Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rodzsi
mondjuk azt sem értem h az english patch miért nem megy fel rá... pedig az is sokat segitene sztem.

rodzsi
ja majd holnap megcsinálom 😄 talán segit a vizuális felismerésben 😊 meg nemtom h akkor webfordításba be lehet e másolni a szövegeket?

csak tippként, próbálj meg telepíteni a winedhez koreai nyelvi fileokat.. legalább nem kiskockák lennének a szövegmezõkben a karakterek helyett😄
rodzsi
hát most mára ennyi mert megyek melozni... de holnap fojtatom ujra 😄 csak azokat a küldetéseket érteni sajna amit mutat a térképen nyillal, és egy körrel leirja h ott kell irtani az ellent.. Küldetés nélkül elég nehéz xp-t kapni... ugyanis a mobok nemsokat dobálnak... sajna a szintjükre nemjöttem rá mert nem láttam sehol... már vissza is mentem az idöben egy küldiben ahol son goku nagypapájával találkoztam és akkor zuhant le son goku... lvl 7es vagyok... skill tanulás nagyjábol átláthato, az itemekkel van gond h melyiket milyen szinten tudom használni... nem is tudom mit irjak még 😊

rodzsi
ez igy van 😊 😄

Doomista
ok

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

roland4
rodzsi... eztis nekem köszönheted h belinkeltem h holkel venni oldalt... 😄<#vigyor4><#crazya>
allock
egy játékért se adnék pénzt, persze ha flancos gazdag úripulya lennék lehet megvenném mikor leárazzák
mindíg vannak tört szerverek szóval 😊

#hhwnd

rodzsi
az egy fos 😄

Doomista
és ha azt mondanám, hogy wow ??

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

rodzsi
lehet... de élménynek nem rossz... nemhiszem h mostanában lesz angol verzio

allock
szerintem egy béta sem ér meg ennyit 😊

#hhwnd

Doomista
áhh, te úgy is kipróbálod, leirod amit le kell, képeled amit képelni kell. Inkább veszek azon a pénzen jó pár üveg sört.

rodzsi
sztem 2800ft- megér h kiprobáljátok h milyen a game...

rodzsi
köszi bár egyelöre azon vagyok h tudjam megoldani az angol patch-et az elején...

allock
zsír

#hhwnd

Doomista
Elnyerted az oscar dijat. Jó féle, várjuk a többit!

rodzsi
http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-12-12-42-58.jpg

na kivan a hátamon?😄

rodzsi
igy jo?

rodzsi
igy jo?

rodzsi
http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-12-12-28-07.jpg
http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-12-12-35-50.jpg

Doomista

rodzsi

rodzsi
bakker csak 20kb-os képet lehet feltölteni de gáz....

rodzsi

Doomista
képet vagy meg sem történt

allock
képet vagy meg sem történt

#hhwnd

rodzsi
na gamelek... tényleg szar h semmit nem értek.. de a küldetéseket leirja hova kell menni mutatja a térképen nyillal, és a helyet is mutatja egy körrel h miket kell irtani... szal rá lehet jönni 😄 a többit majd mondom

rodzsi
na hát az angol patch-el nem indul el a game mert valami c++ hibát jelez... de lehet csak én rontottam el valamit

rodzsi
majd meglátjuk most instalálom az eng patchet... még ha csak ökörködni tudok is de legalább már kitudom probálni 😄

Doomista
Remélem hogy megérte 😄

rodzsi
öööö 13.99dollár

Doomista
Mennyi volt az account ?

rodzsi
na uj fejlemény... 😄 megvettem azt a koreai accot, be is jelentkezett az oldalon... le is töltötte a game-et és el is indul.. most töltöm az eng patch-et aztán majd jelentkezek ha van valami

rodzsi
lehet vele valamit csinálni??? mert kiprobálnám a game-et ezzel a koreai acc-al...

Jah és az elõbb Koreára értettem ezt a kiadták dolgot, US/EU verzióról nem tudni semmit.

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

Késni akkor tudna, ha lenne neki már meghatározott idõpont.😄 De egyenlõre még Koreában sincs kint szerintem a teljes verzió, csak a Beta, bár nem tudom, nem volt hír róla, hogy kiadták volna, de elképzelhetõ.

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

roland4
valaki nemtudja mikor jön ki a US DBO ??vagy késik a game??
Angol patch igazából semmire nem való, menüt fordították le össz vissz, szinte semmi mást, questek, tárgyak nevei, optok mind koreaiul vannak.

allock
mert nem mûködik a launcherban az ip cím

#hhwnd

rodzsi
ja meg van angol patch hozzá elvileg... arra mit mondtok?

rodzsi
ja ja

hát letöltöttem a cliens-t a dbommo-rol de nem idnul el a launcher az mitöl lehet? ráklikkelek de semmi...

Hát, szerintem nem, mivel ez csak béta account, tehát itt még nincs havidíj. Más: van egy új videó egy bizonyos "teleport" skillrõl, ha minden igaz az amit Goku használt az animében. Videót találtok róla oldalamon az elsõ hírben.

roland4
most ti arol beszeltek amit a #2696 szólásban linkeltem?? Am ha megrendeled akor elvileg kelene fizetni havonta nem?? me a koreai dbo-ba fizetni kell nem??
Ha valaki megteszi, akkor jelezze felém Msn: [email protected] , majd kerekítünk belõle egy cikket oldalamra😊

nem tudom.. komolyan.. Ha valaki megtenné és elmondaná a tapasztalatait annak örülne mindenki
rodzsi
szerintetek érdemes lenne ilyen acc-ot vásárolni?😄 proba képpen

nah ez tök faja kb 3 honapja nem netem fel és semmi xD aron nagyon jol csinalod (Y) XD nah sok sikert ha van info nyögöm én is drága barátaim dbo legyen veletek
roland4
pls valami hírt valaki irjon pls mert unom magam...(valaki játcik az esf ecx rc2-ön?? mert én nemtom megcsinálni és ez idegesit.. egyszer megcsinaltam de fojto kidob pls help. Az msn-em: [email protected])
Doomista
passz

ték