3449
-
#2929 jaaaah bocsánat elfelejtettem hogy te dolgozol is, ezer bocs -
#2928 amint lesz idöm játszani majd Horvinak elküldöm a képeket és ott megtudjátok nézni... Még mindig 24es vagyok csak szal... Sok a meló -
#2927 Nah Rodzsi, szinted?? meg pls valami képet mutass már -
#2926 uuuu.. ez nagyon durva nézétek meg xD -
#2925 ez a vidi de lol xD, nézzétek meg!! -
#2924 -.-' Vicces '-.- -
#2923 szerintem add el roland4-nek az accodat olyan áron, hogy vehess belőle még 2 acc-ot
legalább csöndben marad addig -
#2922 ja és Trenks elfelejtettem h az acc addig érvényes amig béta a game... nemtudni h h fizetös lesz e vagy sem a játék, de a béta még jo darabig sztem.. -
#2921 persze.. [email protected] erre irhatsz nyugodtan bármi kérdésed van, ha tudok válaszolok :D
bár itt is leirtam az észrevételeimet, meg horvi oldalán is -
Trenks #2920 rodzsi, lehetne veled beszélni e-mail-ben? -
#2919 kuss má! -
#2918 medig várunk még......siessenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
horvi93 #2917 Hát igazából a srácnak annyit írnak, hogy "Ha kerestél volna a forumon, már rájöhettél volna, hogy az angol patch elavult. A másik dolog, hogy telepítsd a gépedre a koreai nyelvcsomagot és győződj meg róla, hogy be is van-e állítva." -
#2916 megse merjem kérdezni h sikerült e venned acc-ot??? -
#2915 legalább az oldalt megcsinálnánk és azon lennének az információk.... -
#2914 tudom miért nem volt jó az english pach, ezt nézd meg és olvasd el ami a csávó írt! -
#2913 pff... ilyenkor siethetnének 1 kicsit mert ha 2012-re se lenne kész akkor addigra elfelejtem a dragonball onlinet ......ezért izgulok
-
#2912 nem tom mit izgultok ennyire.. az biztos h nem az idén.. még ha 2011 juniusában is kijönne (ne értse félre senki, NEM akkor fog) akkor itt fogtok remegni 1 éven keresztül? inkább reagálnátok le a dolgokat az alapján amit azok mondanak akik regelnek.. mien, hogy lenne jo, stb.. no para ugyis lesz !! -
#2911 2012-2020
-
#2910 de akkor 2010-2011 között lesz? -
#2909 ááá már nembirok várni rá .......................................... . . .. .. . . asdasdasdasdasdasdasdsadasdasdsadadsadadasdasdadasdasdsadsadasdasdasdaasdasdasd -
#2908 mindenkinek*
akkor*
-
#2907 szoktam de ha minden kinek akarom leírni amit tudok akor csak simán leirom -
#2906 Nem, de szeretné az olvasó, ha érthetően és könnyen elolvashatna egy hozzászólást. Na meg nem kell a gondolataiba megejtenie, hogy "hogy ír ez a hülye-gyerek?!"
Meg nem fognak röhögni rajtad, nem égeted le magad, szerintem ez is egy jó jel lenne.
Végezetül, ha valakinek írni akarsz, használd a "válasz erre" gombot, hogy tudja mindenki kinek szánod az üzenetet.
-
#2905 (idézőjelbe) "Ez a fórum most a nyelvtanról szól??" -
#2904 #2902-#2903
ilyenkor*
tudok*
hallgassak*
nem tudom*
lehetnék*
"mar idegesit nemtom h kire halgasak....."
helyesen a mondat: már idegesít, nem tudom, hogy kire hallgassak......
-
#2903 ijenkor csak 1 valamit took mondani... bárcsak Koreai lehetnénk :D -
#2902 mar idegesit nemtom h kire halgasak...... -
vader108 #2901 Ez hülyeség hogy 2012. Mert hivatalosan addig nem tervezik kiadni nyugatra is ameddig felméréseik szerint nem elegendö játokos lenne ami hülyeség sztem de így van. 2010-es és 2011-es bandai megjelenési pc idöpontokban nem szerepel sehol sem a dragon ball online tehát csak következtetni lehet hoyg egyáltalán megjelenik e nálunk vagy máshol-e. mert hogy ez sem biztos
az alábbi amit írtam azt maga a készítő szájaiból hangzottak el egy sajtótájékoztatón. -
#2900 ték -
#2899 mihejst lesz valami hír eröl a tört szerverröl vagy akár miröl de dragonball onlines legyen természetesen akor ide irjatok le egyböl pls, THX -
horvi93 #2898 Kitől is származhat, hogy 2012-ben jön a DBO? Jah hogy tőlem?XD Am csak úgy beírtam h 2012:D nem biztos h akkor jön, lehet csak 2020-ban:D Na nembaj, az unokáink majd már kockulhatnak vele:D -
vader108 #2897 én is eljutottam a regisztráció 4ik lépésig de sztem az lehetett a hiba hogy nem váltottam át a nyelvezetet koreaira:D megpróbálom mjad:D szurkoljatok hátha jó lesz:) -
vader108 #2896 mellesleg van itemekre meg nevekre meg iylenekre már english patch is srácok:D -
#2895 hát ezért vettem egy accot... és játszok is vele :D már lvl24en vagyok, és nekem még csak koreai betük sincsenek csak sima kockák... és igyis full küldikkel értem el ezt a szintet... na mind1 horvi honlapján van pár kép amik ujak -
#2894 2év múlva már be nő a fejed lágya és le se fogod szarni a DBO-t inkább mész csajozni
ha lesz tört szerver és nem lesz lefordítva, szart sem érsz vele, próbáld ki egy full orosz játéknál ezt ahol kell a szöveg a játék megértéséhez, mit fogsz a játékból felfogni? semmit.
tört szerverhez miért kéne kssn meg ilyenek? sima account+jelszó lesz és helo mint mindenütt
itt csak azért kell mert closed beta fázis van, vagy ob? teljesen mindegy akkor is kell
azt is elmondták, csak akkor adják ki angolul a játékot euba meg az amcsiknak ha siekres lesz a játék a ferdeszeműeknél
ha nem lesz az ne is álmodj róla, hogy játszani fogsz vele.
-
#2893 nah figyu.. az h koreai a nyelv nem azt jelenti h koreai csinálja, v h koreaiaknak.. mindenesetre az a cél vele h megosszák annak aki nem eredetin akar jáccani, v nem tud.. ha a fájlokat feltörik akkor gyors lesz tört szerver ami valszeg bugos lesz eleinte, de lesz, ha kijön angolul is akko angol bugos tört szerverünk lesz, de ha vki leforditja magyarra akkor magyar bugos tört szerver is lesz.. amugy sztem az a 2012 csak hasraütés volt ha jol emlékszem.. -
#2892 jah és ha a tört szerver koreai lesz akor igaz nemkel KSSN me felidegelem magam -
#2891 2012-ben elvileg... De ha kijön a teljes verzió koreaiba akor kb mikorra várhatók a tört szerverek es tuti h 100% h lesznek?? mikore varhato ez pls választ akarok!! xD -
#2890 Mikor jelenik meg az angol változat?