3449
-
horvi93 #2969 Én most "szerzem be" éppen az új prince of persiát.:D -
Szerdzso Cortez #2968 Pang a topic,mi van veletek? Feladtátok ?Milyen játékkal játszotok ? -
horvi93 #2967 Ami érdekes hír volt ott, az már megtalálható az oldalamon magyarul:D
www.dragonballonline.try.hu -
Super Vegito #2966 Nem igen követtem az eseményt sajnaXD de probáljatok valamit ezzel a linkel infot szerezni vagy valami. http://www.dbocom.com/ -
#2965 Nem tudom, de én utáltam.
-
Szefmester #2964 már az oviban is ekkora szám a ballagás? -
aron66 #2963 van 1 új hír!:D
ma van a ballagásom ... -
horvi93 #2962 Nincs semmi hír a dbo-ról már kb 1 hete... -
Szefmester #2961 mit írogassunk, mindenki tolja a dbo-t :D :P
nah jó.. én a final fantasy 14 bétába jutottam be.. :) az is fincsi ;) -
#2960 Egy hétig nemvolt netem... és mindig nem írtatok semmit -
#2959 jah okés kösz csak nem tudok folyékonyan angolul. -
horvi93 #2958 A lényege, hogy megkérdezik mikor lesz japánban DBO, erre a válasz, hogy nincs pontos időpont. Lejebb valaki írja, hogy nem a japán szeró a fontos, hanem az amcsi. Még lejebb pedig, hogy sokan úgy gondolják 2011-ben jön a game... -
#2957 valaki ezt letudja olvasni vagy lefordítani? -
horvi93 #2956 Még egyenlőre semmi pontosat nem tudni a kiadásáról -
Dani95 #2955 Mikor lesz kiadva?? -
#2954 isze ki se probáltad ahogy én tom -
#2953 :D én már láttam a vidit a dbmmo.com-on 1 fórumba belinkelte 1 játékos és onnan néztem meg :DD , de nekem a dbo úgy tetszik ahogy van nekem az ilyen mmo-k tetszenek . -
horvi93 #2952 Egyébként szerintem megpróbálkozhattak volna vmi ilyen mmofighting game-el, tehát hogy olyan irányítás lenne benne mint mongyuk budokai tenkaichi 3-ba vagy tudomis én, mint a ragning blast-be és akkor arra ráépíteni egy mmo-t, tehát a harcrendszer nem ez az 1 2 3 4 5 6 7 8 9 gombos lett volna, hanem mint egy rendes fighting game-ben. Mekkora feeling lenne már:D Bár szerintem ilyet meg nem vállalna be egy kiadó se, mert vagy marhára bejönne, vagy nagyon nagy bukás lenne és főleg most nem mernek kockáztatni a fejlesztők... -
Szerdzso Cortez #2951 Nem mondtam biztosra hogy veszek account,csak ha eljutok arra a szintre.A videó szép meg élvezetes meg minden,csak az a gond vele hogy a játék nem ilyen :(.Ilyen lenne abba se hagynám sose.Csak hát a játék olyan hogy third person mode-ban nézed az egészet és nem annyira közvetlen,legalább is szerintem. PS2-es játék ami legközelebb áll hozzá,de még az se ilyen istenkirály.Jó is volna ha ilyen lenne a játék. -
#2950 faja video -
horvi93 #2949 hm most nézem kaptunk egy fincsi leírást is mik vannak a patchben, na majd mingyá lefordítom:D -
horvi93 #2948 Nézzétek végig a videt, elég jól összerakták, érdemes megnézni.:) Katt ide -
#2947 én azért nem veszek , mert ha megveszem és a karakterem már pl: 40-es ..és ha kijön a DBO US akkor mindenki azt fogja nyomatni és otkell hagynom a 40-es karit .. -
Szerdzso Cortez #2946 Gyerekek elkezdődött a nyári szünet.Lehet menni DBO-zni.Bevállalsz nyár elején egy kis nyári munkát és akkor össze is jön az account ára.Én ha eljutok arra a szintre,hogy semmivel nem tudok játszani vagy nem szeretnék akkor veszek egy accountot és kipróbálom a gammát. -
horvi93 #2945 Am az oldalon csak azért nincsenek új cikkek, mert már több, mint egy hónapja egyik külföldi oldal se közölt cikket:S se a dbocom.com, sem pedig a dbmmo.com oldalon nincs semmi új cikk.. -
#2944 megfagyott mindenki :D , Rodzsi ha lesz új kép feltéve a dragonballonline.try.hu-ra akkor szólj légyszíves.. köszi -
#2943 Milyen fórummal? Szerintem topik-ot akartál írni :-) -
horvi93 #2942 Mi történt ezzel a fórummal, mi ez a nagy pangás?:D -
csaba0728 #2941 TUDOM KINEK VAN A SZÜLINAPJA A DRAGON BALL ONLINE-NAK méghozzá a 2000éve
mert legalább ennyi idö mire kiadják :-D -
#2940 nekem??? xD KÖSSZ!! ^^ -
#2939 hát kinek volt alig több mint egy hete szülinapja? :P -
#2938 ezt kinek mondod?? ^^ -
#2937 boldog szülinapot ^^ -
zritya #2936 fail -
#2935 Akkor lop,de akkor is egész nap dolga van. -
Bullitt #2934 Ez kicsit sem igaz. 10 millióan élünk ebben az országban, ebből 3,8 millióan dolgoznak tisztán és fizetnek adót is, így eltartva a maradék 7 millió ingyenélőt. Átlagember nem dolgozik Magyarországon. Csak lop. -
#2933 eléggé látszik. -
#2932 meg is látszik. -
#2931 énvok itt csak 14 éves?? xD máj.1-én lettem 14 :D -
#2930 Hát az átlagember márpedig dolgozik.