 fan vagyok ami ugye szintén koreai játék engem is nagyon érdekelne az új kiegészítõ hozzá, de én sem erõltetem a koreai teszt szerverekre való bejutást, peidg elhihetitek nagyon érdekel mert nagy durranásnak igérkezik.

Koreában már nagyon szigorúan veszik az online bûncselekményeket szóval, tényleg a legnagyobb jó indulattal mondom, hogy inkább várjatok.

header képre van szavazás az oldalamon, szavazzon mindenki!😊 nem szükséges regisztráció a szavazáshoz, de akinek van kedve reggeljen😉

roland4
Bakker a keyboardot h kell megcsinalni átálitani help!!!!!!! meg az fps-t hol kell?
roland4
jeah kösz mwegcsinalta köszi <3 scak torz a hang :S xD