3449
  • horvi93
    Én most "szerzem be" éppen az új prince of persiát.:D
  • Szerdzso Cortez
    Pang a topic,mi van veletek? Feladtátok ?Milyen játékkal játszotok ?
  • horvi93
    Ami érdekes hír volt ott, az már megtalálható az oldalamon magyarul:D
    www.dragonballonline.try.hu
  • Super Vegito
    Nem igen követtem az eseményt sajnaXD de probáljatok valamit ezzel a linkel infot szerezni vagy valami. http://www.dbocom.com/
  • Doomista
    Nem tudom, de én utáltam.
  • Szefmester
    már az oviban is ekkora szám a ballagás?
  • aron66
    van 1 új hír!:D

ma van a ballagásom ...
  • horvi93
    Nincs semmi hír a dbo-ról már kb 1 hete...
  • Szefmester
    mit írogassunk, mindenki tolja a dbo-t :D :P
    nah jó.. én a final fantasy 14 bétába jutottam be.. :) az is fincsi ;)
  • roland4
    Egy hétig nemvolt netem... és mindig nem írtatok semmit
  • roland4
    jah okés kösz csak nem tudok folyékonyan angolul.
  • horvi93
    A lényege, hogy megkérdezik mikor lesz japánban DBO, erre a válasz, hogy nincs pontos időpont. Lejebb valaki írja, hogy nem a japán szeró a fontos, hanem az amcsi. Még lejebb pedig, hogy sokan úgy gondolják 2011-ben jön a game...
  • roland4
    valaki ezt letudja olvasni vagy lefordítani?
  • horvi93
    Még egyenlőre semmi pontosat nem tudni a kiadásáról
  • Dani95
    Mikor lesz kiadva??
  • blbogus
    isze ki se probáltad ahogy én tom
  • roland4
    :D én már láttam a vidit a dbmmo.com-on 1 fórumba belinkelte 1 játékos és onnan néztem meg :DD , de nekem a dbo úgy tetszik ahogy van nekem az ilyen mmo-k tetszenek .
  • horvi93
    Egyébként szerintem megpróbálkozhattak volna vmi ilyen mmofighting game-el, tehát hogy olyan irányítás lenne benne mint mongyuk budokai tenkaichi 3-ba vagy tudomis én, mint a ragning blast-be és akkor arra ráépíteni egy mmo-t, tehát a harcrendszer nem ez az 1 2 3 4 5 6 7 8 9 gombos lett volna, hanem mint egy rendes fighting game-ben. Mekkora feeling lenne már:D Bár szerintem ilyet meg nem vállalna be egy kiadó se, mert vagy marhára bejönne, vagy nagyon nagy bukás lenne és főleg most nem mernek kockáztatni a fejlesztők...
  • Szerdzso Cortez
    Nem mondtam biztosra hogy veszek account,csak ha eljutok arra a szintre.A videó szép meg élvezetes meg minden,csak az a gond vele hogy a játék nem ilyen :(.Ilyen lenne abba se hagynám sose.Csak hát a játék olyan hogy third person mode-ban nézed az egészet és nem annyira közvetlen,legalább is szerintem. PS2-es játék ami legközelebb áll hozzá,de még az se ilyen istenkirály.Jó is volna ha ilyen lenne a játék.
  • blbogus
    faja video
  • horvi93
    hm most nézem kaptunk egy fincsi leírást is mik vannak a patchben, na majd mingyá lefordítom:D
  • horvi93
    Nézzétek végig a videt, elég jól összerakták, érdemes megnézni.:) Katt ide
  • roland4
    én azért nem veszek , mert ha megveszem és a karakterem már pl: 40-es ..és ha kijön a DBO US akkor mindenki azt fogja nyomatni és otkell hagynom a 40-es karit ..
  • Szerdzso Cortez
    Gyerekek elkezdődött a nyári szünet.Lehet menni DBO-zni.Bevállalsz nyár elején egy kis nyári munkát és akkor össze is jön az account ára.Én ha eljutok arra a szintre,hogy semmivel nem tudok játszani vagy nem szeretnék akkor veszek egy accountot és kipróbálom a gammát.
  • horvi93
    Am az oldalon csak azért nincsenek új cikkek, mert már több, mint egy hónapja egyik külföldi oldal se közölt cikket:S se a dbocom.com, sem pedig a dbmmo.com oldalon nincs semmi új cikk..
  • roland4
    megfagyott mindenki :D , Rodzsi ha lesz új kép feltéve a dragonballonline.try.hu-ra akkor szólj légyszíves.. köszi
  • Doomista
    Milyen fórummal? Szerintem topik-ot akartál írni :-)
  • horvi93
    Mi történt ezzel a fórummal, mi ez a nagy pangás?:D
  • csaba0728
    TUDOM KINEK VAN A SZÜLINAPJA A DRAGON BALL ONLINE-NAK méghozzá a 2000éve
    mert legalább ennyi idö mire kiadják :-D
  • roland4
    nekem??? xD KÖSSZ!! ^^
  • blbogus
    hát kinek volt alig több mint egy hete szülinapja? :P
  • roland4
    ezt kinek mondod?? ^^
  • blbogus
    boldog szülinapot ^^
  • zritya
    fail
  • Fehercsoki
    Akkor lop,de akkor is egész nap dolga van.
  • Bullitt
    Ez kicsit sem igaz. 10 millióan élünk ebben az országban, ebből 3,8 millióan dolgoznak tisztán és fizetnek adót is, így eltartva a maradék 7 millió ingyenélőt. Átlagember nem dolgozik Magyarországon. Csak lop.
  • Doomista
    eléggé látszik.
  • allock #2932
    meg is látszik.
  • roland4
    énvok itt csak 14 éves?? xD máj.1-én lettem 14 :D
  • Fehercsoki
    Hát az átlagember márpedig dolgozik.