3449
-
aron66 #2889 Ha ingyenes lesz akkor késöbb lesznek csak tört szerók.
Ha fizetős akkor elöbb feltörik és csinálnak szerókat.
és koreai lesz a szeró, amíg nincs angol. :S
Kül a fájlokat gyorsan megszokták szerezni a hackerek... :D -
#2888 dehogyis.. ha fizus lesz ha nem lesz tört szerver ha vki megszerzi a fájlokat.. ha másér nem akko nagyobb exp.ért.. ez minden játéknál igy van.. meg persze ha az angol verziot törik fel akko angol lesz nem koreai.. -
#2887 es ezt honan tood? -
#2886 de ha fizetös lesz akor csinálnak tört szerverrt is de az is koreai lesz mi?? :SSS -
#2885 ingyenesnél is lesz -
aron66 #2884 na végre vmi jó hír!:D ha fizetős lesz akkor 1-2 héten belöl meglesz az első tört szerver is! sztem RageZone fórumon elkezdik majd az emulátor kifejlesztését stb. szóval ha fizetős lesz akkor lesznek szerók :) -
#2883 na sikerült?
-
#2882 semmit nem irtam oda.... ugyanis az ajándék kupont vagy mi a fenét jelent... ParAgép :D -
#2881 ne parázzatok már még ugy is odább van.. -
#2880 És oda mit irtál hogy "Discount Coupon"?? jah szefmester nemtudod hogy 100% vagy 50% hogy fizetös lesz?? es ha kijön US-be akor is fizetös lesz?? valaki nemtudja?? :SASS -
#2879 hát sztem egyértelmü... név, email, meg ország egyszerü.... aztán alul megkiválasztod milyen fizetési modot választol. ha paypal akkor majd ugyis átfog irányitan a paypalra, persze akkor érdemes azt választani ha már van ott acc-od.. de lehet simán csak kártyával is... szal nem olyan bonyolult. -
Szefmester #2878 Amint megérkezik a fizetésem én is lehet veszegy egy accot.. amúgy tudja valaki mikorra fejezik be a bétát? (remélem rosszul tudom de utána már fizetős lesz.) -
#2877 ezt h töltötted ki? -
#2876 ezt h töltötted ki? -
#2875 meg fordicsd már le mit irtál be a somegamen vagy min... -
#2874 a paypalon h vetel accot??? en nemertem.. :S en spiritual leszek! xD -
#2873 majd szerdán :D melozok... -
#2872 képeket még :) -
#2871 ja bocs elnéztem sry -
#2870 már egy ideje van már nekem... csak vissza kellett volna olvasnotok :D -
#2869 sikerült? v vettél most? -
#2868 naaa szoval a somegame-en paypal.on keresztül veszed meg az accot, és emailben kapod meg a felhasználo nevet, jelszot, kssn-t, titkos kérdést, és a választ. A bejelentkezéshez csak a felh név kell meg a jelszo.... Nem tudom milyen telefonszámrol beszélsz de mind1....
De ha annyira érdekel nézd meg az oldalt, és ott van chat az eladoval ha kérdésed van. Egyébként 20-30perc mulvA meg is kaptam az emailben a dolgokat...
Én martial art-os vagyok, de amit adtál cimet ahol angolul vannak a skillek ott megtudod nézni a különbséget a kettö között, lényegében az egyik az közelharcos a másik meg a ki-t használja csak... -
#2867 meik a jobb?? a Martial Artist vagy a Spiritualist? -
#2866 és a telefonszám is kel vagy csak oda birtál valami hülyeséget? -
#2865 ott veted?? és bankszámlaszám is kel meg név stb..?? és hova küldik el az acc nevet meg a past? meg menyibe kerül? -
#2864 miért nem jo a somegame-es ahol én vettem? -
Szefmester #2863 ennyi.. gyakorlatilag elég ha keresel egy nemzetközi chatoldalon egy koreai emberkét és megkéred csináljon :D -
#2862 Nem tudom mit feszültök ki ennyire.... Ezekkel a módszerekkel eddig se sikerült az aktiválás ha jol tudom... Ez alatt az idö alatt már egyszerübb lett volna, ha vesztek egy accot azt játszatok ha ennyire akartok vele... Persze csak az aki megteheti. De ti tudjátok :) -
Szefmester #2861 Mintha itt olvastam volna régebben, hogy a regisztrálás befejezéséhez küldenek a telefonodra egy kódot.. csak ugye ha nem koreában van a telefon vásárolva akkor cseszheted.. máskülönben miért lenne a regisztrációvásárlósdi.. vagy tévedek? -
#2860 mit kel aktiválni? -
Szefmester #2859 és az aktiválással mi van? vagy rosszul tudom hogy sms-ben kell aktiválni?
-
#2858 katt ide ez telivan KSSN-el.. -
#2857 Én nemtudom hogyan kel, te csináld meg hátha utána fogja engedni h regisztrálj a netmarble.net-re és ha minden igaz jónak kel lennie :D -
#2856 de en nemtom h kel pls te csinald meg es probalj regizni a netmarblera pls! hátha jól járunk.. -
#2855 jó már neked rodzsi.. én meg nemtom kivárni a 2012-öt .. -
#2854 na skacok lvl21 elérve... utcso sárkánygomb megvan... sárkány megidézve és megkaptam a cuccokat is :D pár kép
http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-23-16-07-34.jpg
http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-23-16-07-44.jpg
http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-23-16-09-36.jpg -
#2853 ha engedélyezve van a másolás-beillesztés az oldalon akko piszok eccerü ugy csinálni, ha nincs akkor telepiteni kell és utána lent ahol most hu van át kell állitani asszem ko.ra.. -
#2852 am nemis nehéz csinalni accot csak a nyelvet a gépen átkell álitai koreaira és ha megvan szerzel 1 KSSN-t (ami már nekem sikerült csak kiirta h 'you nickname nemjó és próbáljam ujra') de ha megvan ez kor könyü regizni ha minden megvan akor rámisz a START buttonra és kihoz 1 táblázatot oda beirod a KSSN-t és a nevet majd beirsz 1 telefonszámot ami tök m1 h miejn és rámész az elfogad gombra (ami koreaiul van xD ) és ha minden igaz jó lesz.. csak nemtom h kel a nyelvet átálitani xD -
#2851 am teleg neztem 1 fórumba h ők már várják xD -
horvi93 #2850 Én tudom már mit jövendöltek meg a maják. Nem a világvégére értették a 2012 december 23-at, hanem a DBO globális publikálására.:D