3449
  • rodzsi
    akkor bocsi... csak tényleg mindent lépésröl lépésre csináltam, és valamiért mégse akarja... na mind1 majd ha lesz idöm elbibelödöm vele
  • allock #2768
    nem néztelek le tévedés ne essék
  • rodzsi
    nem kell lenézni... minden lépésröl lépésre ugy csináltam de mind1...
  • allock #2766
    mit nem értel? ott van minden :D a linkben
    milyen op rendszered van?
  • rodzsi
    na ilyen a scouter

http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-13-11-11-02.jpg
  • rodzsi
    na pár uj kép... küldetések során kaptam meg a sárkánygömböket... de ez kb 12orányi játékot vett igénybe h 2-t megszerezzek.. ugyanakkor skillt is lehet nyerni küldetések során, ilyen volt az erö gerjesztés... olyan mint más mmo-kba a rage, ha feltöltödik a két bubi akkor elhasználhato a skilleknél, pl erösebb lesz, rövidebb visszatöltés vagy ep sporolás

http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-13-10-47-53.jpg
    http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-13-10-49-03.jpg
  • rodzsi
    http://www.dbocom.com/guides.php?t=506

ittvan a leirás h kellene mennie ennek az egésznek de valahogy sehogy se akar müködni... aki tud help :)
  • rodzsi
    tudna nekem valaki segiteni h kell felrakni koreai nyelv fájlokat? mert valahogy sehogy se jön össze...
  • rodzsi
    vagyis egyelöre nem kell fizetni érte mert béta tudtommal... az angolra méég várhatunk pár évet :D
  • blbogus
    akkor talán ha lesz angolul.. :)
  • rodzsi
    nem kell érte fizetni csak az accot kell megvenned
  • blbogus
    ha fizus akko no thx.. csoro vok ^^
  • rodzsi
    ja és persze több fajta scouter is van jo sok pénzért :D
  • rodzsi
    ja aztán rájöttem h a t betüvel hozza elö.. szintet mutat meg lp-t.. de a scoutert is lehet tuningolni csippekkel... amivel több infohoz jutsz, távolság növelés meg ilyenek, eddig csak ezekhez jutottam hozzá.

ja online game :D én nekem ezenkivül egyedül az eve online jön be semmi más... :D

na srácok azért legyen még valaki vállalkozo kedvü és probálja ki ne egyedül kelljen hallgatnom a japokat
  • Doomista
    még kicsi vagy az online játékokhoz, pár évig várj velük, mert függő leszel :DDD
  • roland4
    Jah és én emveszem meg mert anyám nem engedné :((((((((((((((((((((((((((((((( pedig vártam a gamet ...................................................................................................................................
  • roland4
    rodzsi valameik gombal behoza a szemüveg használatát ami vegetának van a Dragonball Z-be az elején és rámensz a szörnyre és kiirja h mien erös hány lvl-je van akor mie nagy stb..!
  • rodzsi
    remélem lesz pár emberke akiben lesz egy kis kéztetés h kipróbálja a game-et :) legalább nem leszek egyedül :D
  • rodzsi
    van pár segitség a dbommo.com-on érdemes belekukkantani aki elkezdené a game-et...
  • horvi93
    rodzsi msn-re vegyél fel, MSN: [email protected]
  • rodzsi
    mondjuk azt sem értem h az english patch miért nem megy fel rá... pedig az is sokat segitene sztem.
  • rodzsi
    ja majd holnap megcsinálom :D talán segit a vizuális felismerésben :) meg nemtom h akkor webfordításba be lehet e másolni a szövegeket?
  • Szefmester
    csak tippként, próbálj meg telepíteni a winedhez koreai nyelvi fileokat.. legalább nem kiskockák lennének a szövegmezőkben a karakterek helyett:D
  • rodzsi
    hát most mára ennyi mert megyek melozni... de holnap fojtatom ujra :D csak azokat a küldetéseket érteni sajna amit mutat a térképen nyillal, és egy körrel leirja h ott kell irtani az ellent.. Küldetés nélkül elég nehéz xp-t kapni... ugyanis a mobok nemsokat dobálnak... sajna a szintjükre nemjöttem rá mert nem láttam sehol... már vissza is mentem az idöben egy küldiben ahol son goku nagypapájával találkoztam és akkor zuhant le son goku... lvl 7es vagyok... skill tanulás nagyjábol átláthato, az itemekkel van gond h melyiket milyen szinten tudom használni... nem is tudom mit irjak még :)
  • rodzsi
    ez igy van :) :D
  • Doomista
    ok
  • roland4
    rodzsi... eztis nekem köszönheted h belinkeltem h holkel venni oldalt... :D
  • allock #2742
    egy játékért se adnék pénzt, persze ha flancos gazdag úripulya lennék lehet megvenném mikor leárazzák
    mindíg vannak tört szerverek szóval :)
  • rodzsi
    az egy fos :D
  • Doomista
    és ha azt mondanám, hogy wow ??
  • rodzsi
    lehet... de élménynek nem rossz... nemhiszem h mostanában lesz angol verzio
  • allock #2738
    szerintem egy béta sem ér meg ennyit :)
  • Doomista
    áhh, te úgy is kipróbálod, leirod amit le kell, képeled amit képelni kell. Inkább veszek azon a pénzen jó pár üveg sört.
  • rodzsi
    sztem 2800ft- megér h kiprobáljátok h milyen a game...
  • rodzsi
    köszi bár egyelöre azon vagyok h tudjam megoldani az angol patch-et az elején...
  • allock #2734
    zsír
  • Doomista
    Elnyerted az oscar dijat. Jó féle, várjuk a többit!
  • rodzsi
    http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-12-12-42-58.jpg

na kivan a hátamon?:D
  • rodzsi
    igy jo?
  • rodzsi
    igy jo?