Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hallo!
akk várok
el ne felejtsük*
Nem kell megköszönni.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
-A DBO koreai nyelven van, most jött hozzá egy fanwork patch amivel néhány dolog angol lesz.
-Egyenlõre nemtudunk csatlakozni a szerverre, mivel levan tiltva a regisztráció, csak koreaiak regisztrálhatnak.
-Az elõzõbõl következik, hogy nincs olyan szerver amin magyarok vannak.
www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3
elõre is köszi
www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3
dragonballonline.try.hu
egyébként én sem veszek rá mérget, csak reménykedem...
a Dragonball örök!
ha már ennyit melóznak vele😊
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
a Dragonball örök!
Nah jó nyelvtanilag nembiztos ,hogy helyes, de legalább rímelXD
http://www.youtube.com/watch?v=3lOH4-ha2nU
Errõl a videóról van szó:
ha valaki esetleg jól ért angolul légyszives írja ki😄 Elõre is köszi.
need beta key
ugy csinaltam kssnt elfogadta a nick nev megadasnal ill fordításból gondolom azt nemfogadja el, kssnt bevette gond nélkül
need beta key
need beta key
ezeket nem buzditásból irom!
ez ténleg illegális!
én ami engem illet várok az angol verzióra:-(
remélem nem 1 év lesz mire megjelenik :-(
ez ojan mint nálunk az ajándékozás ha valamit veszel karácsonyra a rokonodnak és több int 100,000ft ba kerül adoznod kell utánna
eszt az emberek 100% kihagya és még senkit sem itéltek el érte!
van a rendöröknek ennél job dolguk is!nem foglalkoznak vele!
Ne eröltessétek a koreai szerverekre a bejutást mivel az csak illegális úton megy és 3 évig terjedõ börtön büntetés jár érte az új koreai törvények szerintem, mivel amit csináltok adat hamisítás. Gondolom nem szeretnétek börtönben lenni mikorra kijön az MO-ról is elérhetõ verzió.
horvi93 láttam, hogy a weboldaladra felakarod tenni, hogyan lehet bejutni a koreai szerókra. De ha azt ott leírod már az is üti a bûncselekmény kategóriáját.
Én nagy Lineage 2 fan vagyok ami ugye szintén koreai játék engem is nagyon érdekelne az új kiegészítõ hozzá, de én sem erõltetem a koreai teszt szerverekre való bejutást, peidg elhihetitek nagyon érdekel mert nagy durranásnak igérkezik.
Koreában már nagyon szigorúan veszik az online bûncselekményeket szóval, tényleg a legnagyobb jó indulattal mondom, hogy inkább várjatok.