Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
passz

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bakker ez jön egyáltalán?😄

a Dragonball örök!

roland4
Koreai accountot lehet venni az oldalon akir érdekel menyen rá
roland4
akinek kell koreai dbo az vegye meg .... en nem feszem meg!!! account ha jol számoltam akor magyar forintba 2800FT
roland4
Linkeld be, majd utánanézek.

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

roland4
megnéztem a DBO com on 1 cikket a neve Dragonball ez mi akar lenni???? beleolvastam és a pali meglinkelt 1 oldalt és oda meg kivolt irva h THX GM meg ienek
dragonballonline.try.hu😉 itt fennvannak a dbmmo.com cikkei magyarul
majd a dbocom cikkét is lefordítom

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

blbogus
hogy áll a dbo? hadd ne olvassam vissza a legutobbi 600 olvasatlanomat 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Hát nem egészen hasonlít a grafikus motor a Worms 4-éhez😄 Ha minden igaz a DBO a WoW átalakított grafikus motorját használja😉

allock
én worms 4-el játszok míg meg nem jelenik D:
annak hasonló a grafikája a DBO-hoz xD

persze nem lenne rossz már ezzel játszani

#hhwnd

Na most már jó lenne kapnánk mi is egy obt-t😉

értem
remélem megfizetendõ lesz a várakozás😛
igen ingyenes de ez tényleg csak egy böngészõs kis izé 😊 most készült el játszhatóra idén... még sok a fejlesztenivaló..

Jangoku: Van eg yici-pici gond.. még nem nagyon láttam olyat aki bejutott volna, mivel a regisztrációhoz nem árt egy (illegálisan szerzett) kssn, és egy kinti mobilszám, vagy legalábbis egy koreai cégtõl van elõfizetésed hogy az aktiváló kódot megkaphasd sms-ben..

És igen van hozzá angol patch de még az is csak mostanában kezdett fejlõdni.. lehetnek félrefordítások, és hiányosságok.. hisz még csak nem is hivatalos
Valaki segítene regisztrálni a dbo-ra?
na sziasztok!na szóval köszönöm h itt van egy fórum mert sokkal okosabb lettemXD
na de mintha lenne valami angol patch-e is😛láttam a fõ oldalán mert gondolkodás nélkül le akartam tölteniXDna mindegy mert úgy nézem én ezzel nem fogok játszani mert fizetõs lesz😞

és Szefmester az a játék ingyenes?:NXD
Sziasztok hol lehet regisztrálni és letölteni a játékot?
utóbbi 😄 3D-st nem találtam, de még amolyan rgnarok-öst sem sajnos ..😞

gyak kiválasztod a fajod, majd elküldöd edzeni, ha kezdesz erõs lenni akkor küldetésekre, választhatsz munkát ami ha fejlõdik egyre több pénzt kereshetsz, amit persze tréningcuccokra költhetsz.. az alap edzés 5-10xesét hozzák átlagosan ezek a cuccok, PvP küzdelmekért meg nehezebb küldetésekért DragonPointot szerezhetsz amivel majd vehetsz ûrhajót, extra skilleket stb-t..
Az elsõ pár szinten még gyakran rá kell nézni hogy gyorsan erõsödj, de utána már amikor csak fejleszted a harci skilleket elég 1-2 naponta.. viszont sajnos a fizetésért óránként be kell menni.. Dehát még javítgatják hiszen idén készült el ez a "kezdetleges" verzió..
roland4
szefmester ezt hogyan kel játcani??? pls segics érdekel 😄 ez ijen 3d fajta h lekel tölteni vagy csak internetes ien hogymongyam amiben neten kel elküldeni dolgozni meg ezek pls irj valamit rola 😄DDD
Mi a manó? Mindenki rácuppant erre? Vagy sikerült accountot csinálni? 😄
http://www.vdragonball.com/frame.php

böngészõben játszható fejlesztgetõs Dragonball mmo-szerûség 😄

Én már vagy 1 órája tolom😄
kiváncsi vok miért nem írtad ki hogy mennyibe kerül... o.o
ha nemtudom az árát akkor nem fogok rendelni.. lol
légyszives írd le... kösz
roland4
megvan változtatva!
Nem váltottál helybõl jelszót amikor megkaptad, és be tudtál lépni? Netezés elsõ szabálya.. Ha nem te találod ki a jelszót (más is tudja) akkor AZONNAL változtasd meg, és ne valami egyszerûre.. legjobb pár véletlen lenyomott karakter a wordben, majd azt lejegyezve és kimásolva.. 😉
roland4
valaki felépet az acomal :SSS ne menyetek rá!<#wow3><#duhos2><#boxer><#gunyos1>
roland4
0690648548 ere a számra küld el ezt : GAME k85neh
kisbetü nagybetü számit
kaptok egy kssn ha ere el külditek !!
nekem be vált
Hát az biztos h naon komolyan cenzúrázták, bár ez inkább a franciák vétsége amúgy, mert az õ szinkronjuk alapján készült el a miénk😊 De ha a japán szöveget szinkronizálják le, akk meg soha az életben nem nyomják reggeli mûsorban...(max este, de akk valószínû nem lett volna ilyen népszerû nálunk) Viszont szerintem a hangok sok szereplõnél naon el lettek találva😄
am nemtom láttad-e azt a pár részt az elsõ epizódok közül, amik megkerültek magyar szinkronnal,(sztem egyértelmûen a legperverzebb DB részek) mert ott aztán vért izzadhattak mire gyerekmûsorba való rajzfilm látszatát sikerült kelteni😄 Egy-két példa: Yamucha nem a lányoktól fél hanem a sampontól, mikor Bulma Oolong lakókocsijának a fürdõszobájában leskelõdésre alkalmas lukakat keres, a magyarban azt nézi nem koszos-e stb...xD
Szal szar😄

a Dragonball örök!

Tudod nem is a szinkron gyengesége hanem inkbb a félrefordítások (szándékos és durva cenzúra) miatt nézem így.. pl. az elsõ tornán ahol goku részt vesz ott van zseniális teknõs, és felteszi kezeit és magyarul ezt mondja: Na és hol van az a lány aki olyan finom tortácskákat tud sütni? Eredetiben itt épp Bulma melleit akarná megcsöcsörészni... ahogy õ mondta.. pafu-pafu 😊 És sajnos nem ez az egyetlen jelenet. Látható hogy a magyar szinkorn a 10 éveseknek készült, az eredeti meg inkább a 16-18 éveseknek...
WoW-nak asszem 4 ezer havonta nem? am ja sztem kb ennek is ennyi lesz havidíja😊 mondjuk ki tudja mit hoz a jövõ... de jöhetne már:'(
Szefmester te az egészet feliratosan nézed?😄 akkor téged naon irritálhat a szinkron😄 am én nem is tudtam h van az elsõ 13 rész feliratain kívül még felirat(meg persze a Z második felének feliratait beleértve)...na mind 1 ha találok vmit akk szólok, de nem ígérhetek semmit😊

a Dragonball örök!

tudom hogy nem ide való a kérdésem, de tud e valaki a dragonball rajzfilmekhez olyan feliratot ami nem csupán a magyar szinkron szolgaian begépelt változata, mert nem igazán kívánom azt olvasni hogy Zseniális teknõs sütikrõl beszélget miközben a valóságban Bulma melleirõl van szó.. Az elsõ 70-80 rész felirata megfelelõ is volt, de most így a 100. résznél feltûnt hogy ugyanaz a felirat mint a szinkron volt.. fõképp a neveknél van ez.
Úgy valahogy 😊
Bár sztem nem pakolnák feljebb az árát mint a wow-nak, mert azzal nem lehet olyan könnyen csábítani az embereket 😛
És szerintetek mennyibe krül majd havonta úgy naggyából?? Vagy ezt az isten tudja?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Na igen, nekik lehet jobban megérné de nagyot ronthat a játékon az ilyen extra xp szerzése meg hasonló itemek vásárlása item mailbõl.

Az extra ruhákat amik csak másképp néznek ki azokat meg a havidíjas rendszerekben is alkalmazzák.
A legcélszerûbb a koraiaknak a mikrotranzakciós dolog lenne.. maradna alapból ingyenesnek, de ha gyorsabb fejlõdést, extra helyszínt, vagy divatmajmolásból új megjelenést/ruhát akarnál akkor arra befizethetsz egy kis összeget. Valamelyik MMOban ahol ez a rendszer ment, volt olyan aki többet fizetett egy hónapban mintha simán elõfizetett volna valamire.. 😄

Mondjuk az keményen megérdemli aki egy VR karakternek vesz valódi pénzért új ruhát, mert az tetszik neki/vagy mert az a trendi..
Én kétlem, mivel attól még a koreaiaké marad a game, csak csinálnak eu-s szerókat is a normális játékélmény miatt.
De tuti nagyban rontaná a gamet ha ingyenes lenne, persze anyagilag jobb lenne, de ...
roland4
de ha angol lesz akor nemleht hogy ingyen lesz?
Hát, ha egyszer megveszed és játszol game lenne akkor beruháznék rá én is, de ha havidíjas akkor inkább majd kivárom, hogy legyen valami jóféle törtszeró😄

Végül is nem lenne gáz ha fizetõs lenne, bár nekem a legjobban az tetszeni,h ha megveszed és utána "ingyen" játszol.
Az ingyenes nem szeretném, mert hajlamosak elrontani a túlzott item mail használattal.
Nem lehet egyenlõre tudni, de szerintem majdnem, hogy biztos havidíjas lesz.

Azt lehet már tudni,h havidíjas lesz esetleg megveszed és utána játszhatod megunásig vagy ingyenes lesz?
Még egyenlõre nem

Lehet már játszani a DB onlinet ha igen akk hol lehet levenni a játékot?

http://www.travian.hu/?uc=hu4_10298
offkorzreg
állat 😊

@ukognosh - még angol CBT se volt nem hogy OBT xD...

Tessék... még egy kicsi DBO
http://www.youtube.com/watch?v=fN2saXi-dCg&feature=related
mikor lesz nyílt beta angol?
írjatok valamit unatkozok
én is várom a híreket minden nap nézem de semmi (csak idõjárás jelentés stb XD)