Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, beüzemeltem az oldalamon egy képgalériát.😉

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

allock
test
test

1234
1234

ilyenekbõl midníg van

#hhwnd

roland4
am van 1 közeli szomszédom aki kínai xDD.. am en probalok feltörni 1 accot probalgatok sok hülyeseget accneveket + jelszavakat xD
roland4
sztem akor jön ki a DBO Angol (Beta) mikor mar a Koreai nem Beta lesz... (kéne töBB HÍR!!!!)
blbogus
hát én a napi 10+ üzenetet játék nélkül nem ugy hivnám h nem megy 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Doomista
nincs játék, akkor meg? 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

allock
eddig se ment hisz még játék sincs

#hhwnd

rodzsi
na mivan skacok? nem nagyon megy a forum... 😄

rodzsi
lehet... de maradjunk a dragon ball-nál most! 😄

Doomista
nem összetettebb minden mmorpgnél, csak neked az jön be a legjobban.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

rodzsi
hát én ezért eve-ezek 😄 nem akarom reklámozni de sztem az sokkal összetettebb mind1iknél...

Doomista
reinstall rendszer 😄 ennyit megér 😄

rodzsi
köszi máár azt a verziot is kiprobáltam... de nem megy valamiért bedögleszti a game-t az indulásnál. ha meg vissza nevezem az eredetit egyböl megy...

roland4
téleg!!! nemlesz ien micsoda hogy ingyen van reg 1 ien nap cak lesz h nemkel kssn stb.. meg pl ha angolra forditjak az oldalt akor a reggel kezdik es az meg 1 napig belesz kapcsolva sztem es lehetlesz regizni stb..
roland4
ezt kövesd és jó lesz az english pach katt ...... és hanyas vagy?
Doomista
ezért ennyit nem fizetek 😄 ha nálunk rendesen kijön a béta verzió, akkor azért még fizetnék ennyit. ha meg fizetõs lesz, akkor is 1 hónapot nyalok neki szerintem, képek videók alapján már most bejövõs nekem. amúgy is ideje lenne más mmorpg-re váltanom egyszer 😄

rodzsi
mondtam ha annyira érdekel akkor probáld ki 😄 bocsi nekem csak ennyi idöm van!!! legalább jöhetsz segiteni 😄

Doomista
rossz válasz. <#gonosz3><#oooo><#merges3>

rodzsi
majd holnap vagy csütörtökön tudok legkorábban ujra gamelni

rodzsi
meloba vagyok 😊 innen nehéz lenne

Doomista
hol vannak már azok az átkozott képek ? 😄D

rodzsi
hát nemtom h ingyenessé tennék e... sztem nem lesz az... egyelöre mégcsak accért kellett fizetni. de kitudja... nekem nagyon tetszik a game- még ha csak béta is. még egy szint kell és már kamehame-t is tudok 😄 aztán megse állok az ssj-ig 😄 dungeonbe is voltam, bár 6szor kezdtem ujra 😄

blbogus
naon tuti lehet, naon kéne angolul sztem lesz rá igény és megcsinálják elõbb utobb.. én mindenesetre várom és ha csak az accot kell megvenni hát megveszem, max majd sporolok ^^

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

rodzsi
tudom köszi
már megvan 😊

rodzsi
ujabb kép a multbol 😊

http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-13-13-26-03.jpg

rodzsi
ja elfelejtettem mondani h napi szinten vannak patche-ek... szoval egész jol haladnak 😄 és 11töl hajnali 2ig van olyankor leállás

rodzsi
nem sajna xp-m van
de fel is rakta a nyelvcsomagot mert a területi beállitásoknál ki is lehet választani meg minden... ki is probáltam de ugyse megy

blbogus
windows telepitõ cd.vel nem lehet? mintha én ugy tettem volna fel anno a keleti nyelvcsomagot.. hm..

allock
ha win7ed van töltsd le a koreai nyelvet updaterõl aztán úgy próbáld átállítani

#hhwnd

rodzsi
akkor bocsi... csak tényleg mindent lépésröl lépésre csináltam, és valamiért mégse akarja... na mind1 majd ha lesz idöm elbibelödöm vele

allock
nem néztelek le tévedés ne essék

#hhwnd

rodzsi
nem kell lenézni... minden lépésröl lépésre ugy csináltam de mind1...

allock
mit nem értel? ott van minden 😄 a linkben
milyen op rendszered van?

#hhwnd

rodzsi
na ilyen a scouter

http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-13-11-11-02.jpg

rodzsi
na pár uj kép... küldetések során kaptam meg a sárkánygömböket... de ez kb 12orányi játékot vett igénybe h 2-t megszerezzek.. ugyanakkor skillt is lehet nyerni küldetések során, ilyen volt az erö gerjesztés... olyan mint más mmo-kba a rage, ha feltöltödik a két bubi akkor elhasználhato a skilleknél, pl erösebb lesz, rövidebb visszatöltés vagy ep sporolás

http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-13-10-47-53.jpg
http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-13-10-49-03.jpg

rodzsi
http://www.dbocom.com/guides.php?t=506

ittvan a leirás h kellene mennie ennek az egésznek de valahogy sehogy se akar müködni... aki tud help 😊

rodzsi
tudna nekem valaki segiteni h kell felrakni koreai nyelv fájlokat? mert valahogy sehogy se jön össze...

rodzsi
vagyis egyelöre nem kell fizetni érte mert béta tudtommal... az angolra méég várhatunk pár évet 😄

blbogus
akkor talán ha lesz angolul.. 😊

rodzsi
nem kell érte fizetni csak az accot kell megvenned

blbogus
ha fizus akko no thx.. csoro vok ^^

rodzsi
ja és persze több fajta scouter is van jo sok pénzért 😄

rodzsi
ja aztán rájöttem h a t betüvel hozza elö.. szintet mutat meg lp-t.. de a scoutert is lehet tuningolni csippekkel... amivel több infohoz jutsz, távolság növelés meg ilyenek, eddig csak ezekhez jutottam hozzá.

ja online game 😄 én nekem ezenkivül egyedül az eve online jön be semmi más... 😄

na srácok azért legyen még valaki vállalkozo kedvü és probálja ki ne egyedül kelljen hallgatnom a japokat

Doomista
még kicsi vagy az online játékokhoz, pár évig várj velük, mert függõ leszel 😄DD

roland4
Jah és én emveszem meg mert anyám nem engedné 😞(((((((((((((((((((((((((((((( pedig vártam a gamet ...................................................................................................................................
roland4
rodzsi valameik gombal behoza a szemüveg használatát ami vegetának van a Dragonball Z-be az elején és rámensz a szörnyre és kiirja h mien erös hány lvl-je van akor mie nagy stb..!
rodzsi
remélem lesz pár emberke akiben lesz egy kis kéztetés h kipróbálja a game-et 😊 legalább nem leszek egyedül 😄

rodzsi
van pár segitség a dbommo.com-on érdemes belekukkantani aki elkezdené a game-et...

rodzsi msn-re vegyél fel, MSN: [email protected]

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3