Dragon Ball Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
a Dragonball örök!
www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3
majd a dbocom cikkét is lefordítom
www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
annak hasonló a grafikája a DBO-hoz xD
persze nem lenne rossz már ezzel játszani
#hhwnd
remélem megfizetendõ lesz a várakozás😛
Jangoku: Van eg yici-pici gond.. még nem nagyon láttam olyat aki bejutott volna, mivel a regisztrációhoz nem árt egy (illegálisan szerzett) kssn, és egy kinti mobilszám, vagy legalábbis egy koreai cégtõl van elõfizetésed hogy az aktiváló kódot megkaphasd sms-ben..
És igen van hozzá angol patch de még az is csak mostanában kezdett fejlõdni.. lehetnek félrefordítások, és hiányosságok.. hisz még csak nem is hivatalos
na de mintha lenne valami angol patch-e is😛láttam a fõ oldalán mert gondolkodás nélkül le akartam tölteniXDna mindegy mert úgy nézem én ezzel nem fogok játszani mert fizetõs lesz😞
és Szefmester az a játék ingyenes?:NXD
gyak kiválasztod a fajod, majd elküldöd edzeni, ha kezdesz erõs lenni akkor küldetésekre, választhatsz munkát ami ha fejlõdik egyre több pénzt kereshetsz, amit persze tréningcuccokra költhetsz.. az alap edzés 5-10xesét hozzák átlagosan ezek a cuccok, PvP küzdelmekért meg nehezebb küldetésekért DragonPointot szerezhetsz amivel majd vehetsz ûrhajót, extra skilleket stb-t..
Az elsõ pár szinten még gyakran rá kell nézni hogy gyorsan erõsödj, de utána már amikor csak fejleszted a harci skilleket elég 1-2 naponta.. viszont sajnos a fizetésért óránként be kell menni.. Dehát még javítgatják hiszen idén készült el ez a "kezdetleges" verzió..
böngészõben játszható fejlesztgetõs Dragonball mmo-szerûség 😄
Én már vagy 1 órája tolom😄
ha nemtudom az árát akkor nem fogok rendelni.. lol
légyszives írd le... kösz
kisbetü nagybetü számit
kaptok egy kssn ha ere el külditek !!
nekem be vált
am nemtom láttad-e azt a pár részt az elsõ epizódok közül, amik megkerültek magyar szinkronnal,(sztem egyértelmûen a legperverzebb DB részek) mert ott aztán vért izzadhattak mire gyerekmûsorba való rajzfilm látszatát sikerült kelteni😄 Egy-két példa: Yamucha nem a lányoktól fél hanem a sampontól, mikor Bulma Oolong lakókocsijának a fürdõszobájában leskelõdésre alkalmas lukakat keres, a magyarban azt nézi nem koszos-e stb...xD
Szal szar😄
a Dragonball örök!
Szefmester te az egészet feliratosan nézed?😄 akkor téged naon irritálhat a szinkron😄 am én nem is tudtam h van az elsõ 13 rész feliratain kívül még felirat(meg persze a Z második felének feliratait beleértve)...na mind 1 ha találok vmit akk szólok, de nem ígérhetek semmit😊
a Dragonball örök!
Bár sztem nem pakolnák feljebb az árát mint a wow-nak, mert azzal nem lehet olyan könnyen csábítani az embereket 😛
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Nagyon beszeretnék jutni az Alpha Test-re.
http://buzz.igg.com/game_event_develop.php?s=hRxuKDP7gqvERnEsrBNPZ5XVRuDqUpglU0Go7JDjbu5x6qXYKzgc5mvCFZFojVirYVaDwSRS5gYha%2ByortM5Zusg4%2BspDAOIiKHxszc939wIZHtLGtv4ZdUFTdyxy312xTVyRuQj4hKW%2BQMF21A%2B%2Fc%2BlcA%3D%3D
Az extra ruhákat amik csak másképp néznek ki azokat meg a havidíjas rendszerekben is alkalmazzák.
Mondjuk az keményen megérdemli aki egy VR karakternek vesz valódi pénzért új ruhát, mert az tetszik neki/vagy mert az a trendi..
De tuti nagyban rontaná a gamet ha ingyenes lenne, persze anyagilag jobb lenne, de ...
Az ingyenes nem szeretném, mert hajlamosak elrontani a túlzott item mail használattal.
Tessék... még egy kicsi DBO
http://www.youtube.com/watch?v=fN2saXi-dCg&feature=related