3449
  • roland4
    de mikor?? ez a kérdés!! :DDD de még valami hirt se adnak h legalább mikorra várható :(( reménykedjunk h holnap meglesz xDDDDDDDDDDD
  • blbogus
    biztos az lesz..
  • VLove
    UE---EU
  • VLove
    Akkor lesz angol BETA,ha sikeres lesz kínában és japánban...akkor reménykedhedtek hogy lesz UE-ban is
  • roland4
    itt a link és 45 másodperced van h kiválaszd a cucot ami neked kel! :D remélem segitetem
  • roland4
    en tom :D valameikre katintasz akor tudc ien cucokat kpni uj armor uj kezes fejse stb... es ugy van rá 2 perced h kivalaszd a cucodat.. am mindegyikre ramehetc ha joltom mert ugykel a cucokat kivalasztani ami neked kel a sárkány oda adja majd ha kivalasztotad
  • allock #2803
    talán ebben benne van a válasz

Shenlong help :D

--------------------------------------------------------------------------------

"well i have 6 dragon balls im going to search the quest to get my 7th well i see somthing where to put the 7 dragon balls ok, when i put how i can shenlog, what i may wish and what suggest whish? i want wish sayan blood but sayme also what are the another whis and how i wish somethig xD"

válasz

"i did'nt understand a word you said/wrote but ill try and guess, with the quest dragonballs you only get one wish which is for lvl 20 armour, a scouter chip(whch lets you see mobs which drop the rare dragonballs which give more wishes) and an item which you can sell for 10k zenni. oh and you get the quest for the 7 star ball at lvl 20."
  • allock #2802
    amennyire állítják

fú talán volt már róla kép a sárkánygömböknél de hogy mit lehet előhívni azt nemtudom
  • rodzsi
    ja és mekkora a max lvl a game-ben?
  • rodzsi
    sziasztok.

egy olyan kérdésem lenne ha megvan a 7sárkánygömb akkor mit kell csinálni? Oké h elmegyek az oltárhoz elöhivom a sárkányt, de utána? nem vágom a koreai szöveget h milyen lehetöségek vannak, melyikre kell menni... aki tud infot azt megköszönném
  • horvi93
    Na, beüzemeltem az oldalamon egy képgalériát.;)
  • allock #2798
    test
    test

1234
    1234

ilyenekből midníg van
  • roland4
    am van 1 közeli szomszédom aki kínai xDD.. am en probalok feltörni 1 accot probalgatok sok hülyeseget accneveket + jelszavakat xD
  • roland4
    sztem akor jön ki a DBO Angol (Beta) mikor mar a Koreai nem Beta lesz... (kéne töBB HÍR!!!!)
  • blbogus
    hát én a napi 10+ üzenetet játék nélkül nem ugy hivnám h nem megy :)
  • Doomista
    nincs játék, akkor meg? :D
  • allock #2793
    eddig se ment hisz még játék sincs
  • rodzsi
    na mivan skacok? nem nagyon megy a forum... :D
  • rodzsi
    lehet... de maradjunk a dragon ball-nál most! :D
  • Doomista
    nem összetettebb minden mmorpgnél, csak neked az jön be a legjobban.
  • rodzsi
    hát én ezért eve-ezek :D nem akarom reklámozni de sztem az sokkal összetettebb mind1iknél...
  • Doomista
    reinstall rendszer :D ennyit megér :D
  • rodzsi
    köszi máár azt a verziot is kiprobáltam... de nem megy valamiért bedögleszti a game-t az indulásnál. ha meg vissza nevezem az eredetit egyböl megy...
  • roland4
    téleg!!! nemlesz ien micsoda hogy ingyen van reg 1 ien nap cak lesz h nemkel kssn stb.. meg pl ha angolra forditjak az oldalt akor a reggel kezdik es az meg 1 napig belesz kapcsolva sztem es lehetlesz regizni stb..
  • roland4
    ezt kövesd és jó lesz az english pach katt ...... és hanyas vagy?
  • Doomista
    ezért ennyit nem fizetek :D ha nálunk rendesen kijön a béta verzió, akkor azért még fizetnék ennyit. ha meg fizetős lesz, akkor is 1 hónapot nyalok neki szerintem, képek videók alapján már most bejövős nekem. amúgy is ideje lenne más mmorpg-re váltanom egyszer :D
  • rodzsi
    mondtam ha annyira érdekel akkor probáld ki :D bocsi nekem csak ennyi idöm van!!! legalább jöhetsz segiteni :D
  • Doomista
    rossz válasz.
  • rodzsi
    majd holnap vagy csütörtökön tudok legkorábban ujra gamelni
  • rodzsi
    meloba vagyok :) innen nehéz lenne
  • Doomista
    hol vannak már azok az átkozott képek ? :DD
  • rodzsi
    hát nemtom h ingyenessé tennék e... sztem nem lesz az... egyelöre mégcsak accért kellett fizetni. de kitudja... nekem nagyon tetszik a game- még ha csak béta is. még egy szint kell és már kamehame-t is tudok :D aztán megse állok az ssj-ig :D dungeonbe is voltam, bár 6szor kezdtem ujra :D
  • blbogus
    naon tuti lehet, naon kéne angolul sztem lesz rá igény és megcsinálják előbb utobb.. én mindenesetre várom és ha csak az accot kell megvenni hát megveszem, max majd sporolok ^^
  • rodzsi
    tudom köszi
    már megvan :)
  • roland4
    használd ezt a skillek miat :D segit
  • rodzsi
    ujabb kép a multbol :)

http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-13-13-26-03.jpg
  • rodzsi
    ja elfelejtettem mondani h napi szinten vannak patche-ek... szoval egész jol haladnak :D és 11töl hajnali 2ig van olyankor leállás
  • rodzsi
    nem sajna xp-m van
    de fel is rakta a nyelvcsomagot mert a területi beállitásoknál ki is lehet választani meg minden... ki is probáltam de ugyse megy
  • blbogus
    windows telepitő cd.vel nem lehet? mintha én ugy tettem volna fel anno a keleti nyelvcsomagot.. hm..
  • allock #2770
    ha win7ed van töltsd le a koreai nyelvet updateről aztán úgy próbáld átállítani