Dragon Ball Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Tapasztalat, szakértelem.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

roland4
És ezt te honnan tood? 😊
Doomista
2012

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

roland4
kéne már 1 idöpont hogy körülbelül mikorra várható a Game.
Doomista
elõször us, aztán eu...a sorrend megegyezik a megjelenéssel is.

roland4
azt véletlenül nemtudjátok h a DBO, Dragonball online US, vagy EU lesz-e
roland4
roland4
valaki ezt fordicsa le!! ezt!!!! regelni nemtud a pali es irta a masik h álicsa át a nyelvet koreaira es ugy regizen!
roland4
De a DragonBall Online király lesz majd 😄D meunk majd pvp re stb... Már várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rodzsi
Hát nem lehet összehasonlitani sztem az mmo-kat vagy legalábbis csak párat... Mind1iknek megvan a maga sajátossága, és az amivel megfogja az embereket, legyen az történet, játszhatóság stb stb. Egyértelmû h a wow-ot azt többen kedvelik mert azért nagyobb múltal rendelkezik, a lotro-t a gyûrûk ura szerelmesei és igy tovább....

Doomista
Ez nem lesz riválisa a wownak, felejtsd el a wowot, ez nem wow, nem is hasonlít rá.

Szerintem nem, egyébként a látottak alapján a DBO jóféle😄 szóval szerintem tuti nem lesz bukta, legalább lesz egy riválisa a wow-nak😄

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

roland4
ha kijön a játék Englishbe akor a DBmmo.com on lesz fent?
blbogus
én nem tom h mi ez a sun online, de az biztos h egy ien hires és naon is kedvelt anime mmo változata naon népszerû lesz.. még akko is ha a game nem egy wasistdas.. bár az uj generácio már annyira nem ismeri az animét hála a betiltásának.. meg ugye nekik már csak a dizsi meg a buli meg a pia meg a nõk meg a drogok meg a stb a király.. az iesmi, még a játék is, ciki..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

rodzsi
Na én majd amint tudok ujra gamelek csak kikészültem most a paintball-tol 😊 ugyis veszitek h mikor leszek 😄

Hát igen, ilyesmi volt, csak nem 2010-re volt beígérve.😉 Egyébként van elég sok MMO ami Koreán kívül sehol nem játszható

www.dragonballonline.try.hu www.soulsociety.aninet.eu intel i5 750 2,67GHz, ATI 5850HD 1GB, 4GB DDR3

roland4
sztem ugy h irták h kijön pl 2010-re és nemjött ki sohase Angolba marad a jóöreg Koreaiba
blbogus
hogy járt?

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Remélem nem jár úgy a DBO mint a SUN online:S

roland4
sztem ezen is fentvan a DBO még sztem könyebb regisztralni is..
roland4
nah miröl van szó akk? mondjad xD
mindenki had tudja xD
Ja már értem mirõl van szó, elolvastam kommenteket videó alatt😉

Most akkor mi van? Van valami ingyen módszer vagy mi? Ha valaki felfedezne effélét és mûködik is akkor majd vegye fel velem a kapcsolatot!

roland4
ha nyomatni fogjátok(fogjuk 😄) akkor mivel lesztek én a humanokkal tiis azal legyetek es majd egyut nyomjuk
roland4
lehet meglesz a DBO 😄DD katt ide ezalat a lévö videó alat vanak a komentek nézétek meg mit irtak ki
rodzsi
Hát sztem az átverés.... Egyébként igen tudom h 30on már felnött vagyok.. csak az még 11szint 😄

roland4
lool beirtam ebe az oldalba hülyeséget.. lehet veni rajta dbo accot.. es beirtam ien hülyeséget és kiirta h_ Thanks you, sucessfull.. xD azt irtak az 1 ik forumba h 24 órán belül megjön vagy mi. Ez az oldal kattincs ide
roland4
az remelem tood h 30-ason már felnött vagy a DBo ba
rodzsi
na egyelõre eddig jutottam, nem tudom h a hétvégén tudok e játszani mert megyek paintballozni 😄 majd úgyis megtudjátok ha van valami új fejlemény... igyekszem ahogy tudok elérni a lehetõ legnagyobb szintet 😄

rodzsi
http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-15-23-41-31.jpg

rodzsi
na pár uj kép csak h fogozzam az izgalmat 😊

http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-15-23-37-34.jpg
http://iaro.3dmax.hu/kep/2010-04-15-23-38-52.jpg
http://iaro.3dmax.hu/kep/12010-04-15-23-40-10.jpg
http://iaro.3dmax.hu/kep/12010-04-15-23-40-25.jpg
http://iaro.3dmax.hu/kep/12010-04-15-23-40-51.jpg
http://iaro.3dmax.hu/kep/12010-04-15-23-40-49.jpg

blbogus
nah mesélj micsinálnál inkább helyette 😛

Doomista
Örülünk neki, de azért se veszek a bétára accot 😄
2012 - várlak. csak ne ha épp a világvége elõtt 2 órával jelenjen meg a dragon ball online zárt béta, mert akkor az utolsó 2 órám ezzel fog elmenni 😞

rodzsi
ja és még valami észre se veszed h béta... sztem, annyi hibát észleltet amennyit mondtam és semmi olyan tényezöt nem találtam ami rontotta volna a játék élményemet.. max az h nincs magyar csapat 😄 de egyébként teljesen ide szögezett a gép elé. Szoval lehet h béta, de a jobbik fajtábol, és minden nap patchelik

rodzsi
Hát higgyétek el én se értek semmit az egészböl.. mégis a a küldetések annyira egyértelmüen elmondják a célt h nincs is szükség a nyelvre.. Annyi az egéesz megkapod a küldit... kis térképen megmutatja a célt, nagy térképen meg egy sugaru körben mi az amit kell irtani összeszedni stb... majd ha megvan kis térkép ujra nyil hova kell vinned leadni... mivel a skilleket és magát charakter ablakot leforditották igy könnyebben eligazodik az ember... bár persze a kriksz kraksz sokat ront... DE vannak angolok a game-be méghozzá klánba is. Márcsak 2gömb kell és hivhatom a sárkányt, 18as vagyok és mindezt fullra csak missionokkel értem el...

Üdv srácok!
Én már azt hittem,hogy a fórum ott fog elsatnyulni,de jött egy tökös csávó akinek volt nélkülözhetõ 3000 FT-ja és megváltotta a fórum hangulatát.
Ha majd ott állsz shenlong elõtt kérd már tõle azt,hogy jöjjön ki errefelé is a játék vagy legalább kerüljön ki japán falai közül.Most ha annyira nagy kínban lennék én is befizettem volna egy menetre a körhintára.Csak most egy bétára...hááááát.Még azt mondom ha rendesen kint volna a játék és csak egy accountot kell vásárolni és nincs havidíj,akkor azt mondom hogy azt az egy nyársalás árából veszek magamnak egy accountot.De nem úgy hogy minden kriksz-kraksz és nem értek az egészbõl semmit.

roland4
fainlesz akor '-.-(adigra én elfelejtem miaz a dragonball)<#falbav><#ijedt><#falbav><#ijedt>
rodzsi
ja annyira én is... sajnos...

Doomista
2012-re számítok, szóval szerintem ez nem lett meglepõ.

rodzsi
2010be ne számits rá...

http://dbmmo.com/world-wide-release-date-plans/399.html

roland4
de mikor?? ez a kérdés!! 😄DD de még valami hirt se adnak h legalább mikorra várható 😞( reménykedjunk h holnap meglesz xDDDDDDDDDDD
blbogus
biztos az lesz..

UE---EU
Akkor lesz angol BETA,ha sikeres lesz kínában és japánban...akkor reménykedhedtek hogy lesz UE-ban is
roland4
itt a link és 45 másodperced van h kiválaszd a cucot ami neked kel! 😄 remélem segitetem<#nevetes1><#wink>
roland4
en tom 😄 valameikre katintasz akor tudc ien cucokat kpni uj armor uj kezes fejse stb... es ugy van rá 2 perced h kivalaszd a cucodat.. am mindegyikre ramehetc ha joltom mert ugykel a cucokat kivalasztani ami neked kel a sárkány oda adja majd ha kivalasztotad
allock
talán ebben benne van a válasz

Shenlong help 😄

--------------------------------------------------------------------------------

"well i have 6 dragon balls im going to search the quest to get my 7th well i see somthing where to put the 7 dragon balls ok, when i put how i can shenlog, what i may wish and what suggest whish? i want wish sayan blood but sayme also what are the another whis and how i wish somethig xD"

válasz

"i did'nt understand a word you said/wrote but ill try and guess, with the quest dragonballs you only get one wish which is for lvl 20 armour, a scouter chip(whch lets you see mobs which drop the rare dragonballs which give more wishes) and an item which you can sell for 10k zenni. oh and you get the quest for the 7 star ball at lvl 20."

#hhwnd

allock
amennyire állítják

fú talán volt már róla kép a sárkánygömböknél de hogy mit lehet elõhívni azt nemtudom

#hhwnd

rodzsi
ja és mekkora a max lvl a game-ben?

rodzsi
sziasztok.

egy olyan kérdésem lenne ha megvan a 7sárkánygömb akkor mit kell csinálni? Oké h elmegyek az oltárhoz elöhivom a sárkányt, de utána? nem vágom a koreai szöveget h milyen lehetöségek vannak, melyikre kell menni... aki tud infot azt megköszönném