122
  • dez
    Nem összehasonlítható egy pc-vel, mert nem szériatartozék a bill+egér? Ennél értelmesebb okot próbálj kitalálni! :P
  • cateran
    "Ér annyit mint egy olcsó PC"
    Nem,nem ér annyit!Sem az xbox360,sem a ps3 nem összehasonlítható 1 computerrel (legtriviálisabb ok:a konzol controllerrel jön ki és kieg hozzá a bill+egér,computernél fordítva és ne taglaljuk melyikkel kényelmesebb az ún multimédiás-internetes dolgokat használni)Amúgy 160k-ért már egész pofás gépet össze lehet dobni,amire a játékfelhozatal AZONNAL 1000x nagyobb mint ps3-xbox360-ra! A hd-dvd,blu-ray filmeket meg hagyjuk már,ripben (tudom-tudom,nem olyan szép:P)viszi a computer simán....
  • dez
    "Igen biztos rosszul látom, mindenesetre én tudományos intézmény vezetőjeként nem játékkonzolt vennék számításigényes feladatra"

A tudományos intézmények vezetői szerencsére nem ilyen tinisen gondolkodnak. Osztanak-szoroznak, arra meg magasról tesznek, hogy ez papíron egy "játékkonzol".

"amire talán még megfelelő fejlesztőkörnyezet sem adott a spec feladatokhoz."

Adott rá a Linux, arra meg számos tudományos fejlesztői környezet (akár Unixról), ezen kívül külön a Cellre való könnyebb fejlesztést is segíti több cég különféle tudományos környezetekkel. Amúgy sem ismeretlen tudományos téren már a Cell, tehetősebb intézmények Celles blade szervert vesznek, vagy ott van a most épülő Cell+Opteron alapú szuperszámítógép.

"Ezt ne keverjük a világon felhalmozódó konzolok számításigényének kihasználásával, mert itt nem erről van szó."

Nyugodj meg, itt nem erről beszélek.

"A célszoftverfejlesztés elég drága tud lenni. Főként akkor ha nem kifejezetten erre van a vas gyártva."

Egy szokásos szuperszámítógépekre is meg kell írni azokat a programokat. Csak a szuperszámítógép 100x annyiba kerül.

"A rootkit ügyhöz sincs köze a sonynak...persze... ő egy ártatlan becsapott, mindjárt megsajnálom. A sony pontosan tudta, hogy amit tesz az nem legális, csak azt hitte, mert bazinagy hal, ő megteheti. Te komolyan azt hiszed, hogy a sony tudta nélkül történt minden?"

Ők egy DRM szoftvert vásároltak egy külső cégtől. El tudom képzelni, hogy nem avatták be őket minden részletbe, attól tartva, hogy akkor mégsem veszik meg. Visszakérdezek: szerinted azt gondolta a Sony, senki sem fedezi majd fel? A Sony többet veszíthetett ezen, mint az a kis cég, akitől vették.
  • NEXUS6
    Rosszul értettem valamit?
    A PS3 Oblivion jobban néz ki mint az X-es!

"A most kovetkezo evre egyetlen olyan jatekot sem lattam ra kijonni ami igazan erdekelne."
    Lair
    Killzone
    MGS4
    Heavenly Sword
    FFXIII
    Tekken6
    Warhawk
    és a multiplatformok
    Asasin Creed
    Sega Rally
    fatal inertia
    stb stb.
    Ezek jönnek ki egy éven belül. Hát télleg elég spec ízlésed van, ha egyik sem bejövős a számodra.
    ;)
  • NEXUS6
    Nem tudom miért tartod valami varázslatos, mesebeli dolognak azt hogy a PS3-at Linuxszal használja valaki?

Ér annyit mint egy olcsó PC. Ha nincsenek spec progijaid, amik csak wintel PC-n futnak, akkor tökéletesen kielégíti egy otthoni júzer számítógéppel szembeni igényeit. A PC nem jobb megoldás, ugyan olyan!

Egy konzol + BD lejáccó + egy olcsóbb számítógép akkor sem jön ki 160 rugóból, bármilyen hüleségnek, meg flancolásnak tartod a BD lejátszót.
    Ha meg az új tv + normálisabb monitort akarsz venni, akkor 180 körül már kapsz full HDTV felbontású monitort. Igaz csak 24"-os. Monnyuk az kb egy 50 centis hagyományos tv-nek felel meg, csak szélesebb, de egy kis szobába már ez is elég és akkor már totál minőségben élvezheteted a XXI. szd minden vívmányát.

Az hogy ki milyen igénytelen hangrendszern hallgatja az 5.1 ne adj isten 7.1 kategóriás rendszereket, nem új keletű és nem a PS3-mal összefüggő jelenség. A DVD lejáccók többsége jó ha sima sztereó hangrendszerre van kötve.
  • BCs design
    metal gear solid ez már önmagában sok embernek bőven elég :)
  • Yfel
    A PS3-nak nagy elonyt kell behozni mielott raneznek.
    A most kovetkezo evre egyetlen olyan jatekot sem lattam ra kijonni ami igazan erdekelne.
    A X-re legalabb ott van/lesz az Oblivion (OK, ez PS3-ra is van, csak imho szarabbul nez ki... viszont alig lehet erezni a toltesi idejet), Gears of War, Halo3 es a Mass Effect.

Emellett a PS3-ra meg mindig mindenki a Motorstorm-ra nyaladzik ami amellett, hogy monoton meg raadasul szarul is nez ki.

Ez utobbi mar csak szemelyes preferencia, de az X-en az HDR sokkal jobban nez ki mint a PS3-on.

Persze egyik konzol sincs hiba nelkul, az X-nek tenyleg eleg traktor hangja van es jo, hogyha az ember nem teszi be a TV ala melegedni. En mindenkeppen megvarom a 65nm-es processzorokkal felszerelt gepet mielott veszek egyet.

Y
  • Morden23
    Átfogalmazom:

Nem felesleges a net-téma, de ahogyan leírod, gyakorlatilag a játékok terén (plusz mondjuk internetes frissítések, amik megint a játékhoz, illetve a géphez, mint software-frissítés társul) van jelentősége.

Csak éppen ebben a PS3 nem egyedi.

Ennek ellenére nem fűt a vágy, hogy a konzolomon szövegszerkeszteni meg msnezni meg emailezni tudjak. Miért? Mert arra van jobb megoldás -> PC. Miért PC? Mert aki kapcsolatba kerül számítógépet igénylő munkafeladatokkal (vagy csak simán XXI. századi akar lenni), annak szüksége van erre, mert sem a PS3, sem más konzol nem váltja ki.

Sőt, nem is kell, hogy kiváltsa, mert teljesen felesleges. Ez a "telepíthetek oprendszert" meg anyámkínját a konzolomra dolog meg tényleg már vicces. Miért akarnék telepítgetni meg kísérletezgetni, meg megpróbálni megoldani olyan dolgokat, amikre jobban és kényelmesebben működő metódusok léteznek?

A kozol elé azért teszem le magam, mert semmit nem kell beállítanom, és maradéktalanul élvezhetem az elsődleges funkcióját, ami a JÁTÉK, és a másodlagos funkcióját, ami a MULTIMÉDIA feladatkör. A netes dolog bónusznak bejön mellé, amivel élvezhetem TELJESKÖRŰEN a két fenn említett dolgot (hiszen a mai játékok eléggé fontos része a multi).

De nem értem, hogy miért kell ezt tovább misztifikálni? Nem azért veszek konzolt, hogy számítógépet csináljak belőle.

Az meg uram bocsá' tényleg nem érdekel, hogy kutatási célokra is használható, mert én arra nem fogom használni (ez nem a gép értékét csökkenti, csak számomra, mint vásárló számára nem emeli). Levélnehezékként meg ajtókitámasztóként is használható, úgy sem akarom.

Amire egyébként alant utalni akartam, hogy sokan nyomatják a PS3 azon előnyét, hogy "olcsó bluray lejátszó". A valóságban JELENLEG ez nem egy hihetetlen nagy élmény, mert akinek van lehetősége (a.k.a. pénze) kihasználni a HD nyújtotta lehetőségeket, annak ez nem gáz. Akinek meg nincsen rá lehetősége (a.k.a. pénze) az nem tudja, ergo csak parasztvakításnak jó a dolog. Persze az biztos nagyon vagány, amikor nézem a HD filmet az ócska tévén + hallgatom a két ócska sztereó beépített hangfalon.
  • NEXUS6
    Nem értek veled egyet.

Meghúztad a határt, hogy jó azért a játék mellett a multimédia már benne van a dologban, de a netet már nem tartod bele tartozónak.
    Miért?
    A net a XXI. szd-ban olyan mint a levegő!

Lehet régimódiasan konzolkodni, hogy berakom a lemezem aztán játszom, max összehívom a haverokat. De ennyi. de akkor nem is a Wii-vel, hanem a PSOnenal vagy valami sárgakazissal jársz a legjobban anyagilag.

Meg lehet úgy is konzolkodni, hogy a haverjaimmal egy közösséget egy klánt alkotunk és játszunk más klánok ellen. Ez az amiről a XXI. szd. szól. Persze nem kötelező részt venni benne.

Nyit mindenki a net felé, a M$ a Nintendó is, de a Home-mal valszeg a Sony netes szolgáltatása lesz a legmagasabb szintű.

A fejlettebb számítógép szerű képességek dettó. Csak azért mert a M$ megakadályozza hogy ilyen képességek kerüljenek a boxba, a wii meg a kicsi teljesítménye miatt nem is képes rá, ezért a PS3-nál is feleslegesnek tartod.
    Hmm, nekem nem azok és szándékozom is használni őket.
  • Morden23
    Elsősorban konzol. Másodsorban multimédiaplatform, és csak erősen harmadsorban a többi, amit leírsz.

Ha valaki azért vesz PS3-at, vagy Xboxot, mert "van némi netes képességük", akkor az nem komplett.
    Amit felsorolsz, az előny valami mellett, nem pedig kizárólagos funkció.

A BluRay dologgal meg úgy vagyok, hogy jelen pillanatban hagyjanak lógva azzal, hogy milyen jól járok ÉPPEN MOST a 160.000 forintos PS3-al (éppen kurvajó konzolnak tartom, csak nem a BD miatt).
    Az, hogy még maga a formátumháború sem dőlt el (valószínűleg "eldőlni" nem is igazán fog, hanem DVD+R/DVD-R jellegűvé fog változni), csak egy dolog. De aki ki tudja élvezni ennek az igazán full kapacitását, annak szüksége van a PS3 mellett egy csinos HDTV-re, egy igazán fasza házimozirendszerre, és persze magukra a filmekre. Ez pedig egy szűk réteg, ahol viszont nemigazán számít, hogy a PS3 60K, vagy 160K, tehát ezzel érvelni nem lehet.

Miért mondom ezt? Mert ki az a hülye, aki csúcsminőséget akar produkálni egy olyan tévén, vagy éppen hangrendszeren, ami a paraszthigh-end kategóriát is csal alulról karcolja? Ismerek ilyen embereket, nem is egyet, és mindig ki tudnak akasztani (megveszi a 80ezres projektoros szart, azért, mert az bazinagy, hozzácsap egy izmos lejátszót, mellé megveszi a 20.000HUF-os "surround"-ot, és utána odahív mindenkit, hogy "néddmár, milyen király a minősége... az már nem számít, hogy egy szokol rádió és egy lestrapát ITT Nokia tévé négyszer jobban vinné a "minőséget").

Szóval száz szónak is egy a vége, konzol az játék+multimédia. Berakom a Final Fantasy-t, utána berakom a HD filmet, és nem igénylem, hogy akár msn-ezni is tudjak rajta (ez az X-re ugyanúgy vonatkozik amúgy, mint a PS3-ra, szóval nem kell azt hinni, hogy fanboykodom).
  • Morden23
    Ha ez most nekem jött, akkor azért finoman megkérlek rá, hogy még egyszer olvasd el, amit én írtam.
  • assdf
    Ebből most számunkra csak annyi derült ki hogy van egy rakás psed meg számitógéped, de nincs egy darab xboxod sem és igy fikázod...

Grat
  • gforce9
    csak hypeolják a ps3-at, hiába te nem teszed uyganezt a zixbokszal :) Úgy érzik be kell bizonyítani milyen jó is az :)
  • gforce9
    számításigényének kihasználásával = számítási teljesítményének kihasználásával
    bocs elgépelés
  • cateran
    Én nem tudom milyen matekkal számoltok,de:
    Xbox360+ 1 controller+ 3 gamma =299 font (woolworths) +hd-dvd lejátszó =+120 font (kb.) =419 font + esetleg postaköltség (max 15 font)
    Ps3= 380-420 font között,+ 3 játék 40 font/db vagy 30/db + postaköltség= kb.100-120 font. +1 controller =30 font = 510-570 font között
    Hol drágább az xbox360 hddvd lejátszóval?
  • gforce9
    Igen biztos rosszul látom, mindenesetre én tudományos intézmény vezetőjeként nem játékkonzolt vennék számításigényes feladatra, amire talán még megfelelő fejlesztőkörnyezet sem adott a spec feladatokhoz. Ezt ne keverjük a világon felhalmozódó konzolok számításigényének kihasználásával, mert itt nem erről van szó. A célszoftverfejlesztés elég drága tud lenni. Főként akkor ha nem kifejezetten erre van a vas gyártva.
    A rootkit ügyhöz sincs köze a sonynak...persze... ő egy ártatlan becsapott, mindjárt megsajnálom. A sony pontosan tudta, hogy amit tesz az nem legális, csak azt hitte, mert bazinagy hal, ő megteheti. Te komolyan azt hiszed, hogy a sony tudta nélkül történt minden?
  • NEXUS6
    Na igen, de ezek a berendezések nem csak konzolok.

Ezek már minimum DVD lejátszók, van valami netes képességük, és ehhez jönnek még egyéb extrák is.
    Aláírom, hogy ha csak játszani akarsz akkor az az elsődleges.
    Én viszont csak játékra nem veszek ilyen drága cuccosokat. Szal Wii és X is kilőve.

És utána jönnek azok az apróságok amik azért jellemeznek egy-egy céget, és meghatározzák, hogy milyen a termékhez való viszonyod. A Sony is megtehette volna, hogy leemel a polcról egy-két technológiát és összedob belőle valamit.
    Erre mondta az egyik emberük, hogy csakhogy akkor ők nem lennének az a cég aminek tartják magukat. Ezexerint náluk se csak a profit számít.

Ez a garis dolog meg egész addig mellékes lesz, amíg nem lesz szükséged rá. Márpedig az X esetében sokkal nagyobb az esélyed, hogy érvényesítened kell.
  • Yv@n
    Látom gyorsan beindult a fanboy mozdony :)
  • GulaSoft
    Na akkor most Én akinek rálátása van a dolgokra (van PS1, PS2, PC, sőtt amiga 1200 és amiga 3000-es, plusz még egy sun sparc gépem is) elmondanám, hogy ezen gépek közül a legnagyobb fos a PC! A gépen futó oprendszerekről meg annyit, hogy az amiga már 20 éve multitasking grafikus oprendszerrel jött (1 880kb-os lemezen (NEM MEGA MEG GIGA HANEM KILO)) a ps1 ps2 soha nem fagyott ki (pedig egyszer még a felmósóvíz is beleömlött, aztán bekapcsoláskor csak villogtatott szineket a tv-n, aztán kiszáradt és ment tovább mintha misem történt volna, és azóta sem lett kipucolva). A sun 5 évig nem volt bekapcsolva, mikor hazavittem (5000Ft volt kettő) csak annyit mondott, hogy kicsit sok idő telt el ellenőrizzem az órát és beindult az oprendszer, és amikor beraktam a második videókártyát azt is lekezelte alapból)
    Na most akkor ehhez hasonlítsuk a szar pc-t meg a még szarabb mikrofost!!
    Az Xfos zúg mint egy traktor, ha mindazt hozzá akarod tenni ami a ps3-ban alapban benne van, akkor már drágább mint a ps3 miköszben sokkal szarabb az alapvas!!! és akkor még nem beszéltünk a mikrofos közösségi hálón elkövetett kártyacsalásokról, meg a többi aprólékról, lásd lukas oprendszerek, wincsi halál után a saját filesystemjével semmit kezdeni nem tudó xp-vel (egy másik gyártó az adatok 99%-át visszahozta arról a wincsiről amiről a mikrofos azt mondta, hogy hát ezen nincs semmi!!)
    De vegyél csak nyugodtan xboxot, mert mindenkinek szive joga, csak ne sírjon a szád amikor fél-egy év múlva a nyáladat csorgatod a kirakat előtt a ps3 demókat nézve, és ne fikázd le azt, amit nem ismersz! Kérj kölcsön egy ps-2-őt próbáld ki, aztán mondhatsz véleményt.
  • Morden23
    Teljesen őszintén, ha konzolt vásárolok, akkor az elsődleges számomra az lesz, hogy milyen játékok kaphatóak rá, a másodlagos meg az, hogy milyenek várhatóak rá.

Mivel a céggel konkrét kapcsolatba nem igazán kerülök (gondolok itt a gari-ügyintézésre), ezért nem igazán érdekel, hogy egyik "aranyosabb", mint a másik, főleg, hogy szerintem ilyen nem létezik (cég az cég, üzlet az üzlet, morális értelemben a Sony is annyira szarik/nem szarik rád, mint az MS).

A hardware meg speciel nem annyira tud mozgatni ilyen tekintetben (egyrészt azért, mert ahogyan te is kitérsz erre - nem értek hozzá; másrészt meg engem túlzottan nem izgat fel az, hogy lehet-e használni még a gépemet olyan egyéb dolgokra, amikre én sosem fogom).

Bemegyek a boltba, megnézem az árat, megnézem a játékokat, megnézem a design-t és megnézem a kiegészítőket. Ezek után finoman és nőiesen k*kkantok arra, hogy a doboz oldalán www.sony.com vagy www.microsoft.com figyel :)

Persze ez csak az én véleményem, de valahogy furcsának találom azt, amikor valaki egyszerre mondja azt, hogy ő leszarja a PR-t meg a marketinget, közben pedig istenít egy konkrét céget, és ezen keresztül a termékét. Ez nem feltétlenül rád vonatkozik, vegye magára, akinek megfelel az ing mérete.
  • NEXUS6
    Én is látok egy leheletnyi különbséget pl. a két cég vásárlókhoz való viszonyában, amit saját tapasztalatok is erősítenek. Ami persze nem kell hogy elsődleges szempont legyen, és ettől persze még bármelyik cég gyárthat jó vagy rossz terméket. De azért a HW tekíntetében az egyik cégnek nagyságrendekkel nagyobb tapasztalatai vannak.

Másrészt sokan flameolják a PS3-at pont a hw miatt. Azok akik így tesznek általában kívülállók, akik nem értenek hozzá, vagy direkt érdekük is fűződik ehhez, akik meg értenek hozzá azok dícsérik, és az ilyen fejlesztők azért fel is tudnak mutatni látványos dolgokat.
  • Morden23
    Te azért eléggé furán ítéled meg a dolgot szerintem.

"nincs elege a mikrofosból akkor vegye csak"

Semmi köze a jó szórakozásnak ahoz, hogy milyen cégből mennyire van elegem. A Sony ugyanúgy csak egy cég, mint a Microsoft. Nem a cég, hanem a kínált termék a meghatározó (tehát nem Sony vs. MS, hanem Xbox vs. Playstation).
  • GulaSoft
    Csak várd meg amig megjönnek az első törések, és akkor nézd meg a hegyekben álló gépeket!
    Úgy elfogynak mint a sicc. Csakazért nem fogy, mert jelenleg minden programot meg kell venni hozzá. Ez olyan mint a PS2-nél. Akkor vettem mikor már volt hozzá törés. Most is csak azért nem vettem PS3-at, mert még nincs miért megvenni, de meg fogom venni az tuti! Xbox-ot meg most már nem érdemes venni, de ha valakinek még nincs elege a mikrofosból akkor vegye csak.
  • Dzson
    Ez a hír jól cáfolja azt, hogy az emberek egyesek szerint azért nem vesznek PS3-mat, mert túl drága. Ha így lenne, akkor nem a nagyobb pack fogyna jobban. Minden launchkor így van egyébként, hogy utána a 2nd generációs játékokig (jelen esetben szeptember) a kereslet lanyha. Persze divat a sony-t ócsárolni olyanoknak, akiknek nulla a rálátása a dolgokra.
  • Dzson
    Ja, csakhogy az a cég akinek a statisztikája alapján ez jön le, az kijelentette, hogy mivel a másik két gépről nem készült hasonló elemzés, igy ez NEM JELENT SEMMI, MERT NINCS ÖSSZEHASONLÍTÁSI ALAP - és csak angliára érvényes.

A sok kis sony - PS3 fikázó dilettáns hogy előjön a kövek alól az ilyen semmitmondó hírekre, hihetetlen.
  • Dzson
  • bandypappa
    Asszem nyáron veszek egy xbox 360 pro-t.
  • dez
    "Chatani addressed the principal chink in that business model as well: console owner approval. In other words, what would be in it for the legal owners of the hardware? While most users feel compelled to give some Cell cycles to research fighting disease, they will not be as eager to run a distributed computing client just to increase SCEI's revenue streams.

The most obvious solution to this situation would be to hand over incentives to the PlayStation owners, which is exactly one of the scenarios Chatani had in mind. These incentives could take the form free products, or cumulative points which could be exchanged for products."
    link

Szal, kommersziális célokra igénybe vett számítási időért levásárolható pontok...
  • dez
    37500 gép/nap...? (163000-77%)
  • cateran
    Az angliai dologhoz: A boltokban hegyekben állnak a ps3-ak és mindenütt óriási feliratok jelzik:Ps3 van! Megkérdeztem 1 eladó srácot (nem mérvadó,de érdekes),hogy mennyire veszik a gépet (változó árú,átlagban 400 font körül van)Azt válaszolta,hogy szinte semennyire,elmentek a pre orderek,azokat elvitték frankón,de utána szinte semmi.....
  • echo
    Szerintem hosszú távon a sony fog nyerni. 1. Ez a legerősebb gép 2. van benne blu-ray. Ezek egyike sem oszt szoroz jelenleg, de ahogy jönnek az újabb játékok és filmek, szép lassan egyre jobban fog. Szóval én nem féltem őket.
  • quentit
    Milyen jó, hogy a Nintendo-nak nincsennek ilyen problémái...
    Ugyanis a Wii-ből csak nagyon gyenge verzió van
  • NEXUS6
    Anyám már megint egy okosember!

Tudod mi a bukás, meg a katasztrófa?
    Japán X360 eladások!
    1/10-e a PS3-nak, talán.
    Na az egy katasztrófa az M$-nek, és nem úgy néz ki hogy ki tud jönni belőle.
    LOL

Ez a 77% azért elég tréfás dolog. Ha van egy kibaszott nagy sorod és 1 óra alatt eladsz 1000 gépet, aztán ahogy aki nagyon meg akarta venni az megvette, és csak óránként 1-2 ember esik be, akkor az most mekkora visszaesés?
    Statisztikailag persze baromi nagy. De miért akarna mindenki az első héten pláne tavasszal, holtszezonban gépet venni? A fanok megvvették és ezekután most ennyi az átlagérdeklődés, ez KB az X360-nal van egyszinten. Miféle bukásról beszélsz?
    Gyorsabban meg lett a 3 millió eladott gép mint x360-ból!

Statisztika + média(szenzáció ipar) = népbutítás
  • Gyúrógép
    Szotyi = sux
  • Derapo
    De nem azért csökkent mert nem kéne az embereknek,hanem azért mert nincs.Ez ilyen egyszerű.
  • PoisonBorz #7
    ...azt senki sem említi, esetleg a két verzió gyártása/logisztikája miatti költséglefaragás miatt lehet, mivel a PS3 hatalmas bukás tengeren innen és túlon? (Angliában igaz hogy első nap 163e géppel rekordot döntött, de az első egy hétben 77%-ot csökkent az eladás)
  • dez
    "később nem lesz az." -> mármint maga a hw sem, a felfuttatott gyártás által, ami sokfelé osztja az előzetes költségeket.
  • dez
    Rosszul nézed! Ha külön akarnának Cellt venni, pl. egy IBM blade szerverben, 10x annyiba kerülne nekik... Ráadásul így meg az egész kerül annyiba, mint egy csúcs-GPU v. asztali Blu-ray lejátszó külön-külön, szal ez nem számít.

1. A Sony sosem mondta, hogy veszteséges a PS3, ezt elemzők mondták, néha irracionálisan sokra értékelve fel alkatrészeket. De ha most tényleg veszteséges is, később nem lesz az.
    2. Millió számra adják majd el a PS3-at játékosoknak, ehhez képest párezer PS3 egy ilyen vállalatnak nem oszt-nem szoroz. Viszont reklámértéke van!

A rootkit dolog meg egy bedolgozó cég műve, a Sonynak úgy hiányzott, mint púp a hátára.
  • NEXUS6
    Amúgy asszem csak amcsiból vonta ki a 20GB-os verziót, a japóktól még nem.
  • NEXUS6
    Olyan opcióról is olvasni, hogy a PS3 tulajok bérbe adhatják a gépet a Folding@home programhoz hasonlóan, csak már fizetést is kapna az ember.